Top
320 liter muur regenton zwart Brick
Populair ! 19% Korting
 • Zwarte muur regenton 320 liter
 • Regenton muurmodel zwart
 • Muur regenton accessoires
rating 5
(4.5 / 135 Reviews)
€ 235,00
189,95
per stuk
156,98 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 5 werkdagen


Zwarte muur regenton 320 liter

De zwarte muur regenton Brick wordt tijdelijk geleverd met gratis accessoires. U heeft natuurlijk de mogelijkheid om dit verder uit te breiden en of extra producten aan te schaffen. De volgende accessoires zit bij de prijs inbegrepen, deze producten hoeft u niet apart te selecteren;
 • 37% extra korting op de regenton
 • Gratis tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 • Gratis harco vulautomaat 70/100 mm pijp t.w.v. € 39,-
 • Gratis peilstok slang met kraan voor aflezen waterstand t.w.v. € 9,95
 • Gratis bevestigingsmateriaal ringen, pluggen en bouten t.w.v. € 5,95
Tijdelijk extra voordeel:
 Gratis accessoires t.w.v. € 63,85 (zie hier boven)
2 stuks of meer met 37% extra korting voor slechts € 179,95 per stuk
 De 2e regenton (of meer) wordt gratis thuisbezorgd

Regenton muurmodel

 • Veel water opslag capaciteit
 • A+ kwaliteit, extra sterk weegt ruim 14 kg
 • Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 • Waterniveau is aan de buitenkant zichtbaar
 • Kraan zit op gieter hoogte, hoeft geen voet onder
 • Moet bevestigd worden aan de muur of schutting
 • Aan beide zijkanten en bovenkant een aansluit mogelijkheid
 • Is aan te sluiten op de regenpijp d.m.v. gratis vulautomaat of rechtstreeks
Zwarte muur regenton met een inhoud van 320 liter. Het is een rechthoekige ton, plat model. Door de rechthoekige vorm en de geringe diepte neemt deze grote regenton weinig ruimte in, ideaal voor in een tuin waar de ruimte beperkt is. De Brick lijkt uit meerdere eenheden te zijn opgebouwd maar bestaat uit één gedeelte die in elke laag extra is verstevigd met aan de bovenzijde een afneembare deksel die volledig is weggewerkt in het design. Deze zwarte regenton moet worden bevestigd aan de muur, schutting of schuur door middel van de gratis bijgeleverde schroeven, ringen en pluggen. Het bevestigen op een achterwand is noodzakelijk en deze dient op een vlakke stevige ondergrond te staan. De tuinslang kraan kan op gieter hoogte in de waterton worden geschroefd, dit heeft als bijkomend voordeel dat deze niet op een voet geplaatst hoeft te worden. Kan het onderste regenwater wat onder de kraan komt wel afgetapt worden is de meest gestelde vraag van onze klanten. Het antwoord hierop is ja, dat is mogelijk. Helemaal onderin de regenton zit nog een kraan waarmee u middels de bijgeleverde peilstok slang het waterniveau aan de buitenzijde kunt aflezen. Als u de slang loskoppelt en de kraan een kwart slag draait dan kunt u ook het onderste regenwater uit de ton laten lopen. Het is een extra sterke regenton van A+ kwaliteit. Tijdens het productieproces wordt alleen gebruik gemaakt van het beste polyethyleen materiaal waardoor de muur regenton een lange levensduur heeft, UV bestendig is en kleurvast.  

Tip; onze klanten bestellen dit model vaak in combinatie met een chromen tuinslang kraan, een echte aanrader als u regelmatig water wilt gaan aftappen.

Technische specificaties
Inhoud 320 liter
Hoogte 1350 mm
Breedte 600 mm
Diepte 400 mm
Kleur regenton Zwart

Wat zeggen klanten over dit product?
L Schoffels; '' We hebben er even op moeten wachten omdat ze niet op voorraad waren (nu wel zie ik) maar het is het wachten waard geweest. Hele mooie stevige regenton, nu nog regen ;) ''.
> Bekijk alle reviews

320 liter regenton aansluiten op een regenpijp?


> Wilt u de regenpijp via de bovenkant van de deksel aansluiten?
In de afneembare deksel zit al een kleine ronde opening. Indien u de regenpijp via de bovenzijde van de deksel wilt aansluiten dan kunt u de opening op maat uitsnijden of zagen. Zorg er wel voor dat in minstens 1, het liefst 2, overloop sets aansluit om overtollig regenwater te kunnen afvoeren wanneer de regenton volledig gevuld is. Indien de regenpijp water afvoert van een dak die groter is dan 35m2 per regenpijp dan kunt u ook zelf een overloop maken door middel van pvc buizen.   

> Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp?
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp, de ton zal vol water lopen. Heeft deze zijn maximale water opvang capaciteit bereikt? Dan zal het overtollige regenwater weer terug afgevoerd worden via de regenpijp. De 320 liter Brick heeft aan beide zijkanten een aansluit mogelijkheid voor diverse soorten vulautomaten, bij levering zitten deze aansluitingen nog dicht zodat u zelf kunt bepalen welke kant u gaat gebruiken. Er wordt een gratis vulautomaat Harco meegeleverd. Als u een makkelijke aansluiting zoekt dan raden wij de luxe regenpijp kraan van harte aan. Een aansluiting is binnen 5 minuten gemaakt en hoeft de regenpijp niet door te zagen, enkel een gaatje te boren.

Bekijk alle aansluitingen Bekijk alle accessoires

Reviews (135)
rating 5 (4.5 / 135 Reviews)

Zwarte regenton staat prachtig! (01-01-2020) rating 5 De zwarte regentonnen (4 stuks) staan prachtig bij onze twee zwart gepotdekselde bijgebouwen. De inhoud van 320 liter kan in droge periodes gebruikt worden om de borders te besproeien. De levering was snel en het tijdstip van bezorgen werd keurig doorgegeven. Heel tevreden over de bestelling.

Hans Tangelder (31-12-2019) rating 5 Snelle en correcte levering

Martin (28-12-2019) rating 5 Snelle levering, gemakkelijk aan te sluiten. Heb de extra kraan bijbesteld. Is beter dan zo'n plastic kraantje. Voldoet aan mijn verwachtingen.

