Top
100 liter regenton actiepakket Anzar
Populair ! 44% Korting
 • 100 liter regenton anzar actiepakket
 • 100 liter regenton anzar antraciet
 • Grijze 100 liter regenton aangesloten op de regenpijp
 • 100 liter regenton anzar
 • Groene 100 liter regenton
 • Vulautomaat
 • Vulautomaat regenton
 • Vulautomaat harcostar
 • Regenton tuinslang kraan gardena
 • Deelbare anzar regenton standaard
rating 5
(4.8 / 181 Reviews)
€ 120,00
66,95
per stuk
55,33 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


100 liter regenton Actiepakket

Het 100 liter regenton actiepakket Anzar wordt geleverd inclusief;
 • 100 liter regenton, groen of antraciet t.w.v. € 61,-
 • Zwarte regenton voet t.w.v. € 35,-
 • Vulautomaat t.w.v. € 15,-
 • Regenton tuinslang kraan t.w.v. € 9,-
 • Normaal € 120 nu tijdelijk voor € 66,95

100 liter regenton Anzar

 • Vierkant model met ronde hoeken
 • Makkelijk aan te sluiten op een regenpijp
 • Smal en hoog model waardoor ruimte besparend
 • Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
De 100 liter regenton Anzar is een vierkant model met ronde hoeken. Het is een smal en in verhouding hoog model waardoor ideaal voor een locatie waar de ruimte beperkt is. De zwarte voet plaatst u onder de regenton, zo kunt u eenvoudig water aftappen door middel van de tuinslang kraan. Aan de tuinslang kraan kunt u eventueel een (Gardena) tuinslang bevestigen, zo geeft u de tuin water zonder dat u steeds gieters hoeft te vullen.


Aansluiting voor regenpijp kiezen


Vulautomaat
Aan beide zijkanten van deze 100 liter regenton heeft u een aansluit mogelijkheid voor een vulautomaat. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Het pijpje van de vulautomaat overbrugt een maximale afstand van 10 cm, de regenton dient u strak langs de pijp te installeren. Wat betreft vulautomaat heeft u de keuze uit twee diameters. De maatvoering die u nodig heeft is afhankelijk van de diameter van uw regenpijp. In de meeste gevallen zal dit gaan om een regenpijp van 70/80 mm, is deze groter dan selecteert u de Harco vulautomaat. Komt de regenton verder dan 10 cm van de regenpijp te staan? Kies dan altijd voor de optie Harco vulautomaat.

Verbinding set
Met een verbinding set koppelt u één of meerdere regentonnen aan elkaar.

Optioneel; Harco vulautomaat 70/100 mm
Wij raden deze aansluiting aan als u kwalitatief een betere aansluiting wenst voor een optimale prijs / kwaliteit verhouding. De Harco vulautomaat is geschikt voor pijpen van 70 tot 100 mm en is op maat uit te snijden. Hierbij hoeft u niet te kitten en de koppelstukken passen perfect op de bestaande aansluiting van de regenton. U kunt met deze set een afstand van circa 40 cm overbruggen. Dit product is een absolute aanrader en is de meerprijs meer dan waard!

Verlengslang Harco vul
Als u kiest voor de Harco vulautomaat 70/100 mm kunt u een afstand overbruggen tussen de regenpijp en regenton van circa 40 cm. Indien de afstand groter is kiest u een langere slang in de gewenste afmeting.


Wat zeggen klanten over dit product?
M. Krimp uit Castricum; '' De 100 liter Regenton Anzar actiepakket ontvangen. De ton heeft een goede diameter (ideaal voor kleiner ruimte), goede hoogte en is van goede kwaliteit. ''.
> Bekijk alle reviews

Technische specificaties
Inhoud 100 liter
Hoogte 940 mm
Breedte 355 mm
Lengte 355 mm
Hoogte voet 275 mm
Diameter voet  380 mm
Kleur voet Zwart

Wilt u meer info over de 100 liter regenton of deze zonder accessoires bestellen?
Maak dan hieronder een keuze tussen 100 liter antraciet of 100 liter groen en stel deze naar eigen wens samen;

Reviews (181)
rating 5 (4.8 / 181 Reviews)

rating 5 Prima service en snelle levering. Zeer tevreden, inmiddels meerder bestellingen gedaan bij Voertonnen.nl

rating 5 Ik ben heel blij met de regenton (100 liter). Hij werd snel geleverd. Ik heb hem zelf aangesloten, dat ging gemakkelijk. Wel spannend, vlak voor de storm, ik hoopte dat hij niet zou wegwaaien nu hij nog niet vol zat, maar 10 cm water op de bodem gaf blijkbaar al voldoende gewicht en stabiliteit. (Na 2 dagen was de ton wél vol!)

rating 5 Prima ton, past veel water in en heb hem laten installeren. diegene gaf nog als tip om hem af te tappen in de winter en dan schoon te spoelen, anders zegt ie pang

rating 5 Regenton in goede orde ontvangen, de meegeleverde aansluitslang ( van 40 cm ) is toch te kort, dus nu op zoek naar een wat langere bij een doe-het-zelf-winkel. Dat gaat wel lukken. Onze gieter past er niet onder, met twee tegels ( 50x50 ) is dat probleem ook opgelost ! Ned.beschrijving summier, tekening erbij is nuttig.

