Top
210 liter regenton groen Smart
Populair ! 33% Korting
 • Regenton 200 liter
 • Regenton overloop
 • 210 liter regenton
 • Regenton deksel smart
 • Regenton deksel met filter
 • 210 liter kunststof regenton
 • Groene kunststof regenton 210 liter
 • Groene regenton voet
 • 210 liter regenton op voet
 • Smart regenton deksel
rating 5
(4.7 / 322 Reviews)
€ 85,00
56,95
47,07 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


210 liter regenton

De groene 210 liter regenton Smart wordt geleverd inclusief;
 • 46% extra korting op de regenton
 • Gratis zwarte kraan t.w.v. € 10,-
 • Gratis filter
 • Multifunctionele deksel
 • Vaste uitloop met afsluitdop
Tijdelijk extra voordeel:
 25% korting op de voet
 48% korting bij 2 stuks of meer, slechts € 52,50 p/s
 De 2e regenton gratis thuisbezorgd


Verbeterd model; overloop slangetje in het filmpje is vervangen voor een vaste uitloop met afsluitdop

Groene kunststof regenton 210 liter

 • Kant & klaar model
 • Eenvoudig te installeren
 • Ook zonder regenpijp te gebruiken!
 • Extra stevige kwaliteit, gaat tot 3 keer langer mee
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
 • Door onze klanten beoordeeld als beste keus
210 liter regenton, door onze klanten beoordeeld als beste keus.
Waarom onze klanten zo enthousiast over dit model? Het is een stevige kunststof regenton voor een extreem lage prijs met gratis accessoires. Daarnaast wordt het als erg prettig ervaren dat boren, zagen en kitten niet per definitie noodzakelijk is, binnen enkele minuten is de SMART waterton klaar voor gebruik. De deksel is hol en werkt als een soort van trechter. In het midden hebben wij al een gat voorgeboord, hier omheen zit een opstaande rand die voorkomt dat er zand mee in het regenvat loopt. In de ronding van de opstaande rand plaatst u het filter zodat het regenwater zoveel mogelijk gezuiverd wordt. Heeft u geen regenpijp? Geen probleem, door de trechterwerking vangt de 210 liter regenton ook rechtstreeks regenwater op. Vang dus regenwater direct op d.m.v. de multifunctionele deksel of sluit deze aan op uw hemelwater afvoer. Omdat de SMART regenton uit onze eigen fabriek komt fabriceren wij deze van 100% voedingsmiddelen geschikt HDPE kunststof, vrij van metalen of andere schadelijke stoffen. Indien u de voorkeur heeft voor een groene voet hou dan rekening met iets kleurverschil.

Technische specificaties
Inhoud 210 liter
Hoogte 900 mm
Diameter 560 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Groen
Hoogte voet 275 mm
Diameter voet 620 mm
Kleur voet Zwart of groen

Wat zeggen klanten over dit product?
MW van Son; '' Supergrote regenton, stevig. Alle aansluit toestanden bijgeleverd, razendsnelle levering, in 1 woord: Top ''.

Otto; '' Snelle, net ingepakte, complete levering. Makkelijk te installeren. Degelijke kwaliteit. Goede service ''.
> Bekijk alle reviews

210 liter regenton aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Omdat de deksel hol is werkt het als een soort trechter en is de aansluiting zo gemaakt. Zaag dat de regenpijp een paar centimeter boven de deksel af en het water loopt vanzelf in de regenton. Als de regenpijp vlak langs de muur loopt kunt u er een 90 graden bocht op plaatsen. Voor het afvoeren van regenwater kunt u een overloop set aansluiten.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
De 210 liter SMART heeft aan de rechter bovenkant t.o.v. de kraan een schroefdraad aansluiting voor diverse soorten vulautomaten. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp. Wilt u de aansluiting op een andere positie plaatsen dan aan de rechterkant? De aansluiting is bij levering afgesloten met een afsluitdop. U kunt op elke andere willekeurige positie handmatig een aansluiting maken door een gaatje in de regenton te boren.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Regenton zonder regenpijp gebruiken?


U kunt de Smart regenton ook gebruiken zonder regenpijp. De deksel klikt u met de holle kant naar beneden in de regenton. De deksel werkt nu als een soort van trechter. Er wordt nu rechtstreeks regenwater opgevangen. De bijgeleverde filter kunt u in het midden van de deksel plakken. Het vullen van de regenton zonder regenpijp duurt natuurlijk wat langer, toch zal het u verbazen hoeveel gratis regenwater er opgevangen gaat worden. Dit Smart model is voor zover wij de enigste regenton die zonder regenpijp gebruikt kan worden, deze worden dan ook vaak geplaatst in moestuinen.

Tips voor de Smart regenton


> Plaatst u de deksel met de holle kant naar beneden?
Klik de deksel dan goed vast, zoals deze ook in de doos heeft gezeten. De bovenkant van de ton blijft nu mooi in vorm en de deksel kan niet weg waaien.
> Plaats u de deksel met de bolle kant naar boven?
Zet deze dan eventueel ergens mee vast, zorg er wel voor dat de deksel er nog af kan zodat u de binnenkant schoon kunt maken.
> Gaat u gebruik maken van de gratis meegeleverde filter?
Plaats deze dan in de ronding in het midden van de deksel. Een paar druppels lijm of een stukje dubbelzijdig plakband en hij blijft op zijn plek. Het is aan te raden om een filter set te bestellen zodat u ten alle tijden optimaal filtert en gebruik kunt maken van schoon regenwater.
> Lekt de kraan bij de schroefdraad aansluiting?
Voertonnen.nl heeft gekozen voor kwalitatief goede kranen met lang schroefdraad. Als het lekt bij de aansluiting dan zit de kraan er niet ver genoeg in of de afdicht rubbers zitten niet op zijn plaats. Om het makkelijker te maken, haal 0,5 a 1 cm van het schroefdraad van de kraan. Nu kan de kraan er verder in en dichten de rubbers het beter af. Het is natuurlijk altijd aan te raden om de kranen in te tapen met teflon tape, probeer dit voordat u de kraan in gaat korten.
> Draait de kraan door bij het inschroeven?
Dan wilt u de kraan er te ver indraaien, haal eventueel 0,5 a 1 cm van het schroefdraad van de kraan zodat u deze er verder en strakker in kunt indraaien.

Reviews (322)
rating 5 (4.7 / 322 Reviews)

Jack (18-03-2020) rating 5 Snelle levering. Aangesloten op regenpijp van dakafvoer. Regenton staat op eigengemaakte verhoging. Werkt zeer goed. Goede service en goede prijs.

Eric Heetkamp (09-03-2020) rating 5 Regenton + voet + kraan + aansluiting met overloopinrichting voldoen volledig aan mijn wensen. Levering was keurig op tijd, en ook goed aangekondigd. Kortom: een tevreden klant

Jo (22-02-2020) rating 5 Goede keuze. Een grote ton , gemakkelijk te plaatsen en op meerdere manieren aan te sluiten. De prijs was bijzonder prettig (en ik heb aardig wat vergelijkingen gemaakt)

Erik (18-02-2020) rating 5 Prima regenton voor een schappelijke prijs. Snel geleverd en prettig contact. Een tevreden klant.

Frank (13-12-2019) rating 5 Een mooie grote regenton voor een mooie prijs.
Goeie kwaliteit

Fam.Bekaert (12-12-2019) rating 5 We zijn zeer tevreden over de levering en ook over de regenton ideaal met de filter altijd zuiver water.

henk (08-12-2019) rating 5 Toen ik geen passende regenton bij het tuincentrum kon vinden, ben ik gaan googelen en kwam ik bij voertonnen.nl terecht. De juiste maat èn aanzienlijk goedkoper.
Zeer snel werd de ton in Ruinerwold afgeleverd.
Kraantje er in, een stel stoeptegels er onder en aansluiten op de zelfde regenpijp als zijn grote broer die er al stond.
De volgende dag zat hij vol :-)

J.P. Hoogland (06-12-2019) rating 5 Correct, keurig verpakt en snel geleverd !9

A. van der Wal (23-11-2019) rating 5 Snelle levering.
Rechtstreeks aangesloten op de regenpijp.
Ik heb nog een voet waar hij nu op staat, dit is wel nodig als je er een gieter onder wilt zetten.
Helaas geleverd in een in mijn ogen grote doos. Kan volgens mij ook wel zonder verpakking geleverd worden.

Rob (29-09-2019) rating 5 Fijne regenton. Gebruik dit type al jaren met vulautomaat.
Vul de gieters meestal via bovenkant door de dan erg eenvoudig los te nemen deksel. Geen kinderbeveiliging!

Doornbos (20-09-2019) rating 5 Top geregeld!

erik (13-09-2019) rating 4 prima tonnetje !

Paul (07-09-2019) rating 5 Binnen drie dagen geleverd. Eenvoudig aan te sluiten. Dik tevreden!

Joost (01-09-2019) rating 4 Erg tevreden met de regenton. Vanwege de regentonklep op de regenpijp, was geen aansluiting benodigd. Het kraantje lekt alleen. Wat kan ik hieraan doen om dit te voorkomen?

Marjolein (29-08-2019) rating 4 Ik heb de regenton en zelf opgehaald en direkt geplaatst met de Harco.
Het geheel werkt naar behoren.

W. van de Witte (24-08-2019) rating 5 bevalt goed had ook al een maar was 30 jaar oud.
hoop dat deze ook zo lang mee gaat.

Han (16-08-2019) rating 4 2 regentonnen gekocht met overloopslangen en filters. Snelle levertijd en mooi verpakt. Bevalt goed en vooral dat omkeerdeksel zodat vuil er niet in komt is perfect. De kraantjes zijn niet je van het. Simpel erin draaien MET tape voorkomt dat ze naar een verkeerde kant wijzen.
Staan nu nog tijdelijk opgesteld maar krijgen een vaste plek in het najaar. Mooi spul.

