Top
Vulautomaat met bladvanger
38% Korting
 • Vulautomaat 70 100 mm met bladvanger
 • Vulautomaat met bladvanger en overloop
 • Vulautomaat met bladvanger
 • Werking vulautomaat met bladvanger
 • Vulautomaat met bladvanger aansluiten
 • Vulautomaat met bladvanger 70  100 mm
rating 5
(4.6 / 49 Reviews)
€ 40,00
24,95
per stuk
20,62 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Vulautomaat met bladvanger

De luxe vulautomaat met bladvanger wordt geleverd inclusief;
 • 38% extra korting op de vulautomaat
 • Gratis connectie set met 26,5 cm slang t.w.v. € 13,-


Regenton aansluiten op regenpijp

 • Geïntegreerde bladvanger
 • Voorzien van zomer- en winterstand
 • Geschikt voor alle regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm
 • Makkelijk te installeren, beschrijving wordt meegeleverd
 • Speciaal ontworpen om regenpijpen te onderbreken die zijn aangesloten op afwateringssystemen
Luxe vulautomaat met bladvanger die eenvoudig is te monteren aan iedere regenpijp met een diameter van 70 tot 100 mm. Een vulautomaat vangt regenwater op uit de regenpijp en laat dit in de regenton lopen. Op het moment dat de regenton vol is wordt het overtollige water weer afgevoerd via diezelfde regenpijp, het voorkomt dat de regenton overloopt en hierdoor overstroomt. Deze methode is met name geschikt voor regenpijpen die in de grond lopen en zijn aangesloten op een afwateringssysteem. Bij de luxe vulautomaat met bladvanger worden koppelstukken geleverd die passen op iedere regenton. Met deze set kan de regenton maximaal 26,5 cm van de regenpijp af komen te staan.

Wat zeggen klanten over dit product?
De Graaf ; '' Ik ben zeer tevreden over de ton en toebehoren en de levering. Snel, correct en compleet. Ook het aansluiten was geen probleem. Het regent hu eindelijk ook, zodat ik kan constateren dat hij niet lekt! ''.
> Bekijk alle reviews


Geintegreerde bladvanger
Deze luxe vulautomaat is voorzien van een geintgreerde bladvanger. De bladvanger zorgt ervoor dat er geen blad in de regenton loopt en voorkomt verstopping in de regenpijp. Dit model beschikt over een afneembare deksel waardoor u ten alle tijden de binnenzijde kunt reinigen.

Zomer- en winterstand
Deze luxe vulautomaat heeft twee standen, een zomer- en winterstand. Indien u in de winterperiode de regenton leeg wilt laten lopen om bevriezing te voorkomen kunt u de vulautomaat afsluiten met de winterstand. Is de ergste vorst geweest? Dan stelt u deze weer in op de zomerstand d.m.v. een schuifknop.

Wat is de maximale afstand tussen de regenton en regenpijp?
De lengte van de overloop is maximaal 26,5 cm, dit betekend dat de afstand tussen de regenpijp en regenton maximaal 26,5 cm kan zijn. Deze set is wel in te korten tot elke gewenste afmetingen, verlengen is mogelijk maar niet eenvoudig, dit raden wij dan ook af.

