Top
Vulautomaat Harco
41% Korting
 • Vulautomaat harcostar
 • Vulautomaat harcostar bovenkant
 • Vulautomaat harcostar uitsnijden
 • Vulautomaat harco
 • Groene muur regenton 320 liter
 • Zwarte muur regenton 320 liter
rating 5
(4.5 / 40 Reviews)
€ 39,00
22,95
per stuk
18,97 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Vulautomaat Harcostar

De vulautomaat Harcostar wordt geleverd inclusief;
 • 41% extra korting op de vulautomaat
 • Gratis koppelset met circa 40 cm flexibele slang t.w.v. € 13,-
 • Uitgebreide beschrijving met aansluit instructies


Regenton aansluiten op regenpijp

 • Beste prijs / kwaliteit verhouding
 • Makkelijk te installeren, beschrijving wordt meegeleverd
 • Sluit perfect aan op iedere regenpijp, is op maat uit te snijden
 • Geschikt voor ronde regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm
 • Geschikt voor vierkante regenpijpen van 61 tot en met 70 mm
 • Dit product hoeft niet gekikt te worden bij de aansluiting en of regenton
 • Speciaal ontworpen om regenpijpen te onderbreken die zijn aangesloten op afwatering systemen

Een kwalitatief goede vulautomaat van Harcostar die tussen iedere ronde regenpijp past van 70 tot 100 mm of vierkante regenpijp van 61 tot en met 70 mm. De product is universeel en perfect op maat te maken zonder dat u hier enige kennis of handigheid voor hoeft te hebben. De vulautomaat zorgt ervoor dat het water via de regenpijp in de regenton loopt. Op het moment dat de regenton zijn maximale wateropslag capaciteit heeft bereikt stopt deze met vullen en wordt het overtollige regenwater weer terug de regenpijp in geleid. Een flexibele slang van circa 40 cm met een koppelstuk voor de regenton is bij de prijs inbegrepen. Het koppelstuk verbind de automaat met de regenton. Plug & Play, zeer eenvoudig omdat de meeste regentonnen uit ons assortiment al een kant en klare aansluiting hebben! Indien uw regenton geen aansluiting heeft kunt u een gaatje boren ter grote van het koppelstuk, dit wijzigt zich vanzelf als u het product heeft ontvangen.

Wat zeggen klanten over dit product?
Sid ; '' Vulautomaat netjes ontvangen. Installeren is een fluitje van een cent, met logisch nadenken is deze zelfs zonder gebruiksaanwijzing simpel te plaatsen. Aanrader ''.
> Bekijk alle reviews


Hoe maak ik de vulautomaat Harcostar op maat van de regenpijp?
Het op maat maken van de vulautomaat Harcostar is heel eenvoudig. De bovenkant is voorzien van een deksel met een rond gat. De deksel kunt u van de vulautomaat halen, als u deze omdraait ziet u voorgedrukte ringen met alle diameters tussen de 70 en 100 mm pijpen. Vervolgens kunt u de maat die nodig is eenvoudig uitsnijden. Tip: snij ongeveer 0,5 a 1 cm groter uit dan de regenpijp, mocht er vuil in de vulautomaat komen kunt u het dekseltje langs de regenpijp omhoog tillen en schoonmaken.

Wat is de maximale afstand tussen de regenton en regenpijp?
De standaard lengte van de slang is 40 cm, dit betekend dat de afstand tussen de regenpijp en regenton maximaal 40 cm kan zijn. Deze set is in te korten tot elke gewenste afmetingen. Ook verlengen is sinds kort mogelijk, kies dan voor de gewenste slang afmeting. 

