Top
Rechthoekige bak 300 liter
Populair ! 7% Korting
  • Rechthoekige bak 300 liter 140x70x35
  • Vijverbak 300 liter 140 x 70
  • Vijverbak met tijger
  • Rechthoekige bak met tijger
  • Rechthoekige bak sfeer foto
rating 5
(4.2 / 6 Reviews)
€ 300,00
279,00
per stuk
230,58 excl. BTW
35 cm
60 cm
Verwachte levertijd: 3 tot 7 werkdagen

Rechthoekige bak - 300 of 525 liter


Inhoud Afmetingen Per stuk 2 stuks of meer
300 liter  140 x 70 x 35  € 279,95   € 249,95 per stuk 
525 liter  140 x 70 x 60  € 379,95   € 349,95 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW

 Echt vakmanschap, worden nog ouderwets met de hand gemaakt!
 Zeer goede kwaliteit, gefabriceerd van glasvezel versterkt kunststof
 Gladde en naadloze binnenwanden
 Zeer onderhoudsvrij
 Te gebruiken als vijver, plantenbak, zwembad, fonteinbak, filterbak etc.
 Zowel bovengronds als ondergronds te plaatsen
 UV en erosie bestendig 
 Verkrijgbaar in twee diepte maten
 Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

Rechthoekige bakken met een inhoud van circa 300 of 525 liter. Deze bakken worden nog ouderwets met de hand gemaakt, echt vakmanschap! Het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof waardoor de rechthoekige bakken extra licht en sterk zijn. Door de hoge kwaliteit kunnen de bakken boven en ondergronds geplaatst worden.

Technische specificaties
Inhoud      Circa 300 liter Circa 525 liter
Buitenmaat (cm)*      140L X 70B X 35H   140L X 70B X 60H
Bodemmaat (cm)*      120 x 47 115 x 45
Rand      Circa 5 cm Circa 5 cm
Gewicht      11 kg 16 kg
Kleur      Zwart Zwart
Materiaal      GFK GFK
* I.v.m. handwerk kunnen de maten maximaal 5% afwijken

De rechthoekige bak is multifunctioneel inzetbaar en voor vele toepassingen te gebruiken. De 300 & 525 liter bak wordt voornamelijk gebruikt om in te graven als vijverbak. Omdat het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof kunnen ze ook bovengrond geplaatst worden zonder dat deze gaan uitbuiken, denk hierbij aan bloemen en plantenbakken eventueel voorzien van een (houten) ombouw. De rechthoekige bakken kunnen ook gebruikt worden als: vijver, zwembad, quarantainebak, pompbak, filterbak, plantenfilter, plantenbak, bloembak, fonteinbak of ornamentbak etc.

Wilt u de rechthoekige bakken gebruiken als vijver?
Indien u de rechthoekige bak als vijver wilt ingraven zoekt u eerst een logische locatie uit. Wortels van bomen kunnen in der loop van jaren schade aan gaan richten en bladeren zorgen voor een verslechtering van de kwaliteit van het water. Graaf deze dus niet in recht onder een boom. Als u de juiste locatie heeft gevonden markeert u de plaats ter grote van de bak waar deze moet komen. Dit kan met een buis, houten palen, zand of zaagsel. Vervolgens graaft u een sleuf van 10 tot 20 cm rondom de markering. Graaf vervolgens de markering uit, deze moet 3 tot 5 cm dieper zijn dan de afmetingen van de bak. Verwijderen alle wortels, stenen en andere objecten uit de markering. Nu u dit gedaan heeft schept u nieuwe dikke laag zand van 3 tot 5 cm in de kuil en vlakt u de bodem uit. Plaats de rechthoekig bak in het zand en vul deze voor één derde met water. Als de bak waterpas staat graaft u de bak rondom in met zand en een klein beetje water. Het is belangrijk dat er geen lege holtes ontstaan onder en naast de rechthoekige bak, druk het zand zo goed mogelijk aan. Let op, gebruik hiervoor geen graafmachine of compressie apparatuur, dit kan de bak beschadigen. Staat de bak nog steeds waterpas? Graaf deze dan voor ongeveer de helft in en vul de bak met water. Laat deze vervolgens een nacht staan zodat de bak zich kan gaan zetten in het zand. De volgende dag drukt u het zand om de bak nog eens goed aan en graaft u deze volledig in. Het holle gedeelte onder de bovenste rand aan de buitenzijde van de bak kunt u eventueel vol spuiten met pur of montagekit om te voorkomen dat hier lege holtes ontstaan. U moet de randen van de rechthoekige bak jaarlijks controleren om er zeker van te zijn dat er geen lege holtes onder de rand zijn ontstaan, check dit nog eens extra na zware regenval. Dit kunt u doen door op de rand te tikken en of te kloppen. Indien u lege holtes constateert moet u deze opnieuw opvullen met zand, pur of montagekit. De rand van de bak niet met beton of bestrating vastzetten.

Offerte aanvragen


Reviews (6)
rating 5 (4.2 / 6 Reviews)

Eric Geelhuysen (18-12-2019) rating 5 Bestelling in goede orde ontvangen, nog niet uitgepakt. In het voorjaar graven we hem in als vijver.

Jaap2 (01-10-2019) rating 5 Welke mafkees denkt dat dat iemands achtertuin is?
Een ontzettend leuke foto van een tijger die even keihard aan het genieten is van z'n privé bad.

Jaap (05-05-2019) rating 1 Welke mafkees heeft zelf een tijger in de tuin? Lekker met rust laten die tijgers... Dat zet je toch niet als voorbeeldfoto op je site. Raarrrrr

Reactie Voertonnen.nl
De mafkezen van de Nederlandse tijgeropvang welke klant bij ons zijn en de bakken gebruiken in het verblijf zodat de tijgers op een warme dag af kunnen koelen in het water.

Marja Hillenga (27-04-2019) rating 5 Wij hebben de vijverbak in goede staat ontvangen. Het bezorgbedrijf heeft het product netjes afgeleverd. De vijverbak ziet er goed uit. Wij zijn hier tevreden over.

Weel (31-08-2017) rating 5 De bak is goed aangekomen en dit hebben we ermee gedaan:
Jullie ton is onderdeel van een vijvergedeelte in mijn tuin.

Wim van den Broek (22-05-2017) rating 4 De bestelling is in goede orde ontvangen.
Is nog niet uitgepakt, dit wordt later als het terras klaar is.
we willen de bak gebruiken als visvijver(tje)

Type de code over