Top

100 liter Regenton Anzar actiepakket

Populair ! 43% Korting
  • 100 liter Regenton Anzar actiepakket
  • 100 liter Regenton Anzar actiepakket
  • 100 liter Regenton Anzar actiepakket
  • 100 liter Regenton Anzar actiepakket
  • 100 liter Regenton Anzar actiepakket
  • 100 liter Regenton Anzar actiepakket
  • 100 liter Regenton Anzar actiepakket
  • 100 liter Regenton Anzar actiepakket
  • 100 liter Regenton Anzar actiepakket
FullFullFullFullFull
(4.8 / 42 Reviews)
€ 120,00
67,95
per stuk
56,16 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

100 liter regenton actiepakket Anzar

Het 100 liter regenton actiepakket Anzar wordt geleverd inclusief;

 100 liter regenton, groen of antraciet t.w.v. € 61,-
 Zwarte regenton standaard t.w.v. € 35,-
 Vulautomaat t.w.v. € 15,-
 Regenton tuinslang kraan t.w.v. € 9,-
 Normaal € 120 nu tijdelijk voor € 67,95  

100 liter regenton Anzar

 Vierkant model met ronde hoeken
 Makkelijk aan te sluiten op een regenpijp
 Smal en hoog model waardoor ruimte besparend 
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

De 100 liter regenton Anzar is een vierkant model met ronde hoeken. Het is een smal en in verhouding hoog model waardoor ideaal voor een locatie waar de ruimte beperkt is. De zwarte regenton standaard plaatst u onder de regenton, zo kunt u eenvoudig water aftappen door middel van de tuinslang kraan. Aan de tuinslang kraan kunt u eventueel een (Gardena) tuinslang bevestigen, zo geeft u de tuin water zonder dat u steeds gieters hoeft te vullen.

Vulautomaat en verbinding set
Aan beide zijkanten van deze 100 liter regenton heeft u een aansluit mogelijkheid voor een vulautomaat. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Indien de regenton verder dan 10 cm van de regenpijp komt te staan kunt u er een verbinding set bijbestellen. De slang van deze set komt tussen de vulautomaat en de regenton en werkt dus als een soort verlengstuk waardoor u een langere afstand kunt overbruggen. Daarnaast is het aansluiten van een regenton door middel van een vulautomaat eenvoudiger in combinatie met een verbinding set. Doordat de slang flexibel is komt het uitmeten en installeren van de vulautomaat minder nauwkeurig, de slang vangt het eventuele (hoogte) verschil tussen de aansluit mogelijkheid en de regenpijp op. Wat betreft vulautomaat heeft u de keuze uit twee diameters. De maatvoering die u nodig heeft is afhankelijk van de diameter van uw regenpijp. In de meeste gevallen zal dit gaan om een regenpijp van 70 a 80 mm, is deze groter dan selecteert u de 90/100 mm variant.

Wat zeggen klanten over dit product?
M. Krimp uit Castricum; '' De 100 liter Regenton Anzar actiepakket ontvangen. De ton heeft een goede diameter (ideaal voor kleiner ruimte), goede hoogte en is van goede kwaliteit.  ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Technische specificaties
Inhoud 100 liter
Hoogte 940 mm
Diameter 340 mm
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard  380 mm
Kleur standaard Zwart

Wilt u meer info over de 100 liter regenton Anzar of deze los bestellen?
Maak dan hieronder een keuze tussen antraciete of groene regenton;

100 liter antraciet 100 liter groen


Reviews (42)
FullFullFullFullFull (4.8 / 42 Reviews)

Alice (22-01-2018) FullFullFullFullFull Zeker tevreden over de smalle hoge ron. We hebben nog niet het kraantje ontvangen dat ik had besteld (wij hadden het oorspronkelijke kraantje per ongeluk kapot gemaakt en daarom een nieuwe besteld).
Met name tevreden over de snelle persoonlijke respons op de mail.

M Nederveen (08-01-2018) FullFullFullFullFull Regenton (100 L) in goede orde ontvangen. Was even passen en meten hoe de flexibele slang te installeren. Tip, wikkel om de schroefdraad van het kraantje wat giveg tape want dan lekt het niet. Na een flinke regenbui van 15 minuten 30 liter opgevangen en weer afgetapt ivm mogelijke vorst. Al met al zeer tevreden met levering volgens afspraak.

fam van der kuijl ...Hengelo ov (18-12-2017) FullFullFullFullFull Het actiepakket regenton goed ontvangen,

Op 16-12-2017 geplaatst , ziet er uitstekend uit, nu weer even wachten op regen,
mag ook wel even wachten met regen is genoeg gevallen de laatste tijd
mooie smalle regenton, antraciet.en assesoires ook uitstekend.

