Top
FOLDER: 320 liter muur regenton zwart Brick
Populair ! 32% Korting
 • Zwarte muur regenton 320 liter
 • 320 liter regenton aanbieding
 • Regenton muurmodel zwart
 • Muur regenton accessoires
Nog om dit product te kopen
rating 5
(4.4 / 36 Reviews)
€ 235,00
159,00
per stuk
131,40 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 7 werkdagen


Zwarte muur regenton 320 liter

Folder actie, OP = OP
De zwarte muur regenton Brick wordt tijdelijk geleverd met gratis accessoires. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om dit verder uit te breiden en of extra producten aan te schaffen. De volgende accessoires zit bij de prijs inbegrepen, deze producten hoeft u niet apart te selecteren;
 • 32% extra korting op de regenton
 • Gratis tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 • Gratis harco vulautomaat 70/100 mm pijp t.w.v. € 39,-
 • Gratis peilstok slang met kraan voor aflezen waterstand t.w.v. € 9,95
 • Gratis bevestigingsmateriaal ringen, pluggen en bouten t.w.v. € 5,95
Tijdelijk extra voordeel:
 Gratis accessoires t.w.v. € 63,85 (zie hier boven)
 De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

Regenton muurmodel

 • Veel water opslag capaciteit
 • A+ kwaliteit, extra sterk weegt ruim 14 kg
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 • Waterniveau is aan de buitenkant zichtbaar
 • Kraan zit op gieter hoogte, hoeft geen voet onder
 • Kan optioneel bevestigd worden aan muur of schutting
 • Aan beide zijkanten en bovenkant een aansluit mogelijkheid
 • Is aan te sluiten op de regenpijp d.m.v. gratis vulautomaat of rechtstreeks
Zwarte muur regenton met een inhoud van 320 liter. Het is een rechthoekige ton, plat model. Door de rechthoekige vorm en de geringe diepte neemt deze grote regenton weinig ruimte in, ideaal voor in een tuin waar de ruimte beperkt is. De Brick lijkt uit meerdere eenheden te zijn opgebouwd maar bestaat uit één gedeelte die in elke laag extra is verstevigd met aan de bovenzijde een afneembare deksel die volledig is weggewerkt in het design. Deze zwarte regenton kan optioneel worden bevestigd aan de muur, schutting of schuur door middel van de gratis bijgeleverde schroeven, ringen en pluggen. Het bevestigen op een achterwand is niet noodzakelijk zolang deze op een vlakke stevige ondergrond staat. De tuinslang kraan kan op gieter hoogte in de waterton worden geschroefd, dit heeft als bijkomend voordeel dat deze niet op een voet geplaatst hoeft te worden. Kan het onderste regenwater wat onder de kraan komt wel afgetapt worden is de meest gestelde vraag van onze klanten. Het antwoord hierop is ja, dat is mogelijk. Helemaal onderin de regenton zit nog een kraan waarmee u middels de bijgeleverde peilstok slang het waterniveau aan de buitenzijde kunt aflezen. Als u de slang loskoppelt en de kraan een kwart slag draait dan kunt u ook het onderste regenwater uit de ton laten lopen. Het is een extra sterke regenton van A+ kwaliteit. Tijdens het productieproces wordt alleen gebruik gemaakt van het beste polyethyleen materiaal waardoor de muur regenton een lange levensduur heeft, UV bestendig is en kleurvast.  

Tip; onze klanten bestellen dit model vaak in combinatie met een chromen tuinslang kraan, een echte aanrader als u regelmatig water wilt gaan aftappen.

Technische specificaties
Inhoud 320 liter
Hoogte 1350 mm
Breedte 600 mm
Diepte 400 mm
Kleur regenton Zwart

Wat zeggen klanten over dit product?
L Schoffels; '' We hebben er even op moeten wachten omdat ze niet op voorraad waren (nu wel zie ik) maar het is het wachten waard geweest. Hele mooie stevige regenton, nu nog regen ;) ''.
> Bekijk alle reviews

320 liter regenton aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
In de afneembare deksel zit al een kleine ronde opening. Indien u de regenpijp via de bovenzijde van de deksel wilt aansluiten dan kunt u de opening op maat uitsnijden of zagen. Zorg er wel voor dat in minstens 1, het liefst 2, overloop sets aansluit om overtollig regenwater te kunnen afvoeren wanneer de regenton volledig gevuld is. Indien de regenpijp water afvoert van een dak die groter is dan 35m2 per regenpijp dan kunt u ook zelf een overloop maken door middel van pvc buizen.   