Hoe installeer ik de regenton aan de regenpijp d.m.v. de vualutomaat Harcostar?
Het aansluiten van de vulautomaat Harcostar is redelijk eenvoudig, gelukkig leveren wij een uitgebreide beschrijving bij dit product zodat u het altijd nog eens kunt nalezen. Wat belangrijk is voor de optimale werking van de automaat is de hoogte waarop u deze tussen de regenpijp zet. Zorg ervoor dat de bovenkant van de automaat niet hoger komt te zitten dan 1 cm onder de deksel van de regenton. Als u de hoogte heeft bepaald zaagt u +/- 4 cm tussen de regenpijp weg. Haal de deksel van de vulautomaat en draai deze om, aan de onderkant zitten voorgedrukte ringen. Snij de maat van de regenpijp uit, tip; snij iets groter uit dan de maat van de regenpijp, dan kunt u de deksel van de automaat na aansluiting nog omhoog halen om schoon te maken. Zet de vulautomaat tussen de regenpijp en bevestig de slang. Schroef nu handmatig het koppelstuk in de regenton en verbind de flexibele slang. Uw regenton is nu klaar voor gebruik en zal tijdens de eerst volgende regenbui automatisch gevuld worden met regenwater.

Reviews (40)
rating 5 (4.5 / 40 Reviews)

A. Huurneman (24-09-2019) rating 5 Ik had al twee ontvangen en de derde was een peule schilletje.

Marjolein (24-08-2019) rating 5 Super makkelijk aansluitenDM

Wim (22-08-2019) rating 5 Goed werkend systeem. Aansluiten goed te doen, mede dankzij een instructiefilmpje op internet.

Gonny Stoel (19-08-2019) rating 3 het aansluiten van de Harco valt wat tegen want hij lekt bij de aansluiting van de slang en de wet van de communicerende vaten werkt niet echt.Hij staat echt volgens de beschrijving waterpas en op goede hoogte met de regenpijp.

Reactie Voertonnen.nl
de wet van communicerende vaten werkt altijd ;). Er zal ergens iets niet goed zijn aangesloten.

Emilie (10-08-2019) rating 5 In combinatie met de gebruiksaanwijzing op internet gemakkelijk aan te sluiten

Jan Louwerens (05-08-2019) rating 5 Prima product, Snelling gel ever did, eenvoudig aan te sluiten

Piet Zeeveld (24-07-2019) rating 5 Aansluiting is makkelijk volgens de beschrijving te monteren.

Nico (04-07-2019) rating 5 Prima aan te sluiten automaat,
Geen lijm nodig en goed te reinigen

Jerimi en Sjollie (04-07-2019) rating 5 Spullen zijn keurig in Den Haag bezorgd op de afgesproken dag. Het zelf installeren bleek heel eenvoudig. Nu maar hopen dat het snel gaat regenen. :-)

Ward (27-06-2019) rating 5 Relatief gemakkelijk aan te sluiten. Levering snel en correct. Voorlopig wel een hittegolf dus nog niet echt de goeie werking kunnen zien.

Peter B. (21-06-2019) rating 4 Prima oplossing om regenwater op te vangen.
Wel de nodige speling vereist om de automaat tussen de regenpijp te krijgen (alleen uit te zagen stuk regenpijp te smal voor de vulautomaat).

Anoniem (19-06-2019) rating 5 Ik had een regenton en zo'n grijze standaard vulautomaat gekocht, maar dat past helemaal niet bij elkaar. Je moet dan een gat opboren en de zaak verlijmen. Ik zag een stugge verbinding tussen de afvoerpijp en de ton ook niet zo zitten. Daarom gezocht naar een leverancier die de juiste, bijbehorende Harco vulautomaat had (vrij lastig verkrijgbaar) en alsnog deze gekocht. Prachtige oplossing, werkt vele malen beter! Eenvoudige montage en gemakkelijk schoon te houden. De levering was vlot en probleemloos.

