Top

100 liter Regenton Anzar antraciet

35% Korting
  • 100 liter Regenton Anzar antraciet
  • 100 liter Regenton Anzar antraciet
  • 100 liter Regenton Anzar antraciet
  • 100 liter Regenton Anzar antraciet
  • 100 liter Regenton Anzar antraciet
  • 100 liter Regenton Anzar antraciet
FullFullFullFullFull
(4.7 / 43 Reviews)
€ 61,00
39,95
per stuk
33,02 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

100 liter regenton antraciet - Anzar
Kunststof regentonnen


De antraciete 100 liter regenton Anzar wordt geleverd inclusief;
 35% extra korting op de regenton
 Gratis regenton tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 Deksel
 Nu tijdelijke aanbieding  
 25% korting op de standaard
 de 2e Anzar regenton gratis thuisbezorgd
 100 liter regenton actiepakket: regenton + standaard + vulautomaat [ klik voor actuele prijs ]

Antraciete regenton 100 liter

 Vierkant model met ronde hoeken
 Makkelijk aan te sluiten op een regenpijp
 Smal en hoog model waardoor ruimte besparend 
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

De 100 liter regenton Anzar is een vierkant model met ronde hoeken. Hoog maar smal, speciaal ontworpen voor locaties waar de ruimte beperkt is. Het is een licht gewicht regenton die te bestellen is met een speciaal ontworpen standaard in zwarte kleur, hierdoor staat de 100 liter regenton extra stevig. Doordat de regenton wat hoger komt te staan past er een gieter onder en kunt u gemakkelijker water aftappen. De antraciete regenton Anzar is geproduceerd van gerecycled materiaal, dit is beter voor het milieu en dankzij de nieuwste productie technieken toch van zeer goede kwaliteit. Het soort materiaal voorkomt tevens algengroei aan de binnenzijde van de ton. De deksel zit stevig op de antraciete regenton en de onderzijde is voorzien van voorgeboord schroefdraad zodat u de regenton tuinslang kraan 100% lekdicht kunt aansluiten. Begin vandaag nog met het opvangen van hemelwater met onze Anzar regenton en geef de bloemetjes gratis water. Wist u dat u uw bloemen en planten het beste regenwater kunt geven omdat dit water geen kalk bevat? 

Technische specificaties
Inhoud 100 liter
Hoogte 940 mm
Diameter 340 mm
Kleur regenton Antraciet
Kleur deksel Antraciet
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 380 mm
Kleur standaard Zwart

Wat zeggen klanten over dit product?
Ria; '' Perfecte regenton voor in een kleine tuin. Supersnel geleverd! ''.
Fam. Vleugels: '' Mooie 100 liter regenton met voet, op tijd geleverd, zonder een probleem. Helemaal top! ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De 100 liter regenton antraciet aansluiten op de regenpijp?

Het aansluiten van een 100 liter regenton antraciet op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Anzar regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 5 tot 10 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 100 liter regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 100 liter regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard zwart
De kleur van de regenton standaard is zwart, net als de regenton tuinslang kraan. Wij raden aan om een standaard te plaatsen onder een regenton, hierdoor kunt u makkelijker water aftappen met een gieter of emmer en wordt het gewicht evenredig verdeeld over de standaard wat ten goede komt van de levensduur.

Overloop set
Een overloop met slang kunt u bevestigen aan de zijkant van de Anzar regenton, bij dit model zit aan beide kanten een aansluit mogelijkheid. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. Deze methode is met name zinvol als uw regenpijp nergens op is aangesloten en boven de grond ophoudt. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

(extra) Tuinslang kraan 
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling. Bij normaal gebruik heeft u geen extra tuinslang kraan nodig, deze zit al bij de regenton inbegrepen. Echter kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de regenton door een windhoos omvalt, dat de tuinslang kraan bevriest of dat de hond er aan heeft zitten kauwen. Hoe dan ook, u kunt bij ons een extra reserve kraan bestellen. Mocht er dan iets gebeuren dan heeft u er altijd één op voorraad.


Reviews (43)
FullFullFullFullFull (4.7 / 43 Reviews)

Mensink Zwolle (20-06-2018) FullFullFullFullFull Mooie regenton doet het prima, valt niet echt op. Zo vol maar ook snel leeg. Vandaar inmiddels 2 in onze tuin.