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp. De 320 liter Brick heeft aan beide zijkanten een aansluit mogelijkheid voor diverse soorten vulautomaten, bij levering zitten deze aansluitingen nog dicht zodat u zelf kunt bepalen welke kant u gaat gebruiken. Er wordt een gratis vulautomaat Harco meegeleverd. Als u een makkelijke aansluiting zoekt dan raden wij de luxe regenpijp kraan van harte aan. Een aansluiting is binnen 5 minuten gemaakt en hoeft de regenpijp niet door te zagen, enkel een gaatje te boren.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (36)
rating 5 (4.4 / 36 Reviews)

Saskia (21-05-2019) rating 4 Goede levering en makkelijke installatie, zelfs voor niet-klussers. Paar opmerkingen: de peilslang blijft niet mooi strak zitten en is een keer losgeschoten waardoor de ton is leeggelopen, en dat gat in de deksel verdient een fraaie afdichting.

Mirjam (20-05-2019) rating 5 Prima regenton. Goede en snelle service.

Bakker (20-05-2019) rating 4 Prima ton. Goed lezen. Sommige tappunten draai je er zo in zonder moer aan de andere kant.

O. Bakker (20-05-2019) rating 4 Conform opgave keurig op tijd geleverd. Paar dingen:
- Helaas een summiere beschrijving installatie en ook nog in Deens. Youtube verwijzing zoals beschreven bestaat niet.
- Doorzichtige slang voor peil blijft niet mooi straks waardoor ik deze maar niet gebruik.
- Waarvoor is het gat in het deksel?
- Een gatenboor toevoegen zou fijn zijn. NIet iedereen heeft een gatenboor van die afmeting (klein)

Voor de rest degelijk en tevreden. Inmiddels zit hij vol.

C Kremer (17-05-2019) rating 5 Snelle levering, makkelijk aan te sluiten.

Ben (17-05-2019) rating 4 Fijne ton, staat mooi! Paar opmerkingen: de peilslang blijft niet mooi strak zitten, de bijgeleverde bouten zijn van matige kwaliteit (3 stuk!) en waarom dat gat bovenin het deksel?
Toch erg blij ermee :)

Groet en dank, Ben

Nanno (16-05-2019) rating 4 Prima regenton, keurig volgens afspraak ontvangen met de erbij bestelde extra’s. Het plaatsen en aansluiten was een leuke klus en erg eenvoudig. Hij staat er nu al weer een paar weken, boordevol regenwater. Ik ben er zeer goed over te spreken!

S. Van der Meulen (14-05-2019) rating 5 Prima regentonnen en snel geleverd

Joost (10-05-2019) rating 5 Solide ton met stevig deksel, goede kraan en overloop sland (extra). Tevreden!!!

Marthe van Ginkel (10-05-2019) rating 4 Onze 2 voertonnen staan stijlvol en bescheiden en voldoen daarmee geheel aan de verwachting. Die slang aan de buitenkant die het waterniveau aangeeft, is heel ingenieus. Dat gat boven is wat onduidelijk. Misschien een overloop voor als de afvoer onderaan verstopt raakt? Verder nog niet veel ervaring met het gebruik, want het wil maar niet regenen. Onze vaste installateur heeft de handel aangesloten en dat ging vlot. Nog een tip mbt de bezorging: zorg dat de vulautomaten aan of op de tonnen getapet worden zodat het losse pakket niet 3 dagen later in de nabezorging terecht komt.

Passier (09-05-2019) rating 5 Snelle levering in goede staat aangekomen en makkelijk te installeren en mooie vormgeving

Frank (07-05-2019) rating 4 Regenton goed ontvangen. Verpakking is minimaal. Krassen zaten gelukkig op de achterkant. Een beetje bescherming zou misschien wel prettig zijn. De ton staat en zit al vol. Ben er blij mee.