Ben (26-12-2019) rating 5 Prima snelle leveringh. Mooie ton precies wat ik zocht. Aangesloten op de regende oer van mijn veranda, met de vul automaat.

Harry (07-12-2019) rating 5 Ik heb nu de tweede aangeschaft en verbonden met de eerste. Wederom vlot geleverd. Het is nu afwachten of het overlopen straks ook goed gaat....let it rain!

Harco (29-11-2019) rating 4 Prima regenton, levering volgens afspraak. Montage ging goed, alleen het vinden van de juiste hoogte van de vulautomaat bleek lastiger. Tip om de handleiding nog wat duidelijker te maken op dit punt. Inmiddels opgelost en het tonnetje zit lekker vol.😉

Geert (19-11-2019) rating 5 Welke actie te ondernemen in de winter tegen bevriezing? (ton zelf, vulautomaat en darmpje, kraantje, ....)

Bep (04-11-2019) rating 4 De regenton is goed aangekomen en direct d.m.v.de luxe regenpijpkraan aangesloten.Waren zo enthousiast dat er direct de tweede is besteld die nu ook is aangesloten maar nog niet in bedrijf genomen.
Ik vind het jammer dat Deense
omschrijving niet omgezet is in het Nederlands.Verder vraag ik mij af waarom er niet twee mogelijke sets geleverd kunnen worden t.w 1 met standaard aansluitset en 1 met luxe regenpijpkraan? Bespaart het het milieu. Het is mooie stevige regenton.

marie willems (04-11-2019) rating 4 De levertijd van de regenton was wel wat lang maar ik werd hierover prima op de hoogte gehouden. OP de afgesproken datum is de ton geleverd. Alles wat erbij zou moeten zitten, was er ook bij. Ik heb hem nog niet aangesloten dus daar kan ik geen informatie over geven.

Corrie (14-10-2019) rating 5 Mooie vormgeving regenton, snel geleverd, super makkelijk aan te sluiten door het meegeleverde hulpstuk om gat in de regenpijp te boren. (luxe regenpijpkraan).
De regenton staat op een passende betontegel, tegel ligt niet waterpas door aflopend terras. Hoop dat het geen problemen op gaat leveren. Prettig dat je een draaiknop hebt bij de regenpijp, dat als de ton vol zit, je deze kan dichtdraaien.

F van Zadelhof (11-10-2019) rating 5 De regenton is goed bezorgd en bevald goed het is een goed produkt
M.v.g
F van Zadelhof

Gerrit Boer (07-10-2019) rating 5 De regenton is in goede ord ontvangen en inmiddels geïnstalleerd. We hebben deze besteld na de eerdere goed ervaring met de twee eerste. Inmiddels zijn ze alle drie vol en we zijn er erg blij mee. Ze nemen weinig plaats in maar hebben wel een grote capaciteit.

Harriet (06-10-2019) rating 5 Ton is super; zat na eerste nacht al afgeladen vol. Was wel even zoeken maar de gaten die we zelf nog even moesten boren, maar ging goed en ziet er goed uit!

Anoniem Dordrecht (06-10-2019) rating 4 Onze vierde regenton. Deze staat op het balkon. Ook weer aangesloten middels 40 mm regenpijpen en daarbij behorend vulautomaat. Het regende zo hard dat er meer water inkwam dan eruit kon (overloopset heeft dus minder capaciteit). Maar dankzij die overloopslang krijgt het droge deel van de tuin nu extra water!
Met die hoosbuien ben ik wel blij dat onze regenpijpen niet afgekoppeld zijn van het riool, die 320 liter regenton is dan véél te klein.
Heel blij dus met de mooie regenton, deze keer heel snel bezorgd!

Harry Janssens (03-10-2019) rating 5 Snelle levering en eenvoudig te monteren. Hij loopt nu door het regenachtige weer sneller vol dan ik had gedacht dus komt er nog eentje naast te staan binnenkort!

GJ van Maaren (23-09-2019) rating 4 Regenton is in prima staat afgeleverd en voldoet totaal aan onze verwachtingen!

Robert (17-09-2019) rating 5 Dank voor de snelle levering van deze stevige regenton. Dit model had ik niet eerder gezien. Makkelijk aan te sluiten aan een plastic of metalen regenpijp.

Jack (12-09-2019) rating 5 Regenton besteld en binnen 3 dagen stond hij al in de tuin
Hij is mooi en zeer functioneel

Folkert (04-09-2019) rating 5 Vlot geleverd
Makkelijk aan te sluiten
Mooie vorm
Kortom: geslaagde actie van mezelf

Sander (04-09-2019) rating 3 Mooi afgewerkte regenton. Ook ik vond het aansluiten wat geneuzel, aangezien de papieren niet duidelijk zijn. Zou echt wel toegevoegde waarde als jullie dit zelf een keer fatsoenlijk zouden maken, daar gaan meer mensen plezier aan hebben. Helaas lekt bij mij ook de peilslang, waardoor ik hem verwijderd heb. Het gat bovenin moet je zelf dichten. Als laatste merk ik dat de deksel ietwat vervormd (door de warmte?), waardoor hij er scheef op komt te zitten. Al met al vind ik de prijs aan de hoge kant voor wat je uiteindelijk krijgt en nog zelf moet uitvogelen.

SupeRuuD (30-08-2019) rating 4 Pakket is snel geleverd.
Er was jammer genoeg maar 1 rubber pakking voor aftapkraan geleverd.
Verder niets dan lof.

Rolf (29-08-2019) rating 4 2 stuks besteld en samen aangesloten op een regenpijp.
De tweede is doorverbonden. Nadeel: de aansluiting van de regenpijp ligt iets hoger dan invoer van de ton. Dit is goed voor het vulproces echter de bijgeleverde peil-slang is daardoor tekort. De regenton kan zonder problemen voller dan de "lengte" van de slang. 10 cm meer slang à 20ct. en het was perfect geweest. Nu zelf 2x nieuwe slang van 1,25 mtr gekocht. Bestelling & levering geen bijzonderheden.

