Top
210 liter regenton actiepakket Smart
39% Korting
 • 210 liter regenton actiepakket
 • 210 liter kunststof regenton
 • 210 liter regenton
 • Regenton deksel smart
 • Regenton deksel met filter
 • Regenton pomp
 • Pomp voor regenton
 • Zwarte regenton voet
 • Regenton tuinslang kraan gardena
 • Regenton filtes
rating 5
(4.8 / 12 Reviews)
€ 407,00
249,95
206,57 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


210 liter regenton Actiepakket

Het 210 liter regenton actiepakket Smart wordt geleverd inclusief;
 • 2x 210 liter regenton t.w.v. € 170
 • 2x Gratis zwarte kraan t.w.v. € 20
 • 2x Gratis tuinslang kraan t.w.v. € 18
 • 2x Gratis filter t.w.v. € 4
 • 2x Zwarte voet t.w.v. € 80
 • 2x Multifunctionele deksel
 • 2x Vaste uitloop met afsluitdop
 • Nu met gratis regenton pomp t.w.v. € 115
 • Normaal € 407 nu voor € 249,95


Verbeterd model; overloop slangetje in het filmpje is vervangen voor een vaste uitloop met afsluitdop

210 liter regenton SMART

 • Kant & klaar model
 • Eenvoudig te installeren
 • Ook zonder regenpijp te gebruiken!
 • Extra stevige kwaliteit, gaat tot 3 keer langer mee
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
 • Door onze klanten beoordeeld als beste keus
210 liter regenton actiepakket is zeer compleet waar u nog jaren plezier aan gaat beleven. Nu voor een zeer scherpe prijs en met gratis regenton pomp (1 jaar fabrieksgarantie). Door het unieke overloop systeem kunnen de regentonnen niet overstromen en wordt overtollig regenwater eenvoudig afgevoerd, een overloop of verbinding set kunt u optioneel bijbestellen. U kunt u de overloop ook gebruiken om de regentonnen aan elkaar koppelen, zo heeft u voordelig een regenton van 420 liter. Om een koppeling te maken hoeft u alleen een extra gaatje te boren. Een voet zorgt ervoor dat de regenton 27,5 cm hoger komt te staan, zo plaatst u er gemakkelijk een gieter onder. Het eerste vuil wordt tegen gehouden door de opstaande rand van de regenton deksel, de fijne deeltjes worden eruit gefilterd door de regenton filters. Met de tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen of een (Gardena) tuinslang op de kraan klikken. De regenton pomp is een zeer krachtig apparaat en sproeit maar liefst 2700 liter per uur met een opvoerhoogte van 13 meter, krachtig genoeg om auto's en dergelijke af te spuiten. Op de regenton pomp kunt u alle typen tuinslangen aansluiten voor een optimale bewatering van uw tuin. Met de regenton pomp haalt u het maximale uit uw schoon en milieu vriendelijk opgevangen regenwater.
> Uitgebreide info

Technische specificaties
Inhoud 210 liter
Hoogte 900 mm
Diameter 560 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Groen
Hoogte voet 275 mm
Diameter voet 620 mm
Kleur voet Zwart

Wat zeggen klanten over dit product?
Agnes; '' Flinke ton, simpele installatie met bijbehorend actiepakket. Goede prijs, snelle levering. Wat wil een mens nog meer? Ohh ja, regen. Om de ton te vullen. Enige minpuntje ''.
> Bekijk alle reviews

Reviews (12)
rating 5 (4.8 / 12 Reviews)

Karin (28-01-2020) rating 5 Prima tonnen en goede accessoires! Goed afgeleverd bij ons in Dwingeloo.

