Top
210 liter regentonnen groen set *2 stuks
38% Korting
 • 210 liter regentonnen set
 • 210 liter kunststof regenton
 • 210 liter regenton
 • Groene kunststof regenton 210 liter
 • Regenton deksel met filter
 • Regenton deksel smart
 • Smart regenton deksel
rating 5
(4.8 / 10 Reviews)
€ 170,00
105,00
86,78 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


210 liter regentonnen set

De 210 liter regentonnen set wordt geleverd inclusief;
 • 2x Groene 210 liter regentonnen
 • 2x Gratis zwarte kraan t.w.v. € 20,-
 • 2x Gratis filter
 • Multifunctionele deksel
 • Vaste uitloop met afsluitdop
 • Normaal € 170 nu voor € 105,-
 • Dit is 48% extra korting
Nu tijdelijk extra voordeel:
 25% korting op een voet
 De 2e regenton gratis thuisbezorgd


Verbeterd model; overloop slangetje in het filmpje is vervangen voor een vaste uitloop met afsluitdop

210 liter regenton SMART

 • Kant & klaar model
 • Eenvoudig te installeren
 • Ook zonder regenpijp te gebruiken!
 • Extra stevige kwaliteit, gaat tot 3 keer langer mee
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
 • Door onze klanten beoordeeld als beste keus
210 liter regentonnen set, maximaal voordeel.
De 210 liter SMART regentonnen is een kwalitatief zeer goede regenton die geleverd wordt inclusief accessoires. Door de standaard 3/4" schroefdraad aansluitingen en de multifunctionele deksel hoeft u in principe niet te boren en te zagen, binnen enkele minuten is de waterton klaar voor gebruik. U kunt de regenton aansluiten op uw regenwaterafvoer of vang hemelwater direct op d.m.v. de multifunctionele deksel. Indien u de voorkeur heeft voor een groene voet hou dan rekening met iets kleurverschil.
> Uitgebreide info

Technische specificaties
Inhoud 210 liter
Hoogte 900 mm
Diameter 560 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Groen
Hoogte voet 275 mm
Diameter voet 620 mm
Kleur voet Zwart of groen

Wat zeggen klanten over dit product?
Max Hagedoorn; '' Ik heb 2 regentonnen besteld. Ze zijn zéér snel bezorgd , waren keurig ingepakt en bevallen prima!! Handig die filters,zodat je schoon regenwater zonder stof of zand krijgt ''.
> Bekijk alle reviews

Reviews (10)
rating 5 (4.8 / 10 Reviews)

Cor de Jong (17-05-2019) rating 4 Aanbieding van 2 tonnen 210lt besteld en goed verpakt geleverd. We hebben de tonnen bij onze kas neergezet en vullen de tonnen met het regenwater uit de regenput van de woning dmv een pomp. Werkt prima en scheelt een boel gesjouw met emmers. Stevige tonnen, alleen de kraantjes lekten tpv de aansluiting ton. Bij het aandraaien draait het kraantje door. Mbv teflontape waterdicht gekregen.
Geen spijt van de koop.

Nico Ooms (22-04-2019) rating 5 Tonnen zijn snel en netjes geleverd. De aanbieding waarvan we gebruik hebben gemaakt was goed en compleet. Prima service voor een goede prijs.

Schrier (02-06-2017) rating 5 Beide tonnen zijn in prima toestand gearriveerd. Makkelijk aan te sluiten met die omgekeerde deksel! Ik vind de kraantjes niet geweldig, ze zijn een beetje kort zodat het gat van de gieter er net niet onder past (en niet eenvoudig te verlengen met een stukje tuinslang) en ze draaien een beetje stroef, maar ze werken wel. Helaas is hier nauwelijks regen gevallen zodat er nog bijna geen water in zit, beetje bijgevuld met de tuinslang zodat ik kon beoordelen of het kraantje werkt.
Heel attent om nog even te informeren hoe alles verlopen is, lof!

René (01-04-2017) rating 5 Vandaag de set van twee regentonnen in ontvangst genomen. Helemaal top, de deksel kan inderdaad op twee manieren op de ton, maar wij gebruiken hem hol, dus als "trechter". We hebben ze op een tweetal betontegels (50x50x5) op opsluitbandjes gezet en zo staan ze hoog genoeg om er een gieter onder te zetten.

Handig dat je op zaterdag kunt laten afleveren. Ik moet er toch niet aan denken dat mijn buren twee van deze grote tonnen moeten ontvangen.

Is er dan niks te klagen? Nou, het enige wat ik raar vind is dat als je de overloop van de ene op de andere ton aansluit, de andere ton geen overloop meer heeft. Ik had eigenlijk verwacht dat de tweede ton geleverd zou worden met op z'n minst een tweede aansluiting zodat je die kunt laten overlopen in de tuin (of in een derde ton?).

Maar goed, we zijn meer dan tevreden. Voor dit geld vind je nergens zulke goede en mooie tonnen.

Reactie Voertonnen.nl
Bedankt voor de complimenten! Voor een extra overloop / aansluiting hoeft u alleen maar één extra gaatje te boren!

De Tuinvrouw (16-11-2015) rating 5 Mooi produkt. Perfecte levering.

de Pauw (22-04-2015) rating 5 We hebben de regenton die we besteld hebben binnen 2 werkdagen netjes ontvangen.Snelle levering dus

Max Hagedoorn (26-09-2014) rating 5 Ik heb 2 regentonnen besteld. Ze zijn zéér snel bezorgd , waren keurig ingepakt en bevallen prima!!
Handig die filters,zodat je schoon regenwater zonder stof of zand krijgt.

H. Batterman (12-06-2014) rating 5 Ik heb de regentonnen al binnen(1 werkdag).
Bedankt voor de snelle levering.

Jan (12-06-2014) rating 5 Prima tonnen, goed doordacht systeem. Vuil wordt tegengehouden door het filter en muggen blijven weg omdat het deksel goed afsluit. Ook nog eens 2 stuks voor een prima prijs en lage bezorgkosten.

Lamers (06-06-2014) rating 4 Ik heb 2 regentonnen en een extra kraan voor de zekerheid besteld en 2 dagen later werden ze afgeleverd.
Prima service

Type de code over