Cees Buijtenhuis (24-08-2019) rating 5 Keurig geleverd en al 2e in gebruik. Prima ton.

Fam Koenjer (23-08-2019) rating 5 Mooi produkt, veel inhoud, neemt weinig ruimte in beslag.

Henk Jan Misbeek (23-08-2019) rating 5 Grote zwarte regenton zelf gehaald in Almelo. Staat nu prima en werkt goed. Door de maat van de ton van boven wel even vastgezet met 2 schoenen in de muur anders iets instabiel. Kortom Mooie ton en prima service en advies.

Hugo van Schayik (20-08-2019) rating 5 Prima te installeren, geweldig werkend product. TOP. Had wel een extra set besteld (zonder pijp doorzagen) en de standaard set nu over, waar ik niets meer aan heb. Ik vraag mij derhalve dus af waarom je niet standaard kunt kiezen voor de gewilde aansluitingsset. Dat scheelt voor het milieu en is minder verspilling. Of is dit om meer te kunnen verdienen, dus is de winst belangrijker dan het milieu?

Middelkoop (19-08-2019) rating 5 De ton werd keurig op tijd geleverd, aansluiten was even puzzelen, maar inmiddels heb ik een volle regenton, dus altijd voldoende water voor zowel de tuin als de planten, Zeer tevreden!

Wim (18-08-2019) rating 4 Mooie en functionele regenton. Even wat gevogel met aansluiten vanwege de summiere beschrijving die erbij zit, die hier en daar zelfs verwarrend werkt zeker als je nog twijfelt of je de vulautomaat wil gebruiken. Achteraf hebben we dat niet gedaan en lozen we de overlopende ton gewoon in de tuin. Het door de fabrikant plaatsen van een uitleg-youtube filmpje zou wonderen doen. Als je een blok van twee segmenten in dezelfde look zou kunnen bijkopen die je onder de ton kan plaatsen als voetje kan je met de hoofdkraan de hele inhoud gebruiken en blijft het een strak geheel.

Maurice (13-08-2019) rating 4 Snelle service, complete levering. Alles werkt.

Erik Hemmink (12-08-2019) rating 5 Mooie functionele regenton. Voldoet volledig aan de verwachtingen! Binnen enkele dagen geleverd Top!

André (12-08-2019) rating 4 In de peilslang heb ik een hard plastic pijpje gemonteerd dat ik toevallig nog had liggen. Dat voorkomt dat die slang naar beneden valt. Zou voor de fabrikant ook wel aan te bevelen zijn

Michel van Gessel (10-08-2019) rating 5 Prima regenton met alle toebehoren inclusief om de ton op de regenpijp aan te sluiten.

Judith van den Herik (08-08-2019) rating 5 Mooie regenton! Keurig geleverd met alle hulpstukken en alles doet het prima. We gaan er waarschijnlijk meer bestellen.

Erik Schaap (08-08-2019) rating 5 De regenton bevalt heelgoed, juist door de afmetingen past hij precies naast mijn haardhout-hok.
Hij is inmiddels vol geweest en de overloop met extra slang in de tuin( op jullie advies) werkt ook goed.
Dus hij bevalt goed en de snelle levering is ook prima.

Ferry (04-08-2019) rating 4 Makkelijke installatie, snel geleverd. Ton hangt wat naar achter als hij vol zit.
Zeker aanrader..

Erik (03-08-2019) rating 4 We zijn erg blij met de regenton en de makkelijke aansluiting op de regenpijp.
Voor de opening bovenop hebben we een zwarte gootsteendop a 2,50 geplaatst. Het geheel ziet er strak uit. Tip: peilslang met tape strak bevestigen tijdens vervoer, doordat deze opgerold heeft gezeten is hij wat lastig te monteren.

Maartje (28-07-2019) rating 4 Prima regenton. Het was wel een klusje voor mij om de gaten te maken waar de kranen en vulautomaat door heen moest. Ik heb dat met een boortje gedaan. Door allemaal gaatjes in het rond te boren kreeg ik er een rondje uit. Het zal vast handiger kunnen maar ik kon het niet verzinnen. Het kraantje van de waterpeilslang lekt een beetje. Dat accepteer ik, er staat vlakbij een plant die het water prima kan gebruiken.
De waterpeilslang blijft niet heel strak zitten in de uitsparing van de ton. Ik gebruik de waterpeilslang om de gieter te vullen met het water dat onder de tapkraan zit.
Ik weet niet zo goed waarom er zo'n hoge deksel op zit. Boven de vulautomaat kan geen water opgeslagen worden dus die ruimte lijkt wat onnodig groot.
Ik ben blij met de ton omdat het gewoon een grote watervoorraad geeft.

Joh@n (26-07-2019) rating 5 Wij hebben 2x 320 liter regen tonnen besteld. Wij m9esten 3 weken wachten wat vertelt werd omdat ze niet in voorraad waren. Wij kregen 2 dagen van te voren de leverdatum door. Alles keurig op tijd en alles zat goed verpakt bij de tonnen. Perfect geregeld. Ps tonnen zit inmiddels vol met regenwater.

Magriet (15-07-2019) rating 5 Zeer tevreden met de regenton ... past precies waar we hem wilden ...

Erik (13-07-2019) rating 4 Na de bestelling werd de regenton met accessoires netjes geleverd. De tips die anderen hebben gegeven m.b.t. waterdicht maken van de koppelingen(kraantje) waren waardevol. Ik heb afdichtingstape gebruikt i.p.v. kit. De deksel heeft ook een mooi rond 45mm gat. Daar blijkt een zwarte stop die je in de wastafel gebruikt prima op te passen. Nu op naar de eerste regenbui en kijken of alles goed werkt.