Geert van de Sanden (06-12-2017) FullFullFullFullFull Vanwege de goede berichten ga ik er ook een bestellen

Inge (19-11-2017) FullFullFullFullFull Zo handig, dat regenwater nu beschikbaar om de kliko schoon te maken, planten water te geven etc. De regenton werd snel en compleet geleverd. (Anzar actiepakket)

Kitty Bisschop (06-11-2017) FullFullFullFullFull Regenton is heel snel geleverd. Is nog niet geplaatst, maar ik heb al een zelfde ton en die bevalt goed.

Tigchelaar (11-10-2017) FullFullFullFullEmpty Netjes en snel geleverd, product ziet er iitzoals verwacht maar is door omstandigheden nog niet geplaatst.

Beenders (29-09-2017) FullFullFullFullFull Snelle correcte aflevering.

EW de Boer (20-09-2017) FullFullFullFullEmpty Ton op tijd geleverd en aangesloten met bijgekochte slang
Volgende dag 100liter water, na flinke regenbui. Afgetapt via kraan.
Vind alleen de slang wat prijzig.

Pronk (13-09-2017) FullFullFullFullEmpty de ton plus toebehoren is netjes bezorgd hoor. Puntje voor verbetering is wellicht eenwat beter schetsje van het koppelstuk wat het hemelwater horizontaalnaar de regenton moet voeren. Maar na wat gepuzzelben ik er ook uitgekomen hoor. Al mat al : een prima slanke ton voor een redelijke prijs. Vr. Groet, O. Pronk

Inge (05-09-2017) FullFullFullFullFull Super snelle levering, en mijn moeder was er ontzettend blij mee.
Moet nog worden aan gesloten maar dat gaat wel goedkomen.

Wat ik jammer vond, de ton is groen en de standaard zwart. Ik zou dan zelf de standaard ook in groen opsturen.
Verder een perfect product en wie weet ga ik het voor ons zelf ook nog bestellen 👌🏻

Anoniem (28-08-2017) FullFullFullFullFull Ik ben heel blij met mijn nieuwe regenton met vul-automaat!
De bestelling en levering zijn snel en correct afgehandeld en het product voldoet aan de verwachtingen. Ook de installatie was geen probleem dankzij de duidelijke instructie op jullie website.

L.oechies (23-08-2017) FullFullFullEmptyEmpty Leuke en slanke ton snel ontvangen, maar de aansluiting op pijp van 70 rond valt toch tegen omdat er een tussenstuk van 80 rond geleverd wordt en dus veel te ruim is waardoor je moet opvullen.Hierdoor komt er ook riool lucht vrij, enz enz. Hier melding van gemaakt maar zij zien het probleem niet en moet je een beetje meer klussen.ERG JAMMER.

Reactie Voertonnen.nl
Als u de vulautomaat er netjes tussen monteert dan sluit het prima aan, het is wel iets meer en secuur werk inderdaad. Mensen die dit niet willen raden wij de luxe vulautomaat met bladvanger aan (sluit mooier en beter aan) of de luxe regenpijp kraan (installatie super simpel).

Martien (19-08-2017) FullFullFullFullEmpty Hadden de ton snel in huis. Voldeed prima aan de verwachting. Montage van de vulautomaat was lastig. Zal op een bestaande regenpijp makkelijk gaan als er voldoende klemmen op zitten. Bij een losse regenpijp is het lastig monteren. Wat passtukken is misschien een goed idee zodat bijvoorbeeld de maat van 7 cm direct goed past.

Jos (27-07-2017) FullFullFullFullFull Prima regenton, en een snelle levering.

JansDijk (23-07-2017) FullFullFullFullEmpty Eindelijk een regenton! Handig dat kraan meteen geschikt is om tuinslag op aan te sluiten.
Aansluiting ton op regenpijp mbv verbindingsset is (uiteindelijk) goed gelukt.
Beschrijving hiervan had duidelijker/uitgebreider gemogen (plaatjes?)

Reactie Voertonnen.nl
die uitleg met plaatjes is er al!
https://www.voertonnen.nl/regentonnen/regenton-accessoires/regenton-vulautomaat

Theo (21-07-2017) FullFullFullFullFull Prima regenton (100 ltr. Anzar actiepakket ),gieter (10ltr.)past er precies onder, een uitstekende en snelle levering (Venlo),prima beschrijving en eenvoudig te monteren..

Fam. G.Dijkstra (14-07-2017) FullFullFullFullFull De levering van onze regenton was supersnel. De beschrijving was prima. Wij zijn er heel tevreden mee.
Nu maar wachten op een flinke regenbui! Mag trouwens wel even wachten. Dit zonnige weer bevalt ook prima.
Vriendelijk groetend,
Fam. G.Dijkstra
Jirnsum

Wolfgang (12-07-2017) FullFullFullFullFull Prima artikel, prima service, prima aflevering

H d Klerk (09-07-2017) FullFullFullFullFull Snel geleverd,keurig verpakt!👍🏻

BH Hoitink (06-07-2017) FullFullFullFullFull Snelle service, duidelijke aanwijzingen en gemakkelijk te installeren. Top service en product

Rijnenberg uit Ede (03-07-2017) FullFullFullFullFull Zeker wil ik een reactie geven op de door mij in goede conditie en bijzonder snelle ontvangst van de regenton. Reeds eerder (enkele jaren geleden) ontving ik deze zelfde soort regenton die ik met volle tevredenheid mocht gebruiken. Tijdens de laatste winter vergat ik de ton te legen, waardoor er een lek ontstond, mede hierdoor werd weer besloten eenzelfde ton te bestellen. Bij deze laatste bestelling had de regenton een uit drie delen onderstel, de vaste versie vind ik beter.
Met dank en goede zaken gewenst

gerritslaghuis (26-06-2017) FullFullFullFullFull goede ton gemakkelijk te plaatsen .

