Top
Vulautomaat Harco
41% Korting
 • Vulautomaat harcostar
 • Vulautomaat harcostar bovenkant
 • Vulautomaat harcostar uitsnijden
 • Vulautomaat harco
 • Groene muur regenton 320 liter
 • Zwarte muur regenton 320 liter
rating 5
(4.5 / 13 Reviews)
€ 39,00
22,95
per stuk
18,97 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Vulautomaat Harcostar

De vulautomaat Harcostar wordt geleverd inclusief;
 • 41% extra korting op de vulautomaat
 • Gratis koppelset met circa 40 cm flexibele slang t.w.v. € 13,-
 • Uitgebreide beschrijving met aansluit instructies


Regenton aansluiten op regenpijp

 • Beste prijs / kwaliteit verhouding
 • Makkelijk te installeren, beschrijving wordt meegeleverd
 • Sluit perfect aan op iedere regenpijp, is op maat uit te snijden
 • Geschikt voor ronde regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm
 • Geschikt voor vierkante regenpijpen van 61 tot en met 70 mm
 • Dit product hoeft niet gekikt te worden bij de aansluiting en of regenton
 • Speciaal ontworpen om regenpijpen te onderbreken die zijn aangesloten op afwateringsystemen
Een kwalitatief goede vulautomaat van Harcostar die tussen iedere ronde regenpijp past van 70 tot 100 mm of vierkante regenpijp van 61 tot en met 70 mm. De product is universeel en perfect op maat te maken zonder dat u hier enige kennis of handigheid voor hoeft te hebben. De vulautomaat zorgt ervoor dat het water via de regenpijp in de regenton loopt. Op het moment dat de regenton zijn maximale wateropslag capaciteit heeft bereikt stopt deze met vullen en wordt het overtollige regenwater weer terug de regenpijp in geleid. Een flexibele slang van circa 40 cm met een koppelstuk voor de regenton is bij de prijs inbegrepen. Het koppelstuk verbind de automaat met de regenton. Plug & Play, zeer eenvoudig omdat de meeste regentonnen uit ons assortiment al een kant en klare aansluiting hebben! Indien uw regenton geen aansluiting heeft kunt u een gaatje boren ter grote van het koppelstuk, dit wijzigt zich vanzelf als u het product heeft ontvangen.

Wat zeggen klanten over dit product?
Sid ; '' Vulautomaat netjes ontvangen. Installeren is een fluitje van een cent, met logisch nadenken is deze zelfs zonder gebruiksaanwijzing simpel te plaatsen. Aanrader ''.
> Bekijk alle reviews


Hoe maak ik de vulautomaat Harcostar op maat van de regenpijp?
Het op maat maken van de vulautomaat Harcostar is heel eenvoudig. De bovenkant is voorzien van een deksel met een rond gat. De deksel kunt u van de vulautomaat halen, als u deze omdraait ziet u voorgedrukte ringen met alle diameters tussen de 70 en 100 mm pijpen. Vervolgens kunt u de maat die nodig is eenvoudig uitsnijden. Tip: snij ongeveer 0,5 a 1 cm groter uit dan de regenpijp, mocht er vuil in de vulautomaat komen kunt u het dekseltje langs de regenpijp omhoog tillen en schoonmaken.

Wat is de maximale afstand tussen de regenton en regenpijp?
De standaard lengte van de slang is 40 cm, dit betekend dat de afstand tussen de regenpijp en regenton maximaal 40 cm kan zijn. Deze set is in te korten tot elke gewenste afmetingen. Ook verlengen is sinds kort mogelijk, kies dan voor de gewenste slang afmeting. 

Hoe installeer ik de regenton aan de regenpijp d.m.v. de vualutomaat Harcostar?
Het aansluiten van de vulautomaat Harcostar is redelijk eenvoudig, gelukkig leveren wij een uitgebreide beschrijving bij dit product zodat u het altijd nog eens kunt nalezen. Wat belangrijk is voor de optimale werking van de automaat is de hoogte waarop u deze tussen de regenpijp zet. Zorg ervoor dat de bovenkant van de automaat niet hoger komt te zitten dan 1 cm onder de deksel van de regenton. Als u de hoogte heeft bepaald zaagt u +/- 4 cm tussen de regenpijp weg. Haal de deksel van de vulautomaat en draai deze om, aan de onderkant zitten voorgedrukte ringen. Snij de maat van de regenpijp uit, tip; snij iets groter uit dan de maat van de regenpijp, dan kunt u de deksel van de automaat na aansluiting nog omhoog halen om schoon te maken. Zet de vulautomaat tussen de regenpijp en bevestig de slang. Schroef nu handmatig het koppelstuk in de regenton en verbind de flexibele slang. Uw regenton is nu klaar voor gebruik en zal tijdens de eerst volgende regenbui automatisch gevuld worden met regenwater.