Jaap Meester (08-07-2019) rating 5 De regenton was in goede orde ontvangen, door mij geïnstalleerd en in de eerste dagen stroomde het meteen vol.
Helaas is er daarna geen regen meer geweest, dus ik heb hem snel leeg moeten halen.
Ik heb de zwarte 320 liter ton gemonteerd aan een ' overkapping' achter het huis grenzend aan de achterdeur

Frans Schoemaker (29-06-2019) rating 5 fijne regenton, makkelijk aan te sluiten

Edith (27-06-2019) rating 5 Erg mooie strakke regenton waar veel water in kan. Het was even een beetje puzzelen dus instructie met aansluiten op de regenpijp mag wel iets duidelijker. Zeker aan te raden!

Rudy (26-06-2019) rating 4 Prima regenton, aangesloten met vulautomaat. Werkt top.
Alleen slang voor niveaumeting viel steeds los.
Geplakt met doorzichtige kit.

Marianne (25-06-2019) rating 4 De regenton is op tijd en goed geleverd. Het aansluiten was lastiger dan ik dacht maar goed te doen. Vooral het uitsnijden van het gat voor de slang kostte moeite. Verder ben ik heel tevreden .

albert (25-06-2019) rating 5 extra regenton aangeschaft. Allen zijn met elkaar verbonden.
Maar 1 aansluiting op regenafvoer nodig. Na 1 regen bui allemaal vol. Super op drinkwater uit te sparen. Regenwater voor de tuin en drinkwater voor jezelf en kinderen in de toekomst

JW de Wilde - Friesland (24-06-2019) rating 4 Mooi vormgegeven 'waterton' met een stevige inhoud. Om ea waterdicht aan te sluiten kostte wel wat moeite. Om die reden het 'peilglas' (helaas) laten vervallen.
Mooi dat het watervat compleet met het benodigde aansluitmateriaal wordt geleverd.

Michel (24-06-2019) rating 5 Volgens verwachting binnen een week geleverd.
Netjes verpakt, en makkelijk te installeren.
Grote inhoud, maar neemt weinig plaats in beslag.


Content mee !!

Ivo Overmars (23-06-2019) rating 5 Prima ton. Moeiteloos aangesloten. Voor de zekerheid wat teflon tape over de wartels gedaan en de slang naar van pijp naar ton met pvc-tape omwonden.
Levering was super.

Teun (23-06-2019) rating 5 We hadden de ton snel in huis. Gemakkelijk aan te sluiten. Het heeft geregend, dus maken er volop gebruik van

E. Postma (22-06-2019) rating 5 Regenton is mooi op een klein oppervlak op te stellen vlak tegen een muur. Wegens beperkte ruimte heb ik de regenpijp geheel onderbroken en van boven de ton ingevoerd.
Hoog aan de ton heb ik een nieuwe 5 cm pijp ingevoerd als afvoer naar de oorspronkelijke afvoer. Aan de tapkraan heb ik permanent een slang aangesloten. Die is aangesloten op een tapkraan op muurplaat tegen de tuinschutting. Nu kan ik comfortabel water tappen met de gieter of een slang aansluiten. De 5cm pijp is voldoende tot nu toe. We hebben na installatie van de ton 30mm regen gehad in 24 uur. Desnoods een 75mm pijp ipv de 50mm pijp.

J. Jaspers (21-06-2019) rating 4 Prima levering. Montage geen probleem; als je de gaten voor de kranen en toevoer zorgvuldig uitzaagt, dan is er geen probleem om deze waterdicht te krijgen met de bijgeleverde materialen. Dop op deksel zou wel handig zijn. Ook zelf prima te maken natuurlijk. De vulautomaat werkt ook uitstekend.

Caroline (19-06-2019) rating 4 Levering prima.
Installatie was een beetje zoeken naar wat waar vast moest. Een uitgebreide beschrijving voor dummies zou top zijn.
Waterpijlslang lekt een beetje, dus dat kraantje staat dicht.
Verder een prima ton waar veel water in past.

David (19-06-2019) rating 3 Regenton is na bestellen snel geleverd. Mooi produkt en ziet er degelijk uit. Behalve de peilslang, die is te flexibel. Mss tip om hier een plexiglas pijp in orde van grootte van electriciteitsbuis in te zetten. Nog niet gemonteerd, deels omdat ik een overzichtelijke (liefst met tekeningen) en duidelijke montagehandleiding mis. Ook eventueel afdichtingsband voor de kranen want plastic op plastic zal altijd gaan lekken vrees ik. Desondanks hoop ik 1 dezer dagen de ton in elkaar te zetten en te plaatsen. Ik ga uit van een goed resultaat.

Peter (18-06-2019) rating 5 Duurde even voor hij er was, maar het is een mooie ton. Makkelijk te installeren. We zijn tevreden

H Reijmers (18-06-2019) rating 4 Duurde even maar prima regenton met toebehoren. Mooi strakke regenton d

Diederik Utrecht (18-06-2019) rating 5 Deze ton ziet er mooier uit dan de meeste anderen modellen. Moest een paar dagen langer wachten op de levering dan was aangegeven. Maar dit was geen probleem. Samen met mijn buren hebben we twee van deze tonnen aangesloten op één regenpijp van een gedeeld plat dak van ca 15m2. Ging best makkelijk, kwestie van een splitter en wat extra slangen en klemmetjes kopen. Al na een paar flinke voorjaarsbuien waren beide tonnen VOL! Twee keer 320 liter dus. Nooit gedacht dat dit zo snel zou gaan! We overwegen een extra ton te nemen.

Coenders (17-06-2019) rating 4 We zijn blij met de regenton, iets later dan verwacht maar keurig afgeleverd. Na de goede tip gekozen voor de chromen tuinslang kraan. Het enige wat jammer is, is dat de deksel de neiging heeft scheef te zakken.

Marco van de Vorle (17-06-2019) rating 4 Alles is naar tevredenheid velopen

Anoniem Nijverdal (15-06-2019) rating 4 Regenton is goed aangekomen, en lijkt van goede kwaliteit. Staat aan Noordzijde, dus hoop dat het zijn vorm behoud. Er komt alleen te weinig water in de ton (is nu aangesloten op afvoerpijp van plat dak). Nog geen water kunnen tappen terwijl de ton er toch al drie weken aan zit en er al veel regen is gevallen. We moeten even kijken of we de afvoer van het schuine dak ook bij op kunnen maken. Misschien komt er dan genoeg regen in de ton zodat we ook regenwater kunnen tappen, want daar was het toch voor bedoeld.

