Top
Luxe regenpijp kraan
31% Korting
 • Werking regenpijp kraan
 • Luxe regenpijp kraan
 • Regenpijp kraan luxe 1
 • Luxe regenpijpkraan met verbinding set aangesloten op de regenpijp
 • Regenpijp kraan met verbinding set en regenton
 • Regenpijp kraan met regenton
rating 5
(4.8 / 64 Reviews)
€ 65,00
44,95
per stuk
37,15 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Regenpijp kraan

De luxe regenpijp kraan wordt geleverd inclusief;
 • 31% extra korting
 • Gratis aansluiting met 40 cm slang t.w.v. € 15,-
 • Afdichtrubber, schroeven en koppelingen
 • Universele gatenboor

Regenton aansluiten op regenpijp

 • Kant & klare set
 • Binnen 5 minuten geïnstalleerd!
 • Voorzien van zomer- en winterstand
 • Zeer nette en professionele afwerking
 • Geschikt voor metalen en kunststof regenpijpen
 • Beveiliging tegen overstroming, stopt automatisch als de regenton vol zit
 • Zeer makkelijk te monteren, alleen een gaatje boren met de bijgeleverde gatenboor
 • Geschikt voor alle regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm
De luxe regenpijp kraan is een absolute aanrader als u een regenton wilt aansluiten op een regenpijp die is aangesloten op een afwatering systeem. Als u een regenpijp heeft die doorloopt onder de grond dan zult u deze moeten onderbreken zodat er regenwater in de regenton loopt. Deze luxe regenton set is zo ontworpen dat het aansluiten zeer eenvoudig is de afwerking er zeer professioneel uitziet. Binnen 5 minuten is de regenpijp kraan klaar voor gebruik zelfs als u niet handig bent, hier is echt geen woord aan gelogen! Tijdens de vorst in de winter periode kunt u de regenpijp kraan dichtdraaien om bevriezing van de regenton te voorkomen. Wanneer de regenton zijn maximale opvang capaciteit heeft bereikt stopt de kraan deze automatisch met vullen om overstroming te voorkomen. Met de bijgeleverde aansluit set kunt u de regenpijp kraan en de regenton met elkaar verbinden met een maximale afstand van 40 cm. Indien u de regenton verder van de regenpijp moet of wilt plaatsen kunt u er optioneel een langere slang bij bestellen.

Wat zeggen klanten over dit product?
Cor ; '' Snelle verzending, eenvoudige montage. En in een enkele bui een volle ton. Geen doorsnijden van de regenpijp nodig, dus geen nieuwe beugels en dergelijke. Degelijk Duits spul. Top! ''.

N. B. Schiedam ; '' Eerst alle ervaringen gelezen en toen toch het besluit genomen om het te proberen. Ook ik was lichtelijk bang van dat kan ik niet.. Nou met een boormachine vloog ik door de regenpijp en regenton, even het rubber op maat knippen en klaar. Letterlijk nog geen 5 minuten werk. TOP ''.
> Bekijk alle reviews


Hoe sluit ik de regenton aan de regenpijp door middel van de luxe regenpijp kraan?
Installeren van de regenpijp kraan aan de regenpijp
1. Bepaal eerst op welke hoogte van de regenton de aansluiting moet komen. De meeste regentonnen hebben al een aansluit mogelijkheid boven in de regenton, deze kunt u het beste gebruiken, eventueel moet u de opening iets verder uitboren. Als de regenton geen aansluit mogelijkheid heeft raden wij aan om deze ongeveer twee a drie cm onder de rand te plaatsen, dit komt niet heel precies. Markeer nu de regenpijp op dezelfde hoogte en boor een gat met de bijgeleverde gatenboor. Tip: indien u meerdere regentonnen aan elkaar wilt koppelen is het verstandig om het gat in de regenpijp ongeveer één centimeter hoger te plaatsen dan de aansluiting op de regenton. Op die manier loopt het water eerst in alle gekoppelde regentonnen voordat de regenpijp kraan zichzelf afsluit tegen het overlopen. 

2. Indien de regenpijp een diameter heeft van 70/80 mm knipt u een stuk van het rubber dat aan de binnenzijde komt van de regenpijp, hoeveel u er precies moet afknippen staat aangegeven. Smeer het rubber in met zeep en steek deze door het gat dat u zojuist geboord heeft. Als u dit heeft gedaan kunt u de kraan nog vastzetten met de bijgeleverde schroeven, wacht hier eventueel mee tot het laatst moment. 

