Top
190 liter regenton Black Pearl
12% Korting
 • Zwarte houten regenton 190 liter
 • 190 liter regenton black pearl
 • Zwarte houten regenton met koperen banden 1
 • Zwarte regenton voet
 • Regenton tuinslang kraan gardena
rating 5
(4.8 / 17 Reviews)
€ 170,00
149,95
per Stuk
123,93 excl. BTW
Het product is uitverkocht
Verwachte levertijd: 1 tot 5 werkdagen


Zwarte houten regenton 190 liter

De 190 liter houtlook regenton Black Pearl wordt geleverd inclusief;
 • 12% extra korting op de regenton
 • Gratis zwarte tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 • Deksel met kinderbeveiliging
Tijdelijk extra voordeel:
€ 2 stuks of meer met 21% extra korting voor slechts € 144,95 per stuk
€ De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

U wilt een zwarte houten regenton?
Neem dan een 190 liter Black Pearl van kunststof omdat;
 • Een Black Pearl voordeliger is in aanschaf ten opzichte van een houten regenton
 • Een kunststof regenton 3 tot 5 keer langer mee gaat
 • Een Black Pearl onderhoudsvrij is, een houten moet u elk jaar bewerken
 • Een kunststof regenton minder snel verkleurd
 • Een Black Pearl beter bestand is tegen de wisselvallige weersomstandigheden
De Black Pearl is een prachtige zwarte regenton met een inhoud van 190 liter. De Black Pearl lijkt gemaakt te zijn van hout die met de hand vintage is opgeschilderd maar niets is minder waar. Deze zwarte regenton is, dankzij nieuwe productie technieken, gemaakt van zeer hoogwaardige kunststoffen. Het is een trendy houten regenton met de voordelen van kunststof; o.a. minder onderhoud en een langere levensduur. De zwarte waterton voelt ruw en stroef aan en is voorzien koper kleurige banden welke met de hand zijn opgeschilderd. De deksel is voorzien van een kinderbeveiliging maar door een volwassene makkelijk af te nemen. De gratis meegeleverde tuinslang kraan is zwart van kleur en elke tuinslang is er op aan te sluiten, ook een Gardena. Het lekvrij aansluiten van de tuinslang kraan is simpel, u hoeft deze alleen in het voor gemonteerde schroefdraad te draaien.

Wat zeggen klanten over dit product?
Wouter; " Na bestelling heb ik deze snel ontvangen en ik moet zeggen, in het echt is hij net zo mooi als op de plaatjes ".

Alex Westerbroek; '' Bestelling en aflevering Black Pearl regenton is prima verlopen. Vandaag geplaatst op bijbehorende standaard. Plaatsen is gemakkelijk met bijgeleverde beschrijving. Een prachtige regenton. Goed voor de planten en het milieu ''.
> Bekijk alle reviews

Technische specificaties
Inhoud 190 liter
Hoogte 800 mm
Diameter 600 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Zwart
Kleur deksel Zwart
Hoogte voet 275 mm
Diameter voet 600 mm
Kleur voet Zwart

190 liter regenton Black Pearl aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Aan de onderkant van de deksel zit een ronding voor de regenpijp voorgedrukt, snij deze uit met een scherp mes zodat u de regenpijp via de bovenkant kunt aansluiten. Nu wordt al het regenwater opgevangen in de waterton. Indien deze (te) snel vol zit met regenwater en u wilt voorkomen dat deze over gaat lopen dan kunt u een overloop set aansluiten zodat het overtollige regenwater wordt afgevoerd in (bijvoorbeeld) uw tuin. Voor deze aansluiting moet u nog wel een gaatje boren.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Deze waterton heeft geen aansluitingen en of openingen aan de zijkant, deze zult u zelf moeten maken. Dit gaat het makkelijkste met een luxe regenpijp kraan omdat er een boortje wordt bijgeleverd waarmee u een aansluiting kunt maken in de regenton. Daarnaast is een luxe regenpijp kraan ook volledig af te sluiten zodat het vullen wordt gestopt. Natuurlijk wil het ook met een normale vulautomaat maar hiervoor is iets meer klus ervaring gevraagd. Met een vulautomaat of luxe regenpijp kraan onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp.


Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (17)
rating 5 (4.8 / 17 Reviews)

Jeroen boots (06-08-2019) rating 5 De regentonnen zijn zeer snel geleverd en in goede orde ontvangen. Keurig verpakt en met alle extra attributen die ik had besteld.
Zeer tevreden over de levering.

Jany (23-06-2019) rating 5 Prima ton. Voldoet aan verwachting. Jammer dat er niet een bijpassende voet bij is. Nu heb ik om de duidelijk plastic voet een borderrandje gezet met van die houten paaltjes

Annemarie (03-06-2019) rating 5 bestelling is zeer snel geleverd en voldoet aan onze verwachtingen

Thilo (10-04-2019) rating 4 Mooie ton op de deksel na, die heeft wel een "plastic achtige" look. Daar komt dan maar een plantenbak bovenop... Verder heeft het wel wat moeite gekost om de aansluiting van de (apart bestelde) chromen kraan echt dicht te krijgen. Je moet wel heel veel van het meegeleverde band gebruiken om de vrij grove schroefdraad echt dicht te krijgen. Maar alles overkomelijk, nu staat de ton keurig in de tuin op regen te wachten!

A.G.Weiland (15-08-2018) rating 5 Mooie ton. Snel geleverd en keurig verpakt.

Kool (22-07-2018) rating 5 Geheel en op tijd volgens afspraak
Makkelijk te monteren

Stoop (31-05-2018) rating 5 De regentonnen zijn netjes op tijd gebracht in Woerden en zien er goed uit.

De 240 liter houten regenton Wineman heeft een prachtig deksel en een mooie kleur.
De 190 liter houten regenton Black Pearl is wat donkerder dan we dachten en heeft ook een ander deksel dan de Wineman. Bij deze ton hadden we een tuinslangkraan besteld, maar deze zat er blijkbaar ook al standaard bij, zodat we nu 2 dezelfde kranen hebben.

Henk Helder (18-04-2018) rating 4 Prima regenton. Goed en die te installeren. Vanaf een afstandje niet van een houten te onderscheiden. Snelle levering, goede prijs.

Hoekstra (10-04-2018) rating 5 Prima ontvangen. Staat inmiddels klaar om water op te slaan

monique zijpveld-cramm (17-10-2017) rating 4 Regenton ontvangen maar nog niet geplaatst ivm ziekte. we gaan hem zaterdag plaatsen. Zou graag een onderstel erbij willen hebben maar deze was niet in de contouren van de ton zelf erg jammer. zodra staat zal ik verder reageren

Kas Peters (12-06-2017) rating 5 De regenton goed en snel ontvangen. Na de eerste regenbui was deze lek onder bij de kraanaansluiting. Na een telefoontje en een mail meteen antwoord op mijn probleem. En een nieuwe regenton verstuurt. Super reactie. Bedankt voor de snelle oplossing

Suzan Vaessen (24-03-2017) rating 5 De twee tonnen en standaards zijn maandag besteld en dinsdag op de aangegeven tijden bezorgd in Swalmen.
Supersnelle levering en de tonnen zien er perfect uit.

fam.Fien Kampen (08-06-2016) rating 5 De regenton is goed aan gekomen in de gemeente Kampen,we hebben een regenton zonder,voet besteld,er zit nog niet veel regenwater in maar hij ziet er erg mooi uit,een foutje van ons hij had wel iets groter gemogen,bedankt voor de goede service,vriendelijke groet fam.Fien

Alex Westerbroek (31-05-2016) rating 5 Bestelling en aflevering Black Pearl regenton is prima verlopen. Vandaag geplaatst op bijbehorende standaard. Plaatsen is gemakkelijk met bijgeleverde beschrijving.

Een prachtige regenton. Goed voor de planten en het milieu.

A. Nelissen (10-05-2016) rating 5 Hout is niet geschikt om te gebruiken als regenton, toen kwamen wij uit op deze website. Het is echt een hele mooie regenton en hij voelt zelfs als hout. We zijn er zeer blij mee, bedankt!

Gerben (09-05-2016) rating 5 Bestelling goed aangekomen en we vinden het een mooi product en zjn er tevreden over,nu alleen nog regen

Wouter (30-03-2016) rating 4 Na bestelling heb ik deze snel ontvangen en ik moet zeggen, in het echt is hij net zo mooi als op de plaatjes.

Type de code over