Top
350 liter regenton groen Kanon
29% Korting
 • Grote regenton 350 liter
 • 350 liter regenton groen kanon
 • Kunststof regenton 350 liter met gieter
 • Regenpijp aansluiting 350 liter regenton
 • Kraan aansluiting 350 liter regenton
 • Regenton tuinslang kraan gardena
rating 5
(4.8 / 17 Reviews)
€ 225,00
159,95
per stuk
132,19 excl. BTW
Verwachte levertijd: 2 tot 6 werkdagen


Grote regenton 350 liter

De grote 350 liter regenton Kanon wordt geleverd inclusief;
 • 29% extra korting op de regenton
 • Gratis tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 • Deksel met kinderbeveiliging
Tijdelijk extra voordeel:
2 stuks of meer met 38% extra korting voor slechts € 149,95 per stuk
 De 2e regenton (of meer) gratis thuisbezorgd
 Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

Groene regenton 350 liter

 • A+ kwaliteit, extra sterk weegt ruim 15 kg
 • Deksel heeft een kinderbeveiliging
 • Zeer voordelig een super grote regenton
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 • Kraan zit op gieter hoogte, hoeft geen voet onder
 • Twee aansluitmogelijkheden voor de kraan, daarom geen voet nodig
 • Aan beide zijkanten en bovenkant een aansluit mogelijkheid
Super grote regenton met een inhoud van maar liefst 350 liter. Zeer goede kwaliteit met extra dikke en stevige wanden en een gewicht van ruim 15 kg. De groene regenton Kanon heeft een lange levensduur voor jarenlang (regen)water plezier. De deksel is voorzien van een kinderbeveiliging, zeer veilig maar makkelijk te openen door een volwassene. Omdat deze grote regenton twee kraan aansluitingen heeft hoeft deze niet op een standaard (voet / verhoging) te plaatsen. Uit de bovenste kunt u water aftappen een in een gieter laten lopen, op de onderste kunt u een extra tuinslang kraan plaatsen zodat u de ton helemaal leeg kunt laten lopen via een tuinslang. Aan beide kanten van de grote regenton zit een aansluitmogelijkheid voor een vulautomaat, de regenpijp rechtstreeks aansluiten door de deksel is natuurlijk ook mogelijk. Een kunststof regenton is goed voor het milieu, ontziet afwatering installaties en gaat wateroverlast tegen. Begin vandaag nog met het opvangen van gratis regenwater, niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Technische specificaties
Inhoud 350 liter
Hoogte 1200 mm
Diameter 780 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Zwart / Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
Hilde Hendrix; '' De levering verliep prima, werd in goede staat geleverd en tussen de tijdstippen die de vervoerder aangaf. De kwaliteit van de ton is goed. Er hangt een sticker op met garantie tot 5 jaar, we hadden dezelfde ton voor meer dan 10 jaar, voordat er een barst in kwam. Ik heb een regenpijp en het water loopt van daaruit recht in de ton. Men kan perfect een gat maken in het deksel. Ik had reeds een ton aangesloten aan onze vorige ton en die heb ik nu opnieuw via een slang aangesloten aan de Kanon ton. Het is gemakkelijk om dit te doen, omdat men geen gaten meer moet maken in de Kanon ton, deze gaten zijn er al ''.
> Bekijk alle reviews

350 liter regenton aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Omdat deze regenton een behoorlijke diameter heeft bestaat de deksel uit twee delen. Iets uit het midden van de grote groene deksel bevind zich een zwarte deksel met kinderbeveiliging. Aan de onderkant van de deksel zit een ronding voor de regenpijp voorgedrukt, snij deze uit met een scherp mes zodat u de regenpijp via de bovenkant kunt aansluiten. Nu wordt al het regenwater opgevangen in de waterton. Gezien de grote opvang capaciteit is het raadzaam om één of meerdere overlopen aan te sluiten zodat het overtollige regenwater wordt afgevoerd in (bijvoorbeeld) uw tuin.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
De 350 liter Kanon heeft aan beide zijkanten een aansluit mogelijkheid voor diverse soorten vulautomaten, bij levering zijn deze aansluitingen afgesloten met een dop. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp.


Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (17)
rating 5 (4.8 / 17 Reviews)

L. Zijlmans (19-11-2019) rating 5 Wij hebben een nieuwe regenton van 350 liter besteld bij Voertonnen en die werd snel geleverd. Deze is in de plaats van een regenton met 160 liter capaciteit. Ons dakoppervlak werd echter ook uitgebreid en dus is deze extra wateropslag welkom. We hebben de regenton direct aangesloten en dat was een simpel klusje. Alles zat er bij en het installeren ging dus vlot. Onze andere regenton is naar de overburen gegaan en zo gebruiken we dus allebei aanzienlijk meer hemelwater wat weer goed is voor het milieu en helpt bij perioden van droogte zoals die steeds vaker voorkomen. Ik kan deze leverancier alleen maar aanbevelen. Perfect.

Caroline (22-10-2019) rating 5 Prima levering. Prima regenton.
Ik heb nu 3 regentonnen waarvan de ene de overloop in de andere heeft.

R. Aalbersberg (18-10-2019) rating 5 De 350 ltr ton bevalt prima. Installatie geen probleem. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Levering geheel volgens plan.