3. Boor nu een gat met de bijgeleverde gatenboor in de regenton op de hoogte die u in stap één heeft bepaald. plaats het zwarte rubber aan de buitenkant van de regenton en druk daar de koppeling in van de slang. Druk de slang in z'n geheel over de koppeling, dit kan wat stroef gaan. Indien nodig knip u de slang op maat en klikt u deze in de regenpijp kraan. Controleer nog even of u de kraan op de zomerstand heeft staan en hij is klaar voor gebruik, laat het gratis regenwater nu maar komen!


Het aansluiten van een langere slang
U kunt kiezen voor een langere slang dan de bijgeleverde 40 cm indien de regenton wat verder van de regenpijp komt te staan. Deze slang leveren wij in het zwart en heeft een net wat kleinere diameter dan de originele slang. Dit doen wij met een reden, want hoe langer de slang hoe meer gewicht er op komt te staan, we willen immers voorkomen dat deze los schiet. Het aansluiten van deze verlengde slang gaat wat moeizamer maar is de moeite waard. Smeer alle onderdelen in met een zeep of glijmiddel en laat deze in een draaiende beweging om de koppelstukken glijden. Het is niet nodig om de slang helemaal tot het einde door te schuiven, halverwege is al voldoende. Mocht dit toch nog wat lastig gaan verhit / verwarm de slang dan iets zodat deze flexibeler wordt. Pas wel op dat u zich niet brand en trek eventueel handschoenen aan.

Reviews (64)
rating 5 (4.8 / 64 Reviews)

Michiel (29-03-2020) rating 4 Het product was snel geleverd en het was eenvoudig te installeren. Ik heb een oude vuilcontainer gebruikt als regenton.
Nu nog wachten op de regen :-)

Carina (26-10-2019) rating 5 Top product. De aansluiting is echt heel simpel en het systeem werkt uitstekend. Echt een aanrader.

A. Mulder, Zuidwolde (30-09-2019) rating 5 Bij voertonnen.nl heb ik de luxe regenpijpkraan besteld. Ik klus nooit en moest dus voor het eerst een boormachine gebruiken. Ik heb een paar keer geoefend op een los stuk regenpijp en de beschrijving op de site gelezen (incl. alle reviews).
Het is waar: iedereen kan met deze set een regenton aansluiten!!! Gisteren goot het hier en alles werkt: ik heb al wat liters in mijn regenton opgevangen.
Het ziet er netjes uit en je hoeft geen kluservaring te hebben. Dit product is het geld waard."

Erik (13-09-2019) rating 5 Goede service, snelle levering van deze handige regenpijp kraan. Makkelijk te plaatsen ook. Hier in België kennen we dit niet. De plaatselijke technieker erkende dat jullie erg innovatief zijn in deze materie. Knap.

Boudewijn (04-09-2019) rating 4 Nadat ik andere voorbereidende klussen had afgerond kon ik de regenton aansluiten op de regenpijp; dat was geen moeilijk klusje! Nu maar hopen dat de twee gaten op dezelfde hoogte zitten, vanavond gaat het regenen: we kunnen niet wachten, zo benieuwd dat we zijn!

wouter gubbels (29-08-2019) rating 4 De bezorging was snel en correct, alles aanwezig

De bevestiging aan de regenpijp, koper, ging goed met de bijgeleverde boor en was redelijk snel gedaan.

Wel is de bijgeleverde grijze slang te ruim , en schiet snel los bij de kraan

Ik had gelukkig een zwarte slang erbij besteld daar de regenton verder weg kwam te staan
De zwarte slang sluit beter aan, blijft goed zitten

Een nadeel vind ik het draaimechanisme van de kraan dat erg los zit
Zou er zomaar uit kunnen schieten maar dat zal nog moeten blijken als het veel gaat regenen

Verder vraag ik me af of al het regenwater uit de pijp wordt opgevangen of maar een deel
Mvrgr
Wouter Gubbels

van Oudheusden (24-08-2019) rating 5 zeer snelle levering zondag besteld dinsdag in huis .
heel gemakkelijk aan te sluiten
een fluitje van een cent

Amandelnootje (20-08-2019) rating 5 Hoi iedereen,

Super tevreden van mijn aankoop. Bij ons was de laatste dagen heel goed geregend. Mijn regenton van 370 liters is in korte tijd aangevuld.

