Top
50 liter regenton Wineman greywash
26% Korting
 • Grijze houten regenton 50 liter
 • Houten regenton 50 liter grijs
 • Grijze houten regenton met voet
 • Grijze voet regenton wineman
 • Grijze houten regenton met chromen kraan
rating 5
(4.5 / 11 Reviews)
€ 90,00
66,95
55,33 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Grijze houten regenton 50 liter

De grijze houtlook regenton 50 liter Wineman greywash wordt geleverd inclusief;
 • 26% extra korting op de regenton
 • Gratis zwarte kunststof aftapkraan t.w.v. € 10,-
 • Verloop zodat de kraan verder van de ton af komt te staan t.w.v. € 7,50
 • Deksel met handgreep
Tijdelijk extra voordeel:
€ 2 stuks of meer met 33% extra korting voor slechts € 59,95 per stuk
€ De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

U wilt een kleine grijze houten regenton?
Neem dan deze grijze 50 liter houtlook regenton van Wineman!
Een grijze houtlook regenton met een inhoud van 50 liter. Houtlook is kwalitatief veel beter en geschikter als regenton dan echt hout. Door de ruwe afwerking is deze ton optisch niet meer van echt te onderscheiden. De greywash uitvoering sluit goed aan bij met name tuinen met veel bestrating of met donkere schutting delen. Het is een mix van de kleuren wit, grijs en zwart waardoor elke ton er uniek uitziet, geen model is hetzelfde. De deksel heeft een authentieke handgreep en is afneembaar zodat u eventueel ook regenwater vanuit de bovenkant kunt scheppen. De bijgeleverde kunststof kraan schroeft u zo in het schroefdraad, deze aansluiting is en blijft 100% lekvrij. Wij raden aan om dit model op een voet te plaatsen zodat u er eenvoudig een gieter of emmer onder kunt plaatsen. Het is een mooie houtlook regenton met een natuurlijke uitstraling waar u nog jarenlang plezier aan gaat beleven.

Voordelen kunststof regentonnen houtlook

 • Volledig onderhoudsvrij
 • Veel voordeliger in aanschaf
 • Blijft veel langer mooi, verweerd niet
 • Een kunststof regenton is beter bestand tegen wisselvallige weersomstandigheden
 • Deze 50 liter Wineman is niet van echt hout te onderscheiden!
 • Houtlook gaat 3 tot 5 keer langer mee dan echt hout

Wat zeggen klanten over dit product?
Danny Terlingen; '' Altijd een houten ton gehad en nu overgestapt op deze omdat ons een grijze ton ook wel leuk leek. Het is een hele mooie regenton en lijkt inderdaad op hout, al een aantal complimenten over gekregen ''.
> Bekijk alle reviews


Nadelen van houten regentonen


Een 50 liter regenton van hout heeft een groot aantal nadelen. Echt hout staat natuurlijk erg mooi in uw tuin maar de combinatie hout / water zorgt voor problemen, zoals uitdroging en lekkende kranen. Omdat authentieke houten vaten bijna niet meer te verkrijgen zijn worden deze op een zeer milieu onvriendelijk wijze geproduceerd. Door gebruik te maken van goedkopere houtsoorten in combinatie met massa productie zijn ze eigenlijk helemaal niet geschikt voor het opvangen van regenwater.
 • Duurder in aanschaf
 • Zeer beperkte levensduur
 • Milieu onvriendelijke productie
 • Als hout nat wordt gaat het werken met als gevolg lekkages
 • Moet in de zomer vochtig zijn en in de winter droog
 • Eigenlijk niet geschikt voor opslag van regenwater
 • Bewerkelijk, moet elk jaar onderhouden worden om verrotting en verkleuring tegen te gaan

Technische specificaties
Inhoud 50 liter
Hoogte 485 mm
Diameter 400 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Greywash
Kleur deksel Greywash
Hoogte voet 270 mm
Diameter voet max 455 mm
Kleur voet Greywash

