Top
235 liter regenton Black Pearl
15% Korting
 • Zwarte houten regenton 235 liter
 • Zwarte houten regenton 235 liter op voet
 • 235 liter regenton black pear
 • Zwarte regenton voet
 • Regenton tuinslang kraan gardena
rating 5
(4.7 / 23 Reviews)
€ 200,00
169,95
per Stuk
140,45 excl. BTW
Het product is uitverkocht
Verwachte levertijd: 1 tot 5 werkdagen


Zwarte houten regenton 235 liter

De 235 liter houtlook regenton Black Pearl wordt geleverd inclusief;
 • 15% extra korting op de regenton
 • Gratis zwarte tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 • Deksel met kinderbeveiliging
Tijdelijk extra voordeel:
€ 2 stuks of meer met 25% extra korting voor slechts € 159,95 per stuk
€ De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

U wilt een zwarte houten regenton?
Neem dan een 235 liter Black Pearl van kunststof omdat;
 • Een Black Pearl voordeliger is in aanschaf ten opzichte van een houten regenton
 • Een kunststof regenton 3 tot 5 keer langer mee gaat
 • Een Black Pearl onderhoudsvrij is, een houten moet u elk jaar bewerken
 • Een kunststof regenton minder snel verkleurd
 • Een Black Pearl beter bestand is tegen de wisselvallige weersomstandigheden
Robuuste zwarte houtlook regenton met een inhoud van 235 liter. Zwarte houtnerven zijn goed zichtbaar in zitten in de grove structuur verwerkt waardoor het aanvoelt als echt hout. Kunststof gaat niet krimpen of uitzetten bij wisselende temperaturen waardoor deze het hele jaar door buiten kan blijven staan zonder lekkages. Het opvangen van regenwater is zeer milieu vriendelijk en in steeds meer gemeenten verplicht. Het is een grote regenton waar u voldoende regenwater in kunt opslaan. De deksel met kinderbeveiliging is volledig afneembaar zodat u water uit de bovenkant kunt scheppen. Met de gratis bijgeleverde tuinslang kraan kunt u aan de onderzijde water aftappen voor een gieter of emmer. Op de kraan zit een koppeling waar u een tuinslang op kunt bevestigen. Om het water aftappen makkelijker te maken kunt u de Black Pearl het beste op een verhoging plaatsen, kies optioneel voor de zwarte voet of maak zelf een standaard van bijvoorbeeld stenen. 

Wat zeggen klanten over dit product?
MvV; " Prachtig ding! Echt diep zwart en lijkt net hout. Geen nep plastic gevoel. Blij mee!!! Snelle correcte levering ".

Mooijman; '' Ton snel en goed ontvangen. Ook een vulautomaat erbij gekocht, anders stroomt de ton over, dus wel zo handig. Dankzij 2 dagen regen zit hij nu al bijna vol! Hij werkt dus prima, zijn er erg blij mee ''.
> Bekijk alle reviews

Technische specificaties
Inhoud 235 liter
Hoogte 880 mm
Diameter 680 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Zwart
Kleur deksel Zwart
Hoogte voet 275 mm
Diameter voet 600 mm
Kleur voet Zwart

235 liter regenton Black Pearl aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
Aan de onderkant van de deksel zit een ronding voor de regenpijp voorgedrukt, snij deze uit met een scherp mes zodat u de regenpijp via de bovenkant kunt aansluiten. Nu wordt al het regenwater opgevangen in de waterton. Indien deze (te) snel vol zit met regenwater en u wilt voorkomen dat deze over gaat lopen dan kunt u een overloop set aansluiten zodat het overtollige regenwater wordt afgevoerd in (bijvoorbeeld) uw tuin. Voor deze aansluiting moet u nog wel een gaatje boren.

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Deze waterton heeft geen aansluitingen en of openingen aan de zijkant, deze zult u zelf moeten maken. Dit gaat het makkelijkste met een luxe regenpijp kraan omdat er een boortje wordt bijgeleverd waarmee u een aansluiting kunt maken in de regenton. Daarnaast is een luxe regenpijp kraan ook volledig af te sluiten zodat het vullen wordt gestopt. Natuurlijk wil het ook met een normale vulautomaat maar hiervoor is iets meer klus ervaring gevraagd. Met een vulautomaat of luxe regenpijp kraan onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp.

Reviews (23)
rating 5 (4.7 / 23 Reviews)

rating 5 Mooie ton ziet er prachtig uit. Snelle levering. Hij gaat mee naar Frankrijk, daar gaat hij zich bewijzen.

rating 5 We zijn zeer blij met deze regenton.
Ziet er heel goed uit!!!