Hans (14-08-2019) rating 4 Prima ton. Had wat problemen met het monteren van het kraantje. Flens in de ton bleek niet diep genoeg. Heb dit opgelost door een extra vul ring toe te passen. In de praktijk zal moeten blijken hoe stevig deze aansluiting (nu nog) is.

Sierk (13-08-2019) rating 4 De regenton in goede orde ontvangen en in ongeveer een uur heb ik die aangesloten op de regenton.
Ik heb uiteindelijk een gaatje voorgeboord in de regenpijp, zodat de gatenboor die bij de luxe regenpijp kraan geleverd was, voldoende grip had om zijn werk te kunnen doen.
Ik was vergeten het teflon te gebruiken toen ik het kraantje er in draaide, waardoor die aansluiting nu een beetje lekt, dus dat moet ik in een droge periode nog verhelpen.

Vooralsnog tevreden: prima, goed betaalbare regenton, vrij simpel aan te sluiten. 4 sterren

James (13-08-2019) rating 5 Excellent service!!

Heida (12-08-2019) rating 4 Snelle levering, mooie regenton. Deksel klemt goed. ik vraag mij alleen af of het filter op z'n plek blijft (had hier wel een iets andere constructie verwacht)

Wouter Kroos (06-08-2019) rating 5 Prima regenton, supersnel geleverd. Besteld met het vooruitzicht van een aantal fikse buien, de volgende ochtend kwam hij al binnen (op tijd dus). De zwarte voet die we erbij hebben besteld oogde wat zwak en simpel, maar met een volle 210 liter regenton erop houdt hij zich prima.

Carel (03-08-2019) rating 5 De regentonnen zijn goed verpakt aangekomen en makkelijk in gebruik te nemen. Flotte en correcte aflevering

K. Grandia (02-08-2019) rating 5 Heel blij met de regenton, prima besluit en blij mee. ik heb de overloop naar de andere kant verplaats , kwam beter uit en de overloop slang hang ik weer in de gieter of emmers en gaat het verzamelen van de zeer nodige regenwater gewoon door. Zelfs de grijze kliko van de gemeente schoongemaakt en vol laten lopen . super blij mee.

Hans (29-07-2019) rating 5 Op maandag ton en voet besteld. Op dinsdag kwam de voet en op woensdag de ton. Prima.Had al zo'n zelfde ton. Ze bevallen uitstekend. Vooral het omkeerbare deksel.

Eddie Brouwer (21-07-2019) rating 4 levering was snel en goed
helaas was er een fabrikage foutje bij de kraan aansluiting
verder prima regenton

Arjen (01-07-2019) rating 4 Gewoon goed en goedkoop.

Hendrik van Velzen (25-06-2019) rating 4 In aanbieding 2 tonnen gekocht om aan elkaar te koppelen helaas zitten de koppel gaten aan de zelfde kant ,rechts en niet aan 2 kanten , dus moet er zelf een gat erbij boren

Inez (24-06-2019) rating 5 Twee dagen na mijn bestelling de regenton al ontvangen. Ben er erg blij mee! Prima kwaliteit, stevig!
Vanwege de groene kleur is hij niet te opvallend in de tuin.
Ben zeer tevreden!

Paul (20-06-2019) rating 5 Onze houten regenton had het na 16 jaar begeven en dus hebben wij deze 210 liter besteld. Deze werd zeer snel thuis afgeleverd compleet met alle toebehoren. Het monteren ging vrij makkelijk en na de regen van afgelopen dagen is de ton al goed gevuld.

Henk (19-06-2019) rating 3 2 smart tonnen van 210 liter besteld en snel ontvangen. Helaas zit de overloop niet recht achter de kraan. Dat was in mijn geval mooier en praktischer geweest. Het plaatsen van de kraantjes verliep niet geheel naar wens. Ook bij afzagen van de schroefdraad kon het kraantje niet in de juiste stand worden gedraaid en bleef de kraan lekken (teflontape aangebracht). Uiteindelijk vastgekit. Overwonnen zou er goed aan doen het product zodanig aan te leveren dat de klant niet behoeft te zagen.

Egbert (17-06-2019) rating 5 Top product qua prijs kwaliteit

Ina van Marle (17-06-2019) rating 5 De regenton van 210 liter is goed aangekomen in mijn woonplaats Heerde.
Deze is direct geïnstalleerd.
Hij bevalt goed.
Door de vele regenbuien zit hij nu helemaal vol.

Ik ben er erg blij mee. Hij voldoet zeker aan mijn verwachtingen.
Hopende u hiermee van dienst te in geweest.

Kristel (15-06-2019) rating 5 De regentonnen zijn prima afgeleverd, netjes verpakt.
Zal het ook anderen aanraden

Els (07-06-2019) rating 5 Prima produkt, snelle levering!

Familie Wispels (31-05-2019) rating 3 Prima tonnen, bestelling/levering uitstekend. Helaas het aansluiten van de kraantjes niet. "draaien door" staan naar boven gericht, met een stukje tuinslang eraan als oplossing. bij de tonnen die wij een paar jaar geleden hebben besteld was de aansluiting van de kranen beter. ook het onderling koppelen van de tonnen is niet ideaal.

Monique (28-05-2019) rating 3 Levering was ok. Jammer dat er aan beide zijden van de ton geen opening was. Dan had ik er één kunnen gebruiken om ze te verbinden en één voor de overloop.Nu heb ik zelf gaten gemaakt maar daar passen nooit perfect de slangen in. Eén van de kraantjes sloot niet volledig. Daar heb ik siliconen moeten rondspuiten om het waterdicht te maken.

Andrea (21-05-2019) rating 5 Erg blij met deze regenton. Prima kwaliteit en snelle levering. De regenton werd geleverd in een doos zodat deze onbeschadigd geleverd werd. Mijn kinderen hebben met deze doos dagen gespeeld: dubbel plezier dus!

Hoffman (16-05-2019) rating 5 Regenton na twee dagen afgeleverd met de extra kraan en filter. Makkelijk te installeren, en ziet er prima uit. Goede prijs kwaliteitverhouding. We zijn heel tevreden en kunnen de firma van harte aanbevelen!

rudy (16-05-2019) rating 3 Snelle levering, ton in orde maar het plastieke kraantje is bij het eerste gebruik al afgebroken

Zandvliet (13-05-2019) rating 3 Wij hebben twee regentonnen besteld. Deze hebben wij snel ontvangen. Alleen de schroefdraad van beide kraantjes is erg zwak. Lekte allebei, zelf opgelost met tape. Jammer.

Frans (12-05-2019) rating 5 keurig op tijd geleverd. prima!!

Krab (11-05-2019) rating 5 Prima ton voor het geld.

Harry Heijblok (11-05-2019) rating 5 Snelle levering! Prima regenton!

Arend (11-05-2019) rating 5 Goede tonnen, correct geleverd

Kitty (10-05-2019) rating 4 Heel snel bezorgd, waarbij een kort tijdvak werd aangegeven. Ik kon mijn dag dus daarop aanpassen. De regenton staat op zijn plek en vangt veel regenwater op.

Syp (07-05-2019) rating 5 Snel geleverd, degelijke kwaliteit voor goede prijs.

Joos (07-05-2019) rating 3 Het is een stevige regenton, maar ik ben nog niet overtuigd van de functionaliteit. Wij waren op zoek naar een ton die zonder regenpijp gebruikt kon worden en kwamen dus bij deze uit. Het vreemde is echter dat in het trechterdeksel om het gat heen waar het water in moet stromen een opstaand randje van ongeveer een centimeter is. Daardoor moet er heel veel regen vallen wil het water van het deksel in de ton kunnen stromen. Ik ben heel benieuwd of deze regenton ooit gevild gaat worden...

Fam. Mul (05-05-2019) rating 4 Levering op tijd. Goede kwaliteit. Hebben er meteen plezier van.

roelofs (05-05-2019) rating 3 smart regenton vult zich minder snel wanneer niet aangesloten is op de regenpijp. dat is een tegenvaller!

Reactie Voertonnen.nl
Uiteraard gaat het minder snel, maar ze komen toch nog redelijk snel vol!

Ron Vermeulen (02-05-2019) rating 5 Snelle en complete levering. Mooie grote ton voor een prima prijs.

Peter van den Berg (26-04-2019) rating 5 Wij zijn zeer tevreden over het product en de bezorging

André Gort (23-04-2019) rating 5 Lekker snel geleverd. Met 2 dagen stonden ze al in de tuin.

Fam Dekker (18-04-2019) rating 5 De regenton is goed aangekomen in Limmen, hij is aangesloten en werkt goed.
Wij zijn tevreden over de kwaliteit.

Gerard Blankestijn (16-04-2019) rating 5 Ik heb de regenton goed ontvangen. Fijne grote ton. Schroefdraad van het kraantje is wat zwak, maar is met teflontape snel aangepast.
In het algemeen een prima regenton.
groet Gerard

Wim (16-04-2019) rating 5 Ben erg tevreden over de levering en over de regenton zelf. Wel jammer dat ze er geen regenbui bij kunnen leveren!

Van Ek (01-04-2019) rating 5 De 2 regentonnen werden zeer snel geleverd. Een ton hebben we inmiddels geplaatst. Omdat de ton veel wind te verduren zal krijgen hebben we beugels op de muur geplaatst en vervolgens de ton met sjorbanden vastgezet. Er komt geen pijp op uit. Wij willen er 100 liter aquariumwater dat we per week wisselen in opslaan en voor onze voortuin gebruiken. De strakke vormgeving is een sieraad voor de voorgevel van ons huis. Een goed advies om de voet in zwart te nemen. Idee: maak de deksel ook in zwart. We vragen ons wel af of de eksters op zoek naar nestmateriaal van het filtermatje af zullen blijven.

Maarten (01-04-2019) rating 4 Prima regenton, snel bezorgd en mooi prijs

Anjo (31-03-2019) rating 5 Prima regen ton, snelle levering

M.H. van Ek (29-03-2019) rating 5 Snel geleverd. Mooie strakke tonnen, een sieraad voor ons huis. Ze zien er stevig uit. We gaan de twee tonnen gebruiken om de wekelijks 100 liter waterwissel van ons aquarium op te kunnen slaan voor gebruik in de voortuin. De tonnen staan op een punt waar het behoorlijk kan waaien. We hebben beugels op de muur bevestigd en ze met sjorbanden vastgezet. Goed advies om een zwarte voet te nemen. Idee: de deksel ook zwart maken. We vragen ons af of de eksters in het zoeken naar nestmateriaal afblijven van het filter.

