Top
320 liter muur regenton groen Brick
Populair ! 28% Korting
 • Muur regenton groen
 • 320 liter muur regenton groen
 • Muur regenton accessoires
 • Muur regenton groen met accessoires
rating 5
(4.5 / 70 Reviews)
€ 235,00
169,95
per stuk
140,45 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 5 werkdagen


Groene muur regenton 320 liter

De groene muur regenton Brick wordt tijdelijk geleverd met gratis accessoires. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om dit verder uit te breiden en of extra producten aan te schaffen. De volgende accessoires zit bij de prijs inbegrepen, deze producten hoeft u niet apart te selecteren;
 • 37% extra korting op de regenton
 • Gratis tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 • Gratis harco vulautomaat 70/100 mm pijp t.w.v. € 39,-
 • Gratis peilstok slang met kraan voor aflezen waterstand t.w.v. € 9,95
 • Gratis bevestigingsmateriaal ringen, pluggen en bouten t.w.v. € 5,95
Tijdelijk extra voordeel:
 Gratis accessoires t.w.v. € 63,85 (zie hier boven)
2 stuks of meer met 37% extra korting voor slechts € 159,95 per stuk
 De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

Regenton muurmodel

 • Veel water opslag capaciteit
 • A+ kwaliteit, extra sterk weegt ruim 14 kg
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 • Waterniveau is aan de buitenkant zichtbaar
 • Kraan zit op gieter hoogte, hoeft geen voet onder
 • Moet bevestigd worden aan de muur of schutting
 • Aan beide zijkanten en bovenkant een aansluit mogelijkheid
 • Is aan te sluiten op de regenpijp d.m.v. gratis vulautomaat of rechtstreeks
De groene 320 liter muur regenton Brick is uniek in zijn soort. De deksel is volledig weggewerkt in het design maar wel afneembaar, handig voor als u de regenton een keer wilt schoonmaken. Deze muur regenton Brick heeft een groene kleur, overigens op onze site ook te bestellen in het zwart. Super grote regenton die weinig ruimte inneemt en door middel van schroeven aan de muur, schuur of schutting bevestigd dient te worden. Water aftappen is eenvoudig, u schroeft de kraan in het voorgeboorde schroefdraad en hij is klaar voor gebruik. In de muur regenton zit een uitsparing waardoor een gieter makkelijk onder de aftapkraan is te plaatsen, tevens is de tuinslang kraan voorzien van een Gardena aansluiting. Dankzij de gratis bijgeleverde peilstok slang met kraan is het waterniveau aan de buitenkant zichtbaar, hoe handig is dat? Tevens kunt u met deze kraan de laatste liters water aftappen en de ton helemaal leeg laten lopen omdat deze helemaal onderin zit. Het is een extra sterke regenton van A+ kwaliteit. Tijdens het productieproces wordt alleen gebruik gemaakt van het beste polyethyleen materiaal waardoor de muur regenton een lange levensduur heeft, UV bestendig is en kleurvast.

Tip; onze klanten bestellen dit model vaak in combinatie met een chromen tuinslang kraan, een echte aanrader als u regelmatig water wilt gaan aftappen.

Technische specificaties
Inhoud 320 liter
Hoogte 1350 mm
Breedte 600 mm
Diepte 400 mm
Kleur regenton Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
P Weernink; '' Complete set, stevige regenton helemaal super ''.
> Bekijk alle reviews

320 liter regenton aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
In de afneembare deksel zit al een kleine ronde opening. Indien u de regenpijp via de bovenzijde van de deksel wilt aansluiten dan kunt u de opening op maat uitsnijden of zagen. Zorg er wel voor dat in minstens 1, het liefst 2, overloop sets aansluit om overtollig regenwater te kunnen afvoeren wanneer de regenton volledig gevuld is. Indien de regenpijp water afvoert van een dak die groter is dan 35m2 per regenpijp dan kunt u ook zelf een overloop maken door middel van pvc buizen.   