Dany (14-06-2019) rating 5 Ton staat aan de achterkant van mijn tuinhuis.
De plastickraantjes lekten een beetje maar heb dit opgelost met een beetje vlas en vet, alles perfect. De levering was ook vlug dus TOP

Anoniem (13-06-2019) rating 5 Heel blij met het design. Simpel aangesloten met vulautomaat en 40mm regenpijp, mooi zwart geverfd zodat het één geheel is.
Voertonnen heeft netjes gehandeld, post nl heeft zich niet aan afspraken gehouden, maar gelukkig na 3 aankondigingen toch geleverd.

John van den Heuvel (12-06-2019) rating 4 Regenton is mooi snel geleverd en makkelijk aan te sluiten.
Wel jammer dat tijdens de eerste harde wind het deksel er vanaf gewaaid is. Gelukkig het deksel wel 100m verder in de straat gevonden en nu maar vastgezet met schroeven. Het deksel zit niet goed vast aan de regenton..

Cock V (11-06-2019) rating 5 Mooie regenton ,correcte levering.
Minpunt: waterniveauslang komt makkelijk los. Klemt niet goed vast

Wilfred (10-06-2019) rating 4 Prima levering. 1 minpunt; de aansluiting van de peilslang op het kraantje is niet goed sluitend. Dit lekt dus.

h Olthof (10-06-2019) rating 4 moest vrij lang wachten op de regentonnen.
matige gebruiksaanwijzing maar uiteindelijk gelukt.
het tapkraantje met peil slang lekt ook bij mij iets door.
verder tevreden.

R. Klein (10-06-2019) rating 3 De tonnen zijn later afgeleverd dan aangegeven. Bijgeleverde zijn iets te lang en onvoldoende sterk; brak af terwijl die erin werd geschroefd. Ook de slang naar van regenpijp naar regenton was een stuk korter dan aangegeven en dus te krap. Moesten zelf additioneel slang krap. Een iets duidelijker handleiding was welkom geweest. De tonnen staan nu goed en zien er goed uit.

kees (09-06-2019) rating 4 prima regenton

Marcel (09-06-2019) rating 4 Mooie regenton. Vandaag aangesloten. Handleiding kon beter. Maar met YouTube kom je er ook.
Jammer trouwens van dat gat boven in. Lelijk.

R. Huiszoon (08-06-2019) rating 5 Regenton ontvangen in Sneek precies op afgesproken levertijd. Aangesloten op een regenpijp volgens duidelijke instructie. Even moeten wachten op regen. Dat is de afgelopen dagen in ruime mate gevallen en de ton (met chromen, luxe kraan) werkt prima.

DVE (08-06-2019) rating 5 Snelle levering, duidelijke installatie-instructies, prima kwaliteit. Goede koop.

Chris (07-06-2019) rating 4 Snelle goede levering
Mooie regenton, goede kwaliteit, aansluiting redelijk eenvoudig en met de eerste stevige regenbui helemaal vol dus het werkt!

C (06-06-2019) rating 3 Niet erg tevreden.
Vlotte aflevering. Summiere aanwijzingen hoe eea aan te sluiten. Met kunst en vliegwerk uiteindelijk kranen waterdicht kunnen aansluiten. Waterpeilslang niet gebruikt. Was geen waterdichte aansluiting.
Na hevige regenval van de afgelopen twee dagen is de 320 liter regenton vol. Vulautomaat werkte niet tot tevredenheid. Water liep niet terug. Onduidelijk of ik het goed heb aangesloten. Had ton op een verhoging geplaatst maar door gewicht van het water lijkt ton wat doorgezakt en naar voren te hellen. Kan de ton niet tegen de muur bevestigen.

H Snel (06-06-2019) rating 5 Snelle en complete levering. Duidelijke installatie instructies

Gerard van Eenennaam (06-06-2019) rating 4 Artikelen goed ontvangen, 2x zwarte regenton en 2 x luxe regenpijp kraan.
Merk nu de ton vol met regenwater raakt dat de slang voor het nivo lekt op de kraan en dat de aftapkraan op zijn aansluiting lekt, moet hier naar kijken als de ton leeg is.

Peter (05-06-2019) rating 5 De regenton snel en compleet geleverd. Nu na het hevige weer is de ton vol en is 10 cm gekrompen.

RINUS (05-06-2019) rating 4 Snelle levering, gemakkelijk te plaatsen.
Mooie ton en veel inhoud.
Peilslang vastgezet met dubbelzijdig plakband.
Kraantje lekt nog iets maar als weer een keer leeg is opnieuw kitten.

Brigitte Meert (04-06-2019) rating 5 Erg tevreden mee! Jammer dat er geen afdekdop op het deksel zit. Hebben ook een 100 liter regenton van jullie met dop!

Michiel van Eijk (04-06-2019) rating 4 Prima regenton. Paar opm. De peilslang (doorzichtige slang) blijft niet goed zitten en vereist improviseren . Ik heb de slang bovenaan vastgeplakt met zwarte tape. En zoals ook al eerder opgemerkt: en dop om het gat in de deksel af te sluiten zou welkom zijn. Youtube fimpje in het nederlands ontbreekt.

Marco (01-06-2019) rating 4 Super snel geleverd werkt prima

Van Es (01-06-2019) rating 3 Regenton ziet er goed uit. Bestelling was eenvoudig en verliep goed.
Let echter op als je deze regenton besteld: je bent nog enkele uren(!) bezig om hem fatsoenlijk in elkaar te zetten. De handleiding erbij was in het Deens. YouTube van andere(!) websites was verhelderend. Hou er ook rekening mee dat je de aansluitingen nog met eigen(!) materiaal waterdicht moet maken. Dat lukt niet met wat er bij deze regenton zit. Ook de slang waarmee je kunt aflezen moet je zelf nog vastzetten met eigen materiaal. Anders laat deze zeker los als de regenton bijna vol is (en ja dan loopt je hele regenton weer leeg...).