Hoe installeer ik de regenton aan de regenpijp d.m.v. de luxe vulautomaat met bladvanger?
Het aansluiten van de luxe vulautomaat is redelijk eenvoudig aan de hand van de bijgeleverde beschrijving. Eerste bepaald u op welke hoogte de vulautomaat aan de regenton gekoppeld moet worden. Markeer de regenpijp op dezelfde hoogte als waar de aansluiting op de regenton moet komen. Nu gaat u de regenpijp doorzagen, maximaal 2 cm onder en 6 cm boven deze markering zodat de luxe vulautomaat met bladvanger er tussen past. Haal nu het bovenste kapje van de vulautomaat en snij de opening net zo groot als de diameter van de regenpijp indien nodig. Plaats het kapje terug en de automaat is klaar om tussen de regenpijp geplaatst te worden. 
De slang van de verbinding set schuift u over de aansluiting van de vulautomaat totdat deze niet verder kan, dit gaat wat strak maar is nodig om de slang op zijn plek te houden. Aan het uiteinde van deze slang zit een koppelstuk met schroefdraad bevestigd die u in de regenton kunt schroeven, aan de binnenzijde van de ton kunt u indien nodig de moer bevestigen. De luxe vulautomaat met bladvanger is nu aangesloten tussen de regenpijp en bevestigd aan de regenton, klaar voor het opvangen van gratis regenwater.

Reviews (49)
rating 5 (4.6 / 49 Reviews)

rating 4 De vulautomaat was makkelijk te instaleren. Nu is het nog wachten op regen!

rating 5 Vulautomaat zoals vermeld na enkele dagen ontvangen (België). Makkelijke montage. Voor mijn opstelling te korte darm bijgeleverd, is niet onoverkomelijk. Ingaande opening gemakkelijk aangepast aan diameter van de regenpijp met behulp van de groeven voor de verschillende diameters die reeds aanwezig waren. Uitgaand zit niet pasvorm rond de pijp maar hoeft ook niet echt. Als regenpijp boven en onder goed vastzitten in z'n beugels, zit ook de vulautomaat goed vast.

rating 5 Prima aan te sluiten. Fijn bladvanger gedeelte

rating 4 Vulautomaat is goed aangekomen en goed te installeren. Ton zit al vol na flinke buien.

rating 4 De vulautomaat was snel geleverd.
In verband met de plaats van regenpijp moeilijk aan te sluiten vanwege de zeer stugge aansluitslang. (de regenpijp zit in de hoek van 2 muren)
De automaat werkt goed maar maximum waterstand is nog niet bereikt.
Ben benieuwd of de maximum vulling goed reageert.

rating 5 Perfect product, simpel aan te sluiten, heb een flexibele slang genomen, die makkelijk in te korten was. Goede service over meedenken slang

rating 4 Vulautomaat zelf opgehaald in Almelo.
Installeren was eenvoudig. Geen boor voor de ton erbij. Zelf opgelost.
De automaat zit niet echt ‘vast’ op de pijp aan de onderzijde, maar al met al prima!

rating 5 Vlotte levering. Exact als in dr beschrijving stond. Diameter van het uitloopje staat helaas niet op de site. Die had ik nodig omdat ik de automaat gebruik met een slang eraan om mijn jacuzzi te vullen met regenwater.
Kortom: werkt prima !

rating 5 Perfecte vulautomaat gemakkelijk te plaatsen.
Ik ben zeer tevreden.

rating 3 Jammer, het stukje slag naar de regenton is veel te stijf en trekt de vulautomaat scheef, omdat die niet stevig aansluit op de 'onderbuis' van de regenpijp.
Moetdus helaas nog op zoek gaan naar een soepelere aansluitslang.
Over het opvangen van regenwater kan ik nog niks zeggen.

rating 4 Ik heb twee opmerkingen t.b.v. de montage:
1. de afneembare bovendeksel alleen met te veel kracht afneembaar. Voor het reinigen van het bladrooster is dat wel nodig. Ik heb het kleine randje aan het bovendeksel met een metaalvijl verwijderd met een goed resultaat;
2. het is belangrijk pal onder en pal boven de vulautomaat de hemelwaterafvoer met een beugel te fixeren. Daarmee voorkom je dat deze automaat staat te wiebelen op de onderste hemelwaterafvoer.

