Top
350 liter regenton Big Wineman
27% Korting
 • Grote houten regenton op voet
 • Grote houten regenton 350 liter
 • Regenton hout aangesloten op de regenpijp
 • Voet houten regenton 350 liter
rating 5
(4.9 / 7 Reviews)
€ 300,00
219,95
181,78 excl. BTW
Verwachte levertijd: 2 tot 5 werkdagen


Grote houten regenton 350 liter

De 350 liter houtlook regenton Big Wineman wordt geleverd inclusief;
 • 27% extra korting op de regenton
 • Gratis zwarte kunststof aftapkraan t.w.v. € 10,-
 • Verloop zodat de kraan verder van de ton af komt te staan t.w.v. € 7,50
 • Deksel met handgreep
Tijdelijk extra voordeel:
€ 2 stuks of meer met 30% extra korting voor slechts € 209,95 per stuk
€ De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd
 Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

U wilt een grote houten regenton?
Neem dan deze 350 liter houtlook regenton van kunststof!
Een grote houten regenton geproduceerd van hoogwaardige kunststoffen heeft vele voordelen t.o.v. echt hout. Dankzij de nieuwste productie technieken niet meer van echt te onderscheiden. De Big Wineman heeft een inhoud van maar liefst 350 liter en zal gezien zijn omvang een echte eye-catcher zijn in uw tuin. Is dit niet erg groot voor een houten ton horen wij u al zeggen? Nee zeker niet, voor een regenton geldt hoe groter hoe beter. In natte perioden wilt u zoveel mogelijk regenwater opvangen om deze in droge perioden te kunnen gebruiken. Wanneer u milieuvriendelijk wilt combineren met schoonheid en gemak dan is dit het regenton model waar u voor moet gaan. Volledig onderhoudsvrij, eenmaal aangesloten gaat de Big Wineman 3 tot 5 keer langer mee dan een echte houten ton zonder dat deze gaat lekken bij de kraan. Dit regenton model is gebaseerd op een antiek Frans wijnvat met de kleuren bruin en zwart die door elkaar heenlopen. Om het een ''Old'' look te geven zitten er plekken en vegen op de ton waardoor het een antieke uitstraling heeft. De deksel is makkelijk af te nemen waardoor u makkelijk water kunt scheppen. Via de kraan, die geleverd wordt met rubberen afdichtring, laat u makkelijk een gieter vollopen. Het aansluiten van de kraan is simpel, deze schroeft u op de schroefdraad van de regenton. Wij raden aan om de 350 liter regenton op een voet te plaatsen. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de capaciteit, past er een gieter onder en blijft er zo min mogelijk water onder in de ton staan. Waarom een echte houten regenton aanschaffen als de nadelen niet opwegen tegen de voordelen van een kunststof Wineman? Twijfel daarom niet langer en schaf vandaag nog deze prachtige 350 liter regenton Wineman aan, nu tijdelijk verkrijgbaar tegen een extra scherp tarief!

Voordelen grote houtlook regentonnen van kunststof

 • Volledig onderhoudsvrij
 • Veel voordeliger in aanschaf
 • Blijft veel langer mooi, verweerd niet
 • Een kunststof regenton is beter bestand tegen wisselvallige weersomstandigheden
 • Deze 350 liter Wineman is niet van echt hout te onderscheiden!
 • Houtlook gaat 3 tot 5 keer langer mee dan echt hout

Wat zeggen klanten over dit product?
Monique Niezen; '' Prima tonnen, ze zijn mooi. 1 staat op vaste plek en doet al goed dienst, met overloop naar riool, dus dat gaat goed. De ander stat op een tijdelijke plek, maar doet ook dienst. We zijn tevreden en krijgen leuke reacties van buren dat ze zo mooi zijn ''.