Vermunt (28-03-2019) rating 4 Regenton keurig op tijd ontvangen.
Een plug voor de overloop was wel praktisch geweest. Deze zat er in het verleden wel bij

anne (21-03-2019) rating 5 prima regenton, bevalt goed en is makkelijk aan te sluiten!

W de Hoog (15-03-2019) rating 4 Bedankt voor de snelle levering van de regenton, was compleet en direct in gebruik genomen.

coenen-briels (11-03-2019) rating 5 een heerlijk grote ton. Mooie uitgave en precies wat wij ervan hadden verwacht. Top.
Mooie groene kleur en zeer snelle bezorging

A.Z. Bakker (07-03-2019) rating 5 Een mooie, goede regenton en een goede levering!

Jacobs roland (05-03-2019) rating 5 Zeer te vrede met de aankoop y

De Martelaer (04-03-2019) rating 5 De regenton is zeer vlug geleverd. Heb ze goed geïnstalleerd en dan twee weken gewacht op de regengoden. De ton vangt de regen op van het tuinkotdak en is momenteel wal de helft gevuld. Zeer tevreden met alles

Hans (24-01-2019) rating 4 Heb 2 regentonnen gekocht icm overloopslangetje. Snelle levertijd en mooi verpakt. Bevalt prima en vooral dat dekselsysteem zodat vuil er niet in komt is perfect. Alleen kraantjes zijn niet je van het. Simpel erin draaien maar wijst eigenlijk de verkeerde kant op als je het vastdraait.

Reactie Voertonnen.nl
Zie tips bij de regenton om dit eenvoudig te verhelpen!

Alle Bruggink (24-01-2019) rating 4 Snelle levering, prima service. Leuk om te installeren. Heb er een hekwerkje omheen gebouwd, passend bij de schuur.
met beste groet, alle bruggink

Gusta Engelen (16-01-2019) rating 5 Zeer tevreden. Tijdens de kerstperiode besteld. Jullie waren toen gesloten wat ook duidelijk vermeld stond.. De dag dat jullie weer open waren is onze bestelling meteen verwerkt. Helaas ging de bezorging via post nl niet helemaal goed. Ik had een ander bezorgmoment gekozen waarop ik thuis was, maar ze werden gewoon op die andere dag bezorgd, waardoor ik ze bij primera op moest halen. Maar daar kunnen jullie niks aan doen.

V van Boven (14-01-2019) rating 4 Beste Jordy,
2 tonnen ontvangen in Den Haag. Beide aangesloten via regenpijp die loost in de deksel die ik ondersteboven heb geplaatst. Filter werkt. Beide tapkraantjes lekken. Wanneer ik ze helemaal vastdraai, staat het kraantje ondersteboven. Lekken doen ze dan niet meer. Verder tevreden.

Brouwer (17-11-2018) rating 4 Alles helemaal prima!!

johan vollon (Belgie) (05-11-2018) rating 5 Snelle levering - prima product - ik ben tevreden - 5 sterren als beoordeling !!!

Jan (01-11-2018) rating 5 Prima regenton, goed verpakt en snel geleverd.
Uitloop van dakgoot schuur 5 cm boven de losse deksel van de ton gemonteerd.

Nanda van der Giessen (12-10-2018) rating 5 Prima regenton. Snelle levering, mooie kwaliteit ton en alles was makkelijk te installeren. Hij staat onder een ingekorte regenpijp met bochtje, op een stapeltje stenen met een overloopslang van 5 meter. Ik ben erg tevreden!

Patrick (10-10-2018) rating 5 Snelle levering van een mooie stevige regenton. Helemaal top👍🏽
Wilde nog n foto erbij plaatsen maar dat is niet mogelijk. Jammer maar ben ook zo trots en blij😃

Balkanyi (08-10-2018) rating 5 zeer tevreden , beste koop !!

Paul Carpels (01-10-2018) rating 5 Tevreden met de regenton heb nu wat accessoires aangekocht.

Mieke Bos (22-09-2018) rating 5 Een geweldige regenton, die ook zeer snel werd bezorgd. Daarna heb ik hem naar mijn vakantiehuisje meegenomen samen met het onderstel. Omdat dit qua kleur niet zo mooi was bij elkaar, mocht ik dat gelukkig nog omruilen. Als het binnenkort gaat regenen, wordt de ton voor het eerst gevuld en kan ie van genoegen lekker over z’n dikke buik wrijven. Met andere woorden, ik ben er heel erg blij mee!

Fleur (09-09-2018) rating 5 Prima ton, is groot maar oogt niet zo groot.
Mijn man heeft een gat in de deksel gemaakt en daar de regenpijp rechtstreeks op aangesloten.
Ziet er mooi en strak uit.

Swaaloo (02-09-2018) rating 4 Ton goed ontvangen in Langedijk. De kwaliteit moet zich nog bewijzen [maar ziet er goed uit], achterin de schroefdraad schachten is de gat [in de ton wand] kleiner dan wat zou moeten. Dat moest ik [voorzichtig!] wegsnijden. De [met schroefdraad uitgevoerde] gaten voor aftap en overloop hadden beter diametraal tegenover elkaar geplaats kunnen worden. De kwart slag maakt de opstelling [voor mij] minder netjes. Ik ga een schuifkraan gebruiken om snelle vulling van de gieter te realiseren. Tenzij ik de ton op dak plaats is een tuinslang weinig effectief. Ton zit netjes te wachten op het moment dat de huidige [hout bijna verrot] ton leeg is... Ik ben benieuwd hoe goed de filter werkt, ik heb een eigen vuilafvanger in de aanvoer dus wie weet, t zal zeker de muggen weghouden.

Fam. de Bruijn (30-08-2018) rating 5 Netjes en prompt afgeleverd. de kwaliteit moet zich uiteraard nog bewijzen, maar heb hier alle vertrouwen in.

Peter (29-08-2018) rating 4 Snelle levering en prima ton!
Tuinslang erop werkt niet echt daarvoor moet je hem misschien hoger zetten??
Gieters vullen werkt prima!

SB (27-08-2018) rating 4 Prima regenton in combinatie met de tuinslangkraan. Binnen 3 dagen bezorgd. Nu geplaatst zonder aansluiting, kijken hoe snel hij vol is via de deksel.... Mocht dit niet zo snel gaan overweeg ik alsnog een aansluiting op de regenpijp.

Wolfs (27-08-2018) rating 5 De regen ton bevalt ons goed.zijn zeer tevreden over de bezorging. Was prima voor elkaar.

Christiaan (25-08-2018) rating 5 Regentonnen in goede staat geleverd gekregen. Toen bleek dat 1 kraan wat lekte kreeg ik kostenloos een nieuwe opgestuurd. Zeer tevreden met de tonnen

Aart (25-08-2018) rating 5 👍👍👍👍

Ger van Venrooij (23-08-2018) rating 5 Snelle levering van een prima regenton. Het kraantje bleef lekken bij de schroefdraad. Er werd meteen een nieuw kraantje opgestuurd. Goede service! Overigens door wat tape over de schroefdraad te draaien geeft een goede waterdichtheid! Ondertussen de eerste gietser getapt!

Jan Wauters (15-08-2018) rating 4 Goede regenton. De bijgeleverde (plastic/kunststof HDPE?) kraan open/toe draaien gaat stroef, en de aansluiting op de regenton is niet heel stevig (plastic in plastic), dat moet op termijn problemen geven. Ik heb de kraan gesmeerd met kruip-olie maar dat lost de stroefheid niet helemaal op.

Janet (15-08-2018) rating 4 De regenton is keurig op tijd in Spijkenisse bezorgd. Ik heb lang moeten wachten op regen maar uiteindelijk kan ik zeggen dat het water goed wordt opgevangen. Alleen gebruik ik het filter niet omdat het water er niet goed doorloopt. Het filter ploft telkens omhoog waardoor de doorstroom niet goed is. Ik heb een tuinslangkraan aangesloten in de hoop dat ik via de tuinslang de vijver kan bijvullen, maar helaas er komt geen druppel uit. Misschien is de tuinslang te lang voor het kleine beetje druk wat er achter zit? Ik heb het opgelost met een dikke slang maar dat heeft niet mijn voorkeur omdat die niet vast zit. Verder prima kwaliteit regenton.

Gerard Gunter (14-08-2018) rating 5 Regen ton was snel geleverd en helemaal goed met goede beschrijving.

Hellendoorn (12-08-2018) rating 5 We zijn erg blij met onze regenton staat mooi naast de schuur en zit nu erg veel water in net op tijd besteld.
Deze regenton staat in Zuidlaren en is nestjes afgeleverd door Postnl echt een aanrader om hier je regenton te bestellen super.

Harry (11-08-2018) rating 5 Prima regenton maar wel goed opletten met de chromen kraan. Het schroefdraad van de ton draai je snel stuk! Een metalen wartel met rubber ringen zou er standaard bij geleverd moeten worden.
Snelle levering en uitstekende communicatie !

M. Pellink (09-08-2018) rating 5 Goede regenton. Snelle levering. Prijs prima!

Bart Krijgsman (09-08-2018) rating 5 Degelijke regenton met goede sluitingen.
Snel geleverd.

Brunimel (31-07-2018) rating 4 Prima regenton met grote
Capaciteit en zeer snelle levertjes m. Reguliere aansluitset paste helaas
Toch niet zonder overloopstukje, dus aansluiten kostte net iets meer tijd dan verwacht. Doos tevens prima te gebruiken als speelhuisje voor kinderen (zelf kleuren!)