Joost Blok (07-05-2019) rating 4 De ton was snel geleverd , de volgende dag al en alles zat erbij.
De beschrijving op welke hoogte de vulautomaat in de regenpijp moet komen vond ik wat summier.
Alles werkt naar behoren en de ton staat al vol te pronken
Een aanrader

Rob Van de velde (07-05-2019) rating 5 Goede en snelle levering.
Goed product voor een goede prijs!!

Meijer (07-05-2019) rating 3 Regenton was snel geleverd. helaas zat er een noorse/zweedse gebruiksaanwijzing bij. Aangezien het mijn eerste keer is om zoiets aan te sluiten, was een Nederlandse gebruiksaanwijzing hoe te plaatsen erg handig geweest. In de filmpjes op YouTube gebruiken ze natuurlijk net andere aansluiting als was meegeleverd. en het YouTube filmpje dat in de noorse gebruiksaanwijzing stond vermeld was niet beschikbaar. Helaas. Daarvoor dus geen 5 sterren.

Marian (06-05-2019) rating 4 Prima regenton. Snelle levering

Gerrit Boer (06-05-2019) rating 5 Beide regentonnen in goede orde ontvangen. Inmiddels 1 aangesloten, 2de nog niet vanwege straatwerk dat nog moest plaatsvinden. We zijn erg tevreden en ondanks de prominente plaatsing aan de voorzijde van het huis ziet het er uit alsof hij daar al jaren staat. Absoluut niet misplaatst.
De aansluiting ging gemakkelijk met de bijgeleverde overloop aansluiting.

Michiel (05-05-2019) rating 4 Ton was snel geleverd. Hij is nog niet gemonteerd. Dat komt mede omdat het overloopslangetje erg kort is, waardoor ik een langere heb moeten bestellen. Dat is wel jammer.

F. Busser (05-05-2019) rating 5 De regenton is goed afgeleverd en aangesloten.
Het was wachten op regen. Die kwam.....
Het werkte naar tevredenheid.
We zijn zeer content.

Tim (05-05-2019) rating 3 Mooie regenton, wel jammer dat van de meegeleverde bevestigingsbouten er 3 zijn afgebroken, de 4de heb ik maar niet meer geprobeerd... De ton staat nu dus maar op 1 plaats vast aan de muur ipv op 4 plaatsen. Erg jammer dat ik op mijn mail hierover geen bevredigend antwoord of oplossing heb mogen ontvangen....

Arda (03-05-2019) rating 5 Snelle levering, mooie tonnen. Aansluiten met de luxe vulautomaat ging goed. We hebben er de tijd voor genomen omdat we niets verkeerd wilde doen maar in 1,5 uur waren beide tonnen aangesloten en stonden ze netjes op hun plek. Alleen nog weinig regen gehad sindsdien...

Dennis B. (29-04-2019) rating 5 Supersnel geleverd tegen lage verzendkosten. Was even priegelen met de onderste kraan om deze waterdicht te krijgen en ook nog eens in de juiste stand (opening naar boven voor de slang) uiteindelijk met lijm de kraan waterdicht gekregen. Met de regen van afgelopen woensdag was de ton binnen een uur gevuld ;-)

Marijke (29-04-2019) rating 5 Mooie en stevige regenton. Snelle levering. Nog niet in gebruik dus daar kan ik niets over zeggen. Ik verwacht dat het prima zal werken.

M de Jonge (25-04-2019) rating 5 Mooie ton, dit is voor ons de tweede en we hebben deze in serie gezet. De set is compleet met alle fittingen geleverd, zodat je snel alles aan kunt sluiten.
Erg tevreden, een aanrader.

Anna (22-04-2019) rating 4 Op tijd geleverd en goed aan te sluiten. Wel jammer dat het kraantje onderaan de ton aan de voorkant wit is. Valt nu erg op, zwart zou mooier geweest zijn.

Lensing (19-04-2019) rating 5 Een mooi product van een goede kwaliteit. Levering correct en zelfs vlotter dan verwacht. Aansluiten ging redelijk makkelijk. Zijn blij met het resultaat. Nu nog wachten op de eerste regenbui...