Ik ben super tevreden van mij keuze. Dank u wel en ik raad iedereen aan voor degene die geen regenput hebben. Het is heel mooie alternatieve oplossingen.

Don Langeweg - Haarlem (20-08-2019) rating 5 Ik heb de luxe regenkraan met terugloop besteld en ontvangen.
Na eerst in een stukje loze regenpijp het uitgeprobeerd te hebben wat prima ging,
je kan zien hoe het rubber zich vormt in de regenpijp.
Daarna in de bestaande regenpijp op gelijke hoogte als de inloop van de regenton gemonteerd wat makkelijk ging.
Na een paar dagen met flinke buien liep de volle regenton terug in de regenpijp,
dus alles functioneert zoals bedoeld.

Ik ben zeer tevreden en denk nu aan een 2e regenton .

Evert Jan (14-08-2019) rating 5 Deze vulautomaat is makkelijk aan te sluiten. Groot voordeel is dat je de pijp niet hoeft door te zagen. Klein gat erin boren met bijgeleverde boor. Goed product

Ron Willemse (13-08-2019) rating 5 Het is, zoals ook op de website staat omschreven, heel makkelijk om zelf te monteren. De ton heeft zich inmiddels al helemaal gevuld dus het werkt ook prima.

Nel (10-08-2019) rating 5 Zeer tevreden met de regenton aansluiting Was in 5 min gebeurt kraantje was stuk aangekomen meteen een mail gesteurt, kreeg meteen bericht terug dat er een nieuw kraantje onderweg was. En de ton is inmiddels vol
Kan alleen maar zeggen rop top top

Carla (09-08-2019) rating 5 Het waterpas zetten van de ton was nog het moeilijkste onderdeel.
Het aansluiten een makkie!
Iedereen kan dat en het ziet er strak uit alleen een kleine slang tussen regenpijp en ton.
Ook de ton lijkt net van echt hout.
Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

A F M Cremers (31-07-2019) rating 4 De regenton en luxe regenpijpkraan werden snel bezorgd en de montage verliep vlotjes. Het geheel functioneert goed, hebben we bij een van de schaarse buien kunnen constateren. Wij zijn er blij mee.

peter (29-07-2019) rating 5 werkt perfect
alleen bij de gatenboor MOET het veertje verwijdert zijn anders schiet het geboorde deel in de afvoer.

Jos (23-07-2019) rating 5 In eerste instantie had ik alleen een regenton met voet en overloopslang gekocht. Een dag later toch ook maar de luxe regenpijpkraan erbij besteld. Alle spullen zijn zeer vlot verstuurd. Met de bijgeleverde gatenboor was aansluiten geen probleem. Alles bij elkaar staat het erg netjes achterin de tuin. We hebben de laatste dagen maar een paar buitjes gehad, maar ik kon al met gemak drie keer een gieter vullen.

Erik (22-07-2019) rating 5 De regenton is prima, het aansluit materiaal is eenvoudig aan te sluiten mede dankzij de meegeleverde gatenzaag,zelfs aan een schuin gedeelte van mijn regenpijp was geen probleem.!

Caroline (22-07-2019) rating 4 Zeer tevreden over de luxe regenpijp kraan. Één minpunt: de diameter van de bijbestelde extra lange slang is te klein om hem aan de kraan en aan de ton te bevestigen. Ook met behulp van de tips die de medewerker van voertonnen.nl gaf, is dat niet gelukt.

Meerten (17-07-2019) rating 3 Aansluiten was goed te doen. eerst het rubber insmeren met zeep is verstandig.
Slang aansluiting zit erg los. Slang lekt dan ook als de ton vol zit. Bij een forse regenbui liep de ton over. De regenpijp wordt door de kraan vernauwd en kan het water dan alleen nog kwijt in de regenton die dan overstroomt. Wellicht is daar nog wat op te verzinnen

| Reactie Voertonnen.nl wellicht niet correct aangesloten, stuur ons wat foto's zodat wij u kunnen helpen.

Eric (26-06-2019) rating 5 De luxe vulautomaat had ik gezien, maar ik koos toch in 1e instantie voor een ander type bij een andere firma. Bij deze moest ik de regenpijp door midden zagen en de automaat er tussen plaatsen. Het werkte gewoon niet, kan aan mezelf hebben gelegen, maar ik hen weer een nieuw stuk pijp geplaatst en de luxe vulautomaat bij biertonnen besteld. Keurig op tijd afgeleverd, en tien minuten na aflevering zat de kraan al op de regenpijp bevestigd.
Helaas heeft het daarna niet meer geregend, maar dat zal ook wel goed komen.
Blij dat ik toch voor dit product heb gekozen.