Daniels (29-07-2018) rating 5 Mooi grote regenton en een snelle levering. Helaas nog geen regen gehad dus hij is nog niet gevuld. We zijn heel benieuwd hoe het gaat als we een goede bui krijgen aangezien het maar een klein gat is waar de regen door naar binnen moet....maar het komt vast goed

Hans Zandee (27-07-2018) rating 5 De reden om een regenton te bestellen bij u is vanwege de keuze en het gemak.
Er is ruime keuze, ook aan accessoires die erbij passen.
Het is makkelijk dat zo'n grote ton wordt thuisgebracht. Keurig netjes op de aangegeven dag in een grote doos.
De regenton is inmiddels aangesloten. Het wachten is nu op regen😊.
We zijn prima te spreken over voertonnen.nl en zullen zeker anderen die een regenton willen hebben op u attent maken.

Anoniem (25-07-2018) rating 5 Prima ton en snel en goed geleverd in Ermelo.
Ton besteld met overloopslang waarin ik gaatjes heb gemaakt voor in de border.
Ton is nog niet in gebruik omdat het nog steeds droog is en warm, wat ik overigens geen ramp vind😁.
Denk wel dat die prima werkt, mooie degelijke kwaliteit.

Yvonne (21-07-2018) rating 5 Helemaal geweldig nu nog regen 😂😂😂😂

Han Post (19-07-2018) rating 5 Prima ton, maar sinds ik 'm heb geïnstalleerd regent het niet meer....

Marloes (10-07-2018) rating 5 Supersnelle en nette levering. De ton is exact zoals op de site beschreven. Ik ben heel erg tevreden!

Van Sant (06-07-2018) rating 5 Goed en snel ontvangen in Gent, goed ingepakt, mooie tonnen.
Nog niet gemonteerd maar kwaliteit ziet er goed uit.

Henk (02-07-2018) rating 5 wat een mooie regenton lekker stevig en met de kleur groen valt hij niet zo op in mijn tuin. Levering was perfect. Hoef niet voor naar een tuincentrum.

Simon (23-06-2018) rating 5 De tonnen zeer snel en netjes ontvangen. Goed verpakt en alle losse producten erbij geleverd. 1 ton voor mijn vriendin en 1 voor mij (we wonen appart). Omdat het al heel lang niet heeft geregend even wat emmers erin gedaan om kraantje te testen. Bij mij was kraantje lek. Maar heel snel weer een nieuwe toegestuurd gekregen.

Goof (21-06-2018) rating 5 Goed product prima geleverd, alles volgens afspraak

Ton (19-06-2018) rating 5 Mooie regenton voor een goede prijs. Bovendien was de service en aflevering prima. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Anoniem (18-06-2018) rating 5 Een prima regenton voor die prijs, maar dat wist ik al omdat ik meer dan 20 jaar eenzelfde ton heb. Toen via de gemeente aangekocht, maar die doen dat niet meer.
Alleen heeft PostNL zich niet aan de voorkeur voor tijdstip aflevering gehouden en wilde het op werkdagen leveren in plaats van een paar dagen later (in het weekend). Met een briefje 'zet maar om de hoek' is het bij de tweede poging tot bezorging toch goed gekomen. Lage verzendkosten voor zo'n groot ding, ik bestel volgend jaar weer iets als de tuin weer een stukje verder is met inrichten.

Han (18-06-2018) rating 5 De regentonnen heb ik geïnstalleerd. Ze bevallen prima.
Heb ze op een bokje gezet zodat de gieters er goed onder passen.
Goede koop,
Groet,

Reinder (17-06-2018) rating 5 Ik heb de tonnen in prima orde ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit levering en natuurlijk de prijs.
Ga zo door, dan komt het met jullie helemaal goed. Succes

Klaas (15-06-2018) rating 5 Twee tonnen besteld en ze bevallen prima tot nu toe. Snelle levering en goed verpakt. Met de kraantjes geen problemen. het lekt niet. Alleen de kraan waar een tuinslang aan kan hebben we niet goed kunnen bevestigen. De schroefdraad is te lang. Daardoor gaat het lekken. Misschien moeten we er een stukje vanaf zagen zodat het past maar of dat wel de bedoeling is weten we niet. Hier moeten we nog contact met voertonnen.nl over opnemen.

Reactie Voertonnen.nl
Als de tuinslang goed wordt aangesloten past het op de millimeter nauwkeurig. Wil je die strakker draaien dan inderdaad stukje van schroefdraad tuinslang kraan halen

Fam Heemeijer (12-06-2018) rating 5 Gebruik het regen water ook voor auto wassen perfect geen kalk vlekken. En voor de ramen van het huis gaat ook prima.

Fam. Corten (10-06-2018) rating 5 Na enkele dagen waren onze 2 regentonnen al geleverd. Ze waren goed verpakt in een grote doos. We gebruiken ze vooral om water dat we zelf opgevangen hebben van het wassen van ons fruit en groenten hierin te doen, zodat we bij droog weer dat water weer kunnen gebruiken voor onze planten water te geven en we geen extra kraantjeswater moeten gebruiken. We zijn er zeer tevreden van dat het ook nog eens regenwater opvangt, zonder dat die ergens aangesloten moet zijn!
We hebben met klinkers een stapel gemaakt en daar de tonnen opgezet, zodat ze ook hoog genoeg staat om een gieter onder te zetten. We zijn alvast zeer tevreden over onze tonnen.

Groetjes,
Fam Corten.

Jan (08-06-2018) rating 3 Ik had twee regentonnen besteld en deze zijn supersnel geleverd, alles erop en eraan.
De kwaliteit van de ton en deksels is prima. Ik ben echter niet zo tevreden over de kraantjes of over de onderste aansluiting. Of deze kraantjes waren iets te klein of de schroefdraad in de ton te zwak. Beide met weinig kracht meteen door de schroefdraad gedraaid voordat ze echt dicht waren. (Bovenaansluiting met speciaal inzetstuk is wel goed, maar daar wil ik geen kraan) Met wat kit,tape etc. toch nog waterdicht gekregen, maar echt sterk is het niet.
Al met al ben ik redelijk tevreden.

Een ton is aangesloten d.m.v een bestaande vulautomaat en dient als waterverzamelaar. Ik haal hier de deksel eraf en dompel een gieter onder. Veel sneller dan een kraan.
De tweede ton dient als overloop buffer. De kraan en overloop zijn beide aangesloten op drainageleidingen. Dit werkt als omgekeerde drainage.De regenpijp komt uit op zijn deksel. Bij overvloedige regenval houdt het (niet meer schone) filter echter teveel water tegen waardoor het deksel overloopt. Hier moet ik nog wat op verzinnen.

Reactie Voertonnen.nl
U heeft tuinslang kraantje besteld, als u deze met 2 rubbers er goed indraait past het precies. Als u de kraan te strak draait dan past het niet. Handige oplossing indien u het kraantje er heel ver en strak in wil draaien: klein stukje van schroefdraad tuinslang kraan zagen en probleem is zonder kit, lijm of tape 100% naar behoren opgelost.

I.Tomlow (07-06-2018) rating 3 Mooie ton, snelle levering. Plek van overloopgat niet handig. En wij gebruiken de ton zonder regenpijpaansluiting - daarbij ligt de deksel echter niet stevig op de ton: toen de kat erop sprong, lag ze met deksel en al in de ton. Gelukkig zat er nog geen water in. Dit is dus niet handig/veilig: 'smart' kan 'smarter.' Nu zelf maar met tape aan de slag geweest om de deksel vast te maken.

Reactie Voertonnen.nl
Dan heeft u de deksel niet goed bevestigd ;).
Vast inklikken en dan kan het geen kant meer op.
Smart = wel degelijk Smart

W.Huitema (05-06-2018) rating 5 Ik was aangenaam verrast toen de dag na mijn bestelling de regenton al werd bezorgd.Het was dezelfde als die deze winter was stuk gevroren.
Ik heb de kapotte weggehaald en de nieuwe ervoor in de plaats gezet.
Mocht deze door wat voor reden dan ook weer stukgaan,ik weet nu waar ik moet bestellen om goedkoop op mijn wenken bediend te worden.
Bedankt voor de goede service.
W.Huitema
Lekkerkerk

ilja (31-05-2018) rating 5 Snelle levering, makkelijk te bestellen en goede kwaliteit regenton en superprijs. Makkelijk te monteren en de filters zijn een must- houdt de regenton van binnen ook mooi schoon (en ook schoon water)

Marian van Schijndel (30-05-2018) rating 5 Ja hoor alles is netjes verlopen en al volop in gebruik
Hij doet het prima 👍👍
BVD

An (05-05-2018) rating 5 Prima regenton van goede kwaliteit,na 1 werkdag netjes bezorgd.Regenpijp boven de ton laten eindigen.
Denk wel dat het filter snel wegwaait, zal er een paar kiezels op moeten leggen.

Arsalan (22-04-2018) rating 4 De bestelling goed is aangekomen,een regenton van210 l.De kwaliteit van de regenton voldoet aan mijn wensen en even wachten om osmose water in te slaan.

Durk (15-04-2018) rating 3 Goede regenton. Levering goed. Het kraantje valt erg tegen. Sluit niet goed af en draait door. Dus de ton lekt. Dat vind ik erg jammer. Kleine 3 sterren ivm lekken kraan.

H.Schoenmakers (11-04-2018) rating 5 We hebben de regenton goed ontvangen, voldoet aan wat we er van verwachten en ik heb hem aan gesloten via de regenpijp.De aansluiting had ik al van de oude regenton.
Wel later geleverd als gezegt, maar dat lag aan post.nl.

michel tolman (09-04-2018) rating 5 Prima tonnetje. Mooi produkt. Blij.

FP (05-04-2018) rating 5 De ton was netjes verpakt engoed afgeleverd alles goed ben erg tevreden

Eva (03-04-2018) rating 5 Regenton was netjes verpakt en snel verstuurd.
De kwaliteit is prima, stevige ton. Ik heb de regenpijp zo gedraaid dat deze boven de deksel uitkomt en dat werkt goed.
Ik heb per email en telefoon contact gehad met de verkoper en kreeg snel en duidelijk antwoord. Zeer aan te raden om hier je regenton te bestellen.

