Top
Ruilen & Retourneren


Bent u niet tevreden over onze producten?
Niet goed geld terug garantie!

'' slechts 1,3 % van onze klanten stuurt een bestelling retour om deze te ruilen "
'' slechts 0,3 % van onze klanten is niet tevreden ! ''

Bovenstaande percentages zijn niet verzonnen maar werkelijke cijfers. Voertonnen.nl streeft een zeer hoge service na en een 100% klant tevredenheid. De kwaliteit van onze producten voldoen aan de hoogste eisen & normen, geen uitzonderingen.

Uitgeroepen door Beslist.nl in 2016 als klasse webshop.
Dit is de hoogst mogelijk notering, met een gemiddelde beoordeling van een 9 !
Uitgeroepen door Beslist.nl als klasse webshop

Niet goed geld terug garantie


Indien u producten heeft ontvangen die niet voldoen aan de specificaties of met een defect / schade geleverd zijn dan neemt Voertonnen.nl hier 100% verantwoording voor.
[Zie voorwaarden]

Producten ruilen


De verzendkosten voor het ruilen van producten zijn voor eigen rekening. Als u een product wilt ruilen, neem dan contact met ons op, zorg dat u het bestelnummer bij de hand heeft. Indien het pakket te groot is om met een vervoerder in uw regio te versturen (XXL producten) dan kunnen wij dit voor u regelen met onze Pick-up & Return-service. De kosten van deze service zijn, afhankelijk van de bestelling, gemiddeld € 39. Indien u gebruik wilt maken van deze service spreken wij met u een vaste dag af wanneer producten worden afgehaald en de nieuwe worden geleverd. U dient de nieuwe producten vooraf te betalen, het aankoopbedrag van de producten die al heeft betaald storten wij binnen 1 tot 3 werkdagen nadat wij de producten retour hebben ontvangen terug op uw rekening.

Producten retour sturen


Bent u niet tevreden en wilt u uw product retour zenden? Dan is dit natuurlijk mogelijk, vul onderstaand retourformulier volledig in. Wij sturen u een bevestiging als wij het retourformulier hebben ontvangen en u krijgt van ons het retouradres. De verzendkosten voor het retour sturen van producten zijn voor eigen rekening. Retourzendingen zonder retourformulier nemen wij niet in behandeling!

Voorwaarden het retour sturen van producten;


  • U heeft binnen 14 dagen nadat u als consument de producten heeft ontvangen bij ons kenbaar gemaakt dat u de koop wilt ontbinden door middel van een ingevuld retour formulier.
  • De producten zijn schoon, ongebruikt en onbeschadigd
  • De producten zijn niet in aanraking geweest met water, voer, levensmiddelen, chemicaliën etc. Dit testen wij door middel van een vloeistof test.
  • U heeft het retour formulier ingevuld
  • Het pakket is voldoende gefrankeerd en voorzien van het bestelnummer
  • De retourzending is uiterlijk 14 dagen na aanmelding bij ons retour.
Indien uw retourzending niet voldoet aan één van bovenstaande voorwaarden kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen. Indien het pakket te groot is om met een vervoerder in uw regio te versturen dan kunnen wij dit voor u regelen met onze Pick-up & Return-service. In alle gevallen bent u zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het aankoopbedrag, exclusief gemaakte verzendkosten, storten wij binnen 1 tot 3 werkdagen terug op uw rekening nadat wij uw zending retour hebben ontvangen.

Tip:
 verpak de producten zo goed mogelijk om transportschade te voorkomen.

Klik op één van onderstaande onderwerpen indien u nog vragen heeft of vul onderstaand retourformulier in indien u producten wilt retourneren

 Een bestelling afhalen  Zakelijke klanten  
Aan:
Voertonnen.nl
Van den Broekeweg 5A
7602 PG Almelo
info@voertonnen.nl

Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten: