Top

100 liter Regenton Anzar groen

35% Korting
  • 100 liter Regenton Anzar groen
  • 100 liter Regenton Anzar groen
  • 100 liter Regenton Anzar groen
  • 100 liter Regenton Anzar groen
  • 100 liter Regenton Anzar groen
FullFullFullFullFull
(4.5 / 21 Reviews)
€ 61,00
39,95
per stuk
33,02 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

100 liter regenton groen - Anzar
Kunststof regentonnen


De groene 100 liter regenton Anzar wordt geleverd inclusief;
 35% extra korting op de regenton
 Gratis regenton tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 Deksel
 Nu tijdelijke aanbieding  
 25% korting op de standaard
 de 2e Anzar regenton gratis thuisbezorgd
 100 liter regenton actiepakket: regenton + standaard + vulautomaat [ klik voor actuele prijs ]

Groene regenton 100 liter

 Vierkant model met ronde hoeken
 Makkelijk aan te sluiten op een regenpijp
 Smal en hoog model waardoor ruimte besparend 
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

Heeft u weinig ruimte voor een regenton maar wil u toch voldoende regenwater opvangen? Dan is de groene 100 liter regenton Anzar precies wat u zoekt. Het is een smal en in verhouding wat hoger model waardoor deze waterton weinig ruimte inneemt, ook wel een vierkante regenton met ronde hoeken genoemd. Het materiaal van deze kunststof regenton bestaat uit gerecyclede kunststoffen, dit is beter voor het milieu en dankzij de nieuwste technieken is de kwaliteit beter dan dat het ooit geweest is, het soort materiaal voorkomt tevens algengroei aan de binnenzijde. De tuinslang kraan installeren is heel eenvoudig dankzij het voorgeboorde schroefdraad, u draait de kraan zo op regenton. Op de tuinslang kraan kunt u zoals het woord al zegt een (tuin)slang aansluiten, ook een Gardena koppeling past op deze kraan. Natuurlijk kunt u ook op de normale manier regenwater aftappen. Als u een standaard onder de regenton plaatst komt de ton wat hoger te staan zodat u het water zo in een gieter of emmer kunt laten lopen. Begin vandaag nog met het opvangen van hemelwater met onze Anzar regenton en geef de bloemetjes gratis water. Wist u dat u uw bloemen en planten het beste regenwater kunt geven omdat dit water geen kalk bevat? 

Technische specificaties
Inhoud 100 liter
Hoogte 940 mm
Diameter 340 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Groen
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 380 mm
Kleur standaard Zwart

Wat zeggen klanten over dit product?
Krämer; '' We zijn zeer tevreden over het product en de goede afleverservice. De bestelde regenton Anzar is volgens afspraak geleverd. Als wij nog iets nodig hebben, zullen wij zeer zeker eerst op deze site kijken. Perfecte zaak met perfecte service en prijzen. ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De groene 100 liter regenton aansluiten op de regenpijp?

Het aansluiten van een groene 100 liter regenton op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Anzar regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 5 tot 10 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 100 liter regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 100 liter regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard zwart
De kleur van de regenton standaard is zwart, net als de regenton tuinslang kraan. Wij raden aan om een standaard te plaatsen onder een regenton, hierdoor kunt u makkelijker water aftappen met een gieter of emmer en wordt het gewicht evenredig verdeeld over de standaard wat ten goede komt van de levensduur.  

Overloop set
Een overloop met slang kunt u bevestigen aan de zijkant van de Anzar regenton, bij dit model zit aan beide kanten een aansluit mogelijkheid. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. Deze methode is met name zinvol als uw regenpijp nergens op is aangesloten en boven de grond ophoudt. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

(extra) Tuinslang kraan 
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling. Bij normaal gebruik heeft u geen extra tuinslang kraan nodig, deze zit al bij de regenton inbegrepen. Echter kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de regenton door een windhoos omvalt, dat de tuinslang kraan bevriest of dat de hond er aan heeft zitten kauwen. Hoe dan ook, u kunt bij ons een extra reserve kraan bestellen. Mocht er dan iets gebeuren dan heeft u er altijd één op voorraad.


Reviews (21)
FullFullFullFullFull (4.5 / 21 Reviews)

Thomassen, geldrop (14-01-2018) FullFullFullFullEmpty De regenton werd volgens afspraak geleverd, communicatie per mail, volgens afgesproken tijd. Prima. Rechtstreeks op regenpijp aangesloten.

Nieuwenhuizen (15-11-2017) FullFullFullFullFull Mooie ton, goede service

A v Wingerde (19-08-2017) FullFullFullFullEmpty Regenten goed ontvangen in Delft.
Rechtstreeks aangesloten en kraan gemonteerd op verhoging gezet.
Werkt prima.

Egberts (11-08-2017) FullFullFullFullFull Doorsneemaat van de regenton is 2 cm meer dan de opgegeven maat en daardoor kon hij niet op de eerstgekozen plek staan. Verder prima met een geweldig snelle service.

Bos (03-08-2017) FullFullFullFullFull Bestelling volgende dag al geleverd. Super
Kwaliteit voldoet aan de verwachting .
Rechtstreeks aangesloten.

Jan Halverhout (27-07-2017) FullFullFullFullEmpty De regentonnen (2x100 en 1x225liter) de volgende dag ontvangen en de 2x100 rechtstreeks op de regenpijp aangesloten en de 225 middels de vulpijp waardoor overtollig water terugstroomt. Na een fikse regenbui zomaar 425 liter regenwater. Wat iets tegenviel is de kraan van de 225 die druppelt door bij de ring. Dit kan ik stoppen door de kraan door te draaien maar dan zit hij ondersteboven. Al met al toch tevreden.

Reactie Voertonnen.nl
of even de kraan opnieuw strak indraaien zodat kraan naar beneden staat of even het schroefdraad inwikkelen met tape!

Theo (20-07-2017) FullFullFullFullEmpty snelle levering,bedankt. makkelijk te plaatsen en aan te sluiten. alleen denk ik dat ik een te kleine gekocht heb, ton was de volgende dag al vol na een regenbuitje.maar ja gratis water is nooit weg en de plantjes genieten er ook van.

Sesink (21-06-2017) FullFullFullFullFull Helaas geen regen dus we kunnen hem nog niet uitproberen verder staat ie wel op zijn plaats ziet er goed uit

Geerts (09-06-2017) FullFullFullFullFull We hebben de regenton goed ontvangen en zijn er blij mee.

Dank.

Martin Pothoven Breda (04-06-2017) FullFullFullEmptyEmpty We hebben de ton goed ontvangen. Netjes afgeleverd. Vanwege een aanpassing van onze zithoek, is de ton nog niet aangesloten. Moet even goed kijken hoe ik de afvoer aansluit, dat kan nog een uitdaging worden...

Maria (11-05-2017) FullFullFullFullFull Regenton Anzar groen van 100 ltr. besteld.
Binnen 15 minuten reactie.
Dezelfde dag afgehaald in Almelo en aangesloten.
Perfect. Erg tevreden.

Jos Kolle (03-04-2017) FullFullFullFullFull Zeer tevreden over levering, product en prijs. De Anzar groen 100 ltr regenton vervangt de houten die < 3 jaar al vervangen moest worden en het nieuwe systeem (nagenoeg gesloten) maakt gelijk een eind aan de eerst altijd aanwezige muggenlarven. Dik tevreden over voertonnen.nl

Familie Lammers (04-03-2017) FullFullFullFullFull Prima regenton; makkelijk aan te sluiten, en de 100-liter ton is een perfecte maat voor ons kleine tuintje. We hebben een tweede op ons dakterras geplaatst.

Swinkels (21-08-2016) FullFullFullFullEmpty We hebben hem goed ontvangen. Nu nog gevuld worden. Hopelijk niet met regen water. Hij is ook snel geleverd. Ook een goed formaat.

kirchner (29-06-2016) FullFullFullFullFull Prima ontvangen, mooi verpakt en hij is al aangesloten en werkt (helaas) goed! (Helaas omdat het zoveel regent dit jaar, daarom heb ik hem ook aangeschaft, prima voor o.a. de tuinplanten)

Tiny Zegers (11-06-2016) FullFullFullFullFull wij hebben de regenton 100 liter Regenton Anzar groen ontvangen en al in gebruik genomen.
Prima geregeld.

Henk (23-12-2015) FullFullFullEmptyEmpty Alles is goed behalve de inloop zit even hoog als de overloop. D.w.z. het inloopbuisje moet goed gekit worden o.i.d. want anders loopt het water er aan die kant ook uit. En voor de inloop moest ik een bladvanger installeren want er kwamen bladeren in de regenton. En in de bladvanger moest ik fijn gaas plakken want er kwamen alsnog bladeren doorheen. Nu is het perfect, nu komen er geen bladeren e.d. meer onder het huis door wat verstoppingen geeft, dat was het doel.

Krämer (24-08-2015) FullFullFullFullFull We zijn zeer tevreden over het product en de goede afleverservice.
De bestelde regenton Anzar is volgens afspraak geleverd. Als wij nog iets nodig hebben, zullen wij zeer zeker eerst op deze site kijken.
Perfecte zaak met perfecte service en prijzen.

Thomas (06-07-2015) FullFullFullFullFull keurig aangekomen, fijn klein formaat past precies op het balkon
gr Thomas

Daan (09-06-2015) FullFullFullFullEmpty leuke waterton niet te groot .goed voor als je niet zoveel ruimte heb
snelle levering
en netjes antwoord gekregen op vragen

Fam. Teunissen Breda (04-02-2015) FullFullFullFullEmpty De waterton werd met 2 dagen thuis afgeleverd.
Wij hebben niet zo heel veel ruimte maar het past precies