Nu moet het gaan regenen om de werking van de automaat te kunnen beoordelen.

rating 4 Tevreden over de vulautomaat. De stugge slang om de automaat op de regenton aan te sluiten is een wel een punt. De slang is zo stug dat je maar beter de ton in het verlengde van de aansluiting kunt zetten. Of natuurlijk een andere slang erop aan sluiten.

rating 5 Had al wat reviews gelezen en deze waren zeer positief. De regenton werd vlot geleverd en alle benodigdheden zaten erin. Met de tekening was het een fluitje van een cent om alles netjes aan te sluiten in de voortuin. Het resultaat mag er zijn. Leuke bijkomstigheid was dat ik een naam tegen kwam in een review en een week later vanwege mijn werk een afspraak had met iemand met dezelfde naam. Hij bleek dus dezelfde ton te hebben gekocht en liet de foto's zien. Beiden zijn wij dus zeer tevreden met de aankoop!

rating 5 Net gisteren de ton aangesloten.
Fluitje van een cent
Nu nog regen!

rating 5 Perfecte vulautomaat. Maatvoering en aansluitset perfect. Snelle levering. Klasse verkopercGsjm

rating 5 Snelle levering en makkelijk aan te sluiten. Prima!

rating 4 Snelle levering. Simpele montage. Helaas is de onderkant wankel en sluit niet aan. Er lekt bij zware regen dan ook veel water uit. Maar heb hierboven enkele oplossingen gelezen dus ik zal eens gaan knutselen

rating 4 Snel geleverd en gemakkelijk te installeren. 1 puntje vind ik wel jammer; dat de aansluiting aan de onderkant niet echt goed past cq vast komt te zitten. Maar het heeft nog niet tot problemen geleid en het werkt wel. De tonnen die ik heb staan zitten bijna vol...

rating 5 Correct en snel geleverd. Na een harde regenbui zit mijn 200 litervat vol. Installatie ging prima, maar omdat ik een oud jenevervat gebruik als regenton, heb ik zelf nog een slang gekocht om het aan elkaar te koppelen. Ik raad het product zeker aan!

rating 5 Ben zeer tevreden over de volautomatisch, na de regen bui van afgelopen week, is mijn regenton weer gevuld, en de rest werd netjes afgevoerd via de pijp de grond in.
Dus een een goeie aankoop gedaan bij voertonnen

rating 5 Vuloutomaat voldoet prima eenvoudig te plaatsen bovenste aansluiting regenpijp geen enkel probleem .onderste aansluiting regenpijp beetje wankel maar die gewoon vast gekit met bidon oke for all kit zit nu prachtig in lijn ook de aansluiting op de ton is perfect

rating 5 Op tijd geleverd, E
eenvoudig te installeren, werkt prima

rating 4 Prima oplossing. Makkelijke montage.
Keurig en snel verstuurd.

rating 2 Vulautomaat past slecht op pijpmaat 70 Nokken in vulautomaat waar pijp 70 in moeten passen te slap waardoor deze gauw losschiet .Verloop in pijp gezet om dat te compenseren.Ook bovenop vulautomaat pijp van zo,n 20 cm doorgezaagd om pijp van 70 op te vullen om zo een betere opvulling te maken om vulautomaat af te sluiten.Al met al beter voor een andere oplossing kunnen zoeken.

rating 5 Goede vulautomaat met bladvanger. Makkelijk te installeren. Levering en prijs helemaal goed!

rating 5 Deze vulautomaat is makkelijk te plaatsen en functioneert prima. De hele bestelling bij Voertonnen verliep prima. Alles werd keurig en snel bezorgd. Een prima adres voor je regentonnen en de nodige accessoires. En: zeker niet duur! Zeer aanbevolen dus.

rating 5 Alles is gelukt, product goed ontvangen.
Had alleen een veel kleiner stuk uit de regenpijp kunnen zagen.nu een beetje wiebelig maar wel tevreden

rating 4 De vulautomaat werd snel en netjes geleverd. De montage in de pijp van 80 mm ging uiteindelijk goed. De bovenkant was snel uitgesneden en stevig te bevestgen. De onderuitlaat is wat wankel. Ik heb een verloopstuk naar 80 mm aangeschaft wat niet helemaal pastte. Met een kleine inkeping in de onderrand van 4mm in v-vorm en de in elkaar te schuiven delen in heet water met afwasmiddel was de zaak zo gepiept . De uitloop is niet gelijmd maar zit nu muurvast op de pijp. Het werkt goed, ik ben er blij mee.