Ardjan Slabbekoorn Yerseke; " De regenton is goed aangekomen we zijn er erg blij mee je ziet bijna niet dat het een kunstof ton is, we hebben hem een mooi plaatsje gegeven. De grote viel ons erg mee voor 350 liter, alleen nu nog regen voor hij zijn dienst kan doen!! ".
> Bekijk alle reviews


Nadelen van houten regentonnen


Grote houten regentonnen hebben een aantal nadelen. Echt hout staat natuurlijk erg mooi in uw tuin maar de combinatie hout / water zorgt voor problemen, zoals uitdroging en lekkende kranen. Omdat authentieke houten wijnvaten bijna niet meer te verkrijgen zijn worden deze op een zeer milieu onvriendelijk wijze geproduceerd. Door gebruik te maken van goedkopere houtsoorten in combinatie met massa productie zijn ze eigenlijk helemaal niet geschikt voor het opvangen van regenwater.
 • Duurder in aanschaf
 • Zeer beperkte levensduur
 • Milieu onvriendelijke productie
 • Als hout nat wordt gaat het werken met als gevolg lekkages
 • Moet in de zomer vochtig zijn en in de winter droog
 • Eigenlijk niet geschikt voor opslag van regenwater
 • Bewerkelijk, moet elk jaar onderhouden worden om verrotting en verkleuring tegen te gaan

Technische specificaties
Inhoud 350 liter
Hoogte 910 mm
Diameter 800 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Old brown
Kleur deksel Old brown
Hoogte voet 320 mm
Diameter voet max. 790 mm
Kleur voet Old brown

350 liter regenton Wineman aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Om de grote 350 liter regenton er authentiek uit te laten zien heeft deze nog geen aansluitingen. Als u de regenpijp van boven wilt aansluiten zult u zelf een gat moeten boren of zagen, zie ook de foto's bij dit product. Laat de regenpijp door de deksel lopen of boven de deksel hangen met een 90 graden PVC bocht. Zorg er wel voor dat overtollig regenwater wordt afgevoerd om overstroming te voorkomen, gebruik hier een overloop set voor. 

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Deze waterton heeft geen aansluitingen en of openingen aan de zijkant, deze zult u zelf moeten maken. Dit gaat het makkelijkste met een luxe regenpijp kraan omdat er een boortje wordt bijgeleverd waarmee u een aansluiting kunt maken in de regenton. Daarnaast is een luxe regenpijp kraan ook volledig af te sluiten zodat het vullen wordt gestopt. Natuurlijk wil het ook met een normale vulautomaat maar hiervoor is iets meer klus ervaring gevraagd. Met een vulautomaat of luxe regenpijp kraan onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp.


Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (7)
rating 5 (4.9 / 7 Reviews)

Lilian (02-11-2019) rating 5 Mooie ton! We hebben een extra kraantje erbij besteld om een tuinslang aan te koppelen. Prima ding! Er zijn twee aansluitingen voor een kraantje in de ton. De bovenste zit dicht (handig, kun je zelf open maken). We hebben het kraantje in de onderste opening gedraaid, zodat al het water eruit kan. Je kunt dat kraantje ook zijwaarts draaien, dan heb je geen verhoging voor de ton nodig!

Harrie (19-06-2019) rating 5 Mooie ton en makkelijk te installeren. Nu al vol met al de regenbuien.

Marchel (01-04-2019) rating 5 Prima ton, net echt, goede kwaliteit en perfecte service van voerton.

Guido van der Spek (23-03-2019) rating 5 Top product, héél eenvoudig te monteren en te plaatsen, mooi afgewerkt. Aanrader!

Monique Niezen (30-09-2018) rating 5 Prima tonnen, ze zijn mooi. 1 staat op vaste plek en doet al goed dienst, met overloop naar riool, dus dat gaat goed. De ander stat op een tijdelijke plek, maar doet ook dienst. We zijn tevreden en krijgen leuke reacties van buren dat ze zo mooi zijn.

Jacqueline den Haan (23-07-2018) rating 4 Wij hebben 3 tonnen van 350 liter met overloopslang. 1 staat al op zijn plaats en heeft al een klein beetje regen kunnen opvangen. De andere 2 worden in het najaar geplaatst. Zo kan ik de tuin, vijver en dieren voorzien van regenwater.

Ardjan Slabbekoorn Yerseke (19-07-2018) rating 5 De regenton is goed aangekomen we zijn er erg blij mee je ziet bijna niet dat het een kunstof ton is, we hebben hem een mooi plaatje gegeven.
De grote viel ons erg mee voor 350 liter, alleen nu nog regen voor hij zijn dienst kan doen!!

Type de code over