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp. De 320 liter Brick heeft aan beide zijkanten een aansluit mogelijkheid voor diverse soorten vulautomaten, bij levering zitten deze aansluitingen nog dicht zodat u zelf kunt bepalen welke kant u gaat gebruiken. Er wordt een gratis vulautomaat Harco meegeleverd. Als u een makkelijke aansluiting zoekt dan raden wij de luxe regenpijp kraan van harte aan. Een aansluiting is binnen 5 minuten gemaakt en hoeft de regenpijp niet door te zagen, enkel een gaatje te boren.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (70)
rating 5 (4.5 / 70 Reviews)

rating 4 ton keurig op tijd ontvangen, laten monteren en nu maar wachten tot het gaat regenen,,, prima product

rating 4 Prima regenton,snel geleverd,hij staat al helemaal vol.

rating 5 Vlotte levering en mooie regenton. Onderaan reeds voorzien van schroefdraad, wat het plaatsen van de kraan kinderspel maakt.

rating 5 De Regenton van 320 l.. prima behoorlijk wat liters water...
tevreden Klant...

rating 5 Snelle levering. Mooie ton.
Geplaatst op tegels. Top erg tevreden.

rating 5 k ben zeer blij met de regenton, die is aangesloten op de dakgoten. Wat een mooi systeem. Na plaatsing was er een periode dat het veel regende, dus dat is mooi. En gewoon goed getimed. ☺️.

Het regenwater gebruik ik voor de plantjes binnen. Nu het kouder wordt moet ik wel zorgen dat de ton leeg is.

rating 5 Snelle en complete levering!
Plaatsing op tegel + rubberenmatje.

rating 5 Snelle levering van de ton. Installeren gaat prima. De gaten voor de kraantjes gedaan met 24mm speedboor. De overloop met 26 mm. Wel teflontape gebruikt. De overloop bevestigen is makkelijk. Voor de regenpijp die te dicht bij de muur loopt, met wat bochtstukken voldoende van de muur gehaald.
Zeer tevreden met de aankoop.

rating 5 De ton naar behoren en binnen de gestelde tijd ontvangen.
Voldoet aan verwachtingen.
Heb de ton laten aansluiten.

rating 3 Ik heb de regentonnen goed ontvangen!
Mijn tuinman is erg handig, maar het aansluiten van de tonnen is lastig. De summiere handleiding is niet voldoende!
Hij heeft de vulautomaat niet aangesloten, maar de ton rechtstreeks op de regenpijp. Ook was niet duidelijk hoe lang de slang voor de overloop moest zijn.
Ik bestelde 1 meter, maar die blijkt veel te kort te zijn.
Graag zou ik meer informatie gehad hebben.


rating 5 Erg tevreden, de leukste regen'ton' die ik gezien heb. Na het bestellen werd het verrassend snel geleverd voor zo'n groot ding. Toen het eenmaal in de tuin stond viel het groter uit dan dat ik verwacht had, maar dat is verder geen probleem.
Het aansluiten ging eenvoudig, de chromen kraan oogt mooi inderdaad en werkt goed. Het kraantje voor de peilstokslang lekt een heel klein beetje in het draaimechanisme.Verder vind ik het een geweldige vondst om een rechthoekige ton te maken vanwege het efficiëntere ruimtegebruik.

rating 4 Ik heb deze ton als tweede opslag, had eerst een ronde van 225 liter en nu dese ernaast.
Hij staat gewoon los, is mijn inziens ook niet nodig om m vast te bouten. 325 kg aan water vakt of waait niet om. Alleen het onderste kraantje lekte, heb daar een nieuwe voor gekregen. De peilslang is ook een cm of 10 te kort. Dat zijn toch een paar puntjes om op te letten, dys houd nu het onderste kraantje dicht. Verder is het gewoon een prima ton

rating 5 Prima levering.
Met de kraantje wat moeite .... plastic op plastic.
Beetje scheef en ze lekken.
Maar verder heel tevreden.

rating 4 Snelle en goede levering. Eenvoudig aan te sluiten. Werkt goed!