E.Dieleman (15-04-2019) rating 5 Regenton goed afgeleverd op afgesproken datum / tijd
Compleet met alle toebehoren
Montage was eenvoudig

Cees Bakker Wognum (15-04-2019) rating 5 Ik heb de zwarte regenton geplaatst en hij past perfect in het hoekje naast de berging.
Er kan gelukkig veel water in ( 320 ltr ) en het kan flink regenen voor hij vol is.
Wij zijn er heel blij mee.

Jurriaan (11-04-2019) rating 5 Zeer blij met deze regenton. Hij was makkelijk aan te sluiten. Miste een klein onderdeel, na een belletje en een kort gesprek met een vriendelijke medewerker. Was dat onderdeel de volgende dag al in huis. Prima service!

A. Kamphuis (07-04-2019) rating 4 De levertijd is lang, maar op de website wordt je hierover goed geïnformeerd. Ik ben gewend dat producten er namelijk de volgende dag gewoon zijn, in plaats van enkele weken te moeten wachten, maar..

Het is een mooie regenton, het aansluiten werkt eenvoudig.

- Ik heb wel een wat langere slang aan moeten schaffen van de regenpijp naar de ton.
- Verder lukte het niet alles gelijk waterdicht aan te sluiten, maar ik heb inmiddels met sanitairkit ervoor gezorgd dat alles perfect waterdicht is.
- Daarnaast is de slang aan de voorzijde moeilijk mooi strak te plaatsen, deze heb ik inmiddels gelijmd tegen de ton, want dan blijft hij mooi op zijn plaats zitten.

Verder zeker een aanrader, doet precies wat we hoopten, dus regendruppels komt u maar, en trouwens het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, dus bedankt !!

Reactie Voertonnen.nl
Bedankt voor de review! De levertijd was toen inderdaad tijdelijk wat langer dan normaal.

Johan Kaal (04-04-2019) rating 4 Levertijd is wat lang, maar wel volgens de indicatie op de website, dat is bij andere webshops wel eens anders.
Prima afgeleverd en geinstalleerd en in no time is deze gevuld. Op dat moment gaat het regenwater gewoon verder in de pijp en wordt de regenton niet verder gevuld. Het zou wel handig zijn om de overloop slang niet opgerold mee te sturen, want deze is nu lastig te verwerken vanwege de krul die erin zit.

J Hakkert (28-03-2019) rating 4 Na 4 weken is de ton goed afgeleverd.Ik heb de dakgoot van de schuur met 25 cm verlengd.De regenton direct naast de schuur geplaatst. Het gat in het deksel vergroot zodat de regenpijp er in kan.Het water uit de oude kleine regenton(60 lt)erin gedaan.Is ook waterdicht.Mooie ton, we wachten nog op een stevige bui.

Reactie Voertonnen.nl
Levertijd bedroeg tijdelijk 2 tot 4 weken, inmiddels weer vol op uit voorraad leverbaar!

Pillet (26-03-2019) rating 4 Beste, alles is vlot verlopen. Wij zijn tevreden over het uitzicht van de 3 tonnen. Deze staan nu onder ons afdak en moeten in de toekomst dienst doen om het regenwater van het afdak op te vangen. We hebben ze nog niet geïnstalleerd omdat wij nog op zoek zijn om er communiceerende vaten van te maken. En dan wachten op de regen voor test waterdichtheid.

Ilse (12-03-2019) rating 5 Deze regenton is snel geleverd en is één van de mooiste regentonnen die ik heb gezien :) Makkelijk aan te sluiten met de Luxe Regenpijp kraan.

Marlies (21-08-2018) rating 4 Samen met een andere regenton besteld. Deze is voor de voortuin; daarom mag die wat mooier zijn!
Wel iets latere levering; het afplakken van het gat op het deksel (is daar geen afdekdop voor?) en het wegwerken van een lek bij de watertoevoer in de ton kostte wat extra werk, maar hij zit inmiddels helemaal vol en menigeen vindt hem erg mooi. Mochten we er nog meer willen, komen we zeker weer bij jullie terecht. We hebben nu 545 liter tuinsproeiwater in voorraad!!

L. Schoffels (02-08-2018) rating 5 We hebben er even op moeten wachten omdat ze niet op voorraad waren (nu wel zie ik) maar het is het wachten waard geweest. Hele mooie stevige regenton, nu nog regen ;)

Type de code over