Top

115 liter Regenton Storm

37% Korting
 • 115 liter regenton storm
 • Regenton storm standaard
 • Standaard finn storm
 • Deelbare anzar regenton standaard
 • Regenton storm sfeer
 • Regenton tuinslang kraan
rating 5
(4.7 / 18 Reviews)
€ 75,00
47,50
per stuk
39,26 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

115 liter regenton - Storm
Kunststof regentonnen


De 115 liter regenton Storm wordt geleverd inclusief;
 37% extra korting op de regenton
 Gratis regenton tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 Deksel met kinderbeveiliging
 Nu tijdelijke aanbieding  
 25% korting op de standaard
 De 2e regenton voor slechts € 44,95 en gratis thuisbezorgd
 115 liter regenton actiepakket: regenton + standaard + vulautomaat [ klik voor actuele prijs ]

115 liter regenton Storm

 A+ kwaliteit, extra sterk
 Deksel heeft een kinderbeveiliging
 Laag model
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

De 115 liter regenton Storm is een laag model in donker groene kleur en wordt geleverd met een zwarte deksel en tuinslang kraan. Deze regenton is van A+ kwaliteit ondanks dat die geproduceerd is van gerecycled materiaal. Een waterton van gerecycled kunststof is beter voor het milieu en door een speciale bewerking voorkomt het algengroei aan de binnenzijde. De regenton deksel heeft een kinderbeveiliging met een klik systeem waardoor deze niet zomaar van de ton te halen is, veiligheid gegarandeerd. De tuinslang kraan kunt u gemakkelijk op de 115 liter regenton schroeven. Met deze kraan kunt u normaal water aftappen of een tuinslang met koppeling aansluiten, ook een Gardena. Het is wel aan te raden om deze regentonnen op een standaard te plaatsen, zo past er gemakkelijk een gieter of emmer onder. Wordt ook milieu vriendelijk en begin vandaag nog met het opvangen van gratis regenwater. Wist u dat u uw bloemen en planten het beste regenwater kunt geven omdat dit water geen kalk bevat? Niet alleen beter voor de eigen portemonnee maar ook voor uw planten!

Technische specificaties
Inhoud 115 liter
Hoogte 680 mm
Diameter 500 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Zwart
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 620 mm
Kleur standaard Zwart of Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
J. Timmers; '' Wij zijn blij met de mooie regenton. Ik moet hem nog aansluiten op de regenpijp. Hij werd keurig verpakt, en netjes op tijd, afgeleverd. Kortom wij vinden Voertonnen.nl een aanrader. Nu maar hopen op regen.... ;-) ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De 115 liter regenton aansluiten op de regenpijp?

Het aansluiten van een 115 liter regenton Storm op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

 1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
 2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
 3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Storm regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 5 tot 10 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 115 liter regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 115 liter regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard zwart of groen
De kleur van de regenton standaard is zwart of groen, beide kleuren passen goed bij de ton. Wij raden aan om een standaard te plaatsen onder een regenton, hierdoor kunt u makkelijker water aftappen met een gieter of emmer en wordt het gewicht evenredig verdeeld over de standaard wat ten goede komt van de levensduur. Let op, het kan zijn dat de groene standaard qua kleur niet geheel overeenkomt met de regenton. Indien u dat niet mooi vindt is de zwarte standaard een goede oplossing. Beide standaards zijn wat groter dan de ton, het is de bedoeling dat u die voorop de standaard zet, u houdt wat ruimte over aan de achterzijde.

Overloop set
Een overloop met slang kunt u bevestigen aan de zijkant van de Storm regenton, bij dit model zit aan beide kanten een aansluit mogelijkheid. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. Deze methode is met name zinvol als uw regenpijp nergens op is aangesloten en boven de grond ophoudt. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

(extra) Tuinslang kraan 
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling. Bij normaal gebruik heeft u geen extra tuinslang kraan nodig, deze zit al bij de regenton inbegrepen. Echter kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de regenton door een windhoos omvalt, dat de tuinslang kraan bevriest of dat de hond er aan heeft zitten kauwen. Hoe dan ook, u kunt bij ons een extra reserve kraan bestellen. Mocht er dan iets gebeuren dan heeft u er altijd één op voorraad.