Kees deJong (15-06-2019) rating 4 Het aansluiten vergt wel wat geduld en heeeel goed lezen. Aanbeveling is de handleiding te versimpelen en een groter lettertype te gebruiken. Uiteindelijk is het goedgekomen

JDB (13-06-2019) rating 4 Het waterpeil van de regenton is van belang voor de juiste hoogte van Harco vulautomaat. In de gebruiksaanwijzing was mij niet meteen duidelijk dat met dit waterpeil de hoogte van het gat voor de aansluiting van de slang op de regenton is. De vulautomaat mag net iets hoger geplaatst worden.
Levering is prima.

Patrick (11-06-2019) rating 4 De tip van boormaat 25 is goud waard hier. De instructie zou hiermee echt moeten worden aangepast. Verder heb ik de vulautomaat gebruikt i.c.m. een wijnvat als regenton. De dikte van het hout van het wijnvat is dikker dan de lengte van het schroefdraad van het aansluitstuk. Daardoor past de sluitmoer er bij mij niet op. Mocht hier een oplossing voor zijn/ ander sluitstuk, dan zou ik die graag ontvangen. Verder goed functionerende vulautomaat met mogelijkheden voor regenpijpen van verschillende diameters en in het zwart!

Ouwerkerk (10-06-2019) rating 5 Uit de kunst! Werkt perfect!

dirk (08-06-2019) rating 4 was makkelijk aan tesluiten en werkt goed

Jan (03-06-2019) rating 5 De producten zijn goed aangekomen en prijs/kwaliteit is prima, de aansluiting is ook gelukt.
Ik heb er een druppelslang op aangesloten voor nat houden van 5 plantenbakken, heb na de kraan een T stuk geplaatst en daar zelf een peilglas op gemaakt kan ik gebruik en het vullen volgen misschien een idee om dat ook in u assortiment aan te bieden!!

Roibert Kleinsman (26-05-2019) rating 4 Montage is gelukt. Vanwege gebrek aan regen nog niet op de juste werking kunnen controleren.

Louis (25-05-2019) rating 5 goed gelukt, ben tevreden met resultaat.

Gabe vd Veen (21-05-2019) rating 5 Omdat ik toch in de beurt moest zijn heb ik de spullen zelf opgehaald.
En twee dagen later had ik de al door mij betaalde verzendkosten retour op mijn bankrekening.
Perfekt! Goede klantenservice.
De aangekochte spullen voldeden prima en de regenton is al geinstalleerd.
Nu nog wachten op regen!

m. yarar (19-05-2019) rating 5 Goede en snelle service, inbouw van het vulautomaat is makkelijk, laat het maar regenen...

Jeanet (12-05-2019) rating 5 Nadat ik een filmpje op youtube meerdere malen heb bekeken, ben ik zelf aan de slag gegaan en dit ging mij makkelijk af

Bas (06-05-2019) rating 4 onze regenpijp was van de buitenkant van ijzer met een binnenpijp van PVC. Het doorzagen was een enorme klus, het plaatsen van de harco ging erg makkelijk, veel makkelijker dan de standaard/goedkope automaten. Wel lekte het ding bij harde regenval, inmiddels met ducktape afgesloten en in afwachting ervan of dat helpt...

Arie Vonders (04-05-2019) rating 4 Goed te doen, had er twee besteld, 1 voor 80mm en een voor 60mm buis, in de beschrijving staat 70mm ergens anders las ik 60. Heb de gok genomen en ze passen perfect. Heel wat makkelijker als met zo'n starre verbinding. Na de eerste regenbui op nieuw afgesteld, buis was weggezakt en ze vullen nu heerlijk mijn tonnen.

W (29-04-2019) rating 4 Relatief makkelijk te plaatsen met de uitleg erbij.
De spiraal slang was erg los om het gedeelte wat in de regenton gaat en we hebben dit gedeelte moeten tape-en om lekken te voorkomen.
Verder werken ze goed.