rating 5 Snelle levering, keurig verpakt. Voldoet aan de verwachting!G7E4E

rating 5 De regenton hebben we heel snel ontvangen , was buitengewoon goed verpakt en goed te installeren . Prijs kwaliteit is nar verwachting.groetende Groot

rating 5 Mijn dochter is dik tevreden; zeer snel afgeleverd en eenvoudig in elkaar te zetten. Het design zou nog wat kunnen verbeteren.

rating 5 Goed en snel geleverd

rating 5 Snelle levering voor goede prijs, eenvoudige montage.voldoet aan de wens

rating 5 Goede kwaliteit en snelle levering

rating 5 Ton is snel geleverd, aansluiten was een fluitje van een cent. Dik tevreden8SVYV

rating 5 Snel geleverd aansluiten was geen enkel probleem is volop in bedrijf. Ben er erg blij mee.

rating 5 3 regentonnen besteld en geïnstalleerd; alles werkt prima.
1 regenpijp onderbroken en 1 laten uitmonden in de tonnen met overloop; ik wou dat ik meer ruimte had. Na 1 forse regenbui heb ik 300 liter

rating 4 Goed en snel ontvangen

rating 4 Prima geleverd, makkelijk aan te sluiten, heel goed gewoon!

rating 5 Goed en snel en makkelijk

rating 5 Snelle levering,product tot volle tevredenheid.

rating 5 Prima tonnetje... Wel wat moeite gehad met aansluiten. Staan namelijk geen duidelijke afbeeldingen hoe het tussenstuk precies moet worden vastgemaakt aan de regenpijp. Zat eerst verkeerd om... Levering was snel.

rating 4 Snel en goed afgeleverd. Prima formaat en valt niet op. Aansluiting op regenpij gaat goed, voor de aansluting op de ton moet er toch nog wel iets beters aangeleverd. Op de kraan een uitstroom slang met gaatjes aangesloten zo kunnen we twee voortuin (tjes) makkelijk va water voorzien. Ton staat en was na een enkele bui vol

rating 5 Prima regenton. In het weekend besteld en de volgende werkdag afgehaald.
Door het actiepakket is de set compleet en ontbreekt er niets.

rating 4 Snelle levering...
Alle onderdelen aanwezig. 2 rubbers voor de kraan. Montage was eenvoudig. 5 a 6 cm uit metalen regenpijp, 80 mm doorsnede, gezaagd. Rubberen doorvoer van 40mm doorsnede en ½ , 125cm, gemonteerd
Achterzijde van voet hoger geplaatst dan voorzijde, zodat er minder water onderin de ton blijft staan. Het geheel werkt naar behoren!💦

rating 5 Snel geleverd, mooie regenton en makkelijk te installeren.

rating 4 Vlotte levering en goede kwaliteit. Het aansluiten is eenvoudig en het wachten nu is op regen om de regenton te vullen...

rating 4 Actiepakket met 100 liter ton is in goede staat en snel ontvangen in Oosterhout ((NB)
Nog niet geïnstalleerd omdat het gewicht een goede fundatie vergt die ik nog moet aanleggen. Jammer is, dat bij de groene ton geen groene voet geleverd kan worden. Is toch minder mooi. De installatieinstructies vind ik erg summier. Zonder het youtube filmpje op de website is het niet meteen duidelijk hoe en waar je de regenpijp door moet zagen. Dat kan beter want anders werkt het niet goed. Ik heb voor € 10,- meer de speciale regenpijpaansluiting Harco besteld en dat lijkt me een goede keus t.o.v. de bij het standaardpakket geleverde versie. Die vergt namelijk aansluiten met pvc pijpjes en zo en dat is lastig dicht te krijgen zag ik bij mijn zwager

rating 4 Regenton goed ontvangen en zeer makelijk zelf aan te sluiten

rating 5 De regenton is prima.De video van het installeren heeft mij wel geholpen.Ik heb wel om de aansluiting van slang op het aansluitstuk een slangenklem geplaatst omdat het wat lekt.Helemaal lekvrij is dit niet maar de ton is goed vol.Het aftappen is ook okay.

rating 5 Het Aznar actiepakket is snel geleverd en inmiddels geïnstalleerd. Prima service !!

rating 5 Snel geleverd, prima ton. Alles zat erbij dus geen verborgen kosten. In 1 woord top! Het aansluiten ging ook perfect. Al met al dik tevreden.

rating 4 Leuke regenton. Aansluiten was even puzzelen, maar is goed gelukt. Met de regen afgelopen dagen zit hij al ruim half vol. Zonder onderstuk neergezet want anders kwam hij erg in het zicht. Nu nog een regentonpomp kopen en dan kan ik vanuit hier mijn tuin water geven.

rating 5 Prima regenton met toebehoren. Keurig geleverd.

rating 3 de ton is snel aangeleverd en de wissel van het aansluitstuk is ook correct gegaan. wat tegen viel is dat er 3 keer verzendkosten in rekening gebracht worden waardoor het toch weer duurder wordt. De ervaring met de regenton in gebruik is tot nu toe niet positief. Het aansluiten was makkelijk aan te sluiten maar het aansluitstuk lekt bij de slang en dat is geen winst.