rating 4 Zeer vlotte levering, klein deukje in de deksel zal bij vervoer gebeurt zijn.
Goede kwaliteit min punt is dat er geen 320 liter in gaat maar 280 liter, waarvan de 60 liter tot de aftap kraan niet te gebruiken is, en de bovenste 20 liter weer wegstroomt het riool in door de vul automaat. Als je de buitenmaten neemt dan past er inderdaad 320 liter in, maar door de ribbels ( wat de stevigheid ten goede komt mis je die extra liters).
Dit heb ik opgelost door een extra kraan op de hoogte van het kraantje water niveau te plaatsen. Daar moet je wel een extra gat voor boren, en in de ton kruipen om alles goed aan te sluiten. De kranen heb ik alle 3 met sanitair kit gemonteerd om lekkage te ver komen.
Het peil glas is net 5 cm tekort en dat is jammer.
De vul automaat werkt erg goed.
Het geheel staat op een vaste verhoging en is zonder vast zetten goed stabiel.
Ben over het geheel goed tevreden.

rating 5 De levering in Apeldoorn was snel en het aansluiten ging gemakkelijk. Dus prima. Het enige is dat ze na één regenbui al vol zijn, dus achteraf had ik nog wel grotere gewild. We hebben het kijkglas niet gemonteerd, we kijken gewoon bovenin of er nog veel water in zit. Super goede regenton!

rating 5 Perfecte ton en super snel en correct geleverd

rating 5 Levering zonder overtollig verpakkingsmateriaal doet al goed. Alles zit er compleet bij, zelfs een sticker die precies aangeeft hoeveel en op welke plek er uit de regenpijp gezaagd dient te worden. Ik kon niks fout doen!

rating 4 snelle levering. Staat inmiddels enkele weken en fungeert goed. Alleen niveau slang te kort en de vulautomaat past niet op mijn regenpijp vandaar de 4 sterren en dan de 320 liter die past er echt niet in. Maar het is een mooi product en voldoet prima

rating 4 Mooi product, snel geleverd. Enig minpuntje is, dat de ton met 4 schroeven aan de muur moet worden gezet en dat de gaten daarvoor geboord moeten worden op de 4 aangegeven plekken in het hoogste segment. Zo gezegd, zo gedaan. Jammer, want er zijn 8 aangegeven plekken en daarvan moet je de onderste vier aangegeven plekken hebben, want nu past het sluitdeksel niet. Daar heb ik nu 4 sleuven ingefreesd, zodat het deksel over de schroeven. past

rating 4 Compleet, alleen de slang voor de nivobepaling lekte eerst, moest een slangenklem plaatsen. snelle en correcte levering

rating 5 Ton is goed aangekomen en is inmiddels geplaatst. Het is een aanwinst voor de tuin.

rating 5 Is mijn tweede regenton eerst 100liter. Nu 320liter. Services is geweldig. Dank je wel

rating 4 Bij ontvangst bleek de (messing) kraan kapot. Werd na melding direct nagezonden door de klantenservice. Regenton in serie opgesteld (naast eenzelfde oudere versie). Lekt nu een beetje bij kraan en aftapkraan. Als de ton leeg is, zal ik opnieuw monteren desnoods met extra afdichting. Ik blijf worstelen met de peilslang die niet op de ton blijft vastzitten.

rating 5 Alles keurig in Nijmegen ontvangen, en met de luxe vulautomaat aangesloten, de eerste regenbui al opgevangen en weer afgetapt. Alles werkt naar behoren!

rating 4 De regenton werd snel geleverd. Na bestudering van de handleiding heb ik alles aangesloten. Dat duurde even maar is wel gelukt. Jammer dat onze regenpijp een doorsnede heeft van 75cm. En die optie heeft het vulsysteem niet (wel 68 of 80 cm) Daardoor zit het vulsysteem een beetje wiebelig. Het bijgeleverde kraantje lekt een pietsie. En de pijlslang blijft niet zitten, die heb ik vastgezet met ducktape. Na één regenbui zat hij al vol. We zijn er wel blij mee.

rating 5 Goed product. Duidelijke instructie voor montage erbij.
Voldoet super

rating 4 De levering is prima verlopen. Alle onderdelen en de handleiding zaten erbij. Bevestiging en aansluiting ging goed. De digitale uitgebreidere handleiding hebben we er nog wel bijgepakt. Mooie vormgeving!

