Top

115 liter Regenton Storm actiepakket

40% Korting
  • 115 liter Regenton Storm actiepakket
  • 115 liter Regenton Storm actiepakket
  • 115 liter Regenton Storm actiepakket
  • 115 liter Regenton Storm actiepakket
  • 115 liter Regenton Storm actiepakket
  • 115 liter Regenton Storm actiepakket
  • 115 liter Regenton Storm actiepakket
FullFullFullFullFull
(4.8 / 9 Reviews)
€ 134,00
79,95
per stuk
66,07 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

115 liter regenton Storm actiepakket

Het 115 liter regenton actiepakket Storm wordt geleverd inclusief;

 115 liter regenton t.w.v. € 75,-
 Zwarte of groene regenton standaard t.w.v. € 35,-
 Vulautomaat t.w.v. € 15,-
 Regenton tuinslang kraan t.w.v. € 9,-
 Normaal € 134 nu tijdelijk voor € 79,95  

115 liter regenton Storm

 A+ kwaliteit, extra sterk
 Deksel heeft een kinderbeveiliging
 Laag model
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

De 115 liter regenton Storm is een laag model in donker groene kleur en wordt geleverd met een zwarte deksel en tuinslang kraan. Deze regenton is van A+ kwaliteit ondanks dat die geproduceerd is van gerecycled materiaal. Een waterton van gerecycled kunststof is beter voor het milieu en door een speciale bewerking voorkomt het algengroei aan de binnenzijde. De regenton deksel heeft een kinderbeveiliging met een klik systeem waardoor deze niet zomaar van de ton te halen is, veiligheid gegarandeerd. De tuinslang kraan kunt u gemakkelijk op de 115 liter regenton schroeven. Met deze kraan kunt u normaal water aftappen of een tuinslang met koppeling aansluiten, ook een Gardena. Het is wel aan te raden om deze regentonnen op een standaard te plaatsen, zo past er gemakkelijk een gieter of emmer onder. Wordt ook milieu vriendelijk en begin vandaag nog met het opvangen van gratis regenwater. Wist u dat u uw bloemen en planten het beste regenwater kunt geven omdat dit water geen kalk bevat? Niet alleen beter voor de eigen portemonnee maar ook voor uw planten!

Vulautomaat en verbinding set
Aan beide zijkanten van deze 115 liter regenton heeft u een aansluit mogelijkheid voor een vulautomaat. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. De maatvoering die u nodig heeft is afhankelijk van de diameter van uw regenpijp. In de meeste gevallen zal dit gaan om een regenpijp van 70 a 80 mm, is deze groter dan selecteert u de 90/100 mm variant. Indien de regenton verder dan 10 cm van de regenpijp komt te staan kunt u er een verbinding set bijbestellen. De slang van deze set komt tussen de vulautomaat en de regenton en werkt dus als een soort verlengstuk waardoor u een langere afstand kunt overbruggen. Daarnaast is het aansluiten van een regenton door middel van een vulautomaat eenvoudiger in combinatie met een verbinding set. Doordat de slang flexibel is komt het uitmeten en installeren van de vulautomaat minder nauwkeurig, de slang vangt het eventuele (hoogte) verschil tussen de aansluit mogelijkheid en de regenpijp op.

Wat zeggen klanten over dit product?
Rob; '' Het 115 liter Regenton Storm actiepakket werd snel geleverd en is precies wat we wilden. Mooi pakket. ''
Anne Jan: '' Prima ton (115 liter Regenton Storm) voor een prima prijs, keurig thuis gebracht op het afgesproken tijdstip! '' 
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Technische specificaties
Inhoud 115 liter
Hoogte 680 mm
Diameter 500 mm
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard  620 mm
Kleur standaard Zwart of Groen

Wilt u meer info over de 115 liter regenton Storm of deze los bestellen?
Klik dan op onderstaande regenton;

115 liter regenton Storm 


Reviews (9)
FullFullFullFullFull (4.8 / 9 Reviews)

Marjolijn Walstra (14-09-2017) FullFullFullFullFull Mijn complimenten voor de regenton, die prima bevalt. Ik vind hem qua model, materiaal, accessoires en afwerking erg mooi. Het water komt er nu ‘in vrije val’ in terecht. Ik heb een stuk tuinslang van 4 meter op het kraantje aangesloten, zodat het regenwater in een ander deel van de tuin kan weglopen (soms wel meer dan 100 liter per etmaal, schat ik) . Ideaal drainage-systeem! Voorheen kwam al al dat water pal naast de voordeur en dicht bij de voorgevel op de grond terecht, wat vochtproblemen in huis (met name de kelder) veroorzaakte. Ik zou er alleen nog een soort zeef ter grootte van het deksel op willen kunnen leggen.

L.Straat (06-08-2017) FullFullFullFullFull levering is goed aangekomen en snel afgeleverd

Frantsen n.m. Rotsterhaule Friesland (10-07-2017) FullFullFullFullEmpty mooie kwaliteit van de ton en snelle levering.
Zeer tevreden.

Dirk (10-07-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering, prima regenton voor die prijs.

Brigitte (31-05-2017) FullFullFullFullFull Prima regenton!

Rob (22-11-2016) FullFullFullFullEmpty Het 115 liter Regenton Storm actiepakket werd snel geleverd en is precies wat we wilden. Mooi pakket

C van Doorn (22-06-2016) FullFullFullFullFull Wij zijn heel tevreden hoe de materialen zijn afgeleverd bij ons thuis .De regenton moeten wij nog plaatsen I.V. M. levering blokhut.

Anne Jan (14-06-2016) FullFullFullFullFull Prima ton (115 liter Regenton Storm) voor een prima prijs, keurig thuis gebracht op het afgesproken tijdstip!

Aad Alkemade - Anna Paulowna (31-05-2016) FullFullFullFullFull Regenton goed aangekomen werkt prima