rating 5 Snelle levering, (anzar actiepakket 100ltr) tip top ontvangen. Prima aan te sluiten, duidelijke handleiding. Super blij met deze smalle uitvoering en zeker mijn bonsai's zijn dankbaar in de zomer met de regen uit de ton!

rating 5 Actiepakket besteld en zeer vlot bezorgd. Installatie is redelijk eenvoudig, zeker met de bijgevoegde instructies. Het geheel is degelijk en ziet er ook heel netjes uit. Uitloopsnelheid van de kraan is stuk beter dan mijn andere ton met kraan. Handig, die universele slangaansluiting.

rating 5 Mooi op tijd geleverd. Ziet er mooi uit. Duidelijke montagehandleiding. Werkt prima.

rating 5 Regenton is super snel geleverd en voldoet aan de verwachting.
Eenvoudige en goede montage maar de uitleg was zeer summier. Uiteindelijk was de foto op de site de beste uitleg voor ons. Regenton is niet echt de “allermooiste” maar een goedkoop en praktisch alternatief.

rating 5 Regenton ziet er goed uit. Mooie slanke vormgeving. Er is nog geen regen gevallen, dus we hebben het nog niet kunnen testen. Dat zal zeker goed komen. De levering was snel. We zijn hier heel erg over tevreden.

rating 5 Ben blij met de regenton, niets op aan te merken.

rating 4 Prima regenton prijs/kwaliteit

rating 5 Goed en snel ontvangen , werkt prima

rating 5 Perfecte regenton igv beperkte ruimte. Montage instructies zijn beperkt, maar afdoende. Mocht je pakket bij een afhaalpunt bezorgd worden beter niet lopend ophalen :)

rating 5 Vlotte regenton. Goede handleiding voor zelfmontage.
En gelijk een regenbui om te testen of het werkt!
Zeer tevreden!

rating 4 Snelle levering. Montage ‘handleiding’ wat karig, maar dat werd al in 2016 gemeld en daar is nog niks mee gedaan.

rating 5 Supersnelle levering. Voldoet aan de verwachtingen 😁

rating 5 Prima levering en goed te plaatsen. Mogelijk schaffen we nog een tweede aan

rating 5 Lekker vlot geleverd. Alles soepel verlopen.

rating 5 De regenton met toebehoren goed ontvangen en aangesloten.
Alles werkt goed.

rating 5 Snelle levering en mailtje met aanvullende vraag snel beantwoord. Dag erna geplaatst, en meteen een fikse regenbui erbij :-) Prima regenton goede service, aanrader.
Met vriendelijke groet,

rating 4 Snelle en correcte aflevering

rating 5 De ton werd snel en goed verpakt geleverd. De Harco vulautomaat heeft een bijgeleverde slang die prima lengte heeft als de ton naast de regenpijp geplaatst wordt. Installatie nog niet uitgevoerd, maar dat zal geen probleem opleveren.

rating 5 Alles in goede orde ontvangen. Moet e.e.a. wel nog monteren. Maar dat lijkt me erg eenvoudig

rating 4 Zit snel in elkaar, werkt goed. Mijn bladvangers zitten onder in de regenpijp dus die heb ik net boven het aftap punt gezet. Prima simpel systeem.

rating 5 Snelle levering en prima service om een fout in de bestelling te corrigeren en het teveel betaald terug te storten.
Ik heb gekozen voor de “luxe kraan”. De aansluitslang zit wel erg losje om de kraan. Vermoed dat deze gaat druppelen als de regenton vol is. Om daar achter te komen zal het eerst moeten regenen.

rating 5 Prima regenton. Eenvoudig te installeren.
Erg tevreden.

rating 5 Goed geregeld. Makkelijk te bestellen en vlot en op tijd bezorgd.

rating 3 100 L regenton goed omtvangen.
Aansluiten op de regenpijp was een gedoe. Zeer slechte en onvolledige text. Heb 2x moeten schrijven/bellen voor uitleg maar dat ook onvoldoende. Toen ik zei dat het goed zou zijn om een korte video te plaatsen van de montage, werd mij verteld dat andere klanten dat ook hadden voorgesteld maar er is nog niets aangedaan.
Teleurstellend

rating 4 Prima regenton,snelle levering.
Eenvoudig aan te sluiten.werkt prima

rating 4 Aznar actiepakket zeer snel ontvangen, installatie was vrij eenvoudig, en door veel regen was ton zo vol! Nu haal ik het water voor de planten eruit. Ben er blij mee. Een aanrader.

rating 5 Mooie degelijke regenton, een compleet pakket. De eerste die ik had besteld zat een kleine productiefout in, maar werd kosteloos vervangen door een nieuwe ton. Prima service! Super tevreden.

rating 4 Twee regentonnen van 100 liter besteld met de luxe vulautomaat en die zijn goed geleverd. Tonnen ondertussen aangesloten, was goed te doen, alleen sluiten de slangen van de vulautomaat niet helemaal waterdicht, daar moet nog iets omheen denk ik. Dat kijk ik nog even aan. Het voetstuk bestaat uit 3 onderdelen, wonderbaarlijk heb ik er voor twee tonnen 7 meegeleverd gekregen. 1 dus over. De regen al mooi op kunnen vangen en de planten hebben de eerste emmertjes al gekregen.