rating 5 Wat een service , goed aangekomen en goed aangesloten. Bedankt!

rating 5 Geleverd volgens afspraak.
Lijkt mij een interessant product voor zijn prijs.
De aansluiting verliep vlot,

rating 5 Prima vulautomaat, zeer eenvoudig te installeren. Dag na plaatsing bestelling werd deze al uitgeleverd. Tevreden klant dus!

rating 5 Alles is goed over gekomen en er waren geen problemen met installatie.

rating 5 Ik ben zeer tevreden over de ton en toebehoren en de levering. Snel, correct en compleet.
Ook het aansluiten was geen probleem.
Het regent hu eindelijk ook, zodat ik kan constateren dat hij niet lekt!

rating 4 Was ter vervanging van ander apparaat. Plaatsing ging perfect. Jammer dat de vulautomaat niet klemt om de 70 mm buis. Overigens tevreden met aankoop.

rating 3 Overloop stuk past niet op standaard overloopstuk.(zwarte slang) hierdoor moest ik een extra verloopstuk kopen. Dit had wel vermeld mogen worden.

Reactie Voertonnen.nl
Het staat toch echt uitgebreid beschreven op onze website dat een verbinding set i.c.m. deze automaat niet past ;)

rating 4 Werkt goed, voor zover we kunnen zien met de droogte.
staat wel een beetje wiebelig, goed opsluiten tussen buis boven en beneden

rating 5 We hadden de vulautomaar de volgende dag al in huis. Vervolgens gelijk gemonteerd en het werkt super!

rating 4 Regenton en vul automaat goed en snel ontvangen. Aansluiten was een makkie.
Helemaal top

rating 5 De regenton van jullie was goed aan te sluiten voor ons, dank zij de bijgeleverde tekening!
Hebben er ontzettend veel plezier van. Fam T. Gorsseling

rating 5 netjes geleverd en best makkelijk geïnstalleerd. 1 puntje vind ik wel jammer; dat de aansluiting aan de onderkant niet echt goed vast komt te zitten. Maar het heeft nog niet tot problemen geleid en de regenton is wel lekker vol inmiddels.
mooie oplossing.

rating 5 Ik heb de tonnen en het toebehoren in goede staat ontvangen.
De installatie is goed gelukt en ik maak reeds gebruik van het hemelwater.
Dit was een goede beslissing.

rating 5 Snel geleverd, snel gemonteerd werkt super!

rating 4 Regenton nog dezelfde dag aangesloten en werkt prima

rating 5 goed aangekomen en makkelijk geplaaatst

rating 5 Vulautomaat is goed aangekomen. Simpel geplaatst en werkt.

rating 5 Vanaf bestelling tot levering en plaatsing alles zeer goed verlopen waarvoor mijn dank aan Voertonnen.nl

rating 5 De producten zijn netjes ontvangen met de bode en reeds aangesloten
op de regenpijp en er zat een duidelijke instructie bij.

rating 5 De vulautomaten zijn goed inApeldoorn aangekomen. In telefonisch overleg is er veel mogelijk en de afspraken worden nagenoeg direct opgevolgd. Volgende keer bestel ik zo weer.

rating 4 De vulautomaat vangt zeer veel regen op, ik denk meer dan bij de luxe regenpijpkraan, omdat die niet volledig rondom loopt. Je moet wel zelf een gat in de ton maken, er wordt geen accessoire voor op de boormachine bijgeleverd (zoals bij de luxe kraan). Al met al tevreden met de aankoop.

Type de code over