Th. Groeneveld (24-06-2019) rating 5 Alles goed ontvangen en is inmiddels ge-installeerd, werkt prima.

petra (18-06-2019) rating 5 Erg makkelijk te monteren ,met bijgeleverde boor
een aanrader, keuze is hier ook op gevallen omdat er een winterstand opzit en super eenvoudige montage,werkt perfect,erg blij mee

Bart (01-06-2019) rating 5 Goed ontvangen, vlot aangesloten en werkt perfect!

Evert Scholten (28-05-2019) rating 5 De bestelling is prima aangekomen in Almere en de ton is inmiddels aangesloten. Was simpel maar wat een ingenieus systeem.
Wij zijn helemaal blij. Alleen nu nog regen.

Sam (23-05-2019) rating 5 Via een vriend de tip gekregen om via voertonnen.nl mijn regenton te bestellen. Ik zag er niet naar uit om mijn regenpijp te moeten snijden, maar op de website kwam ik de optie van de luxe regen pijp kraan tegen. Het leek me een simpel en kreeg ook deze tip van dezelfde vriend. Het installeren was ook ontzettend simpel. De instructie was duidelijk en nu maar wachtend tot het gaat regenen.

Gerrit (22-05-2019) rating 5 De spullen zijn prima aangekomen.
Ook ben ik tevreden over de werking.

EW (20-05-2019) rating 5 Supereenvoudig te installeren. Nu wachten op de regen.

dick bruinenberg (20-05-2019) rating 5 Op woensdag besteld. En op zaterdag al geleverd. Alles compleet. Op maandag alles probleemloos geinstaleerd. Volg de handleiding kijk naar de plaatjes en leer van de filmpjes op de website. Nu nog voldoende regen en ik ben een blij mens groeten dick bruinenberg heerenveen

Roy (19-05-2019) rating 5 Werkt perfect

Rik Nielander (16-05-2019) rating 5 Helemaal eens met voorgaande positieve reacties. Gat zagen in de metalen regenpijp en de plastic kliko ging prima na even (voor de zekerheid) klein gaatje voorboren. Na weghalen van de braampjes en iets insmeren van de plastic opvangen en de plastic connector voor de ton metafwaiddel was alles vlot aan te brengen. De verbindingsslang was lang genoeg en gemakkelijk te bevestigen. Het eveneens bestelde aftapkraantje was met een kleiner gatenzaagje dat ik nog had ook vlot te monteren onderaan de kliko. Met een fikse regenbui was de bak al vlot halfvol! Kortom, prima aanschaf.

van Veen (06-05-2019) rating 5 Bestelling vlot en en goed aangekomen in bilthoven,aansluiting is zoals staat aangegeven
echt super makkelijk te monteren,denk er aan om er nog een regenton bij te beslellen.

Martin (04-05-2019) rating 5 Snelle levering. Duidelijke handleiding. Fluitje van een cent en regenton is inmiddels halfvol

Juliette (03-05-2019) rating 5 Snel en goed verpakt geleverd. Het is niet alleen echt makkelijk te monteren maar ziet er ook mooi uit. Het is niet de goedkoopste maar het is het wel waard.

Bar (19-04-2019) rating 5 Briljant! Met bijgeleverde gatenboor was aansluiten een fluitje van een cent. En de hulp aan de telefoon met bestellen (extra lange slang) was ook super!

Stephan (17-04-2019) rating 5 Het systeem is zeer makkelijk aan te sluiten. Gemaakt van solide materialen, alles sluit goed af. Ik heb het aangesloten op een smalle regenpijp van 80mm, ook dan werkt het systeem goed.

Peter (11-03-2019) rating 4 Aansluiting voor regenton besteld. Het monteren op de regenpijp ging vrij makkelijk, al was ik in de eerste instantie bang dat het rubberen opvang gootje, wat in de regenpijp geplaatst wordt, te groot is. Maar het werkt goed

Rene Schepers (06-03-2019) rating 4 Ik heb een regenpijp kraan besteld bij Voertonnen.nl
Snelle levering en éénvoudig te monteren. Na 10 minuten was het klaar.