Is dus een mooie regenton, niet te duur maar dat merk je dan ook.

M (31-05-2019) rating 5 Prachtige regenton. Neemt weinig ruimte in beslag. Ik had de luxe automaat erbij gekocht en die is een stuk makkelijker te installeren omdat je alleen een gat in de regenpijp hoeft te zagen. Werkt ook uitstekend want inmiddels is na een paar buien de ton vol. Blij met deze aankoop! Waarschijnlijk gaan we ook zo'n zelfde regenton in de voortuin zetten.

Tom Dijksterhuis (29-05-2019) rating 4 Prima ton, enige minpuntje is het nivokraantje, deze lekte.
Nu blijkt dat niet de aansluiting op de ton lekt, maar de aansluiting op de nivoslang is niet afsluitend. Ik gebruik deze dus niet, ik laat het kraantje dicht.

Grtz

Tom

Jolanda (28-05-2019) rating 4 Mooie regenton .. Aangesloten zoals op de plaatjes is aangegeven..water stroomt helaas niet de ton in.. Blijft hangen in de slang.. You Tube code werkt niet.. Had graag wat meer VOOR geboorde gaten gezien.. HELP.. HOE KOMT HET WATER IN M'N TON..
BTW Tis een mooie ton..

Reactie Voertonnen.nl
Dan zit de aansluiting niet op de goede hoogte maar net iets te laag!

Claudie (28-05-2019) rating 4 Grote compacte regenton. Was ter vervanging van een 100 liter ton. Deze neemt nauwelijks meer ruimte in, maar er kan dus ruim 3 keer zoveel water in en hij ziet er prima uit. Hij past precies op een tegel van 40 bij 60. De beschrijving van de vulautomaat was in het Noors (vermoed ik), maar ik had voor de vorige al een vulautomaat, dus hoefde deze niet te gebruiken. Wel jammer dat je de benodigde gaten zelf moet maken. Lukt altijd wel, maar ik heb daar net niet de goede maat gatenmaker voor de boormachine voor. Al met al wel een hele fijne ton

J. Van Smaalen (28-05-2019) rating 5 Zeer tevreden over deze regenton.
Snelle levering. Makkelijk aan te sluiten met de meegeleverde accessoires.
De ton ziet er degelijk uit.
Zeker de moeite waard om aan te schaffen.
1 kleine opmerking, er zit geen afdichtdop bij voor het aansluitstandaard in de deksel. Maar dat is makkelijk op te lossen.
Al met al zeer tevreden 👍

albert (28-05-2019) rating 5 De muurregenton is handig tegen de muur te plaatsen. Gaten voor toevoer en kraan nog wel zelf voorzichtig in maken met dremel. Kraantjes met sanitairkit gelijk gedicht. Er kan veel water in. Ik had het veel eerder moeten aanschaffen. Scheelt in drinkwater.

John Berentsen (28-05-2019) rating 5 De regenton is goed aangekomen.
Hij staat en zit inmiddels vol.
Ik laat het water direct in de ton stromen (met decoupeerzaag gat in het deksel gezaagd) en de overloop gaat via de bijgeleverde slang terug naar de afvoer.
Goed voor het milieu denk ik.

Herman (27-05-2019) rating 4 Een prima regenton. Alleen jammer dat er voor een afvoerslang geen goede opening (schroef of iets dergelijks) in het basis ontwerp is.

Bas (26-05-2019) rating 5 De regenton is snel geleverd en ziet er mooi uit. Ik had deze gekozen vanwege de grote inhoud en toch een beperkte diepte.
Erg tevreden over

Frans Veenhuizen (25-05-2019) rating 5 De regenton werd zeer snel bezorgd en is goed verpakt. Plaatsing is simpel, ook de aansluiting op de regenpijp is snel gemaakt. Het waterniveau wordt aangegeven in een doorzichtige slang, die wat moeizaam recht te krijgen is ( komt waarschijnlijk van de rol). Het kleine kraantje onder aan die slang dient er tevens voor om de ton helemaal leeg te maken. Jammer dat dit kraantje niet in het zwart geleverd is. Dit kraantje leek in het begin wat te lekken, maar dat was na enkele dagen over.
Samengevat: ik ben erg tevreden over devton. Prima prijs, snelle en complete levering. Gemakkelijk te plaatsen.

B.W.Fiere (25-05-2019) rating 4 een mooi model! met enorme hoeveelheid regenwater!
aangesloten met de luxe regenpijp kraan.
blijft mooi in model terwijl de ton vol is, even afwachten wat dit doet bij extreme hitte! nog een tip: heb de ton op 2betontegels 40x60 cm geplaatst ( stabieler en makkelijker plaatsen van emmer)

Cor Geluk (24-05-2019) rating 5 Alles in goede orde en snel ontvangen
Wel even puzzelen voor de aansluiting inmiddels vol en in gebruik 😀

Natascha (24-05-2019) rating 4 Super strakke regenton. Kan lekker veel in en hij staat ook nog mooi in de tuin bij de rest. Ik had de luxe kraan genomen, helaas kreeg ik de andere er ook bij. Beetje zonde voor t milieu. Maarja al met al een aanrader

Marly (24-05-2019) rating 5 Mooie stevige regenton, was al snel vol vanwege de vele buien, dus goed kunnen uittesten. helaas een beetje lekkage bij de kraan, maar dat lossen wel op als hij leeg is met een beetje kit.
Wij zijn heel tevreden met onze 2 regentonnen, goed voor onze tuin en voor het milieu

Christian van Leeuwen (23-05-2019) rating 5 Mooie regenton, naar verwachting. Montage ging prima. Alles netjes bijgeleverd. Hij staat nu 3 weken maar nog wachten op de regen!

Hans Pul (22-05-2019) rating 5 Werkt prima. Aansluiting tonnen was heel makkelijk en het ontbrekende hulpstuk werd keurig snel geleverd.
De meegeleverde slang waar het tuitstukje in moest, was toch echt te krap ging er met geen mogelijkeheid in.
Gelukkig bracht de draaibank uitkomst en heb ik het hulpstiukje af kunnen draaien. Maar tevens ook bedankt voor de snelle levering.