A.D. (01-04-2018) rating 3 Regentonnen snel, goed verpakt en natjes afgeleverd. Tonnen hebben mooie kleur. Het systeem van wateropvangen (bovenop de deksel en gezuiverd door een filter) is prettig. Wat mij tegenvalt is de plaats van het kraantje en de overloop. De overloop zit maar op 1 plek en die is, gezien de plaats waar de ton staat, niet handig. Er is hierin geen keuze. Ik kon er wel zelf een ander gat in boren, was het advies wat ik kreeg.

Pool (19-02-2018) rating 5 Prima regenton. Ook omdat je er een voet bij kan bestellen. Werk heel goed met de automaat. Gr
H.pool

Ellen (18-02-2018) rating 5 Mijn regenwater liep rechtstreeks de tuin in zodat ik met regelmaat een ongewenste vijver had. Met deze ton ks dit probleem opgelost. Ziet en stevig en degelijk uit en de tijd zal leren of het ook zo is. Nu zeer tevreden.

Alie (03-02-2018) rating 5 Twee regentonnen besteld. Deze werden vlot en volgens afspraak geleverd. Beide tonnen moeten nog wel goed worden neergezet en aangesloten. Dank voor de goede service.

Carl (22-01-2018) rating 5 Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop,
De regenton is van zeer goede kwaliteit, en
bevalt prima. De levering was ook volgens afspraak.
Nogmaals... een tevreden klant!

Geert (30-11-2017) rating 5 Zeer tevreden over de snelle verzending.
Ook de uitvoering klopt volgens de opgegeven maten. Voor de overloop had ik nog een afvoer liggen. Dank.
Geert

Van den dolder (26-11-2017) rating 4 Snelle levering, binnen 2 dagen in huis. Netjes track and tracé bij verzending. Prima kwaliteit

A van breemen (23-11-2017) rating 5 Prachtige functionele Regenton top en snelle levering. Wij zijn zeer content

Menno (09-11-2017) rating 5 Goede regenton, snelle levering makkelijk aan huis en beste prijs. Het is een vervanging van een vorige regenton, alleen de aansluiting van het kraantje is horizontaal onder 90 graden met de overloop, maar het paste wel. Bij vorige regenton zat kraantje aan voorkant en overloop aan achterkant (dus 180 graden horizontaal). Kraantje draait een klein beetje zwaar en heeft geen Gardena slang aansluiting, dit hebben de kraantjes die je los koopt vaak wel. Heel erg tevreden met deze web shop.

W.van Wilgenburg (30-10-2017) rating 5 Prima regenton
Helemaal goed zo,met postNL
Wij hebben nl geen auto om m op te halen..
Enorm pakket..en op afgesproken tijd bezorgd👍🏻👍🏻

Willems (30-10-2017) rating 5 Super regenton,snelle levering
Dank

cor van Driel (07-10-2017) rating 5 Regenton in goede orde ontvangen. bij aansluiting lekte de kraan maar dat is door de firma goed opgelost door snelle zending van een nieuwe uitstekende kraan. Werkt uitstekend.

fam.Kievit, Rotterdam (27-09-2017) rating 5 Geweldig snelle levering van twee tonnen. Installatie was heel gemakkelijk om te doen. Van harte aanbevolen!

Hans Hessels (26-09-2017) rating 5 Regenton was snel geleverd en voldeed geheel aan onze verwachtingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

M.v.g.
H.Hessels

Fam. de Kock (23-09-2017) rating 5 Regenton werd heel snel geleverd, prima service. Bevalt goed. Aangesloten op regenpijp en de ton zat snel vol! We zijn zeer tevreden.

jos eras (21-09-2017) rating 5 Enerzijds vind ik het zonde om al het water zo maar in het riool te lozen; anderzijds is het handig om in geval van nood te beschikken over 210 liter schoon regenwater.
Levering prima in orde bij deze firma.

Hilbrink (11-09-2017) rating 5 Super regenton en net op tijd. Het komt met bakken uit de hemel en belandt door het filter in de regenton. Tadaa.

Mike Leenstra (10-09-2017) rating 4 Snelle levering en mooie ton, niets op aan te merken
Goede prijs goede kwaliteit

Jwg drost (08-09-2017) rating 4 Nergens goedkoper met kraantje erbij .
Snelle levering .
Zeer tevreden .

Frank (02-09-2017) rating 5 Snelle levering na betaling. Omdat ik niet thuis was, is doos bij de buren afgegeven. Zij dachten (door het formaat) dat er een koelkastje in zat...;)
Na enkele regenbuien was de ton snel vol. Had alleen ook de kraan met gardena-aansluiting moeten bestellen. In de winter is dan het aftappen met een tuinslang makkelijker.

Reactie Voertonnen.nl
Die tip geven wij alle klanten! Naast het aansluiten van een slang ook kwalitatief een veel betere kraan ;)

Eddy (30-08-2017) rating 5 goed en snel geleverd

Bert (29-08-2017) rating 4 Twee regentonnen besteld. Deze werden binnen enkele dagen afgeleverd in Voorhout. Ben er erg blij mee.

Dan. krause (28-08-2017) rating 5 Snelle levering 2 tonnen. Prima kwaliteit. Makkelijk aan te sluiten Nu wachten op de regen.

Sven Jardin (21-08-2017) rating 5 Zeer snelle, vlotte levering. Standaard kraantjes lekken. de tuinslang kraantjes zijn van betere kwaliteit. Na melding lekkend kraantje werd dit op een professionele manier opgelost.

D.Miedema (20-08-2017) rating 5 De door ons bestelde regentonnen zijn goed aangekomen en werken perfect en gemakkelijk aan te stuiten.
Wij hebben het deksel met de bolle kant naar boven en hebben met een gaten zaag een opening gemaakt van 7 cm.
Als men 2 tonnen met elkaar verbind is het misschien wel handig om ook voor de overloop alvast een aansluiting te maken. Verder werkt alles perfect. vr. gr D.Miedema

P. Van Wijk (16-08-2017) rating 5 De ton is in goede staat ontvangen. Na aansluiting kon hij direct dienst doen waarvoor hij is aangeschaft. Een enorme bui heeft hem al deels gevuld.

René (07-08-2017) rating 4 Goede snelle service, ook bij retour sturen verkeerde bestelling.

Van Loock (België) (03-08-2017) rating 5 Degelijke regenton met filter en overloopsysteem. Snelle en correcte levering.

fam. De wolff (24-07-2017) rating 5 De regentonnen zijn goed ontvangen en probleemloos geplaatst . Ook de aansluiting op de overloop met een stuk tuinslang verloopt uitstekend . Compliment voor het product. Groet van de fam. De wolff

Bram (20-07-2017) rating 4 Regenton zat na 1 dag regen al vol dus deze is geslaagd voor de test. Verder prima ton tot dusver.

R. Janssen (18-07-2017) rating 5 Tonnen besteld met overloop, slang en kraan, alles netjes na 2 dagen in huis. Simpel aan te sluiten, geen problemen! Klantenservice mailt binnen paar uur terug toen we nog wat vragen hadden over het type wat we het beste konden bestellen. Aanrader!

Willem (17-07-2017) rating 4 Prima regenton, zoals verwacht.

Adriaan (12-07-2017) rating 5 Twee tonnen van 210 liter besteld met vulautomaat. Prima tevreden, voldoet aan verwachting. De vulautomaat hebben wij rechtstreeks op de ton aangesloten door aan de zijkant een gat van doorsnede 40mm te boren. Pijpje erin met bochtje extra. Daarna aangesloten op hemelwater afvoer van dak. Vannacht en vandaag heeft het enorm geregend en beide tonnen staan tot aan de rand vol. Dat is mooi 2 x 210 liter gratis water!
Overigens snelle levering en keurig achter het huis gezet.
Prima zo.Vandaag nog even 2 x Gardena kraan besteld, is aan te raden.

M.Woltjer-Schampers (11-07-2017) rating 5 De smart regenton 210 ltr, is binnen3 dagen aangekomen in Baarn.
Ik ben er heel blij mee en. heb hem al 2 keer geleegd middels het kraantje.Emmer en gieter passen er onder.Pas aangeplante boompjes krijgen elke week een emmer regenwater i.p.v. leidingwater.

Mieke (10-07-2017) rating 5 Prima ton ,voordelig en snelle levering. Aanrader

Richard (08-07-2017) rating 5 Goede regenton en is snel geleverd. Aansluiten met een vulautomaat was zo geregeld. 's Ochtends was de ton geleverd en 's avonds zat hij al vol.

Leo (26-06-2017) rating 5 Ton besteld en vrijwel meteen gekregen. Met de vulautomaat makkelijk kunnen aansluiten. Het heeft nog te weinig geregend om alles te testen.

Pierre (16-06-2017) rating 5 Prima regentonnen heb er 2 . Snelle levering en perfect afgeleverd.Goede prijs en kwaliteit verhouding.

B bla (08-06-2017) rating 5 Mooie tonnen ook direct in de tuin gezet. Ideëaal zo met de post thuis bezorgt

huub derks (02-06-2017) rating 4 zeer tevreden over de levering en afhandeling van de bestelling, zo hoort het ook, bedankt en veel zakelijk succes.

Tom S (22-05-2017) rating 5 Vandaag gebracht en hij staat al in de tuin, in 1 woord geweldig! Hoe blij kun je zijn met een regenton. :-) *****

D. Koman (08-05-2017) rating 4 Zending compleet ontvangen. Regenton kunnen plaatsen zoals verwacht. Wel problemen met de overstort. Zijn hiervoor ook materialen te bestellen? Suggestie een tube lijm mee leveren.

keulers wjm (06-05-2017) rating 4 goed ontvangen
voldoet aan de verwachting

Guus (03-05-2017) rating 5 Na goed telefonisch advies, met de toezegging om te leveren op de afgesproken dag, de bestelling gedaan.
Zelfs voor 11 s`morgens vroeg al geleverd.
Correct en compleet geleverd. Erg tevreden.

fam.Witteveen (28-04-2017) rating 5 Uiterst tevreden!