rating 5 Goede prijs kwaliteit verhouding.
Werkt perfect.
Correcte levering

rating 4 Prima ton en voldoet aan onze verwachtingen. Staat en past perfect bij onze nieuwe overkapping. Goede en snelle service/ levering.

rating 5 Goede kwaliteit en betrouwbare levering.

rating 5 Snel geleverd en eenvoudig te installeren! Degelijk product

rating 4 Dit is de tweede keer dat ik deze set aangekocht heb.
Levering is snel gedaan. Goed verpakt.
Makkelijk aan te leggen
Goede kwaliteit.
Zeer tevreden.

rating 5 Zeer tevreden, compleet en op de afgesproken dag en tijd geleverd

rating 5 Vooralsnog erg tevreden. Snelle correcte levering en op eerste oog goede verbeterde kwaliteit.

Eerder dezelfde ton gehad. Toen hij volledig vol zat ging hij bij de kraanaansluiting lekken.
Dit is ongeveer 4 jaar geleden gebeurd bij beide identieke tonnen.
Gezien de vorm (smal en hoog) het produkt een tweede kans gegeven.
Ik zie dat de kraan van sterkere kwaliteit is en het aansluitpunt vd kraan ook is aangepast ten goede. Het lijkt degelijker. Ook de meegeleverde ring is kwalitatief beter en er zit een andere regenpijp aansluiting bij.

Nu hopen dat het veel plezier gaat geven. Hij zit nu 2 dgn na installatie volledig vol. Dus nu de test.....
Wordt vervolgd.
Ik heb er alle vertrouwen in.

Reactie Voertonnen.nl
Hehe, eindelijk iemand die het ziet! Het is niet aangepast maar onze eigen unieke kwaliteit die alleen op Voertonnen.nl verkrijgbaar is!

rating 5 2 regentonnen ontvangen. Prima product.

rating 5 Vlotte levering, prima prijs, goed product. Prima dus.

rating 5 Regenton vlot ontvangen.
Duidelijke instructies en was binnen uur aangesloten. Gebruik 1.50 meter slang en ton vult goed.
Plantjes al water gegeven. Wacht nu op regen die ton weer vult en ben benieuwd hoe ton is als hij vol is.

rating 5 Prima ton. Deksel btje lastig eraf te halen. Aan de andere kant, hoe vaak doe je dat en waarom zou je dat doen. Installeren is een fluitje van een cent

rating 5 Prima regenton, makkelijk te monteren. Levering volgens afspraak. Prima.

rating 5 De regenton Anzar voldoet prima. Aansluiten was beslist niet veel werk. Reviews op de site waren daarbij nuttig.

rating 5 Mooi snel en compleet geleverd.
Zoeter prima uit

rating 5 Prima regenton en accessoires. De beschrijving was duidelijk en goed uitvoerbaar. In een klein uurtje was hij op de regenpijp aangesloten en operationeel. Nu wachten op regen.

rating 3 De regenton werkt, maar de standaard meegeleverde aansluitset is onvoldoende. De elementen om de vulautomaat op de aansluitslang te koppelen ontbreken. Bij een 70 mm buis geeft de standaard 80 mm vulautomaat kieren, maar het opvulrubber voor een waterdichte afdichting is niet meegeleverd. Ook ontbreekt een element waardoor de vulautomaat op de aansluitslang kan worden aangesloten, zodat het het water in de aansluitslang kan 'vallen'.

Reactie Voertonnen.nl
Die aansluiting ontbreekt niet, bij de goedkoopste set zit dit er niet bij omdat men of zelf wat wil maken of omdat ze deze rechtstreeks willen plaatsen. We raden niet voor niets aan met grote letters om de iets betere aansluiting te kiezen, de Harco vulautomaat.

rating 5 Zeer tevreden over pakket en levering.

rating 5 Anzar 100 liter grijs pakket is in goede orde en snel (2 dagen) geleverd. Geen handleiding nodig gehad aangezien alles voor zich spreekt. Kleine kanttekeningen bij het 70/80mm hulpstuk dat tussen de regenpijp moet komen: 70mm pijp past niet goed in het hulpstuk. De ruimte dient opgevuld te worden. De 3-delige verhogingsset zorgt ervoor dat de ton op een goede hoogte komt om een 10 liter gieter onder de watertap te zetten.

Goed product, goede service en snelle levering: een aanrader!

rating 5 Prima levering, duidelijke gebruiksaanwijzing

rating 5 Snel geleverd op de dag die ik aanvroeg.
Let op, het kraantje moet je even goed aandraaien anders lekt hij. Dat betekend dat je even goed moet kijken waar op de draad je start, anders steekt je kraan omhoog.
Verder functioneerd hij prima!

rating 5 Mooie slanke regenton ontvangen (snel geleverd) via Post NL)
De bevestiging leverde geen enkel probleem op,
Bijgeleverde onderdelen keurig erbij
Antracietkleurige ton staat mooi tegen regenpijp op de zwarte muur.
Hoop er veel plezier van te krijgen

rating 5 Snelle correcte levering.
Eenvoudige installatie.
Voldoet 100% aan de verwachting. 👍👍

rating 5 Praktische set. Geen beauty, maar heel functioneel, en daar gaat het om. Installeren ging prima. De aansluiting van het lekte kraantje een beetje. Stripje PTFE-tape deed wonderen.
100 liter lijkt veel, maar de ton was na 2 dagen al vol. 10 liter-gieter past goed onder 't kraantje.