1 of meer € 47,50 per stuk
2 of meer € 44,95 per stuk


Reviews (18)
rating 5 (4.7 / 18 Reviews)

P.Hegger (31-08-2018) rating 5 Bestelling is goed ontvangen. Zijn zeer tevreden over de ton. Is nu aangesloten via regenpijp en deze past precies in het door ons uitgesneden gat in deksel.
Overloopslangetje gaat in gat van het deksel van een afvalbak van 50 liter. Al met al tevreden met deze constructie!

Bianca (03-08-2018) rating 5 Is al 2e regenton die wij besteld hebben. Ze worden netjes en op tijd bezorgd. Wij zijn erg tevreden!

Aart Rondon (02-08-2018) rating 5 Geweldig mooie regenton ik heb er meteen 2van genomen mooi kraantje erbij
Staat mooi bij onze houten kapschuur

Leo (12-02-2018) rating 5 20 minuten na het bestellen een e-mail ontvangen dat de bestelling was verzonden. Nog sneller dan Coolblue!
Prima product voor een goede prijs.

Rob (04-12-2017) rating 5 Niets op aan te merken!

Y. Tol (30-07-2017) rating 4 Bestelde regenton snel en correct ontvangen. Helaas mis stond het 210 liter vat in onze kleine tuin. Beter leek dus een 115 Liter exemplaar. Ook deze correct en snel ontvangen. Verrekening retour gezonden exemplaar binnen 3 dagen op onze bankrekening. Correcte afhandeling.

Vernhout (16-06-2017) rating 5 Een perfecte regenton, een bezorging conform afspraak. Dank voor deze feiten.

Femke (09-06-2017) rating 5 Perfect! Makkelijk aan te sluiten. Flinke opslag van water. Heel blij mee.

W Fokkens-Vreugdenhil (08-03-2016) rating 5 de regenton ( 115 liter, Storm) is snel en keurig verpakt geleverd, ben er erg blij mee, mijn vorige was veel te groot, en deze is precies goed. aan te raden!!
vriendelijke groeten!

J. Timmers (07-09-2015) rating 5 Wij zijn blij met de mooie regenton. Ik moet hem nog aansluiten op de regenpijp. Hij werd keurig verpakt, en netjes op tijd, afgeleverd. Kortom wij vinden Voertonnen een aanrader. Nu maar hopen op regen.... ;-)

Peter Doornhein. (26-05-2015) rating 5 De tonnen zijn aangekomen en ik ben super tevreden.
Met vriendelijke groet,
Peter Doornhein.

Kemp (22-02-2015) rating 5 Wij zijn zeer te reden met de geleverde regenton. De mail met de verwachte aanlevertijd door een zeer vriendelijke chauffeur is perfekt. De ton zit al behoorlijk vol door de regen van de laatste dagen. Wij zijn dus super tevreden Met vriendelijke groet

W.L. Janssen uit Eindhoven (04-02-2015) rating 4 Mooie stevige regenton, zit al helemaal vol met water

Fam. Hodes (15-08-2014) rating 4 Prima regenton, snel geleverd voor een nette prijs

R. Scheve (14-08-2014) rating 4 Top, snel geleverd nette prijs

Meenhuis (30-07-2014) rating 5 Heb de waterton aangesloten op de regenpijp, was niet moeilijk.
Mooi model, staat bij ons op de camping.

Peter Besteman (15-07-2014) rating 5 hele mooie goede 115 liter ton netjes op tijd ontvangen keurige service
een aanrader en de goedkoopste

Harrold (07-07-2014) rating 4 De regenton is netjes afgeleverd.
De standaard heeft een iets afwijkende kleur groen, maar dit is prima wat ons betreft.

Type de code over