Top
240 liter regenton Wineman greywash
29% Korting
 • Grijze houten wijnvat regenton 240 liter
 • 240 liter regenton greywash
 • Grijze houten regenton met voet
 • Grijze voet regenton wineman
 • Chromen kraan wineman
rating 5
(4.9 / 13 Reviews)
€ 225,00
159,95
132,19 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 4 werkdagen


Grijze houten wijnvat regenton 240 liter

De 240 liter wijnvat regenton Wineman greywash wordt geleverd inclusief;
 • 29% extra korting op de regenton
 • Gratis zwarte kunststof aftapkraan t.w.v. € 10,-
 • Verloop zodat de kraan verder van de ton af komt te staan t.w.v. € 7,50
 • Deksel met handgreep
Tijdelijk extra voordeel:
€ 2 stuks of meer met 38% extra korting voor slechts € 149,95 per stuk
€ De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

U wilt een grijze houten wijnvat?
Neem dan deze grijze 240 liter wijnvat regenton van kunststof!
De grijze wijnvat regenton met een inhoud van 240 liter heeft een natuurlijke uitstraling. De 240 liter Wineman greywash is robuust en door de ruwe afwerking voelt het materiaal aan als hout. Dankzij de nieuwste productie technieken profiteert u van de voordelen van kunststof en de looks van echt hout. Zo gaat kunststof langer mee, is het onderhoudsvrij en voordeliger in aanschaf. Greywash vinden we steeds vaker terug in interieurstijlen, de kleur Greywash is een mengeling van zwart, wit en grijs. Er zitten twee kraan aansluitingen op dit model waarvan de onderste klaar is voor gebruik. De bovenste aansluiting zit nog dicht en kan indien gewenst doorgeboord worden. Wij raden aan om een regenton kraan op de onderste aansluiting te monteren en de 240 liter regenton op een voet te plaatsen. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de capaciteit, past er een gieter onder en blijft er geen water onder in de ton staan. Waarom een echte houten regenton aanschaffen als de nadelen niet opwegen tegen de voordelen van een kunststof Wineman? Twijfel daarom niet langer en schaf vandaag nog deze prachtige 240 liter regenton Wineman greywash aan, nu tijdelijk verkrijgbaar tegen een extra scherp tarief!

Voordelen wijnvaten van kunststof

 • Volledig onderhoudsvrij
 • Veel voordeliger in aanschaf
 • Blijft veel langer mooi, verweerd niet
 • Een kunststof regenton is beter bestand tegen wisselvallige weersomstandigheden
 • Deze 240 liter Wineman is niet van echt hout te onderscheiden!
 • Houtlook gaat 3 tot 5 keer langer mee dan echt hout

Wat zeggen klanten over dit product?
Verhoef; '' Alles is perfect verlopen een dikke 10. Kan niet beter. Ton en onderstuk ziet er geweldig uit. Afgeleverd in België ''.

Knoppers; " Snelle levering en ton, met voetstuk ziet er geweldig uit. Zeker met de chromen kraan een mooie uitstraling en een gieter past er dan beter onder; een aanrader dus (ondanks de prijs). Vulautomaat was simpel aan te sluiten. Laat de regen nu maar komen (ahum) ".
> Bekijk alle reviews


Nadelen van houten wijnvaten


Houten wijnvaten hebben een groot aantal nadelen. Echt hout staat natuurlijk erg mooi in uw tuin maar de combinatie hout / water zorgt voor problemen, zoals uitdroging en lekkende kranen. Omdat authentieke houten wijnvaten bijna niet meer te verkrijgen zijn worden deze op een zeer milieu onvriendelijk wijze geproduceerd. Door gebruik te maken van goedkopere houtsoorten in combinatie met massa productie zijn ze eigenlijk helemaal niet geschikt voor het opvangen van regenwater.
 • Duurder in aanschaf
 • Zeer beperkte levensduur
 • Milieu onvriendelijke productie
 • Als hout nat wordt gaat het werken met als gevolg lekkages
 • Moet in de zomer vochtig zijn en in de winter droog
 • Eigenlijk niet geschikt voor opslag van regenwater
 • Bewerkelijk, moet elk jaar onderhouden worden om verrotting en verkleuring tegen te gaan

Technische specificaties
Inhoud 240 liter
Hoogte 800 mm
Diameter 700 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Greywash
Kleur deksel Greywash
Hoogte voet 290 mm
Diameter voet max. 670 mm
Kleur voet Greywash

240 liter regenton Wineman aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Om de 240 liter wijnvat regenton er authentiek uit te laten zien heeft deze nog geen aansluitingen. Als u de regenpijp van boven wilt aansluiten zult u zelf een gat moeten boren of zagen, zie ook de foto's bij dit product. Laat de regenpijp door de deksel lopen of boven de deksel hangen met een 90 graden PVC bocht. Zorg er wel voor dat overtollig regenwater wordt afgevoerd om overstroming te voorkomen, gebruik hier een overloop set voor. 