rating 5 Prima regenton (Anzar actiepakket). Mooi is hij niet maar wel functioneel, en er zijn eerlijk gezegd geen mooiere. Installatie instructies zouden wat beter kunnen, maar in het algemeen is het goed te doen. Levering was snel en goed.
Zeer tevreden!!

rating 5 De set is in goede orde ontvangen en precies op tijd voor z'n eerste regenbui.
Het aansluiten was een fluitje van een cent en direct de volgende dag stond hij al gelijk tot de overloop toe vol met water.
Hij heeft dus meteen al z'n nut bewezen, ik geef er nu o.a. m'n groenten water uit.

rating 5 Prima service Alles correct ontvangen
Makkelijk te instaleren

rating 5 Snelle levering en eenvoudig te plaatsen. Tevreden over het product! De standaard in drie delen is enigszins onhandig, maar verder alles prima.

rating 5 Mooi formaat regenton, groene kleur ook goed. Moet nog aangesloten. Eerst toestemming vragen of ik het overloopstuk op de regenpijp van de schuur mag monteren. Gaat vast lukken.

rating 4 Levering ging prima. Vond de uitleg op papier van de vulautomaat niet heel duidelijk. Een filmpje op YouTube maakte het een stuk duidelijker. Nu zat de regenpijp bij ons strak in de hoek tegen beide muren, dus daar moest ik nog iets op verzinnen. Na een regenbui zat hij al meteen vol, maar een grotere past niet. Aansluiting van een slang op het kraantje gaat prima en ook de gieter past er goed onder.

rating 4 goed aangekomen en uitgepakt. dit weekend moet de ton
geplaatst worden.. zover ik zag...alles compleet..

rating 5 Lekker snel geleverd

rating 5 Bestelde op een regenachtige zondag de 100 lt grijze regenton met onderbouw en vulautomaat + kraan. De aflevering was snel en goed. De aansluiting was in 5 minuten gedaan.Het begon daarna direct te regenen.Het grote voordeel van deze ton is dat het regenwater nooit te lang stil staat waardoor het altijd redelijk vers blijft !
PRIMA AANKOOP, GOEDE SERVICE

rating 5 pakket was zoals aangeboden
overloop/vul pijpje kan iets lager
en een 45 graden bocht is handig met montage
en geef de hoogte van de overloop aan t.o.v de ton
gr Wim

rating 5 De volgende dag geleverd.
Goede instructie daardoor eenvoudig te monteren.
De regenpijp doorzagen op de goede
hoogte is heel belangrijk ivm de
werking van de vulautomaat.
Mooie complete ton voor die prijs.

rating 5 Snel geleverd.
Goed te installeren.
Kwaliteit lijkt voldoende.

rating 5 Snel goed en prima prijs!

rating 5 Ton met accessories correct ontvangen en geinstalleerd. Werkt naar verwachting, al moet het wel gaan regenen

rating 5 Snelle levering en op tijd voor de verjaardag. Was een cadeautje.

rating 4 Prima regenton, ik miste wel een fatsoenlijke gebruiksaanwijzing. In deze handleiding staan veel termen, waarvan je maar net moet weten welk onderdeel hoe heet. Iets meer beeldmateriaal zou helpen. Daarnaast kreeg ik de vulautomaat met geen mogelijkheid tussen de regenpijp, dus een extra breed stuk ertussen uit gezaagd. Of hij het doet valt met de weersomstandigheden van deze week nog niet te zeggen

rating 5 Uitstekend. Pakket goed aangekomen. Installeren was met instructie erg eenvoudig.

rating 5 Snelle en correcte levering , ton en accessoires zien er goed uit . Ik ga dit weekend de boel installeren !

rating 5 Regenton snel geleverd
Kwaliteit prima.
Bevestiging ging prima.

rating 5 Ton snel en goed ontvangen. Eergisteren geplaatst, ging heel vlot. Alleen lekte het bijgeleverde kraantje wat. Gelukkig heeft mijn loodgieter dit kunnen oplossen met iets rond de schroefdraad te draaien. De ton staat op een tussenverdiep, uit het zicht, want mooi is een regenton zelden, maar door het hoogteverschil kan ik met een tuinslang zelfs alle potten op mn terras sproeien. Blij met deze aankoop!

rating 5 Snelle levering (binnen een dag in regio Achterhoek bezorgd) en een prima actiepakket. Voldoet aan de verwachtingen en is gemakkelijk te installeren. Alle benodigdheden zijn aanwezig en eenvoudig aan te sluiten op de regenpijp. Kortom, zeer tevreden.

rating 2 Ton is mooi, alleen de volautomaat past echt niet goed op een regenpijp van70mm doorsnee. Zit veel te ruim, een paar ovulringen was handig geweest !

rating 5 Super / Correct , alles Top ,

rating 5 Snelle service goede kwaliteit allen vond de gebruiksaanwijzing vrij onduidelijk maar met behulp van YouTube filmpje is het gelukt zeker een aanrader

rating 5 Heel tevreden door de snelle levering en de kwaliteit.

rating 5 Snelle levering, prima regentonnen. 100 liter zit wel snel vol.