L. Cazemier (20-04-2017) rating 5 Snelle levering van de regenton. Binnen een week in een nacht regen en de ton voor drie kwart gevuld.
Zeer blij mee!

Paul (10-04-2017) rating 4 goed en snelle levering net geplaatst maar t heeft nog niet geregend.
Afwachten dus

marianne bronk (01-04-2017) rating 5 Wij zijn heel tevreden met de regenton en perfecte bezorging en dat voor die prijs toppie

Frans (31-03-2017) rating 5 Zeer tevreden over de regenton. En een zeer snelle levering, en makkelijk om aan te sluiten.

fam.Huizenga (28-03-2017) rating 5 Ben erg tevreden over de regenton. Alles was compleet zoals besteld.goede kwaliteit. snelle levering.
Waar voor zijn geld.

Fam De Vos (09-01-2017) rating 5 Perfecte afwerking vh order.
Afgeleverd in perfecte staat - prima communicatie over het transport.

O (04-01-2017) rating 5 Snelle, net ingepakte, complete levering. Makkelijk te installeren. Degelijke kwaliteit. Goede service.

M. de Penning (02-12-2016) rating 5 Wij zijn zeer tevreden over de levering prima ton een aanrader

Fam de Ronde (14-11-2016) rating 5 Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en het is een prima regenton .
Een aanrader.

Huub Antes (08-11-2016) rating 5 Prima! Binnen 3 dagen hadden we de regentonnen.
Kwaliteit is in orde.

miranda (24-10-2016) rating 4 Ik ben zeer tevreden over de levertijd. De tonnen waren netjes en solide verpakt, en de prijs is veel lager dan in het tuincentrum!

Ekrom (30-09-2016) rating 4 Ik ben heel tevreden met de bestelling ( groene regenton Snel geleverd,goeie regenton, goed koop en gemakkelijk te monteren.
Dus in een woord Top!

Mvg Kromodjojo

g.koster (02-09-2016) rating 4 prima

R . Groenendaal (22-08-2016) rating 5 Erg tevreden, snelle levering, goede website en prima prijzen.

Aart van Rheenen (16-08-2016) rating 5 Zeer content met zowel de bestelling als de levering. Staat inmiddels op zijn plaats, nu nog regen in de ton.

Aart van Rheenen (15-08-2016) rating 5 Zeer content met zowel de bestelling als de levering. Staat inmiddels op zijn plaats, nu nog regen in de ton.

Klaas de Wit (03-08-2016) rating 4 Schitterende regenton en super snelle levering. Alleen door het plaatje in de war gebracht, was namelijk in de veronderstelling dat er een onderstel bij zou zitten, maar dat viel een klein beetje egen

van der wal (01-08-2016) rating 5 zeer tevreden

Sjaan (20-07-2016) rating 5 Ik ben zeer tevreden snelle levering gewoon en prima regen ton

Koos Jansen (18-07-2016) rating 5 Prima ton en snel geleverd

Retz (16-07-2016) rating 5 Super snelle levering binnen 2 dagen hadden we de regenton thuis

Jan Pols (14-07-2016) rating 5 Heden de regenton in goede orde ontvangen.
Prima service en organisatie!!!

John (13-07-2016) rating 4 De regenton was prima.precies wat wij zochten
Erg snel geleverd.

Fam. Reurings (05-07-2016) rating 5 Handige regenton, makkelijk aan te sluiten, doet het goed en werd supersnel geleverd

Ellen (05-07-2016) rating 5 Prima ton, mooie maat, ziet er heel goed uit,snel geleverd

D. Sumberaz (17-06-2016) rating 5 Prima regenton smart 210 liter kompleet met overloop, filter en kraantje, geleverd binnen 2 dagen voor een nette prijs ( 20 euro goedkoper dan in de tuincentrum ) een aanrader

Jan de Smit (09-06-2016) rating 5 heb vorige week 1 100 liter ton en 2 200 liter tonnen besteld.
Keurig geregeld en op tijd geleverd.
De 100 liter ton zat in een 200 kiter ton enndaarop een deksel en de andere ton zat - dacht ik - geen deksel op.
Gebeld met voertonnen nl en die zeiden dat het deksel onderin de ton zat. Hij wist het zeker. Ik heb toen gezegd dat als dat inderdaad zo is dat ik dan niet meer zou bellen.
En het deksl lag inderdaad onderin de 200 liter ton.
Als je van boven erin kijkt zie je niet dat het deksel onderligt.
Misschien moet U een notitie maken dat het deksel onderin de ton logt.
Voor de rest zeer mooie tonnen en een goede service
Met vriendelijke groet
Jan de Smit

Fam. Dingemanse (29-05-2016) rating 4 het is een prima regenton. snel ontvangen
we zijn zeer tevreden

Theo (19-05-2016) rating 4 Mooie ton en snel geleverd en ook nog een mooie prijs

Roel (17-05-2016) rating 5 Prima! Binnen 3 dagen hadden we de regentonnen.
Kwaliteit is in orde.

Bertus Blok (05-05-2016) rating 3 Heb de regenton zelf opgehaald, en is zeer makkelijk te monteren.

Jonker (01-05-2016) rating 5 Snelle en nette levering en een mooie prijs voor een regenton met standaard en toebehoren ;)

Veldhoen (25-04-2016) rating 5 Deze week een regenton besteld, volgende dag gebracht, keurig verpakt en op de afgesproken tijd wat heel plezierig was en je zo niet thuis te hoeven blijven.
Zeer correcte afhandeling.

Walter Kooistra (25-04-2016) rating 4 Prima bezorging.
Kwaliteit geleverde ton prima.
Mvrgr

Willum Kerker (11-04-2016) rating 5 Ook de buren waren enthousiast, Ze hebben direct ook maar de 50 liter ton besteld.

wensveen (08-04-2016) rating 5 geweldig besteld en zeer tevreden goede service wat mij betreft een vette 10

Badmeester (03-04-2016) rating 4 Regenton met overloop en kraantje binnen 2 dagen geleverd

C. Rotteveel (21-03-2016) rating 5 Regenton en 2 vaten besteld. Zeer snel geleverd. Top

Lotte (21-03-2016) rating 5 Maandagochtend besteld, werd even later gebeld of ze de regenton ook direct mochten brengen...tuurlijk! Super service. We zijn er erg blij mee.

Rien (18-03-2016) rating 5 ik heb 2 regentonnen besteld, de prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn idee zeer goed evenals de levering.
ik kan het iedereen die een regenton zoekt aan bevelen

Ton (31-01-2016) rating 5 Prima regenton voor een prima prijs en snel geleverd.

Veronique (10-12-2015) rating 5 Super service! Nadat ik de bestelling geplaatst had heb ik gelijk gebeld om een afspraak te maken om de regenton op te halen. Hij wist gelijk over welke bestelling ik het had en aangezien ik in de buurt woonde, wilde hij het wel even snel komen brengen. Binnen 20 minuten had ik een regenton besteld en zelfs al in huis! Hulde!

fam De Ruiter (17-10-2015) rating 5 De service was voortreffelijk. Na de bestelling ontdekten we dat de voet niet was inbegrepen. Na telefonisch contact werd de levering opgehouden tot de voet ook besteld was. Uiteindelijk was de bestelling vrijdag 15.00 uur compleet. Levering was al op maandag 10.00 uur. Precies op tijd voor de loodgieter die aan het werk was.

oostdijk (11-09-2015) rating 4 Mooie ton, op tijd afgeleverd, communicatie over de levering ook zeer netjes.

Rob (19-08-2015) rating 5 Twee prachtige regentonnen zijn snel en correct op ons adres afgeleverd. Wat ze beloven komen ze na. Met de complimenten

Fam Snippe (06-08-2015) rating 4 Regenton besteld is prima ontvangen. Keurig op tijd volgens afspraak. Prijs kwaliteit is prima
Wij zijn dik tevreden ovér de de geboden service

Fam. Tulen (27-07-2015) rating 5 Regenton keurig binnen de beloofde periode afgeleverd.

nicholas Meersman (14-07-2015) rating 5 Ik had de ton besteld vanuit belgie, perfect op tijd geleverd en dat voor toch een redelijk groot pakket!
niks dan lof, ik koop er zeker nog eentje


Henk Smit (02-07-2015) rating 5 Smart regenton besteld, zeer snel ontvangen.
Prima prijs en een fraaie ton.

john (22-06-2015) rating 5 perfecte afwerking van de bestelling.
100% tevreden

Anja (21-06-2015) rating 4 Wat een superservice!!
Vaderdag cadeau werd toch nog op tijd bezorgd en de extra verzendkosten (i.v.m zaterdaglevering) namen jullie voor je rekening. Nogmaals bedankt. Toppie!!

Daan (15-06-2015) rating 4 leuke compacte regenton
snelle levering goed verpakt
en bij vragen snel antwoordt

Frans Koedijk (26-05-2015) rating 5 Erg tevreden. Snelle levering. Prima.

lida (04-05-2015) rating 5 Ben erg tevreden met de mooie regenton € 20,- goedkoper dan in het tuincentrum en vooral de razendsnelle bezorging.

Fam. Niebeek (03-05-2015) rating 5 De regenton is na 3 dagen keurig afgeleverd op het vermelde afleveradres. De kleur is iets lichter dan verwacht maar dat heeft eigenlijk geen waarde. Wij zijn dik tevreden.

P.Bouwman (13-04-2015) rating 5 We hebben de regenton supersnel ontvangen alles klopte en netjes afgeleverd pima ton voor weinig geld

A. Meijer (15-02-2015) rating 5 Prima regenton voor een prima prijs. Een hele snelle levering en wat handig is dat je kan zien hoelaat men ongeveer langskomt. Wij waren er niet dus heb ik gebeld en kreeg gewoon iemand aan de lijn (zonder in de wacht te staan!) en we een oplossing bedacht.