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Deze waterton heeft geen aansluitingen en of openingen aan de zijkant, deze zult u zelf moeten maken. Dit gaat het makkelijkste met een luxe regenpijp kraan omdat er een boortje wordt bijgeleverd waarmee u een aansluiting kunt maken in de regenton. Daarnaast is een luxe regenpijp kraan ook volledig af te sluiten zodat het vullen wordt gestopt. Natuurlijk wil het ook met een normale vulautomaat maar hiervoor is iets meer klus ervaring gevraagd. Met een vulautomaat of luxe regenpijp kraan onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp.


Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (13)
rating 5 (4.9 / 13 Reviews)

Herman Vlug (10-12-2018) rating 5 Wij hadden 4 regentonnen en ondanks Sinterklaas Black Friday werd alles snel en correct verzorgd. Eerder waren we in de loods geweest en werden daar prima geholpen en geïnformeerd.

Eric (02-11-2018) rating 5 Mooie regenton en snel geleved

Oosterloo (03-09-2018) rating 5 Tevreden
Netjes en vlug geleverd

Knoppers (17-07-2018) rating 5 Snelle levering en ton, met voetstuk ziet er geweldig uit. Zeker met de chromen kraan een mooie uitstraling en een gieter past er dan beter onder; een aanrader dus (ondanks de prijs). Vulautomaat was simpel aan te sluiten. Laat de regen nu maar komen (ahum)

Rietberg (25-06-2018) rating 5 Een prachtige ton bevalt goed contact en bezorging goed geregeld we hebben al veel complimenten ontvangen

Krijger (22-05-2018) rating 5 Prima! Staan al op hun plaats aangesloten. Snelle levering top bedankt!

Marjon (15-05-2018) rating 5 De regenton is in uitstekende staat aangekomen en was ook heel goed verpakt. Het hele traject vanaf het bestellen tot aan de levering is prima verlopen. Super tevreden met dit mooie product en de leverancier .

Jeroen Maas (21-03-2018) rating 5 De regenton is snel en zonder beschadigingen bezorgd. Omdat ik niet thuis was tijdens de bezorging is de regenton bij ons onder de carport gezet. Dit had ik liever anders gezien omdat deze in het zicht van de straat stond (zonder poort).

De ton zelf is helemaal zoals ik het verwacht had; mooi en de kwaliteit is ook prima.

Ik heb de ton aangesloten met behulp van een vulautomaat aan de regenpijp. Hiervoor is het wel vereist dat je zelf een gat moet boren in de ton ter grootte van het aansluitpunt (ongeveer 26 mm). Niet heel moeilijk, maar je moet er wel het materiaal voor hebben om dit netjes en zonder lekken te doen. Kraantje onderaan de ton is eenvoudig te monteren met behulp van een schroefdraad.

rob van den end (14-03-2017) rating 5 we zijn zeer te vrede met de aankoop van de kunststof regenton met toe behoren

Verhoef - Lommel (04-11-2016) rating 5 Alles is perfect verlopen een dikke 10.
Kan niet beter.
Ton en onderstuk ziet er geweldig uit.
Afgeleverd in België.

Jimmo (03-10-2016) rating 4 Ik heb de houten regenton goed en snel ontvangen. hij is mooi en net echt,
wij hebben zelf een voetstuk gemaakt en hij is al aangesloten op de regen afvoer,
prima dus.

Ine vd Berkmortel (24-08-2016) rating 5 Goedenavond
Ben zeer te vrede over de regenton ,staat prima bij het geheel.
Lijkt echt op hout staat op een bestaande verhoging.

Groetjes Ine vd Berkmortel
Someren

Janssen (04-07-2016) rating 5 De levering is heel snel en goed aangekomen, en de ton met voet is geweldig. Helemaal blij mee

Type de code over