Reviews (13)
rating 5 (4.5 / 13 Reviews)

L Ruissen (11-04-2019) rating 4 In goede orde ontvangen,en goed aan te sluiten, het werkt!

hans (01-04-2019) rating 4 goed aangekomen. aansluiten was makkelijk.

C. Becker (30-03-2019) rating 5 Ik kon de aansluiting niet meer bij de plaatselijke Welkoop kopen (“ jammer genoeg uit ons assortiment. Want de beste oplossing”) vandaar via hun bij jullie terecht gekomen via internet.
Snelle levering, keurig verpakt.
Ben zelf absoluut niet handig, maar mijn buurman had hem er in een half uurtje opzitten. Werkt perfect.

arie v.d.hee (11-03-2019) rating 5 Vulautomaat is goed ontvangen en werkt ook goed. Aansluiting op regenpijp is een secuur werkje; dat lukt 't best als de pijp goed bereikbaar is. Aansluiting aan de regenton is in mijn geval lastiger omdat de wand van de ton nogal dik is. Maar met de nodige tape rond het pijpje is het gelukt om het goed in de wand te klemmen.

K.M.D. de Jong (27-02-2019) rating 4 Heel makkelijk aansluiten al had ik de regenpijp net iets te laag doorgezaagd (eigen schuld) dus kan ik de bijbehorende stander niet meer gebruiken. Fijn systeem.

Sid (08-10-2018) rating 5 Vulautomaat netjes ontvangen.
Installeren is een fluitje van een cent, met logisch nadenken is deze zelfs zonder gebruiksaanwijzing simpel te plaatsen.
Aanrader

Jm (08-10-2018) rating 5 Gelukt

Haes (29-08-2018) rating 5 Prima vulautomaat; zeer gemakkelijk aan te sluiten. Aanrader.

Laury (21-08-2018) rating 4 Werkt prima. Maar de boormaat van 27 lijkt me te groot. Heb 25 gebruikt en dat paste perfect. Dus even opletten. Installatie op de regenpijp is verder simpel al moet je inderdaad even met een stanleymes aan de gang.

Grac (17-08-2018) rating 3 Aansluiten gaat op zich eenvoudig. Echter sluit de slang niet goed aan op het aansluitstuk van de regenton waardoor het water wat in de slang zit er uit lekt. Heb het even met DUCT-tape geprobeerd maar moet zien of het helpt. Dit lekken zou echter niet moeten mogen. Volgens beschrijving moest met boormaat 27 een gat gemaakt worden. Aangezien ik deze niet had, en ook bij de bouwmarkt niet vond, heb ik 26 gebruikt en het aansluitstuk ging er toch makkelijk in. Dus 27 is te groot.

Corné (04-07-2018) rating 5 Simpel systeem, relatief simpel aan te sluiten. Je moet zelf wel handig zijn met een (stanley-)mes en de bestaande regenpijp. Aansluiting aan de ton zelf is wel ton afhankelijk, bij ons was het bestaande gat in de ton te groot (4cm) waardoor ik zelf een sluitdop moest aanschaffen, en daar de slang op aan moest sluiten. Op zich geen probleem, maar wel iets om rekening mee te houden bij aanschaf. Daarnaast is de automaat vrij breed, de regenpijp zat bij ons iets te dicht op de muur waardoor het maar net past.

m v d bos (20-06-2018) rating 4 Uitleg met een vidootje zou het een stuk simpeler maken. De tekst van de handleiding is krom vertaald en komt onlogisch over. Met logisch nadenken kun je er komen, maar het is wel zo aardig om voor iedereen een goede uitleg bij te voegen. Waarom wordt er zo'n minuscuul lettertype gebruikt?
De ton (bak vlgs de beschrijving) is prima.

Fred (09-06-2018) rating 5 Super makkelijk aansluiten.

Type de code over