Top
Overloop set
40% Korting
 • Overloop set
 • Opening regenton voor overloopset
 • Overloop set regenton
 • Overloop set aan regenton
rating 5
(5 / 3 Reviews)
€ 15,00
8,95
per stuk
7,40 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Regenton overloop set


Een regenton overloop is onmisbaar als u de regenpijp rechtstreeks in de regenton laat uitkomen. Als al het regenwater wordt opgevangen in de ton zal deze snel worden gevuld. Om te voorkomen dat deze overloopt sluit u een overloop set aan om het overtollige water gecontroleerd weg te laten lopen. De overloop set wordt geleverd inclusief; 
 • Elders € 15 dit is ruim -40% extra korting !
 • Luxe zwarte flexibele slang, keuze uit 0,5 t/m 25 meter
 • Slang pilaar
 • Bevestigingsmoer

Een overloop voor een regenton

 • Geschikt voor elk type regenton
 • Makkelijk te monteren, binnen 5 minuten klaar voor gebruik
 • Voorkomt dat de regenton overstroomd
 • Vloeit overtollig regenwater gecontroleerd af wanneer de regenton vol zit
 • TIP: Bestel een paar meter extra slang, leg de slang door de tuin en prik er een aantal gaatjes in. Bij regenval zal het overtollige regenwater nu gelijkmatig over de tuin verdeeld worden.
Indien gewenst is de overloop set voor een regenton ook verkrijgbaar met 1 - 2,5 - 5 - 10 - 15 - 20 - 25 meter slang. Indien u bijvoorbeeld 4,0 meter slang nodig heeft kunt u 5,0 meter bestellen en deze zelf op maat snijden. Makkelijk te monteren op iedere regenton. Vloeit het overtollige regenwater af wanneer de regenton vol zit, dit voorkomt dat een regenton overloopt met water. Luxe zwart geribbelde slang van hoge kwaliteit, voorkomt algengroei, redelijk buigzaam.

Wat zeggen klanten over dit product?
Lucien ; '' Goede en snelle afhandeling. Hier kan je met 1 gerust hart iets bestellen ''.
> Bekijk alle reviews


Hoe sluit ik een overloop aan op de regenton?


Bijna alle regentonnen uit ons assortiment hebben al een opening aan de zijkant bovenzijde waar u de overloop set op kunt bevestigen. Deze is afgedicht met een dop die u kunt verwijderen, wip of schroef de dop met enig beleid vanuit de binnenkant uit de regenton. Wanneer u een regenton aanschaft die geen opening of aansluit mogelijkheid heeft aan de bovenzijde, vaak het geval bij houten regentonnen, kunt u het beste circa 5 cm onder de deksel een aansluiting maken voor de overloop. Dit doet u door een gat te boren of te snijden ter grote van het schroefdraad van het koppelstuk. Vervolgens steekt u het koppelstuk door de opening en bevestigd de moer aan de binnenzijde. Mocht deze naar verloop van tijd iets gaan lekken dan kunt u er een rubberen ring of elastiek plaatsen (niet inbegrepen), afkitten aan de binnenzijde met siliconenkit is ook een optie. Indien u een echte houten regenton heeft met een wand dikte van meer dan 0,8 cm dan zal u het koppelstuk moeten verlijmen ipv aandraaien met de bevestigingsmoer. 

Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Patrick (23-06-2019) rating 5 De levering was snel. Ik heb vervolgens gebeld met een vraag over de installatie. Zeer vriendelijk geholpen. De ton heb ik daarna geplaatst. Met de harde regebuien was deze in een mom vol, dus was ik blij dat ik ook de overloopslang gekocht had. Ik ben erg tevreden.

Henk (16-05-2019) rating 5 Ja hoor alles is snel en goed ontvangen.
En past natuurlijk hartstikke goed.
Hartelijk dank.

lucien (07-08-2017) rating 5 goede en snelle afhandeling.
hier kan je met 1 gerust hart iets bestellen.

Type de code over