Top
Rechthoekige bak 600 liter
7% Korting
  • Rechthoekige bak 600 liter 200x100x35
  • Vijverbak met tijger
  • Rechthoekige bak met tijger
  • Rechthoekige bak sfeer foto
rating 4
(4 / 1 Reviews)
€ 525,00
489,95
per stuk
404,92 excl. BTW
35 cm
60 cm
Verwachte levertijd: 3 tot 7 werkdagen

Rechthoekige bak - 600 of 800 liter


Inhoud Afmetingen Per stuk 2 stuks of meer
600 liter  200 x 100 x 35  € 489,95   € 449,95 per stuk 
800 liter  200 x 100 x 60  € 599,95   € 559,95 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW

 Echt vakmanschap, worden nog ouderwets met de hand gemaakt!
 Zeer goede kwaliteit, gefabriceerd van glasvezel versterkt kunststof
 Gladde en naadloze binnenwanden
 Zeer onderhoudsvrij
 Te gebruiken als vijver, plantenbak, zwembad, fonteinbak, filterbak etc.
 Zowel bovengronds als ondergronds te plaatsen
 UV en erosie bestendig 
 Verkrijgbaar in twee diepte maten
 Met speciaal transport geleverd op afspraak voor €49,- per bestelling

Rechthoekige bakken met een inhoud van circa 600 of 800 liter. Deze bakken worden nog ouderwets met de hand gemaakt, echt vakmanschap! Het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof waardoor de rechthoekige bakken extra licht en sterk zijn. Door de hoge kwaliteit kunnen de bakken boven en ondergronds geplaatst worden.

Technische specificaties
Inhoud      Circa 600 liter Circa 800 liter
Buitenmaat (cm)*      200L X 100B X 35H   200L X 100B X 60H
Bodemmaat (cm)*      166 x 49 160 x 60
Rand      Circa 9 cm Circa 10 cm
Gewicht      18 kg 27 kg
Kleur      Zwart Zwart
Materiaal      GFK GFK
* I.v.m. handwerk kunnen de maten maximaal 5% afwijken

De rechthoekige bak is multifunctioneel inzetbaar en voor vele toepassingen te gebruiken. De 600 & 800 liter bak wordt voornamelijk gebruikt om in te graven als vijverbak. Omdat het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof kunnen ze ook bovengrond geplaatst worden zonder dat deze gaan uitbuiken, denk hierbij aan bloemen en plantenbakken eventueel voorzien van een (houten) ombouw. De rechthoekige bakken kunnen ook gebruikt worden als: vijver, zwembad, quarantainebak, pompbak, filterbak, plantenfilter, plantenbak, bloembak, fonteinbak of ornamentbak etc.

Wilt u de rechthoekige bakken gebruiken als vijver?
Indien u de rechthoekige bak als vijver wilt ingraven zoekt u eerst een logische locatie uit. Wortels van bomen kunnen in der loop van jaren schade aan gaan richten en bladeren zorgen voor een verslechtering van de kwaliteit van het water. Graaf deze dus niet in recht onder een boom. Als u de juiste locatie heeft gevonden markeert u de plaats ter grote van de bak waar deze moet komen. Dit kan met een buis, houten palen, zand of zaagsel. Vervolgens graaft u een sleuf van 10 tot 20 cm rondom de markering. Graaf vervolgens de markering uit, deze moet 3 tot 5 cm dieper zijn dan de afmetingen van de bak. Verwijderen alle wortels, stenen en andere objecten uit de markering. Nu u dit gedaan heeft schept u nieuwe dikke laag zand van 3 tot 5 cm in de kuil en vlakt u de bodem uit. Plaats de rechthoekig bak in het zand en vul deze voor één derde met water. Als de bak waterpas staat graaft u de bak rondom in met zand en een klein beetje water. Het is belangrijk dat er geen lege holtes ontstaan onder en naast de rechthoekige bak, druk het zand zo goed mogelijk aan. Let op, gebruik hiervoor geen graafmachine of compressie apparatuur, dit kan de bak beschadigen. Staat de bak nog steeds waterpas? Graaf deze dan voor ongeveer de helft in en vul de bak met water. Laat deze vervolgens een nacht staan zodat de bak zich kan gaan zetten in het zand. De volgende dag drukt u het zand om de bak nog eens goed aan en graaft u deze volledig in. Het holle gedeelte onder de bovenste rand aan de buitenzijde van de bak kunt u eventueel vol spuiten met pur of montagekit om te voorkomen dat hier lege holtes ontstaan. U moet de randen van de rechthoekige bak jaarlijks controleren om er zeker van te zijn dat er geen lege holtes onder de rand zijn ontstaan, check dit nog eens extra na zware regenval. Dit kunt u doen door op de rand te tikken en of te kloppen. Indien u lege holtes constateert moet u deze opnieuw opvullen met zand, pur of montagekit. De rand van de bak niet met beton of bestrating vastzetten.

Offerte aanvragen


Reviews (1)
rating 4 (4 / 1 Reviews)

Velda (22-01-2020) rating 4 Top goede service en kwaliteits product. Wij gaan de bakken gebruiken als binnenbak voor een vijver op onze beurzen.

Type de code over