David (17-12-2018) rating 5 Deze regenpijpkraan maakt het aansluiten van uw regenton aan uw regenpijp wel heel makkelijk. De regenpijp hoeft namelijk niet meer doorgezaagd te worden. Zit er nu een aantal regenbuien op, en de ton was vrijwel meteen vol. Alle montage onderdelen zitten er in principe bij, afgezien van een boortje van 2mm voor het vastzetten van het kraantje. Al bij al een dikke aanrader voor wie zonder gedoe, snel en op een propere manier zijn regenton wil aansluiten. Het product was ook snel geleverd. Top!

Cor (03-10-2018) rating 5 Snelle verzending, eenvoudige montage.
En in een enkele bui een volle ton.
Geen doorsnijden van de regenpijp nodig, dus geen nieuwe beugels en dergelijke. Degelijk Duits spul.
Top!

Merkoes (22-09-2018) rating 5 Enkele maanden terug de luxe regenkraan besteld.
Het aansluiten ging vlot en het is heel fijn dat de kraan in de winter dichtgedraaid kan.
Het is een aanrader.
Ook de goede service. Voor ik de kraan kocht had ik een paar vragen en ik kreeg heel goed advies en snel antwoord.

Th. Groeneveld (14-09-2018) rating 5 De regenton is prima, het aansluit materiaal is eenvoudig aan te sluiten mede dankzij de meegeleverde gatenzaag. De meegeleverde standaard kunststof kranen functioneren goed en lekken niet bij de aansluiting op de ton.

N.B schiedam (31-08-2018) rating 5 eerst alle ervaringen gelezen en toen toch het besluit genomen om het te proberen. ook ik was lichtelijk bang van dat kan ik niet..nou met een boormachine vloog ik door de regenpijp en regenton, even het rubber op maat knippen en klaar. letterlijk nog geen 5 minuten werk. TOP

Luc (27-08-2018) rating 4 Snel en eenvoudig gemonteerd. Extra slang was eigenlijk niet nodig. Deze paste ook slecht op koppelstuk.

Reactie Voertonnen.nl
Klopt, de extra slang zit erg strak! Liever erg strak dan te los :)

van Dijk (09-08-2018) rating 5 Waar ik in mijn vorige woning toch even bezig was geweest om de vulautomaat netjes bevestigd te krijgen, was deze luxe regenpijpkraan veel sneller aangesloten dat ik had verwacht. Superfijn!

Evers (29-07-2018) rating 5
Mijn reactie heeft even op zich laten wachten omdat het nauwelijks heeft geregend. Mijn ervaring: montage echt een fluitje van een cent, hoe makkelijk kan iets zijn en de regenton is in geen tijd gevuld. Prima oplossing in plaats van regenpijp doorzagen, verleggen etc. Ik vind dit product echt een aanrader!

Wijers (27-07-2018) rating 5 Ik ben blij eerst advies bij voertonnen.nl te hebben ingewonnen. Dat maakt de keuze makkelijker. Het geadviseerde vulsysteem is ietsje duurder dan andere systemen maar is daarentegen reuze makkelijk te installeren. Levering van de ton was keurig conform afspraak. Dus een absolute aanrader!

Brees (16-07-2018) rating 5 zoals beschreven was het super simpel en de klus was geklaard in 5 minuten. Aanrader !

Daniel (26-06-2018) rating 3 Handige en nette regentonautomaat. Is erg gemakkelijk te installeren. Echter, zoals eerder gemeld in de reviews, past de bijgeleverde slang niet helemaal lekker op de regentonautomaat. Deze glijd er gemakkelijk af en en lekt dus ook. Contact opgenomen met voertonnen.nl en zij geven aan de plug van de regentonautomaat te verdikken door deze in te wikkelen met tape. Dit werkt prima, maar het is wel jammer dat je bij een LUXE regentonautomaat nog zelf aan de knutsel moet om het product passend te maken.

Mensink Zwolle (20-06-2018) rating 3 Vulautomaat in iets meer dan 5 minuten geïnstalleerd :) zeker snel en goed te doen. De aansluiting van de slang op regenton is zeer compleet met op ton en slang mooie rubber aansluiting waterdicht. De slang moet op de Vulautomaat geschoven worden dit gaat te makkelijk waardoor geen waterdichte aansluiting ontstaat. Bij een volle ton waardoor terugloop ontstaat blijft het op de aansluiting lekken totdat de slang leeg is. Jammer! Klantenservice heeft nieuwe slang gezonden smaller maar hierop passen de andere rubberkoppelingen op regenton niet lekker. Laat het dus nu maar zo.