Robert Otte (22-05-2019) rating 5 Prima regenton die compleet met vulautomaat wordt geleverd. Het vullen van een gieter gaat ook best wel snel en na een fikse omweersbui zat de ton zo vol. Milieubewust plantjes water geven.

Fred (21-05-2019) rating 5 Snelle levering, eenvoudige plaatsing en past prima in de tuin. Gat in het deksel groter maken voor de afvoergoot was een fluitje van een cent. Nu nog de regen en dan is alles goed.

Saskia (21-05-2019) rating 4 Goede levering en makkelijke installatie, zelfs voor niet-klussers. Paar opmerkingen: de peilslang blijft niet mooi strak zitten en is een keer losgeschoten waardoor de ton is leeggelopen, en dat gat in de deksel verdient een fraaie afdichting.

Mirjam (20-05-2019) rating 5 Prima regenton. Goede en snelle service.

Bakker (20-05-2019) rating 4 Prima ton. Goed lezen. Sommige tappunten draai je er zo in zonder moer aan de andere kant.

O. Bakker (20-05-2019) rating 4 Conform opgave keurig op tijd geleverd. Paar dingen:
- Helaas een summiere beschrijving installatie en ook nog in Deens. Youtube verwijzing zoals beschreven bestaat niet.
- Doorzichtige slang voor peil blijft niet mooi straks waardoor ik deze maar niet gebruik.
- Waarvoor is het gat in het deksel?
- Een gatenboor toevoegen zou fijn zijn. NIet iedereen heeft een gatenboor van die afmeting (klein)

Voor de rest degelijk en tevreden. Inmiddels zit hij vol.

C Kremer (17-05-2019) rating 5 Snelle levering, makkelijk aan te sluiten.

Ben (17-05-2019) rating 4 Fijne ton, staat mooi! Paar opmerkingen: de peilslang blijft niet mooi strak zitten, de bijgeleverde bouten zijn van matige kwaliteit (3 stuk!) en waarom dat gat bovenin het deksel?
Toch erg blij ermee :)

Groet en dank, Ben

Nanno (16-05-2019) rating 4 Prima regenton, keurig volgens afspraak ontvangen met de erbij bestelde extra’s. Het plaatsen en aansluiten was een leuke klus en erg eenvoudig. Hij staat er nu al weer een paar weken, boordevol regenwater. Ik ben er zeer goed over te spreken!

S. Van der Meulen (14-05-2019) rating 5 Prima regentonnen en snel geleverd

Joost (10-05-2019) rating 5 Solide ton met stevig deksel, goede kraan en overloop sland (extra). Tevreden!!!

Marthe van Ginkel (10-05-2019) rating 4 Onze 2 voertonnen staan stijlvol en bescheiden en voldoen daarmee geheel aan de verwachting. Die slang aan de buitenkant die het waterniveau aangeeft, is heel ingenieus. Dat gat boven is wat onduidelijk. Misschien een overloop voor als de afvoer onderaan verstopt raakt? Verder nog niet veel ervaring met het gebruik, want het wil maar niet regenen. Onze vaste installateur heeft de handel aangesloten en dat ging vlot. Nog een tip mbt de bezorging: zorg dat de vulautomaten aan of op de tonnen getapet worden zodat het losse pakket niet 3 dagen later in de nabezorging terecht komt.

Passier (09-05-2019) rating 5 Snelle levering in goede staat aangekomen en makkelijk te installeren en mooie vormgeving

Frank (07-05-2019) rating 4 Regenton goed ontvangen. Verpakking is minimaal. Krassen zaten gelukkig op de achterkant. Een beetje bescherming zou misschien wel prettig zijn. De ton staat en zit al vol. Ben er blij mee.

Joost Blok (07-05-2019) rating 4 De ton was snel geleverd , de volgende dag al en alles zat erbij.
De beschrijving op welke hoogte de vulautomaat in de regenpijp moet komen vond ik wat summier.
Alles werkt naar behoren en de ton staat al vol te pronken
Een aanrader

Rob Van de velde (07-05-2019) rating 5 Goede en snelle levering.
Goed product voor een goede prijs!!

Meijer (07-05-2019) rating 3 Regenton was snel geleverd. helaas zat er een noorse/zweedse gebruiksaanwijzing bij. Aangezien het mijn eerste keer is om zoiets aan te sluiten, was een Nederlandse gebruiksaanwijzing hoe te plaatsen erg handig geweest. In de filmpjes op YouTube gebruiken ze natuurlijk net andere aansluiting als was meegeleverd. en het YouTube filmpje dat in de noorse gebruiksaanwijzing stond vermeld was niet beschikbaar. Helaas. Daarvoor dus geen 5 sterren.

Marian (06-05-2019) rating 4 Prima regenton. Snelle levering

Gerrit Boer (06-05-2019) rating 5 Beide regentonnen in goede orde ontvangen. Inmiddels 1 aangesloten, 2de nog niet vanwege straatwerk dat nog moest plaatsvinden. We zijn erg tevreden en ondanks de prominente plaatsing aan de voorzijde van het huis ziet het er uit alsof hij daar al jaren staat. Absoluut niet misplaatst.
De aansluiting ging gemakkelijk met de bijgeleverde overloop aansluiting.

Michiel (05-05-2019) rating 4 Ton was snel geleverd. Hij is nog niet gemonteerd. Dat komt mede omdat het overloopslangetje erg kort is, waardoor ik een langere heb moeten bestellen. Dat is wel jammer.

F. Busser (05-05-2019) rating 5 De regenton is goed afgeleverd en aangesloten.
Het was wachten op regen. Die kwam.....
Het werkte naar tevredenheid.
We zijn zeer content.

Tim (05-05-2019) rating 3 Mooie regenton, wel jammer dat van de meegeleverde bevestigingsbouten er 3 zijn afgebroken, de 4de heb ik maar niet meer geprobeerd... De ton staat nu dus maar op 1 plaats vast aan de muur ipv op 4 plaatsen. Erg jammer dat ik op mijn mail hierover geen bevredigend antwoord of oplossing heb mogen ontvangen....

