Top
170 liter regenton groen Storm
27% Korting
 • 170 liter regenton groen groene voet
 • 168 liter regenton harcostar
 • 170 liter regenton storm groen
 • Zwarte regenton voet
 • Groene regenton voet
 • Regenton tuinslang kraan gardena
rating 5
(4.6 / 11 Reviews)
€ 82,50
59,95
per stuk
49,55 excl. BTW
Het product is uitverkocht
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Groene regenton 170 liter

De groene 170 liter regenton Storm wordt geleverd inclusief;
 • 27% extra korting op de regenton
 • Gratis tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 • Deksel met kinderbeveiliging
Tijdelijk extra voordeel:
 25% korting op de voet
 Actiepakket: regenton + voet + vulautomaat [ klik voor actuele prijs ]

Groene kunststof regenton 170 liter

 • A+ kwaliteit, extra sterk
 • Deksel heeft een kinderbeveiliging
 • Kalkvrij regenwater opvangen is beter voor mens en milieu
 • Gerecycled materiaal, zeer milieu vriendelijk
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 • Veel (aansluit) mogelijkheden
I.v.m. een defecte machine wordt dit product pas in 2020 weer geleverd.
Groene kunststof regenton 170 liter, past in iedere tuin door de ideale maatvoering. Deze waterton is niet te groot of te klein, zeer geschikt voor iedereen wie gratis regenwater wil gaan opvangen. Aan zowel de voor als achterkant vindt u onderin voorgeboord schroefdraad die is afgesloten met een dop. U heeft de mogelijkheid om aan beide kanten een kraan te plaatsen, natuurlijk kunt u ook één aansluiting gebruiken voor een kraan. Optioneel zou u de andere aansluiting dicht kunnen laten zitten of gebruiken om twee regentonnen aan elkaar te koppelen zodat beide regenvaten gelijkmatig worden gevuld. Ook aan de beide zijkanten vindt u bovenin een aansluiting die u kunt gebruiken als toevoer van regenwater d.m.v. een vulautomaat en afvoer van overtollig regenwater d.m.v. een overloop set. Kortom, dit model heeft veel aansluit mogelijkheden zodat u de regenton kunt installeren zoals u dat wenst. Door de geringe hoogte van 82 cm is deze regenton ook uitstekend te gebruiken om traditioneel water uit de bovenkant te scheppen met een emmer of gieter. Het opvangen van kalkvrij regenwater is natuurlijk al milieu vriendelijk, daarnaast maken wij gebruik van gerecycled materiaal. Een sterke A+ kwaliteit regenton met een extra lange levensduur waaraan u nog jarenlang plezier gaat beleven. Schaf vandaag nog een groene 170 liter waterton aan, een beter milieu begint bij jezelf. Indien u de voorkeur heeft voor een groene regenton en een groene voet hou dan rekening met iets kleurverschil.

Technische specificaties
Inhoud 170 liter
Hoogte 820 mm
Diameter 580 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Zwart
Hoogte voet 275 mm
Diameter voet 620 mm
Kleur voet Zwart of Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
Valentijn R; '' 170 liter regenton besteld en netjes ontvangen. Duidelijke instructies erbij en de voet als optie. Alles aangesloten op de regenpijp, laat de regen maar komen ''.
> Bekijk alle reviews

170 liter regenton aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Aan de onderkant van de deksel zit een ronding voor de regenpijp voorgedrukt, snij deze uit met een scherp mes zodat u de regenpijp via de bovenkant kunt aansluiten. Nu wordt al het regenwater opgevangen in de waterton. Indien deze (te) snel vol zit met regenwater en u wilt voorkomen dat deze over gaat lopen dan kunt u een overloop set aansluiten zodat het overtollige regenwater wordt afgevoerd in (bijvoorbeeld) uw tuin.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
De 170 liter Storm heeft aan beide zijkanten een aansluit mogelijkheid voor diverse soorten vulautomaten, bij levering zijn deze aansluitingen afgesloten met een dop. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp.


Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (11)
rating 5 (4.6 / 11 Reviews)

rating 4 Dit was de tweede ton, staat nu naast z'n broertje, via de aftapkraan verbonden met nummer één.
Ziet er heel mooi uit, en max 340 liter. Alleen regent het niet zoveel......

rating 5 beste regenton en snelle levering👍👍mx3ub

rating 4 Mooie regenton en netjes optijd bezorgd.

rating 4 Mooie regentonnen .en netjes geleverd .misschien het vermelden waard dat de kraantjes in het deksel zitten .terwijl de andere bestelde spullen onderin de
Tonnen lag .nu nog even wachten op regen

rating 5 De regenton 4 weken geleden in goede staat ontvangen. Echter tot nu toe 0 mm regen gehad. Maar dat is nu juist de reden dat ik deze aangeschaft heb: om in perioden als deze een voorraadje regenwater tot mijn beschikking te hebben. Ik heb goede hoop!

rating 5 De regenton van 170 L. is goed ontvangen. Ik heb zelf een afwateringssysteem gemaakt en aangesloten op de goot van ons prieel. De regenton voldoet prima.

rating 5 170 liter regenton besteld en netjes ontvangen. Duidelijke instructie erbij en de voet en extra overloopset als optie.
Ben zeer tevreden.

rating 4 Contact met Voertonnen.nl is prettig, snelle reactie op mail en goed geholpen. Ton met toebehoren keurig verpakt en netjes afgeleverd.

rating 5 regenton in goede orde ontvangen, compleet met voet en overloop set, aangesloten op de regenpijp en met de recente regenval nu goed gevuld

rating 5 Zeer tevreden . Aanvraag, orderbevestiging, factuur snel en volledig. Vervoerder bezorgde ruim binnen de opgegeven tijdsplanning. Regenton type Storm was keurig verpakt.

rating 5 170 liter regenton besteld en netjes ontvangen. Duidelijke instructie erbij en de voet als optie. Alles aangesloten op de regenpijp, laat de regen maar komen

Type de code over