rating 5 Twee voertonnen en regenton in goede staat ontvangen. Voldoen aan verwachtingen en praktisch in gebruik!

rating 4 De Sint heeft de ton door de schoorsteen weten te krijgen. Nog geen klachten gehoord.

rating 4 Goede levering en goed product. Het enige wat ik in dit pakket mis. is een verbindingsset. Er zit een pijpje bij van +/- 10 cm, wat voor mij te kort is. Ik heb te snel gelezen en ging ervan dat de onderdelen op de foto's inclusief waren.

rating 5 Alles keurig ontvangen. Snel en goed verpakt. Alleen de regenpijpoverloop is te groot.

rating 5 Helemaal TOP! Keurig ontvangen en vrij eenvoudig aan te sluiten. We maken er dankbaar gebruik van.

rating 5 Snel een mooi en goedwerkend product geleverd. Toppie!!!

rating 5 Prima geleverd, inmiddels aangesloten en hij doet het prima. Zeer tevreden

rating 4 Keurig in goede orde ontvangen conform track en trace.
"mijn" regenton staat in een hoek. De bestaande voorbereide gaten voor aansluiting op de regenpijp zitten aan de zijkanten. Ik heb nu zelf aan de achterzijde een gat moeten maken. Uiteindelijk is dat gelukt. Ik heb de plek waar de vulautomaat de ton ingaat (door het (zelfgemaakte) gat) dichtgekit.
Mijn wens is dat er een (doorvoer) rubber wordt meegeleverd, waardoor kitten niet meer nodig is, net als bij een toiletaanvoerpijp. En natuurlijk een optioneel gat aan de achterzijde
Inmiddels heb ik mijn eerste gietertjes getapt😉 en dat ging prima.

rating 5 Top!!!

rating 5 Goed en netjes ontvangen, makkelijk aan te sluiten... Nu moeten ze nog vol regenen voor mijn plantjes.

rating 5 Ja goed ontvangen!

rating 5 Snel de regenton ontvangen.
Helaas was er 1 onderdeel kapot, ik heb gelijk een foto ervan gemaild, en kreeg gelijk antwoord, dat er gratis een nieuw onderdeel verstuurd zou worden.
Ik ben zeer tevreden, over de regenton en de service. 👍

rating 5 100 liter regenton Anzar Actiepakket. De bestelling is goed en snel geleverd. De montage redelijk eenvoudig. We hebben wel een langere slang gehaald omdat de regenton toch wat verder van de pijp af kwam te staan dan we vooraf hadden ingeschat. Het watertappen gaat er makkelijk en soepel. De eerste gieters water zijn er al uit getapt.


rating 5 Ik heb onlangs inderdaad 2 Anzar actiepakketten bij 'Voertonnen.nl' besteld. Deze zijn in goede staat en snel op mijn adres geleverd via Post.nl.
Per ongeluk had ik twee keer dezelfde bestelling gedaan. Na hier een mail over te hebben gestuurd, werd direct één bestelling geannuleerd!
De mini 'rain savers' heb ik direct op de regenpijp gemonteerd. Hiermee ontlast ik het platdak èn ik hergebruik het regenwater om leidingwater te besparen.
Met andere woorden: ik beveel Voertonnen.nl ten zeerste aan!

rating 5 Snelle service alles zat netjes in de doos.

rating 5 Keurig verpakt in een grote kartonnen doos met alle benodigdheden in de regenton.
Ik had een paar weken daarvoor ook al een 100 liter ton besteld en die was na een buitje al vol! Deze nieuwe ton heb ik met de oude verbonden en nu heb ik gratis 200 liter water voor de planten!

rating 5 De bestelling is goed aangekomen in Kampen. We hebben de 100 liter regenton.
De regenton is sinds gister pas aangesloten. Weinig regen gehad om het eerder uit te testen haha....
Kan er op dit moment nog niet heel veel over zeggen.
Hij is aangesloten op de regenpijp.

rating 5 Prima service, snelle levering, goede kwaliteit.

rating 5 Is goed gearriveerd, en als je de instructies goed leest is het aansluiten niet extreem moeilijk.

rating 4 De tonnen werden snel geleverd Helaas door droogte nog niet gebruikt. Maar gaan zeker helpen om de waterhuishouding in mijn tuin te regelen

rating 4 De regenton werd snel geleverd. We hebben uiteindelijk zelf een gat moeten boren omdat de vooraf aangegeven gaten niet op de goede plek voor ons zaten maar dat is zonder problemen gelukt.

rating 4 Snelle levering en prima regenton. In elkaar zetten was zo gefixt. Had alleen een extra vulautomaat erbij besteld die ik uiteindelijk niet nodig heb gehad, maar dat is verder niet zo erg. Kraantje erin draaien, gat uitzagen in de bovenkant aangezien daar mijn goot uitkwam en klaar.

rating 5 Zeer snelle levering, goede communicatie en mooie prijs. 5 sterren meer dan waard!

rating 5 Wij kunnen niet anders zeggen dat wij goed zijn bediend.
Goede service, snelle levering, product werkt na behoren.