Arda (03-05-2019) rating 5 Snelle levering, mooie tonnen. Aansluiten met de luxe vulautomaat ging goed. We hebben er de tijd voor genomen omdat we niets verkeerd wilde doen maar in 1,5 uur waren beide tonnen aangesloten en stonden ze netjes op hun plek. Alleen nog weinig regen gehad sindsdien...

Dennis B. (29-04-2019) rating 5 Supersnel geleverd tegen lage verzendkosten. Was even priegelen met de onderste kraan om deze waterdicht te krijgen en ook nog eens in de juiste stand (opening naar boven voor de slang) uiteindelijk met lijm de kraan waterdicht gekregen. Met de regen van afgelopen woensdag was de ton binnen een uur gevuld ;-)

Marijke (29-04-2019) rating 5 Mooie en stevige regenton. Snelle levering. Nog niet in gebruik dus daar kan ik niets over zeggen. Ik verwacht dat het prima zal werken.

M de Jonge (25-04-2019) rating 5 Mooie ton, dit is voor ons de tweede en we hebben deze in serie gezet. De set is compleet met alle fittingen geleverd, zodat je snel alles aan kunt sluiten.
Erg tevreden, een aanrader.

Anna (22-04-2019) rating 4 Op tijd geleverd en goed aan te sluiten. Wel jammer dat het kraantje onderaan de ton aan de voorkant wit is. Valt nu erg op, zwart zou mooier geweest zijn.

Lensing (19-04-2019) rating 5 Een mooi product van een goede kwaliteit. Levering correct en zelfs vlotter dan verwacht. Aansluiten ging redelijk makkelijk. Zijn blij met het resultaat. Nu nog wachten op de eerste regenbui...

E.Dieleman (15-04-2019) rating 5 Regenton goed afgeleverd op afgesproken datum / tijd
Compleet met alle toebehoren
Montage was eenvoudig

Cees Bakker Wognum (15-04-2019) rating 5 Ik heb de zwarte regenton geplaatst en hij past perfect in het hoekje naast de berging.
Er kan gelukkig veel water in ( 320 ltr ) en het kan flink regenen voor hij vol is.
Wij zijn er heel blij mee.

Jurriaan (11-04-2019) rating 5 Zeer blij met deze regenton. Hij was makkelijk aan te sluiten. Miste een klein onderdeel, na een belletje en een kort gesprek met een vriendelijke medewerker. Was dat onderdeel de volgende dag al in huis. Prima service!

A. Kamphuis (07-04-2019) rating 4 De levertijd is lang, maar op de website wordt je hierover goed geïnformeerd. Ik ben gewend dat producten er namelijk de volgende dag gewoon zijn, in plaats van enkele weken te moeten wachten, maar..

Het is een mooie regenton, het aansluiten werkt eenvoudig.

- Ik heb wel een wat langere slang aan moeten schaffen van de regenpijp naar de ton.
- Verder lukte het niet alles gelijk waterdicht aan te sluiten, maar ik heb inmiddels met sanitairkit ervoor gezorgd dat alles perfect waterdicht is.
- Daarnaast is de slang aan de voorzijde moeilijk mooi strak te plaatsen, deze heb ik inmiddels gelijmd tegen de ton, want dan blijft hij mooi op zijn plaats zitten.

Verder zeker een aanrader, doet precies wat we hoopten, dus regendruppels komt u maar, en trouwens het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, dus bedankt !!

Reactie Voertonnen.nl
Bedankt voor de review! De levertijd was toen inderdaad tijdelijk wat langer dan normaal.

Johan Kaal (04-04-2019) rating 4 Levertijd is wat lang, maar wel volgens de indicatie op de website, dat is bij andere webshops wel eens anders.
Prima afgeleverd en geinstalleerd en in no time is deze gevuld. Op dat moment gaat het regenwater gewoon verder in de pijp en wordt de regenton niet verder gevuld. Het zou wel handig zijn om de overloop slang niet opgerold mee te sturen, want deze is nu lastig te verwerken vanwege de krul die erin zit.

J Hakkert (28-03-2019) rating 4 Na 4 weken is de ton goed afgeleverd.Ik heb de dakgoot van de schuur met 25 cm verlengd.De regenton direct naast de schuur geplaatst. Het gat in het deksel vergroot zodat de regenpijp er in kan.Het water uit de oude kleine regenton(60 lt)erin gedaan.Is ook waterdicht.Mooie ton, we wachten nog op een stevige bui.

Reactie Voertonnen.nl
Levertijd bedroeg tijdelijk 2 tot 4 weken, inmiddels weer vol op uit voorraad leverbaar!

Pillet (26-03-2019) rating 4 Beste, alles is vlot verlopen. Wij zijn tevreden over het uitzicht van de 3 tonnen. Deze staan nu onder ons afdak en moeten in de toekomst dienst doen om het regenwater van het afdak op te vangen. We hebben ze nog niet geïnstalleerd omdat wij nog op zoek zijn om er communiceerende vaten van te maken. En dan wachten op de regen voor test waterdichtheid.

Ilse (12-03-2019) rating 5 Deze regenton is snel geleverd en is één van de mooiste regentonnen die ik heb gezien :) Makkelijk aan te sluiten met de Luxe Regenpijp kraan.

Marlies (21-08-2018) rating 4 Samen met een andere regenton besteld. Deze is voor de voortuin; daarom mag die wat mooier zijn!
Wel iets latere levering; het afplakken van het gat op het deksel (is daar geen afdekdop voor?) en het wegwerken van een lek bij de watertoevoer in de ton kostte wat extra werk, maar hij zit inmiddels helemaal vol en menigeen vindt hem erg mooi. Mochten we er nog meer willen, komen we zeker weer bij jullie terecht. We hebben nu 545 liter tuinsproeiwater in voorraad!!

L. Schoffels (02-08-2018) rating 5 We hebben er even op moeten wachten omdat ze niet op voorraad waren (nu wel zie ik) maar het is het wachten waard geweest. Hele mooie stevige regenton, nu nog regen ;)

Type de code over