Top
320 liter muur regenton groen Brick
Populair ! 32% Korting
 • Muur regenton groen
 • 320 liter muur regenton groen
 • Muur regenton accessoires
 • Muur regenton groen met accessoires
rating 5
(4.9 / 10 Reviews)
€ 235,00
159,95
per stuk
132,19 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 4 werkdagen


Groene muur regenton 320 liter

De groene muur regenton Brick wordt tijdelijk geleverd met gratis accessoires. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om dit verder uit te breiden en of extra producten aan te schaffen. De volgende accessoires zit bij de prijs inbegrepen, deze producten hoeft u niet apart te selecteren;
 • 32% extra korting op de regenton
 • Gratis tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 • Gratis harco vulautomaat 70/100 mm pijp t.w.v. € 39,-
 • Gratis peilstok slang met kraan voor aflezen waterstand t.w.v. € 9,95
 • Gratis bevestigingsmateriaal ringen, pluggen en bouten t.w.v. € 5,95
Tijdelijk extra voordeel:
 Gratis accessoires t.w.v. € 63,85 (zie hier boven)
2 stuks of meer met 38% extra korting voor slechts € 154,95 per stuk
 De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

Regenton muurmodel

 • Veel water opslag capaciteit
 • A+ kwaliteit, extra sterk weegt ruim 14 kg
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 • Waterniveau is aan de buitenkant zichtbaar
 • Kraan zit op gieter hoogte, hoeft geen voet onder
 • Kan optioneel bevestigd worden aan muur of schutting
 • Aan beide zijkanten en bovenkant een aansluit mogelijkheid
 • Is aan te sluiten op de regenpijp d.m.v. gratis vulautomaat of rechtstreeks
De groene 320 liter muur regenton Brick is uniek in zijn soort. De deksel is volledig weggewerkt in het design maar wel afneembaar, handig voor als u de regenton een keer wilt schoonmaken. Deze muur regenton Brick heeft een groene kleur, overigens op onze site ook te bestellen in het zwart. Super grote regenton die weinig ruimte inneemt en door middel van schroeven optioneel aan de muur, schuur of schutting bevestigd kan worden. Water aftappen is eenvoudig, u schroeft de kraan in het voorgeboorde schroefdraad en hij is klaar voor gebruik. In de muur regenton zit een uitsparing waardoor een gieter makkelijk onder de aftapkraan is te plaatsen, tevens is de tuinslang kraan voorzien van een Gardena aansluiting. Dankzij de gratis bijgeleverde peilstok slang met kraan is het waterniveau aan de buitenkant zichtbaar, hoe handig is dat? Tevens kunt u met deze kraan de laatste liters water aftappen en de ton helemaal leeg laten lopen omdat deze helemaal onderin zit. Het is een extra sterke regenton van A+ kwaliteit. Tijdens het productieproces wordt alleen gebruik gemaakt van het beste polyethyleen materiaal waardoor de muur regenton een lange levensduur heeft, UV bestendig is en kleurvast.

Tip; onze klanten bestellen dit model vaak in combinatie met een chromen tuinslang kraan, een echte aanrader als u regelmatig water wilt gaan aftappen.

Technische specificaties
Inhoud 320 liter
Hoogte 1350 mm
Breedte 600 mm
Diepte 400 mm
Kleur regenton Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
P Weernink; '' Complete set, stevige regenton helemaal super ''.
> Bekijk alle reviews

320 liter regenton aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
In de afneembare deksel zit al een kleine ronde opening. Indien u de regenpijp via de bovenzijde van de deksel wilt aansluiten dan kunt u de opening op maat uitsnijden of zagen. Zorg er wel voor dat in minstens 1, het liefst 2, overloop sets aansluit om overtollig regenwater te kunnen afvoeren wanneer de regenton volledig gevuld is. Indien de regenpijp water afvoert van een dak die groter is dan 35m2 per regenpijp dan kunt u ook zelf een overloop maken door middel van pvc buizen.   

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp. De 320 liter Brick heeft aan beide zijkanten een aansluit mogelijkheid voor diverse soorten vulautomaten, bij levering zitten deze aansluitingen nog dicht zodat u zelf kunt bepalen welke kant u gaat gebruiken. Er wordt een gratis vulautomaat Harco meegeleverd. Als u een makkelijke aansluiting zoekt dan raden wij de luxe regenpijp kraan van harte aan. Een aansluiting is binnen 5 minuten gemaakt en hoeft de regenpijp niet door te zagen, enkel een gaatje te boren.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (10)
rating 5 (4.9 / 10 Reviews)

Huib sinke (23-04-2019) rating 5 Geheel tevreden met geleverde product! Snel, goede service en aantrekkelijke prijs!
Ook telefonisch contact klantgericht en plezierig!

A. Hoekstra (18-04-2019) rating 5 Wat me opviel is dat het een zeer vlotte en correcte levering was volgens afspraak
Ton zelf ben ik goed over te spreken ziet er perfect uit.
Een klein minpuntje misschien, de transparante slang (als peilglas) was net iets te kort waardoor hij aan bovenzijde net niet onder deksel past, en daardoor zwevend naar buiten steekt (cm onder rand deksel)
Heb dit opgelost door langere slang te monteren
Goed tevreden verder, heb ton opgehangen aan muur met 4x bout.
Zeker een aanrader met zijn rechthoekige vorm.
Helaas heeft het nog niet genoeg geregend de laatste weken zodat ton nog nagenoeg leeg is.

Dorina (10-04-2019) rating 5 Ik ben helemaal tevreden. Ik zou er nog wel één willen hebben. 1 puntje, de kraan die gekoppeld is aan de waterniveau slang, lekt wanneer hij niet gesloten is ( dus dan geen niveau meting heb) .

A slotboom (10-04-2019) rating 5 Mooie regenton goede bezorging

J. Krijnen (09-04-2019) rating 4 Mooie ton en er kan veel in. Wat er beter kan: de meegeleverde bouten voor bevestiging aan de muur zijn te slap: braken af bij montage en ik heb dikkere gebruikt. De meegeleverde slang voor het waterpeil is 50 cm te kort en lekt bij de aansluiting op het kraantje onderaan. Waterautomaat op de regenpijp is perfect en de tont vult zich prima. Dus mooi ding, zijn geld waard, wel die kleine puntjes verbeteren vind ik.

A. Jansen (27-03-2019) rating 5 Snelle service, alles zit erbij om de regenton te monteren aan de regenpijp. En alles werkt naar behoren.

M. Polman (21-03-2019) rating 5 Hele mooie regenton, die het perfect doet. Wel een aparte kraan erbij besteld en dat werkt prima. Aanrader!

H. Kant (17-03-2019) rating 5 Zeer vlotte levering. Zeer marktconforme prijs voor de compleet bestelde set. Kwalitatief goede uitvoering. Aangesloten op de goten van mijn serre. Voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Heb de ton op een rubber tegel geplaatst op de bestrating om de belasting van de bodem goed op te vangen. Deze ervaring heb ik opgedaan met mijn andere regentonnen. Werkt perfect en langdurig.

William V P (12-03-2019) rating 5 Vlotte en snelle levering. Voldoet volledig aan onze verwachtingen.

P. Weernink (02-08-2018) rating 5 Complete set, stevige regenton helemaal super

Type de code over