rating 5 We hebben alles snel en goed verpakt ontvangen.
We hebben hem aangesloten met een verbindingsweg van 50 cm en dat was eenvoudig te doen
Het sindsdien nog niet geregend dus er zit nog geen water in de ton.
Goede kwaliteit en prima service

rating 5 Alles super en snel

rating 4 Pakket vlot ontvangen, bij aansluiten op de regenpijp was het toch wel lastig dat de uitvoer van de vulautomaat 40 mm is en de ingang van de regenton 25 mm. Hiervoor verloopstukjes gevonden.
De regenton is aangesloten en voldoet prima! Fijn dat jullie deze maat kunnen leveren, past precies in ons poortje naast de regenpijp. Vandaag de eerste regen gevangen. Erg tevreden

Reactie Voertonnen.nl
Daarom adviseren wij ook een verbinding set!

rating 5 Alles is super gegaan

rating 5 Snel geleverd, nog niet aangesloten op de regenpijp

rating 4 Netjes en vlot geleverd. gisteren geplaatst en wachten tot het gaat regenen:)
Mooi model, opgenomen in de omgeving, qua kleur en formaat.

rating 5 Netjes en snel geleverd. Is nog niet geplaatst.

rating 5 Zeker tevreden over de smalle hoge ron. We hebben nog niet het kraantje ontvangen dat ik had besteld (wij hadden het oorspronkelijke kraantje per ongeluk kapot gemaakt en daarom een nieuwe besteld).
Met name tevreden over de snelle persoonlijke respons op de mail.

rating 5 Regenton (100 L) in goede orde ontvangen. Was even passen en meten hoe de flexibele slang te installeren. Tip, wikkel om de schroefdraad van het kraantje wat giveg tape want dan lekt het niet. Na een flinke regenbui van 15 minuten 30 liter opgevangen en weer afgetapt ivm mogelijke vorst. Al met al zeer tevreden met levering volgens afspraak.

rating 5 Het actiepakket regenton goed ontvangen,

Op 16-12-2017 geplaatst , ziet er uitstekend uit, nu weer even wachten op regen,
mag ook wel even wachten met regen is genoeg gevallen de laatste tijd
mooie smalle regenton, antraciet.en assesoires ook uitstekend.

rating 5 Vanwege de goede berichten ga ik er ook een bestellen

rating 5 Zo handig, dat regenwater nu beschikbaar om de kliko schoon te maken, planten water te geven etc. De regenton werd snel en compleet geleverd. (Anzar actiepakket)

rating 5 Regenton is heel snel geleverd. Is nog niet geplaatst, maar ik heb al een zelfde ton en die bevalt goed.

rating 4 Netjes en snel geleverd, product ziet er iitzoals verwacht maar is door omstandigheden nog niet geplaatst.

rating 5 Snelle correcte aflevering.

rating 4 Ton op tijd geleverd en aangesloten met bijgekochte slang
Volgende dag 100liter water, na flinke regenbui. Afgetapt via kraan.
Vind alleen de slang wat prijzig.

rating 4 de ton plus toebehoren is netjes bezorgd hoor. Puntje voor verbetering is wellicht eenwat beter schetsje van het koppelstuk wat het hemelwater horizontaalnaar de regenton moet voeren. Maar na wat gepuzzelben ik er ook uitgekomen hoor. Al mat al : een prima slanke ton voor een redelijke prijs. Vr. Groet, O. Pronk

rating 5 Super snelle levering, en mijn moeder was er ontzettend blij mee.
Moet nog worden aan gesloten maar dat gaat wel goedkomen.

Wat ik jammer vond, de ton is groen en de standaard zwart. Ik zou dan zelf de standaard ook in groen opsturen.
Verder een perfect product en wie weet ga ik het voor ons zelf ook nog bestellen 👌🏻

rating 5 Ik ben heel blij met mijn nieuwe regenton met vul-automaat!
De bestelling en levering zijn snel en correct afgehandeld en het product voldoet aan de verwachtingen. Ook de installatie was geen probleem dankzij de duidelijke instructie op jullie website.

rating 3 Leuke en slanke ton snel ontvangen, maar de aansluiting op pijp van 70 rond valt toch tegen omdat er een tussenstuk van 80 rond geleverd wordt en dus veel te ruim is waardoor je moet opvullen.Hierdoor komt er ook riool lucht vrij, enz enz. Hier melding van gemaakt maar zij zien het probleem niet en moet je een beetje meer klussen.ERG JAMMER.

Reactie Voertonnen.nl
Als u de vulautomaat er netjes tussen monteert dan sluit het prima aan, het is wel iets meer en secuur werk inderdaad. Mensen die dit niet willen raden wij de luxe vulautomaat met bladvanger aan (sluit mooier en beter aan) of de luxe regenpijp kraan (installatie super simpel).

rating 4 Hadden de ton snel in huis. Voldeed prima aan de verwachting. Montage van de vulautomaat was lastig. Zal op een bestaande regenpijp makkelijk gaan als er voldoende klemmen op zitten. Bij een losse regenpijp is het lastig monteren. Wat passtukken is misschien een goed idee zodat bijvoorbeeld de maat van 7 cm direct goed past.

rating 5 Prima regenton, en een snelle levering.

rating 4 Eindelijk een regenton! Handig dat kraan meteen geschikt is om tuinslag op aan te sluiten.
Aansluiting ton op regenpijp mbv verbindingsset is (uiteindelijk) goed gelukt.
Beschrijving hiervan had duidelijker/uitgebreider gemogen (plaatjes?)

