Top

Thuisbezorgd & Verzendkosten

Thuisbezorgd en verzendkosten

Voertonnen.nl verzend alle pakketten in binnen en buitenland met TransMission. Dit is een transporteur dit gespecialiseerd is in met name grote pakketten. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst wordt u automatisch via de mail op de hoogte gesteld middels Track & Trace op welke datum en tijdstip u de bestelling kunt verwachten. Indien u een Track & Trace code heeft ontvangen, kunt u uw zending online volgen op www.mijnzending.nl. Let op, het kan even duren voordat u het pakket via de Track & Trace kunt volgen.

Bent u niet thuis op het moment dat het pakket wordt aangeboden?
Geen probleem, u ontvangt een niet thuis kaart, vervolgens kunt u online een nieuwe afspraak maken wanneer het u wel uitkomt.

Verzendkosten


Nederland

Maximaal € 5,95 per bestelling*
België
Maximaal € 9,50 per bestelling*
Duitsland
Maximaal € 5,95 per bestelling*
* Voor sommige producten geldt een uitzondering, dit wordt duidelijk vermeld bij het product

Levertijden


De gemiddelde levertijd is 2 werkdagen, dit kan per product verschillen. Bij elk product wordt een indicatie van de levertijd weergegeven.

Aantal afleverpogingen


Wanneer een bestelling de eerste afleverpoging niet kan worden afgeleverd ontvangt u een niet thuis kaart in de bus van de transporteur. Via deze kaart kunt u een nieuwe afspraak maken. Indien de tweede afleverpoging ook niet slaagt nemen wij contact met u op. Wanneer er een derde afleverpoging plaats moet vinden zijn wij genoodzaakt een extra bedrag in rekening te brengen. De hoogte van dit bedrag is het vaste levertarief in uw land per pakket.

Bezorgdagen


Pakketten worden op maandag t/m vrijdag afgeleverd. Tegen een meerprijs van € 4,95 is een levering op zaterdag ook mogelijk voor afleveradressen in Nederland. Voor een zaterdag levering moet u bestelling op vrijdag voor 12:30 bij ons binnen zijn. Voer tijdens het bestellen een telefoonnummer in zodat de (zaterdag) chauffeur u eventueel telefonisch kan bereiken m.b.t. het tijdstip van de levering.

Zelf een leverdatum kiezen


Bestellingen worden z.s.m. verzonden want wachten duurt soms lang. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde dag en of datum kunt u dit bij ons kenbaar maken. Dit kunt u aangeven in het veld opmerkingen / vragen tijdens het invoeren van uw gegevens. Ondanks het feit dat wij er alles aan doen om uw bestelling die dag uit te leveren kunnen wij dit niet 100% garanderen. Wij rekenen op uw begrip.

Bestelling afhalen


Natuurlijk kunt u een bestelling ook komen afhalen bij ons magazijn. Voor meer informatie zie afhalen.

Klik op één van onderstaande onderwerpen indien u nog vragen heeft

Een bestelling afhalen