Grijze 50 liter regenton Wineman aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Om de 50 liter houtlook regenton er authentiek uit te laten zien zitten er geen aansluitingen voorgeboord. Als u de regenpijp van boven wilt aansluiten zult u zelf een gat moeten boren. Let wel op dat dit een kleine regenton is, op een regenpijp met een diameter van 75 mm of meer kunt u beter een groter model aansluiten. Vanwege de geringe opslag capaciteit raden wij een overloop set aan om overtollig regenwater zonder problemen te kunnen afvoeren in (bijvoorbeeld) uw tuin.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Deze waterton heeft geen aansluitingen en of openingen aan de zijkant, deze zult u zelf moeten maken. Dit gaat het makkelijkste met een luxe regenpijp kraan omdat er een boortje wordt bijgeleverd waarmee u een aansluiting kunt maken in de regenton. Daarnaast is een luxe regenpijp kraan ook volledig af te sluiten zodat het vullen wordt gestopt. Natuurlijk wil het ook met een normale vulautomaat maar hiervoor is iets meer klus ervaring gevraagd. Met een vulautomaat of luxe regenpijp kraan onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp.


Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (11)
rating 5 (4.5 / 11 Reviews)

gerrit (25-08-2019) rating 5 netjes op tijd ontvangen
en regenton is zoals verwacht , mooi

Jeannet van Lare (14-06-2019) rating 5 Regenton netjes en op tijd ontvangen. Alleen heb ik hem nog niet aan mijn man voor vaderdag gegeven. Het kraantje zat in de ton en ik dacht toen: hè dat gaat zo niet passen. Moet ik weer gaan bellen! Maar ik hoorde wat gerammel toen ik de doos weer wilde sluiten en toen bleek dat de rest van de kraan los in de doos naast de ton zat. Nog niet geprobeerd dus even afwachten tot zondag. Hoop dat alles compleet is. Maar ziet er super mooi uit.

Jolanda Winckers-Borstlap (27-02-2019) rating 5 De regenton goed ontvangen , ik ben er blij mee en kan nu weer regenwater opvangen voor mijn voor mijn pot-planten, ook de kamer planten varen er wel bij

Theo (09-07-2018) rating 4 Regentonnen zijn snel en goed geleverd. Heb ze nog niet kunnen testen door de aanhoudende droogte. Zien er goed uit.

Gerda (27-05-2018) rating 4 Mooie regenton. Past mooi bij de overkapping. Alleen zit hij zo vol. Geen ervaring met regentonnen. Even kijken hoe we dit gaan oplossen.

Dries (15-03-2018) rating 5 Goed ontvangen en het is precies naar wens

Rooijendijk (06-11-2017) rating 4 Ik heb de regenton in goede staat en keurig op tijd ontvangen. Ik ben hierover super tevreden en zal dit zeker met kennissen delen

Stevens (12-03-2017) rating 5 Regenton Grey Wash besteld. Snelle en goede levering! Tevreden

Danny Terlingen (07-03-2017) rating 5 Altijd een houten ton gehad en nu overgestapt op deze omdat ons een grijze ton ook wel leuk leek. Het is een hele mooie regenton en lijkt inderdaad op hout, al een aantal complimenten over gekregen.

Anoniem (13-01-2017) rating 5 De kunststof houtstructuur regenton is van goede kwaliteit prijs verhouding. De levering en service van voertonnen.nl was snel en goed.

de koning (11-09-2016) rating 3 Mooi op tijd geleverd.
Jammer dat het schroefdraad in de ton voor het kraantje er niet goed in zit.
Nu moest ik bij de Praxis extra rubber ringen kopen omdat anders het kraantje niet verticaal in de ton geplaatst kon worden.

Reactie Voertonnen.nl
weet u zeker dat u de kraan goed heeft aangesloten? Alle modellen worden voor het wegsturen gecontroleerd en zouden geen probleem moeten hebben. Wilt u even contact opnemen met de klantenservice?

Type de code over