Jeroen (11-02-2015) rating 5 Op zoek naar een regenton à 200 liter kwam ik op deze site terecht. Een vergelijkbare regenton bij een bouwcentrum kost 85 euro, nu heb ik er twee van 210 liter voor 110 euro.
Supersnel en perfect geleverd !!

simon van der woude (01-02-2015) rating 5 Regentonnen zeer snel ontvangen. Prima levering

Bruinsma (26-01-2015) rating 5 Snelle levering.
prima prijs!

Anja (25-01-2015) rating 4 De ton was super snel geleverd! Er zitten nog wel wat scherpe randjes aan en de gebruiksaanwijzing plus het filter was nar geworden. Nu nog wachten op wat beter (vorst-vrij) weer zodat ik hem aan kan sluiten.

Paul Gelderman (25-01-2015) rating 5 Bij deze willen wij u grote complimenten geven 
Vrijdag een waterton bij u via internet besteld, en met nog een belletje naar u, met de vraag of
het product nog de volgende dag geleverd kon worden i.v.m. een verjaardag…..

In eerste instantie was dit niet meer mogelijk omdat alles net de deur uit gegaan was……
Jammer, maar begrijpelijk, want het was al eind v/d middag toen wij de bestelling deden.
Niet veel later belde u ons terug, met de mededeling dat het u toch nog gelukt was om de regenton
met de vervoerder mee te geven……

En de volgende dag werd het product aan het eind v/d middag toch bezorgt 
En dat niet alleen, de regenton was helemaal TOP….en de ontvanger erg blij 

Bij deze……HEEL ERG BEDANKT




Det (24-01-2015) rating 5 Prima ton. Vanwege de vorst nog niet in gebruik genomen. Snelle levering zelfs voor de afgesproken tijd. Alleen informatie via Marktplaats en internet over de aanbieding was wat verwarrend.

H. Moust (22-01-2015) rating 5 Prima ton en snelle levering.

Niets op aan te merken.

M.v.g. H. Moust

p.leguyt (16-01-2015) rating 5 Prima verlopen op de tijd die af. gesproken was. Wanneer ik weer iets nodig heb zal ik mij zeker melden.een heel mooi vat waar ik zeer tevreden over ben. Een tevreden klant. Groetend pleguyt

Kuijpers (15-01-2015) rating 5 Prima ton. Werd binnen 3 dagen keurig afgeleverd. Alles netjes verpakt incl. kraantje, overloopslang en filter. Omdat ze voor volgende week vorst verwachten hebben we ton voor de zekerheid nog even binnenstaan.

Wel nog even een verkooptip, we zijn ook op zoek naar een compostvat. We willen graag zo,n groene ronde met deksel. Op dit moment hebben jullie maar één soort compostbak in het assortiment. Ik hoop dat jullie ook de ronde in het assortiment opnemen.

Voertonnen, bedankt voor de goede service, we zijn erg tevreden met de ton.

Mvg, Kuijpers

Mariska van Velthuijsen (05-01-2015) rating 5 Heel tevreden met de snelle levering met 2 dagen! een prima regenton voor een goedkope prijs! zeker een aanrader

Eric (28-12-2014) rating 4 Vlotte levering. De binnenzijde van de bovenrand is wat scherp en er zit nog een scherpe spuitnaad. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Nu maar wachten totdat de vorst weer vertrokken is.

Anno (15-12-2014) rating 5 Regenton op 8 december besteld en al op 9 december in huis. Hij ziet er prima uit, is prima qua prijs en er gaan heel wat litertjes water in. Al met al een zeer tevreden klant!

Wagemaker, Amsterdam (15-12-2014) rating 4 Binnen twee dagen geleverd!
Mooie donkergrijze ton, ben er heel tevreden mee. Enige minpuntje is dat er een wit filter bovenop ligt, dat stoort mij, had beter zwart kunnen zijn.

Regenton 210 liter met voet. (11-12-2014) rating 5 Prima kwaliteit binnen twee werkdagen verzonden. Uitstekende vervoer/bezorgservice van de chauffeur van Princen uit Weert.

Maurice (02-12-2014) rating 5 Prima ton om osmose water in op te slaan voor mijn aquarium.

Paul van Gorkum (30-11-2014) rating 4 Mooie kwaliteit, en op tijd bezorgd. Prima

tom (29-11-2014) rating 5 snelle levering, goede kwaliteit van regenton zoals ik had gehoopt
als ik ooit nog eens een regenton nodig heb, kom ik hier zeker terug

Jeroen van Ingen (09-11-2014) rating 5 Goede prijs, kwaliteit en service. Ik woon in de buurt, kon gewoon via iDeal betalen en direct daarna (zaterdagmiddag) langskomen om de tonnen op te halen.

Arno (02-11-2014) rating 5 Geweldig... Snel en goed geleverd. We hadden 2 tonnen besteld en een hebben we al staan en aangesloten.

E. Ravestein (27-10-2014) rating 5 Snel geleverd, prima regenton!

labohm (25-10-2014) rating 3 Prima geregeld, sneller thuis bezorgd dan de forse regenbuien!

Arends Albert (21-10-2014) rating 4 Een mooie ton, snelle levering,voldoet exact aan de verwachtingen. Snelle levering!

Anjo (20-10-2014) rating 5 Snelle, vlotte levering. Product ziet er prima uit.

L.J.Nieweg (19-10-2014) rating 5 Snel en goed bestellen, correcte aflevering.

Lorie (14-10-2014) rating 4 Regentonnen besteld snelle levering en zien er goed uit

G.Dieterman (11-10-2014) rating 4 besteld en binnen 2 dagen geleverd, keurige ton.

Roy (07-10-2014) rating 5 Nog eens leuk om een regenton te kopen!
Goede kwaliteit en een mooie prijs!
Snelle levering en netjes ingepakt!
Kwantiteit *****

Max Hagedoorn (26-09-2014) rating 5 Ik heb 2 regentonnen besteld. Ze zijn zéér snel bezorgd , waren keurig ingepakt en bevallen prima!!
Handig die filters,zodat je schoon regenwater zonder stof of zand krijgt.

Rolien (22-09-2014) rating 5 goede en stevige ton. Snelle levering!

Frantsen (22-09-2014) rating 5 Wij waren erg tevreden over de levertijd. Zondag besteld en dinsdag binnen. Goed geregeld.
Handig vindt ik dat je in het weekend contact kan hebben via de klanten service.
Ton ziet er goed uit, geen klachten tot nu tot.

Henk van Triest (08-09-2014) rating 5 De tonnen voldoen aan onze verwachtingen.

We hebben hierdoor al 50 liter kunnen besparen op ons water gebruik.

mvg Henk

Mw van Son (04-09-2014) rating 5 Supergrote regenton, stevig...alle aansluit toestaden bijgeleverd, Razendsnelle levering, in 1 woord: Top.

peter (02-09-2014) rating 4 snelle levering
prima product zeer tevreden

Sander (02-09-2014) rating 5 De regenton van 210 is naar wens en snel geleverd! Deze is ook goed verpakt.
Bedankt!

JP Utrecht (28-08-2014) rating 5 Vervanging van regenton 210 liter. Na raadplegen website en een telefoontje was ik goed geinformeerd. Verder op internet gegoogled en zag een artikel dat de ondernemen nog niet lang geleden is gestart. Goeie service! Volhouden.

Theo (24-08-2014) rating 5 Regenton 210 liter
Snelle afhandeling, alles dikke prima !

W.A.Westerdijk (23-08-2014) rating 4 mooie stevige ton. Goeie prijs en snelle bezorging. Laat nu de regen maar komen.(niet te veel, want dat is weer humeur bepalend)Staat mooi centraal bij m'n planten. Super.

Wim Verloop (23-08-2014) rating 5 Snelle levering, prima product.

Bart (22-08-2014) rating 5 Snelle levering en goede kwaliteit.
Veel info op website. Super!

Bertus Mulder, Meppel (22-08-2014) rating 4 De regenton is netjes, in folie verpakt, onbeschadigd aangekomen. Kan ik iedereen aanbevelen.....

Anja (18-08-2014) rating 5 Snelle levering en prima kwaliteit regenton. Kortom, wij zijn erg tevreden.

P.H.v.d. Hooven (18-08-2014) rating 5 De regentonnen kwamen volgens afspraak ( alleen het half uur van tevoren bellen was er niet bij.)
De tonnen voldeden aan onze verwachtingen.
We zijn er blij mee.

groet Piet

Janne Helsen (18-08-2014) rating 5 De regentonnen kwamen precies volgens schema.
Ze zijn precies zoals omschreven en ik ben er dus tevreden over.
Ik probeer eerst het systeem met rechtstreeks ontvangst via de deksel , als dat te langzaam gaat ga ik het via de regenpijp doen.

Rick (18-08-2014) rating 5 Keurig snel in huis. Had een extra kraantje besteld, maar was per ongeluk niet meegeleverd. Een mail was voldoende om zeer snel antwoord met excuses te krijgen en twee dagen later alsnog het kraantje in huis te hebben. De ton staat en is al gevuld met schoon regenwater. Alleen de slang is wat kort. Daar moet ik even voor op pad.

Bram (15-08-2014) rating 5 Binnen 2 werkdagen binnen.
Prima regenton voor een goede prijs.

André schipper (14-08-2014) rating 5 Hele mooie regenton mooie groene kleur filter zeer goed kende ik zo niet steentjes opgelegd waait dan ook niet uit ik heb hem iemand Kado gedaan gaat mijn regenton stuk neem ik ook deze regenton 210 liter raad hem iedereen aan dank aan verkopers alles volgens afspraak grt andre



ad mulder. (12-08-2014) rating 5 prima regenton!!op tijd geleverd.kortom geen klagen.

Hans Terlingen (12-08-2014) rating 5 Mooie strakke groene regenton met voor mij voldoende inhoud, handige deksel met filter (goed gevonden). Snelle en goede levering, tegen 'n lage prijs. Prima overloop alleen niet in gebruik ton staat strak tegen muur. Oude ton is lek vandaar nieuwe. Ben met dit alles zeer tevreden en vertel dit door aan mijn tuinvrienden. Complimenten!!!
met vriendelijke groet

Corien Schreur (12-08-2014) rating 5 Duidelijke website. Mooie aanbieding en een supersnelle bezorging. De ton staat al op zijn plek en is al vol na de regenbuien van afgelopen nacht! Een beter verjaardagscadeau had ik niet kunnen wensen...