rating 5 Zeer goed product en aan gesloten op dak goot

rating 5 Prima ton benodigdheden zaten verstopt in de deksel maar makkelijk te monteren.

rating 5 Mooi ton, we hebben er nu 2 staan die we via bovenkant hebben verbonden. Wel een chromen kraantje erbij gedaan want het oog wil ook wat. De 2e ton had een wit leegloopkraantje rechtsonder terwijl de 1e ton een zwarte had. we vinden de zwarte minder in het oog springen. Werkt prima, wel even tape om de kraantjes gedaan om lekkage te voorkomen.

rating 4 Prima regenton. Luxe regenpijp kraan was inderdaad makkelijk aan te brengen in de regenpijp. Tevreden met het eindresultaat.

rating 5 Complete set, goede levering en vlot geplaatst. Prima ton veel water opslag

rating 5 Ik ben zeer tevreden met de door jullie geleverde regenton. Het was even puzzelen om hem aan te sluiten,
misschien is een wat duidelijker beschrijving nuttig, maar hij functioneert nu prima.

rating 5 De ton is goed aangekomen, hij was makkelijk te plaatsen. Na wat frunniken met de vulautomaat loopt hij nu goed vol. Alleen is de druk in een volle ton niet voldoende om de tuinslang te gebruiken. Dat is jammer. Verder zeer tevreden.

rating 4 Goede regenton en ben er blij mee. 2 puntjes zijn dat de aansluiting voor het meten van het waterniveau lekt als deze openstaat en de slang om het waterniveau aan te geven zit niet zo stevig in zijn gootje.

rating 4 Mooie grote ton die goed past op een smal pad.
De kraan bleek ondersteboven te hangen bij het in-en vastdraaien en verder vastdraaien wilde niet, dan draaide hij door en lekte. Dit hebben we opgelost door wat teflon tape ertussen te gebruiken.

rating 4 Heb reeds de Brick zwarte regen ton 320 liter geplaatst en aan gesloten. Het aansluiten ging makkelijk en met één regen bui zat het al bijna vol. Kraan en peilbuis werken goed en de ton staat erg stabiel,heb al vele malen van de ton gebruik gemaakt geen getrek met slangen of met gieters naar binnen lopen, ben erg blij met dit groene product.
zou nog wel graag willen weten of de tank en de vul automaat vorst bestendig zijn.

rating 4 Lekker grote en stevige regenton; snel in huis. Bevestiging van alle onderdelen is nog wel een hele klus; handleiding kan duidelijker. Functioneert goed; behalve dat de aansluiting bij het kraantje (chromen tuinslangkraan) lekt, maar dat is vast ook te verhelpen. Hadden de luxe regenpijpkraan erbij besteld, en die was makkelijk te bevestigen en werkt goed.

rating 4 Het is nog even uitzoeken hoe je alles moet aansluiten en doorboren, maar in den beginne is het een prima regenreservoir. Ik zou de bouw-instructies echter wel wat duidelijker willen zien, met 3D-tekeningen of iets dergelijks.

rating 5 Gekocht voor mijn schoonmoeder. Werd heel snel en netjes geleverd. Prima prijs voor zo'n volledige set. Mijn schoonmoeder is er heel erg blij mee.

rating 5 goede en vlotte levering
goede regenton, voldoet aan de verwachtingen

rating 5 prima, perfecte levering

rating 4 Onze regentonnen goed ontvangen. Waterpeilslang is moeilijk te bevestigen, daar ze opgerold was. Heb ze vastgelijmd. Verder geen problemen.

rating 5 Snel geleverd, kraantje van niveau buis lekte, maar na mijn mail daarover is meteen een goede kraan toegestuurd. Mooie ton en uitstekende service.

rating 4 Mooie tonnen. We hebben er twee gekocht en die gekoppeld via de onderste kraan, waar je ook de peilslang kunt plaatsen. Vulautomaat aansluiten ging prima, maar capaciteit is te beperkt. Dus de tonnen nu aangesloten via de regenpijp met zelf gemaakte retourpijp voor overstort. Werkt prima.