José (25-04-2019) rating 4 Aansluiting ging goed. Door opmerkingen van andere (tevreden) klanten , heb ik de opening naar de regenton wel kleiner gemaakt dan stond aangegeven. Zo voorkom je irritante lekkage!
Na een flinke regenbui was de ton meteen helemaal vol.

L Ruissen (11-04-2019) rating 4 In goede orde ontvangen,en goed aan te sluiten, het werkt!

hans (01-04-2019) rating 4 goed aangekomen. aansluiten was makkelijk.

C. Becker (30-03-2019) rating 5 Ik kon de aansluiting niet meer bij de plaatselijke Welkoop kopen (“ jammer genoeg uit ons assortiment. Want de beste oplossing”) vandaar via hun bij jullie terecht gekomen via internet.
Snelle levering, keurig verpakt.
Ben zelf absoluut niet handig, maar mijn buurman had hem er in een half uurtje opzitten. Werkt perfect.

arie v.d.hee (11-03-2019) rating 5 Vulautomaat is goed ontvangen en werkt ook goed. Aansluiting op regenpijp is een secuur werkje; dat lukt 't best als de pijp goed bereikbaar is. Aansluiting aan de regenton is in mijn geval lastiger omdat de wand van de ton nogal dik is. Maar met de nodige tape rond het pijpje is het gelukt om het goed in de wand te klemmen.

K.M.D. de Jong (27-02-2019) rating 4 Heel makkelijk aansluiten al had ik de regenpijp net iets te laag doorgezaagd (eigen schuld) dus kan ik de bijbehorende stander niet meer gebruiken. Fijn systeem.

Sid (08-10-2018) rating 5 Vulautomaat netjes ontvangen.
Installeren is een fluitje van een cent, met logisch nadenken is deze zelfs zonder gebruiksaanwijzing simpel te plaatsen.
Aanrader

Jm (08-10-2018) rating 5 Gelukt

Haes (29-08-2018) rating 5 Prima vulautomaat; zeer gemakkelijk aan te sluiten. Aanrader.

Laury (21-08-2018) rating 4 Werkt prima. Maar de boormaat van 27 lijkt me te groot. Heb 25 gebruikt en dat paste perfect. Dus even opletten. Installatie op de regenpijp is verder simpel al moet je inderdaad even met een stanleymes aan de gang.

Grac (17-08-2018) rating 3 Aansluiten gaat op zich eenvoudig. Echter sluit de slang niet goed aan op het aansluitstuk van de regenton waardoor het water wat in de slang zit er uit lekt. Heb het even met DUCT-tape geprobeerd maar moet zien of het helpt. Dit lekken zou echter niet moeten mogen. Volgens beschrijving moest met boormaat 27 een gat gemaakt worden. Aangezien ik deze niet had, en ook bij de bouwmarkt niet vond, heb ik 26 gebruikt en het aansluitstuk ging er toch makkelijk in. Dus 27 is te groot.

Corné (04-07-2018) rating 5 Simpel systeem, relatief simpel aan te sluiten. Je moet zelf wel handig zijn met een (stanley-)mes en de bestaande regenpijp. Aansluiting aan de ton zelf is wel ton afhankelijk, bij ons was het bestaande gat in de ton te groot (4cm) waardoor ik zelf een sluitdop moest aanschaffen, en daar de slang op aan moest sluiten. Op zich geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden bij aanschaf. Daarnaast is de automaat vrij breed, de regenpijp zat bij ons iets te dicht op de muur waardoor het maar net past.

m v d bos (20-06-2018) rating 4 Uitleg met een vidootje zou het een stuk simpeler maken. De tekst van de handleiding is krom vertaald en komt onlogisch over. Met logisch nadenken kun je er komen, maar het is wel zo aardig om voor iedereen een goede uitleg bij te voegen. Waarom wordt er zo'n minuscuul lettertype gebruikt?
De ton (bak vlgs de beschrijving) is prima.

Fred (09-06-2018) rating 5 Super makkelijk aansluiten.

Type de code over