Reactie Voertonnen.nl
Die slang is inderdaad strak, dat was toch de bedoeling? Werkt perfect, past exact.

Max (09-06-2018) rating 5 Eenvouduge installatie op een zinken regenpijp.

Erik (04-06-2018) rating 5 Goede service, we hadden een verkeerd product besteld maar dat was geen probleem voor de voerton mannen. Juiste product opgestuurd gekregen, en makkelijk te monteren. En van het verkeerde product stond het geldbedrag binnen no time weer op de rekening. Klasse.

Auke (27-05-2018) rating 5 Super snelle levering,alles in goede staat afgeleverd. Montage binnen vijf minuten klaar. Het functioneert perfect, Voertonnen mijn dank daarvoor.

Joris (22-05-2018) rating 5 Snelle levering. Eenvoudige montage. Funtioneert perfect.

Cor Strik (14-04-2018) rating 5 Snelle levering van mijn bestelling. Ik ben niet erg handig maar het aansluiten was snel geregeld

Leo (19-03-2018) rating 5 Snelle levering en installatie een fluitje van een cent.

Sanny Sparreboom (09-11-2017) rating 5 Snel ontvangen. Aansluiting was fluitje van een cent(voor mijn zoon)

van Paassen (08-11-2017) rating 5 De bestelling is goed aangekomen en de aansluiting is goed gelukt.
Het kost wel wat, maar het is kwaliteit hoogwaardig, je hebt dan ook wat!

Leo Euser (20-10-2017) rating 5 De producten zijn goed en snel aangekomen en zijn gemakkelijk gemonteerd en werken naar tevredenheid !

Monique (02-09-2017) rating 5 De luxe regenpijp kraan vlot en in goede staat ontvangen.
Het aansluiten ging zoals gezegd gemakkelijk. Heel fijn!
Ideaal dat er een zomer- en winterstand op zit.
Ben er heel tevreden over.
Ik zal dit product zeker aanraden bij anderen.

Zevenbergen (07-08-2017) rating 5 De regenton is goed en compleet aangekomen.
Ik ken geen vreemde taal .Het aansluiten op de regenpijp ging gemakkelijk.Ik dacht dat de slang op de schroefdraad van de regenton moest worden aangesloten en dat is ook met een hulpnippel gebeurd. Maar later begreep ik dat ik ook een gat in de
regenton had moeten boren ,maar goed dat kan altijd nog,maar het gaat nu ook goed. De ton zit al voor ongeveer een vierde vol.
Een mooie aanwinst.

Bert Smit (12-07-2017) rating 5 Ik gebruik de regenpijp kraan om onze vijver bij te vullen.
Van de pijp met een slang naar de vijver. Werkt uitstekend en bespaart ons veel kraanwater. Wij zijn er erg blij mee.

Mahinder (02-07-2017) rating 5 Wij hebben gekozen voor de luxe regenpijpkraan omdat deze eenvoudig aan te sluiten is zonder dat je de hele regenpijp door de midden moet zagen. Daarnaast heeft deze kraan een zomer- en winterstand waardoor je watertoevoer eenvoudig kan afsluiten.

Het monteren gaat eenvoudig en de gatenboor zit erbij wat het erg compleet maakt. De twee schroeven om de set vast te schroeven aan de regenpijp hebben ook een speciaal kopje waardoor deze ook makkelijk in de regenpijp te draaien is.

We gebruiken hem nu een week of twee en naast aansluit gemak ziet het er ook netjes en professioneel uit.

Kortom het is een duurdere aansluiting maar wij vinden het de investering waard en raden deze aan, zeker als je regenton in het zicht staat.

Anne (26-04-2017) rating 5 Fijne regenton, mooie maat en leuk dat de deksel tweezijdig te gebruiken is. Heb hem met de luxe regenpijpkraan, die inderdaad in 5 minuten aan te sluiten is.

Anouk (13-04-2017) rating 5 ik ben totaal niet handig en wou eigenlijk iemand inhuren om de regenton aan te sluiten. Voertonnen.nl adviseerde mij deze set omdat het makkelijk zou zijn. Toch besloten om het zelf te proberen en ik raad iedereen deze set aan! Ook voor (on)handige vrouwen!

Reactie Voertonnen.nl:
Graag gedaan, reactie wordt gewaardeerd!

Type de code over