Ilona (11-08-2014) rating 5 Goede service en prima kwaliteit

Wies Venderbos (11-08-2014) rating 5 Ben erg tevreden met de regenton, snelle levering. De prijs is in verhouding met de tuincentra's stukken goedkoper. Zal met de regenton veel plezier hebben.

Koen (11-08-2014) rating 4 Regenton volgens afspraak geleverd. Ziet er prima en stevig uit, kraantje en overloop doen het, alles al voorgeboord dus nauwelijks werk mee gehad. Volgens mij is dit financieel ook een goede deal (als ik een betere had gevonden, had ik hem daar gekocht ;) )

Aangesloten met het 'holle deksel' principe: regenpijp komt uit op bovenkant deksel en water loopt via filter te ton in. Dat werkt in normale omstandigheden prima. Bij zeer hevige regenval kan het filter wel wegspoelen. Dan is het slangetje ook niet voldoende om te voorkomen dat de ton overloopt. Als dat een probleem vormt in uw situatie (bijv. als alles verhard is en het water niet de grond in kan), kun je denk ik beter kiezen om de ton aan te sluiten met een vulautomaat (bij elke bouwmarkt te koop).
*of regenpijp kraan

la croix (10-08-2014) rating 5 Prima hoge kwaliteit kunsstof regenton.
Binnen 2 dagen netjes geleverd.

Voordelig.

Fam. Wolters (09-08-2014) rating 5 Wij moesten een regenwater-afvoer verleggen en kwamen op het idee om een regenton eraan te koppelen. Door het zoeken op internet kwamen we bij jullie terecht. We wisten al wat deze in de tuincenters & doe-het-zelf winkels kosten. Voor dat geld krijgen we een grote regenton en werd ook nog eens in 2 dagen tijd afgeleverd.

Gr. Fam. Wolters

Fam Koster (07-08-2014) rating 4 Snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding.

Peter (07-08-2014) rating 5 Snelle levering en super handige regen tonnen...ben er erg blij mee

Tom (06-08-2014) rating 5 Snel geleverd en een mooie, stevige regenton met alle toebehoren. Prima koop!

Joop van Summeren (06-08-2014) rating 5 👍

W den Hartog (05-08-2014) rating 3 Ton van 210 liter snel geleverd. Goed product. Alleen ligt het filter wel erg los binnen de rand op het holle deksel. Ik zou daar liever een of andere bevestiging zien die wegwaaien of zo voorkomt. De overloopslang is aan de korte kant, dus daar koop ik wel een veel langere voor.

nynke en hans (04-08-2014) rating 5 Dolblij met de regenton van 210 l heel snel geleverd !
Goeie service en overleg is mogelijk!

meirsman (29-07-2014) rating 4 snelle levering van regenton! voldoet aan de verwachtingen en de prijs is zeer redelijk te noemen!

Toon Hengelo (29-07-2014) rating 5 Ik ben erg tevreden. De regenton werd snel geleverd en ziet er prima uit. Gekker nog hij stond nog geen 10 minuten of de regen kwam met "tonnen" uit de lucht dus al bijna vol.

Jan de Vries (28-07-2014) rating 5 Ik ben zeer tevreden over de firma.
Snelle aflevering en geen enkel probleem.

Rudie (23-07-2014) rating 5 Eindelijk mijn tonnetje dicht met een passende kraan en vlot geleverd.
Nu maar even wachten op water... :)

N Jansen (22-07-2014) rating 4 Ik ben uitermate tevreden snelle levering goede kwaliteit en redelijke prijs.
Aan te bevelen!!!!!!!!

Danny (20-07-2014) rating 5 Snelle service en prima kwaliteit!!
Wat wil je nog meer? Water in de regenton maar jah lekker weer is ook lekker

Teun Dil (17-07-2014) rating 4 Donderdag besteld zaterdag in huis super snel staat te wachten op eerste regenbui, mag gerust nog weken duren

Martine Nieuwenhuizen (15-07-2014) rating 5 Heb de regenton dinsdag 8 juli besteld en was donderdag 10 juli al geleverd.
Super snel dus.

joop (15-07-2014) rating 5 Wat zijn wij blij met deze prachtige ton, hij zit al bijna vol.Wat betreft de snelle levering, TOP!Prijs uitstekend!

Richard Stroombergen (15-07-2014) rating 5 Heb een regenton en een voerton hier dinsdagavond besteld en donderdagmiddag was het er.Prima spul en is al volop in gebruik.

Marieke (14-07-2014) rating 5 Wat een snelle levering, fantastisch!

karin (12-07-2014) rating 5 Prima ton en dat voor die prijs.
De levering was ook zoals afgesproken.

Quentin Beglinger (11-07-2014) rating 5 Was al een tijdje op zoek naar een goede regenton, en hier krijg je hem ook nog eens een stuk goedkoper. En nog snelle levering ook. Bedankt!

Margreet de Ruiter (11-07-2014) rating 5 Goedemorgen,

De regenton is goed aangekomen.
Hij is voor school en is nog niet in gebruik genomen.

Schuurman (10-07-2014) rating 4 Snelle service en een goed product werkt perfect.

Voertonnen.nl (07-07-2014) rating 5 Wanneer u een tuinslang wilt aansluiten op deze regenton, kunt u de overloop en kraan wisselen van plaats.
Op de overloop past wel makkelijk een tuinslang.
Echter moet u de tuinslang wel dicht kunnen draaien.
Succes !

Rob (07-07-2014) rating 4 De regenton werd snel geleverd. Het filter, dat in het opstaande randje in het midden van de deksel past, waait weg bij droog weer. Daar zul je een steen oid op moeten leggen. Ook een klein minpuntje is het kraantje: je kan heel slecht een tuinslang er op aansluiten. Over de prijs ben ik tevreden want bij de intratuin hebben ze soortgelijke voor ruim 90 euro...

Harry Denekamp (06-07-2014) rating 5 Binnendrie dagen geleverd,prima

Tom (02-07-2014) rating 5 Top!

philip van der wal (02-07-2014) rating 4 Regenton snel en goed ontvangen. Een haakse overlooptuit is denk ik een betere optie dan een rechte

Peter (30-06-2014) rating 4 Netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Inmiddels weet ik ook het holle deksel werkt. Klein minpuntje vind ik de kraantjes. Had voor de twee regentonnen twee extra kraantjes besteld. Nauwelijks of geen mogelijkheid om daar een slang op aan te sluiten. Rest prima.

janwillem (28-06-2014) rating 5 hele mooie goede ton netjes op tijd ontvangen keurige service
een aanrader en de goedkoopste

B.de vries (23-06-2014) rating 5 Ik moet de regenton nog gaan gebruiken ,maar wacht nog op mijn zeeaquarium . Hij is bedoeld voor het aanmaken van 200liter osmose water en daarna gebruik ik hem voor water verversingen . Ik vind het een super mooie ton .voor veel minder dan bij een bouwmarkt .

Carla (19-06-2014) rating 4 netjes geleverd binnen 2 dagen even gepuzzeld hoe de deksel erop moest vreemd een holle deksel nu nog gaan klussen om hem aan te sluiten op de regenpijp, ben namelijk niet zo'n klusser maar je moet ergens beginnen ;-)

Harry Batterman (18-06-2014) rating 5 Ik heb de twee regentonnen snel gekregen. Ze staan ieder op een verhoging zodat er makkelijk een gieter onder past. Bij een plaatselijke bestratingsbedrijf heb ik twee betonnen U-profielen gekocht en ze daar opgezet. Ik ben tevreden.

Jan (14-06-2014) rating 5 Ik heb de regentonnen gewoon op de grond gezet. Geen verhoging om er een gieter onder te zetten. Dan wordt het zo hoog. Ik schep het water met de gieter uit de ton. Gaat prima!

Ton in Alkmaar (13-06-2014) rating 5 De regenton is de dag na het bestellen al bezorgd. Geheel compleet zoals was bedoeld. De eerste buien zijn reeds opgevangen! Prima service en mooi regenton.

Jan (12-06-2014) rating 5 Prima tonnen, goed doordacht systeem. Vuil wordt tegengehouden door het filter en muggen blijven weg omdat het deksel goed afsluit. Ook nog eens 2 stuks voor een prima prijs en lage bezorgkosten.

ben schaap (11-06-2014) rating 5 Bestelt en dag daarna afgeleverd goeie service en de goedkoopste!!! Top

Carla Gravendeel (06-06-2014) rating 5 Mooie regentonnen voor een prima prijs.
Een klein onderdeeltje ontbrak bij levering, maar na een mailtje ontving ik met veel excuses de slangtule binnen twee dagen.
Goede en fijne service.

Linda (06-06-2014) rating 5 Ik ben erg tevreden. De regenton werd snel geleverd en ziet er prima uit. Ik had zelf een foutje gemaakt met bestellen en met 1 telefoontje werd dat snel hersteld. Prima service.

Wijers (05-06-2014) rating 5 Ik ben al wat op leeftijd maar ze hebben mij heel goed geholpen met het plaatsen van de bestelling.
Jammer dat ze nog geen voeten aanbieden, die heb ik elders besteld.

Hilbert (19-05-2014) rating 5 Snelle levering en gewoon een prima regenton voor weinig geld.

Herman (14-05-2014) rating 4 Met 3 dagen is de regenton afgeleverd, wij zijn erg tevreden

Fam. Telgenkamp (14-05-2014) rating 5 Wij waren opzoek naar een grote regenton en kwamen op deze site terecht. De regenton werd met 2 dagen bij ons thuis bezorgd en wij zijn erg tevreden met de service en voornamelijk de prijs. In een tuincentrum bij ons in de wijk betaal je €65 voor dezelfde regenton!

Groet,

Familie Telgenkamp

Type de code over