leo (06-09-2019) rating 4 Wij hebben het pakket goed ontvangen. Wij hebben deze ton met de verbindingsbuis vastgemaakt aan de eerste ton die we al hadden. Het regenpijpstuk hadden we niet nodig, maar dat zat er helaas standaard bij. Nu zitten we dus met een overbodige aansluiting. Verder stond op het plaatje een groene voet, maar daarvoor moest je extra betalen. Dan maar zwart. Wij zijn dus tevreden, op een paar kleine verbeterpuntjes na.
De aansluiting kostte even wat denkwerk (moeten de tonnen op gelijke hoogte, waar moet het verloopslangetje?) en zaagwerk (er moest een nieuw gat in de oude ton). De uitleg op de verpakking is vrij minimaal en niet heel duidelijk. Uiteindelijk hebben we de lagere ton op zo'n niveau gezet dat als beide tonnen vol zijn, het waterpeil even hoog is. Het slangetje zit zo veel mogelijk bovenin. In theorie zou er dus nog lucht bovenin moeten zitten, maar al na één regenbui stroomde de tweede ton over. Niet erg, nu hebben we bij elkaar zo'n 450 liter water, zelfs als het niet hard geregend heeft. Top dus!
Nog één verbeterpuntje: het kraantje zit vrij hoog, waardoor je de laatste liters er nooit uitkrijgt. In onze andere ton zit het kraantje helemaal onderin.

Wiersma (01-09-2019) rating 5 Prima regentonnen! Snelle levering en keurig verpakt.
Niets op aan te merken!

Monique in 't Veld (13-06-2019) rating 5 Uitstekend pakket voor dat geld. Echt aanrader. Makkelijk te installeren, compleet

Janssen (24-05-2019) rating 4 Bestelling prima ontvangen.
Materiaal lijkt kwalitatief in orde te zijn. (duurzaamheid moet nog blijken.
Kranen moeten aangesloten worden met veel teflon tape om de aansluiting lekvrij te krijgen.
Pomp nog niet uitgepakt

Wilco Steenbergen (13-05-2019) rating 4 Wel handig dat je de tonnen op een ander adres kan laten bezorgen. Ze zijn wat te groot om in de auto te vervoeren.
De draad in de ton om de kraan op aan te sluiten heeft behoorlijk wat aandacht nodig. De draad is te groot waardoor je de kraan niet waterdicht kunt afsluiten en het gat is niet diep genoeg.
Totaal is ruim voldoende kwaleit in verhouding tot de prijs.

Gert (12-03-2019) rating 5 Alles netjes aangekregen in Olen , België .
Tonnen zijn eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten . Ook de kwaliteit is die waar ik voor betaald heb.

Agnes (01-08-2018) rating 5 Flinke ton, simele installatie met bijbehorend aktiepakket. Goede prijs, snelle levering. Wat wil een mens nog meer? Ohh ja, regen. Om de ton te vullen. Enige minpuntje.

Makenbach (31-05-2018) rating 5 Alles is prima ontvangen. Voor mij als dummy was het nog wel handig geweest om nog wat uitleg te krijgen over het aansluiten van de kraantjes, maar uiteindelijk ben ik er uitgekomen hoor!

Koen (25-02-2018) rating 5 Hele pakket is in goede staat aangekomen en was eenvoudig te monteren. Het is wat sneu dat de tonnen niet gespiegeld zijn: de overloop aansluiten is daardoor wat gepuzzel. Ik nam een verbindingsstuk van 1 meter, wat aan de korte kant is daar ik altijd rond 1 ton moet als ik beide kraantjes wil kunnen gebruiken.

Reactie Voertonnen.nl
Bij koppelen moet u toch een extra gaatje boren omdat u anders geen overloop heeft? Op die manier hoeft er niets gespiegeld te worden.

Elly van de Wardt-Bruijel (01-06-2017) rating 5 De regentonnen zijn keurig aangekomen en ontvangen in onze woonplaats Varsseveld.
Het hele actiepakket verkeerde in prima conditie en voldoet aan onze verwachtingen.
Helaas hebben wij ze nog niet kunnen aansluiten, dus daarover kunnen we u nog niet berichten.

Arno Jansman (17-02-2015) rating 5 Echt een top pakket voor in verhouding weinig geld.
Ik gebruik het regenwater ook voor het afspuiten van mijn bedrijfsbus

Type de code over