rating 4 Vlotte levering. Prima grote regenton. De bevestigingsbouten zijn niet sterk, ze knappen af bij bevestiging in de muur. Dat is een minpuntje. Voor de rest: goed materiaal.

rating 3 Levering volgens afspraak.
de vulautomaat doet het slecht. na enkele flinke regenbuien staat er minder dan 20 cm water in. dus dat ga ik aanpassen.
desnoods zonder automaat maar met rechtstreekse instroom

rating 5 Prima regenton, alles zit erbij en is duidelijk aangegeven.
Helemaal volgens verwacting

rating 4 De afsluitring van het kraantje lekte. Na het plaatsen van een extra o-ring is dat probleem verholpen, maar dan de tank eerst wel leeg.

rating 5 De regenton staat op zijn plek – Prima gegaan met installeren. – Wel even een keer “bij moeten stellen “ want ik had de waterpas even vergeten te hanteren en de regenpijp aansluiting iets te hoog gezet. Met de 1 cm onder de bovenrand van de bak aansluiting hadden we een regenton die ging overstromen. - 4 a 5 cm werkt beter. Na de correctie voldoet de aansluiting prima en hebben we een keurig waterniveau.Verder heel tevreden over de levering en kwaliteit. Ik kan deze koop aanraden aan anderen. Succes in de verkoop van meer van deze systemen.

rating 4 Aansluiting van de kraan van de niveaumeter en het reser oir lekt. Slang aansluiting op kraan lekt ook.

rating 4 Prima regenton was snel geleverd klein probleempje met een van de kraantjes maar werd meteen opgelost en een nieuwe opgestuurd

rating 3 Goede levering. Onderste kraan van zeer slechte kwailteit. Deze lekte en heb em vervangen door een metalen kraan.

rating 3 stevige ton,handige vorm, waterpeilslang iets tekort (10 cm) en blijft niet geklemd zitten (opl: touwtjes eromheen), aanbeveling: schroefdraadaansluitingen kranen en aansluiting waterpeilslang op onderkraan vantevoren met sanitairkit insmeren.(lekkage)

rating 3 Ton en aansluitset zijn OK, maar de extra bestelde verbindingsset past nergens op. Bij navraag kreeg ik te horen dat die verbindingsset ook niet bedoeld was om de ton met de regenpijp te verbinden. Waarmee dan wel is tot op de dag van vandaag onduidelijk.

rating 5 De regenton is goed aangekomen. Werd keurig afgeleverd in het opgegeven tijdslot.

De nacht van vrijdag op zaterdag heeft het erg hard gewaaid en is de regenton omgevallen. Daarbij is de kraan, die ik er alvast een beetje had ingedraaid afgebroken. Dat was minder. Ik heb dus een andere kraan gekocht en deze gemonteerd bij het installeren van de ton.

De installatie was gemakkelijk. Alleen de instructie was een beetje zoeken. Vooral de manier waarop de unit aan de regenpijp gemaakt werd was een beetje uitzoeken. Ik snap nu ook dat de hoogte van belang is voor het al-dan-niet overstromen van de ton.

Inmiddels staat de ton ruim twee weken en is hij helemaal vol geregend. We maken met plezier gebruik van het opgevangen water.

We hebben het gevoel dat we een prima koop gedaan hebben.

rating 4 Aansluiting beide kranen onder, waarbij de wand achter de schroefdraad open geboord moest worden was een klus. De gatenboor was te kort om helemaal door de wand te komen. Heb met houtboortje 8 het gat moeten uitboren. Aansluiting aftapkraantje bleek niet helemaal waterdicht, dus opnieuw moeten aansluiten met teflon tape op de schroefdraad. Voor de zekerheid dit ook bij de andere kraan gedaan. Aansluiting doorzichtige waterpeilslang door de druk van het water niet waterdicht. Ik gebruik deze dan maar niet. Het was even puzzelen hoe e.e.a. werkte. Het geheel ziet er mooi en compact uit.