Jan Bart Sloothaak (16-10-2019) rating 4 De ton staat er nu die weken. Aansluiten met de vulautomaat ging goed maar het is wel heel kritisch dat de aansluiting op de regenpijp op exact de juiste hoogte zit. Anders vult hij niet of stroomt hij over.
Er zitten twee kranen bij. 1 voor de gieter de andere om een slang op aan te kunnen sluiten. Maar als de onderste kraan er ook in zit kun je geen gieter meer onder de bovenste kraan zetten. Als de kraanopeningen niet recht onder elkaar zouden zitten was dit geen probleem. Verbeterpunt.

Henk Post (14-09-2019) rating 5 Ik ben zeer tevreden over mijn regenton van 350 liter. Ik heb deze zelf opgehaald in Almelo en pastte net in mijn Opel Meriva (had ik natuurlijk wel eerst even opgemeten). Prima service daar en thuis snel kunnen installeren. Ook kan ik mijn gieter door de grote opening boven direkt in het regenwater dompelen(deksel met kinderveiligheidsvergrendeling. Kortom: prima produkt!

Christ (12-09-2019) rating 4 Mooie regenton, alleen het onderste kraantje voor het leegmaken van de ton, maakt de ton toch niet helemaal leeg..
De installatie ging best snel.

Hoornweg (02-09-2019) rating 4 Bezorging prima op tijd en alles zat er bij, makkelijk aan te sluiten.

Ruud (11-08-2019) rating 5 2 regentonnen naar tevredenheid ontvangen. Kwaliteit is uitstekend.

R. Puggioni (03-07-2019) rating 5 De regenton ( 350 liter ton) bevalt ons prima. We hebben een extra kraantje geplaatst aan de andere zijde en delen de ton met de buren. De bestelling is goed aangekomen en volgens afspraak. De regenton is direct aan de regenpijp bevestigd.

Agnes (01-07-2019) rating 5 Levering was uitstekend geregeld.
Een prima regenton en een mooie voorraad water. staat heel goed in de tuin. Onder de slang onder de schutting door voor de moestuin en het kraantje voor de gieter. Werkt perfect! Zeer tevreden! Aanrader.

Harry Batterman (01-07-2019) rating 5 De regenton van 350 liter is goed aangekomen in Apeldoorn. Met 3 dagen zat hij al vol. De regenton is aangesloten op de dakgoot van de veranda/overkapping en het overtollige water wordt via de overloop geloosd in de tuin. Het opgevangen regenwater wordt gebruikt om de planten in de hangers en perken te voorzien van water.

Marie-Jeanne (24-06-2019) rating 5 k had 2 regentonnen besteld van 350 liter om te gebruiken als reservevat met water.Ik vul deze manueel met een dompelpomp vanuit mijn regenwaterput.

Een met voeding voor de planten en één met zuiver water.Ik ben heel tevreden van de kwaliteit. De tonnen komen goed van pas voor opslag water voor de planten.

Ik heb deze op een verhoog geplaatst en een kleine aansluiting gemaakt met een standaard koppeling (heel gemakkelijk)

Fam. Heynen (17-06-2019) rating 5 Alles prima in orde en tot volle tevredenheid

John van den Heuvel (12-06-2019) rating 5 Mooie regenton, snelle levering, erg prettig dat er een mogelijkheid is om de kraan laag te plaatsen.
Ben er zeer tevreden mee

Jack (11-06-2019) rating 5 Regenton volgens afspraak ontvangen. Samen met loodgieter e.e.a. aangesloten. Zit nu (na 3 weken) helemaal vol water. Kwaliteit is prima.

Mark (09-08-2018) rating 5 Goede hulp en levering netjes zoals het hoort.

Twee tonnen gekocht en er zit een flinke slok in als ze gevuld zijn. In de brandende zon worden tonnen erg warm en water snel warm maar dat is normaal met een donkergekleurde regenton. Ook wel extreem weer gehad de laatste tijd...
Ik heb 4 kraantjes erbij gekocht maar de bovenste aansluiten is het meest handig, ideaal met de gieter eronder zetten. Onderste is een schroefdop met rubber ring en dus in de winterperiode makkelijk af te draaien om water weg te laten lopen.
Achteraf spijt dat ik niet grotere kraan(openingen) heb genomen want voor zo een grote ton loopt de gieter wel tergend langzaam vol. De deksel zit met twee ongemakkelijk haken erop zodat de deksel niet even snel is af te nemen en terug te doen. Ik heb haken verwijdert dus dat gaat nu ook prima. Haken zullen wel voor de wind zijn maar geen probleem bij mij.
Makkelijke inkepingen aan zij en achterzijde om vulsysteem op aan te sluiten.
Uitstekende ton met de juiste prijs.

Hilde Hendrix (11-07-2018) rating 5 De levering verliep prima, werd in goede staat geleverd en tussen de tijdstippen die de vervoerder aangaf.

De kwaliteit van de ton is goed. Er hangt een sticker op met garantie tot 5 jaar, we hadden dezelfde ton voor meer dan 10 jaar, voordat er een barst in kwam.

Ik heb een regenpijp en het water loopt van daaruit recht in de ton. Men kan perfect een gat maken in het deksel. Ik had reeds een ton aangesloten aan onze vorige ton en die heb ik nu opnieuw via een slang aangesloten aan de Kanon ton. Het is gemakkelijk om dit te doen, omdat men geen gaten meer moet maken in de Kanon ton, deze gaten zijn er al.

Type de code over