Reactie Voertonnen.nl
die uitleg met plaatjes is er al!
https://www.voertonnen.nl/regentonnen/regenton-accessoires/regenton-vulautomaat

rating 5 Prima regenton (100 ltr. Anzar actiepakket ),gieter (10ltr.)past er precies onder, een uitstekende en snelle levering (Venlo),prima beschrijving en eenvoudig te monteren..

rating 5 De levering van onze regenton was supersnel. De beschrijving was prima. Wij zijn er heel tevreden mee.
Nu maar wachten op een flinke regenbui! Mag trouwens wel even wachten. Dit zonnige weer bevalt ook prima.
Vriendelijk groetend,
Fam. G.Dijkstra
Jirnsum

rating 5 Prima artikel, prima service, prima aflevering

rating 5 Snel geleverd,keurig verpakt!👍🏻

rating 5 Snelle service, duidelijke aanwijzingen en gemakkelijk te installeren. Top service en product

rating 5 Zeker wil ik een reactie geven op de door mij in goede conditie en bijzonder snelle ontvangst van de regenton. Reeds eerder (enkele jaren geleden) ontving ik deze zelfde soort regenton die ik met volle tevredenheid mocht gebruiken. Tijdens de laatste winter vergat ik de ton te legen, waardoor er een lek ontstond, mede hierdoor werd weer besloten eenzelfde ton te bestellen. Bij deze laatste bestelling had de regenton een uit drie delen onderstel, de vaste versie vind ik beter.
Met dank en goede zaken gewenst

rating 5 goede ton gemakkelijk te plaatsen .

rating 5 Prima regenton! Snelle montage. Nu nog regen.......

rating 5 De regentonnen zijn goed aangekomen er miste een kraantje die hebben jullie later op gestuurd.
de regenton is bevestigd aan de regenpijp met daar tussen een vulautomaat werkt goed.
Alles naar verwachting.

rating 5 Het pakket is in goede orde ontvangen, ik heb de ton aangesloten en in gebruik genomen.
Het geheel voldoet volledig aan mijn verwachtingen, kwaliteit is prima, model is prima, de aansluit materialen laat ook niets te wensen over, kortom ik ben zeer tevreden ook over de zeer snelle levering.

rating 5 Regenton is in goede orde ontvangen. B.V.D.

rating 5 Wij zijn zeer tevreden over de bestelling.
We hebben de 100 liter Anzar regenton antraciet (actiepakket) met vulautomaat 70/80mm pijp besteld.

De zending was onbeschadigd, compleet, goed verpakt, en op tijd geleverd.

rating 5 Ziet er goed uit en was snel geleverd

rating 5 Snelle levering, goed op de hoogte door track en trace en email, makkelijk te monteren, ziet er goed uit!

rating 5 Snelle en correcte levering.
Produkt voldoet aan de wensen.
Top 👍🏽

rating 5 De regentonset werd keurig op de afgesproken dag bezorgd. Vervolgens was het ook makkelijk om hem aan te sluiten op de regenpijp.

rating 5 regenton en toebehoren snel ontvangen.

rating 5 Ik heb een Regenton Anzar besteld binnen drie dagen in huis
het is goed aan gekomen
ik ben zeer tevreden over het produkt gemakelijk aan te sluiten met de automaatische vul stuk
ik ben zeer tevreden over de service en de prijs toppie

rating 5 Snelle levering binnen 2 dagen. Betreft een zwarte regenton van 100 liter met standaard. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

rating 5 Regenton ontvangen, ziet goed uit. Snelle levering. Nog niet gemonteerd... Het regent te hard.
Tevreden over aankoop.

rating 5 De 100 liter Regenton Anzar actiepakket ontvangen. De ton heeft een goede diameter (ideaal voor kleiner ruimte), goede hoogte en is van goede kwaliteit.

rating 5 100 liter Regenton Anzar actiepakket Kleur regenton: Antraciet standaard zwart,
Verbinding set (optioneel): 0,5 meter slang € 82,90

Geprofiteerd van jullie complete aanbieding van deze regenton
Zeer tevreden, mooi smal. En al na de vele regen, goed gebruik van kunnen maken. Snelle levering!

rating 5 100 ltr regenton Anzar actiepakket, we zijn heel tevreden, de bestelling werd snel en goed geleverd. het aansluiten van de regenton was goed te doen. Alleen de uitleg in het nederlands op de verpakking van de aansluitingen was erg summier, gelukkig begrijpen we duits, want in het duits was de handleiding wel erg uitgebreid. Misschien is dat een verbeterpuntje om door te geven aan uw leverancier

rating 5 Prima regenton en mooi op tijd geleverd.
Prima service.

rating 5 Prima regenton (Anzar actiepakket). Echt mooi vind ik hem eerlijk gezegd niet, maar omdat ie niet zo groot is (100 liter) gaat het wel en 'mooiere' heb ik niet kunnen vinden. Heb hem laten installeren en dat is goed gelukt, hij is al vol en het water tappen ging goed - m'n gieter (10 liter) past er precies onder! Snelle levering, geheel volgens afspraak.

rating 5 Snelle levering, eenvoudige montage. Dik tevreden.

Type de code over