Henk van 't Wout (18-06-2018) FullFullFullFullEmpty L.S.Moet e.e.a. nog monteren, lijkt me mooi product.

elly (15-06-2018) FullFullFullFullFull prima ton, nik mis mee. wel spijt dat ik geen grotere heb gekocht. 100 liter is zo op

Roger verhaegen (15-06-2018) FullFullFullFullFull Ben zeer tevreden over het geleverde produkt .
Levertijd en produkt waren tip top

Jac de Crom (11-06-2018) FullFullFullFullFull de regenton is in goede staat geleverd in Oudenbosch
de kwaliteit is prima

Mv (09-06-2018) FullFullFullFullFull Zeeeeeeeer tevreden... Snelle levering

Kruidhof (30-04-2018) FullFullFullFullFull We zijn zeer tevreden.

Nijland (09-03-2018) FullFullFullFullFull De 2de regenton ontvangen heb later de standaard er nog bij besteld dacht dat hij erbij zat maar dat was niet zo. Maar goed opgelost via voertonnen.nl. Top produkt staat mooi en is mooi smal om hem in een hoekje te plaatsen dat je er geen last van hebt.

J Meier (03-12-2017) FullFullFullFullFull Inmiddels mijn tweede regenton ontvangen, deze week even installeren. Ik ben er erg blij mee ze zien er goed uit en tegen een aantrekkelijke prijs.

Pauline (29-11-2017) FullFullFullFullEmpty Goede regenton, netjes afgeleverd en alles zat erbij wat besteld was. Stevig plastic.

G.C.M. Wanders (14-11-2017) FullFullFullFullFull De zeer betaalbare regenton is perfect aangekomen. Het aansluiten was nog even een klusje omdat we een gat moesten zagen in de ton (ik wilde de regenpijp in de ton laten eindigen) maar het is gelukt! De regenton is mooi slank en valt weg in de hoek van de tuin.

GIJS (12-11-2017) FullFullFullFullEmpty Kwalitatief goede en ook mooie ton. Kraantje werkt prima. Aanrader , zeker voor dat geld !!

Joop (06-11-2017) FullFullFullFullEmpty Snerle levering van mooie regenton . bleef wel lekken bij verbindingsset. Na gekit te hebben werkt het perfect.

Annemarie uit Utrecht (26-10-2017) FullFullFullFullEmpty De zeer betaalbare regenton is perfect aangekomen. Het aansluiten was nog even een klusje omdat we een gat moesten zagen in de ton (ik wilde de regenpijp in de ton laten eindigen) maar het is gelukt! De regenton is mooi slank en valt weg in de hoek van de tuin.

Bram (18-10-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering en prima regenton.

A v.d. Linden (10-10-2017) FullFullFullFullFull Antreciet grijze regenton van 100 ltr besteld en gekregen.
Bedankt voor de snelle levering.

Belinda (05-10-2017) FullFullFullFullEmpty Mooie regenton, past precies in het hoekje van ons terras, makkelijk aan te sluiten. Kleur past mooi bij tuinkussenbox en regenpijp. Snelle levering!

Ger (24-09-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering past goed bij ons huisje

Renee Saman (29-06-2017) FullFullFullFullEmpty Super blij mee past mooi in me tuintje en kan de plantjes mooi water geven. Snelle levering met alles er netjes bij

ardick (16-06-2017) FullFullFullFullFull mooi product, goed verpakt, prijs/kwaliteit dik in orde-een aanrader voor iedereen

koree (14-06-2017) FullFullFullFullFull prima levering , mooi in plastic verpakt.
ik was wel thuis maar liep achter in t weiland... regen ton bij de deur gezet en vervolgens een telefoontje van de chauffeur of ik de ton gevonden had..ja dus ... nee echt heel goed geregeld.
mooi voetstuk eronder
niets te klagen .

Cathelijne (13-06-2017) FullFullFullFullFull Mooi in de hoek te plaatsen. Neemt weinig ruimte in beslag. Blij mee! Prijs/kwaliteit prima.