rating 4 Wij kochten twee "320 liter muur regenton groen Brick".
Vlotte service, maar inderdaad de kraantjes voor 't peilglas lekken, zowel de zwarte als de witte. M.a.w. gebruik dat peilglas (helaas) niet en laat de opening daartoe dicht. Mocht ik twee nieuwe goede peilglaskraantjes krijgen, ik zou heel blij zijn.
Ondertussen is ook gebleken dat "ongewenst nachtelijk bezoek" deze bricks als opstap gebruikten om over de buur bij de buur te raken. Het aftapkraantje werd een halve draad teruggedraaid, zodat men een mooi opstapje heeft. Resultaat: ook deze kraan lekt nu en de gehele brickinstallatie nr2 (ze staan naast elkaar) is tien centimeter kleiner geworden door 't gewicht van de boosdoener! Heb dan eens iets nieuws!
Maar er zijn ergere dingen in 't leven ;-)

Jan

rating 4
Wij hebben de twee groene ‘Brick’ regentonnen van 320 liter in goede orde ontvangen en geïnstalleerd. De installatie was relatief eenvoudig. Wij hebben de regentonnen op een bestrate ondergrond geplaatst, gaten geboord voor de vulopening, de kraan en de aansluiting voor de aanduiding van het waterniveau. Die drie gaten mogen wat ons betreft al in de ton zitten omdat de bijpassende kranen en afdichtingsringen er ook bij zitten. Helaas is de aansluiting van de niveau aanduiding bij een van de tonnen niet waterdicht, die moet nog opnieuw worden gemonteerd. Het aanbrengen van de vulautomaat is met de bijgeleverde instructie goed te doen en hij werkt ook goed. De ton wordt tot het maximum gevuld en loopt niet over, water wat er niet meer bij kan loopt weg via de regenpijp.

rating 5 Geheel tevreden met geleverde product! Snel, goede service en aantrekkelijke prijs!
Ook telefonisch contact klantgericht en plezierig!

rating 5 Wat me opviel is dat het een zeer vlotte en correcte levering was volgens afspraak
Ton zelf ben ik goed over te spreken ziet er perfect uit.
Een klein minpuntje misschien, de transparante slang (als peilglas) was net iets te kort waardoor hij aan bovenzijde net niet onder deksel past, en daardoor zwevend naar buiten steekt (cm onder rand deksel)
Heb dit opgelost door langere slang te monteren
Goed tevreden verder, heb ton opgehangen aan muur met 4x bout.
Zeker een aanrader met zijn rechthoekige vorm.
Helaas heeft het nog niet genoeg geregend de laatste weken zodat ton nog nagenoeg leeg is.

rating 5 Ik ben helemaal tevreden. Ik zou er nog wel één willen hebben. 1 puntje, de kraan die gekoppeld is aan de waterniveau slang, lekt wanneer hij niet gesloten is ( dus dan geen niveau meting heb) .

rating 5 Mooie regenton goede bezorging

rating 4 Mooie ton en er kan veel in. Wat er beter kan: de meegeleverde bouten voor bevestiging aan de muur zijn te slap: braken af bij montage en ik heb dikkere gebruikt. De meegeleverde slang voor het waterpeil is 50 cm te kort en lekt bij de aansluiting op het kraantje onderaan. Waterautomaat op de regenpijp is perfect en de tont vult zich prima. Dus mooi ding, zijn geld waard, wel die kleine puntjes verbeteren vind ik.

rating 5 Snelle service, alles zit erbij om de regenton te monteren aan de regenpijp. En alles werkt naar behoren.

rating 5 Hele mooie regenton, die het perfect doet. Wel een aparte kraan erbij besteld en dat werkt prima. Aanrader!

rating 5 Zeer vlotte levering. Zeer marktconforme prijs voor de compleet bestelde set. Kwalitatief goede uitvoering. Aangesloten op de goten van mijn serre. Voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Heb de ton op een rubber tegel geplaatst op de bestrating om de belasting van de bodem goed op te vangen. Deze ervaring heb ik opgedaan met mijn andere regentonnen. Werkt perfect en langdurig.

rating 5 Vlotte en snelle levering. Voldoet volledig aan onze verwachtingen.

rating 5 Complete set, stevige regenton helemaal super

Type de code over