Zeer snelle levering.

rating 3 Tevreden met regenton maar niet met de levering. PosrNL beweerde 2x maal te willen leveren zonder gehoor en hebben uiteindelijk na een week in krantenwinkel in de buurt geleverd. Als rostoelpatient ben ik 24/24u thuis en heb ik geen auto om die af te halen. Terug iemand moeten optrommelen om deze te gaan afhalen. Echt jammer.

rating 5 We zijn erg blij ermee, netjes afgeleverd.
Alleen jammer dat voetstuk niet het zelfde houtlok heeftals regenton.

rating 5 Mooie regenton net echt hout

rating 5 Nog mooier als verwacht. Compleet geleverd en zeer degelijk materiaal.

rating 5 Prachtige zwarte ton, de "ijzeren" banden hadden voor het mooi een andere kleur mogen hebben. Netjes en snel geleverd

rating 4
Ja, we hebben de regenton goed ontvangen. Het zou handig zijn er een gebruiksaanwijzing voor het inzetten van de kraan. We moesten hem eerst weer half leeg laten lopen omdat hij lekte. De ring eraf gehaald en de twee dichtingen ingezet. Nu lekt hij niet meer en zit boordevol regenwater. Een prachtige ton!

rating 5 Prachtig ding! Echt diep zwart en lijkt net hout. Geen nep plastic gevoel. Blij mee!!! Snelle correcte levering.

rating 4 2 tonnen black pearl werden snel geleverd.
Mooi dat op de foto's de banden een andere kleur (zilver) hebben. Jammer dat deze bij levering gewoon dezelfde kleur en structuur hebben als de rest van de ton.

rating 5 Prima regenton, voldoet aan de verwachtingen. Op tijd en netjes geleverd! Eenvoudig aangesloten op de regenpijp via een vulautomaat constructie, bevalt prima. Boor met gatenzaag nodig om het toevoerpijpje in de ton te laten lopen.

Ik had verwacht dat de biezen rond de ton een wat meer metaalkleur zouden hebben, maar die zijn net zo zwart als de ton. Het kraantje moet je een halve slag draaien, waardoor hij halverwege tegen de ton aan komt. Maar een vijl biedt uitkomst. Prima product.

rating 5 Bestelling keurig afgehandeld, we waren niet thuis toen we bestelden en werd goed rekening mee gehouden. De ton is afgeleverd en staat goed bij de schuur en lijkt geweldig te gaan functioneren. Gelukkig is het weer zo dat we nog niet hoeven kijken of hij functioneert.

rating 4 Ton snel en goed ontvangen.
Ook een vulautomaat erbij gekocht.
Anders stroomd de ton over, dus wel zo handig.
Dankzij 2 dagen regen zit hij nu al bijna vol! Hij werkt dus prima, zijn er erg blij mee.

rating 5 Mooie ton en van goede kwaliteit. Goed op de hoogte gehouden van de verzending en goed verpakt.

rating 5 Ton ontvangen. Het is een hele mooie uitvoering. Mooie kleur en netjes afgewerkt.

rating 5 Prachtige ton ,net echt hout ! Super kwaliteit.
Snel geleverd,zonder problemen.
Staat prachtig.

rating 4 Zeer tevreden,ziet er mooi uit en een vlotte levering en helemaal compleet.

rating 5 De Ton ziet er fraai uit. Ik moet hem nog plaatsen en aansluiten. De voet is een standaard voet.
Hij is afgeleverd in Waalwijk.

rating 5 De black pearle regenton in goede staat ontvangen. De Regenton ziet er mooi uit en staat mooi bij het geheel in onze tuin.

rating 5 Een hele mooie grote regenton met voet en kraantje besteld. Ziet er prima uit! Geleverd volgens afspraak en keurig op tijd!

rating 5 Wat een mooie regenton. Zondags besteld, dinsdagmorgen al geleverd. Super !!!! Wij zijn er heel blij mee. Wij hebben wel een afsluitdop in de kraanopening gedaan omdat wij de kraan toch niet gebruiken.

rating 4 Keurige regenton. De bestelling is vlot en keurig afgehandeld. Het plastic kraantje vind ik er niet echt bijpassen. Ik heb er zelf een andere kraan bijgekocht.

rating 5 Wij zijn erg blij met de regenton ( black pearl 235 liter). Wat wij alleen jammer vinden is dat er geen standaard in de zelfde uitvoering bij zit!!

Type de code over