Top
Regentonnen

Regentonnen


Regentonnen zijn milieu vriendelijk omdat het de verspilling van drinkwater tegengaat. Een ton aansluiten op de regenpijp zorgt er daarnaast voor dat de afwateringssystemen worden ontlast. Regenwater is bovendien gratis en ook nog eens beter voor uw tuin omdat hier geen kalk in zit.

U kunt bij Voertonnen.nl een kwalitatief goede regenton kopen voor een zeer scherpe prijs die wij desgewenst keurig verpakt aan huis bezorgen. Alleen regentonnen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen worden in ons assortiment opgenomen; milieu vriendelijk, lange levensduur, kleurvast en lekvrij.

Bekijk ons assortiment
Kleine regentonnen Grote regentonnen Actiepakketten Houten regentonnen Design regentonnen Regenton accessoires Groene regentonnen Grijze regentonnen Antraciet regentonnen Zwarte regentonnen Bekijk alle regentonnen

Kunststof regenton


Kunststof regentonnen zijn zeer geschikt voor het opvangen en opslaan van regenwater gedurende de wisselende jaargetijden. Een kwalitatief goede kunststof regenton van Voertonnen.nl scheurt niet direct door bij vorst en verkleurt niet tijdens de eerste hete zomer. Wij leveren aan overheidsinstanties, aannemers, hoveniersbedrijven en bezorgen ook aan huis bij consumenten. Hieronder onze top 9 meest verkochte regentonnen.
Grijze 100 liter regenton aangesloten op de regenpijp
Populair ! 35% Korting

100 liter regenton antraciet Anzar

€ 61,00 € 39,95
Regenton 200 liter
Populair ! 33% Korting

210 liter regenton groen Smart

€ 85,00 € 56,95
Zwarte muur regenton 320 liter
Populair ! 19% Korting

320 liter muur regenton zwart Brick

€ 235,00 € 189,95
225 liter regenton actiepakket big storm
34% Korting

225 liter regenton actiepakket Big Storm

€ 151,00 € 99,95
Muur regenton groen
Populair ! 28% Korting

320 liter muur regenton groen Brick

€ 235,00 € 169,95
Grijze regenton 225 liter
Populair ! 22% Korting

225 liter regenton grijs Big Storm

€ 87,00 € 67,50
Houten wijnvat regenton 240 liter
Populair ! 24% Korting

240 liter regenton Wineman

€ 210,00 € 159,95
(tijdelijk uitverkocht)
100 liter regenton anzar actiepakket
Populair ! 44% Korting

100 liter regenton actiepakket Anzar

€ 120,00 € 66,95
Groene 100 liter regenton anzar
35% Korting

100 liter regenton groen Anzar

€ 61,00 € 39,95
Bekijk alle regentonnen

Hoe sluit je een regenton aan?


Deze vraag wordt het vaakst gesteld door onze klanten. Om een regenton aan te sluiten op de regenpijp moet u deze onderbreken. Als de waterton eenmaal maximaal gevuld is moet het overtollige regenwater afgevoerd worden zodat de ton niet gaat overlopen. Welke aansluitingen u hiervoor nodig heeft hangt af van de situatie in uw tuin en het soort regenpijp.
Bekijk alle aansluitingen

Welke accessoires heb ik nodig?


Als u bij Voertonnen.nl een regenton koopt krijgt u een gratis kraantje. Bij sommige modellen of actiepakketten zitten er nog andere accessoires bij de prijs inbegrepen zoals bijvoorbeeld een aansluiting. Om welke accessoires het precies gaat wordt bij elk model duidelijk aangegeven en apart vermeld. Daarnaast kunt u elke regenton optioneel naar eigen wens en behoefte samenstellen en of uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een luxe chromen kraan, gieters, pompen of een voet.

Bekijk alle accessoires Kranen Voeten

Houten regentonnen of kunststof regentonnen?


Een houten regenton in uw tuin geeft een nostalgisch gevoel en heeft natuurlijke uitstraling. Voor het opslaan van regenwater is het wat minder geschikt. Hout gaat werken omdat het water opneemt, het zet uit en het krimp met als gevolg lekkages, dit begint vaak bij de kraan aansluiting. Daarnaast is hout zeer bewerkelijk en moet het regelmatig onderhouden worden. De houtlook regentonnen van Voertonnen.nl zijn van kunststof, niet meer van echt te onderscheiden. Een kunststof regenton is wel zeer geschikt voor opslag van regenwater. Plastic kan uitstekend samenwerken met water en is niet gevoelig voor verschillende weersomstandigheden, onderhoud is daarom niet nodig. De Harcostar regentonnen uit ons assortiment zijn gemaakt van gerecycled kunststof, een milieu vriendelijke oplossing. Omdat wij enkel de premium modellen aanbieden bent u zeker van kwaliteit, een lange levensduur en een milieu vriendelijk product.
Bekijk houtlook regentonnen Kunststof regentonnen Harcostar regentonnen