H Stegeman (11-06-2017) FullFullFullFullFull snelle levering goede regenton die goed in hoek te plaatsen is

Jolanda Scholten (10-06-2017) FullFullFullFullEmpty Goed verpakt aangekomen.
Alleen meenden we dat de voet uit 1 stuk bestond maar dat waren 3 lossen dingen .
Verder goede kwaliteit en kleur past hier mooi bij ons huis .

Wim Mulder (10-06-2017) FullFullFullFullFull De ton voldoet aaan alle verwachting ,nu op tijd nog een buitje

Anoniem (06-06-2017) FullFullFullFullFull Prijs kwaliteit verhouding is goed!
De voet is niet geweldig, maar doet wat hij moet doen!

Johan Nijzink (05-06-2017) FullFullFullFullFull Mooi 100 liter ton
Zijn er heel blij mee, zat alles bij wat we nodig hadden
Zelf opgehaald uit Almelo
Goede en snelle service

P. van der Velden (05-08-2016) FullFullFullFullFull Snelle levering, prima regen ton

Ria (07-07-2016) FullFullFullFullFull Perfecte regenton voor in een kleine tuin. Supersnel geleverd!

colin peters (03-07-2016) FullFullFullEmptyEmpty De regenton is prima,
de standaard ben ik minder te vrede over, die is best gammel (bouwpakketje uit 3 delen). Zeker als er geen hemelwater in zit.

Arnoud Suijs (02-07-2016) FullFullFullFullFull Vorige week ingegaan op de aanbieding van een 100 l regenton met onderstel. Ik dacht dat het onderstel er bij hoorde. Die moest dus nog extra besteld worden. Ondanks deze vertraging was alles binnen 2 dagen thuisbezorgd. Zeer tevreden over het materiaal.

Elisabeth (20-06-2016) FullFullFullFullEmpty Mooie ton, niet te groot. Past goed in onze achtertuin. De standaard is minder stevig, maar als de ton vol water is blijft hij uiteraard prima staan.

Harry (25-05-2016) FullFullFullFullEmpty Een zeer degelijke ton met tapkraan.

J. Wijs (20-05-2016) FullFullFullFullFull Helemaal top.

Fam. Vleugels (22-11-2015) FullFullFullFullFull Mooie 100 liter regenton met voet, op tijd geleverd, zonder een probleem. Helemaal top!

Jolanda (31-07-2015) FullFullFullFullFull wij zijn super blij met de regen ton maar wij Willen nog een overloopje kopen .ga het bestellen ik krijg veel complimentjes veel mensen vinden de regen ton erg mooi gr jolanda

Hans Braam (08-07-2015) FullFullFullFullFull De geleverde Anzar regenton werd al na één werkdag bij mij afgeleverd! Geweldig een compliment waard. De ton doet wat hij moet doen en voldoet mij erg goed. Lang wachten op een bui hoefde niet en hij was in een oogwenk gevuld. Het is dat de ruimte bij mij beperkt is , anders had ik er zeker een grotere van uw firma geplaatst! Dank voor de meer dan uitstekende service en dat voor een erg lage prijs!

w.v.d/Heuvel (30-06-2015) FullFullFullFullFull snel en perfect geleverd de regenton van 100 l+bijbehorende voet

Peter DB (07-06-2015) FullFullFullFullEmpty Antraciet grijze regenton zeer snel aangekregen in België. De ton is volledig volgens verwachtingen. Standaard is hol onderaan (enkel randen). Dit had ik niet verwacht waardoor ik deze niet kan gebruiken en dus eigenlijk 18,95€ voor niets betaald heb :-( Jammer ...

Marianne (01-06-2015) FullFullFullFullFull Antreciet grijze regenton van 100 ltr besteld en gekregen.
Bedankt voor de snelle levering.

A. Lammers (31-03-2015) FullFullFullFullEmpty De regenton is meer grijs dan antraciet maar bevalt goed. Bestelling was keurig verpakt, wel wat later geleverd dan van te voren werd aangegeven

W. Koning (Amsterdam) (10-02-2015) FullFullFullFullFull Keurige regenton, mijn vrouw is er erg blij mee.

Tom Klein Haarhuis (04-02-2015) FullFullFullFullEmpty De kleur past mooi bij onze kozijnen en met 2 dagen in huis.