Ellen (20-06-2017) FullFullFullFullFull Prima regenton! Snelle montage. Nu nog regen.......

Jan (13-06-2017) FullFullFullFullFull De regentonnen zijn goed aangekomen er miste een kraantje die hebben jullie later op gestuurd.
de regenton is bevestigd aan de regenpijp met daar tussen een vulautomaat werkt goed.
Alles naar verwachting.

Bob Mennes (12-06-2017) FullFullFullFullFull Het pakket is in goede orde ontvangen, ik heb de ton aangesloten en in gebruik genomen.
Het geheel voldoet volledig aan mijn verwachtingen, kwaliteit is prima, model is prima, de aansluit materialen laat ook niets te wensen over, kortom ik ben zeer tevreden ook over de zeer snelle levering.

Peter Beckers (08-06-2017) FullFullFullFullFull Regenton is in goede orde ontvangen. B.V.D.

D.Jellema (21-04-2017) FullFullFullFullFull Wij zijn zeer tevreden over de bestelling.
We hebben de 100 liter Anzar regenton antraciet (actiepakket) met vulautomaat 70/80mm pijp besteld.

De zending was onbeschadigd, compleet, goed verpakt, en op tijd geleverd.

John (03-04-2017) FullFullFullFullFull Ziet er goed uit en was snel geleverd

Trieneke Koops (29-03-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering, goed op de hoogte door track en trace en email, makkelijk te monteren, ziet er goed uit!

xxMGJxx (20-03-2017) FullFullFullFullFull Snelle en correcte levering.
Produkt voldoet aan de wensen.
Top 👍🏽

Wouter (14-03-2017) FullFullFullFullFull De regentonset werd keurig op de afgesproken dag bezorgd. Vervolgens was het ook makkelijk om hem aan te sluiten op de regenpijp.

feitze (13-03-2017) FullFullFullFullFull regenton en toebehoren snel ontvangen.

Huub Antes (05-11-2016) FullFullFullFullFull Ik heb een Regenton Anzar besteld binnen drie dagen in huis
het is goed aan gekomen
ik ben zeer tevreden over het produkt gemakelijk aan te sluiten met de automaatische vul stuk
ik ben zeer tevreden over de service en de prijs toppie

G.Linneman (04-11-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering binnen 2 dagen. Betreft een zwarte regenton van 100 liter met standaard. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

van Rijswijk (29-06-2016) FullFullFullFullFull Regenton ontvangen, ziet goed uit. Snelle levering. Nog niet gemonteerd... Het regent te hard.
Tevreden over aankoop.

m krimp, castricum (28-06-2016) FullFullFullFullFull De 100 liter Regenton Anzar actiepakket ontvangen. De ton heeft een goede diameter (ideaal voor kleiner ruimte), goede hoogte en is van goede kwaliteit.

Louise (27-06-2016) FullFullFullFullFull 100 liter Regenton Anzar actiepakket Kleur regenton: Antraciet standaard zwart,
Verbinding set (optioneel): 0,5 meter slang € 82,90

Geprofiteerd van jullie complete aanbieding van deze regenton
Zeer tevreden, mooi smal. En al na de vele regen, goed gebruik van kunnen maken. Snelle levering!

Appelman (26-06-2016) FullFullFullFullFull 100 ltr regenton Anzar actiepakket, we zijn heel tevreden, de bestelling werd snel en goed geleverd. het aansluiten van de regenton was goed te doen. Alleen de uitleg in het nederlands op de verpakking van de aansluitingen was erg summier, gelukkig begrijpen we duits, want in het duits was de handleiding wel erg uitgebreid. Misschien is dat een verbeterpuntje om door te geven aan uw leverancier

J. Vlielander (25-06-2016) FullFullFullFullFull Prima regenton en mooi op tijd geleverd.
Prima service.

Ineke (22-06-2016) FullFullFullFullFull Prima regenton (Anzar actiepakket). Echt mooi vind ik hem eerlijk gezegd niet, maar omdat ie niet zo groot is (100 liter) gaat het wel en 'mooiere' heb ik niet kunnen vinden. Heb hem laten installeren en dat is goed gelukt, hij is al vol en het water tappen ging goed - m'n gieter (10 liter) past er precies onder! Snelle levering, geheel volgens afspraak.

Henk Berkhout (06-06-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering, eenvoudige montage. Dik tevreden.