Top
120 liter houten regenton Wineman
Populair ! 29% Korting
 • 120 liter houten regenton wineman
 • 120 liter regenton wineman
 • Regenton wineman 120 liter
 • Regenton standaard wineman 120 liter
 • Houten regenton 120 liter
 • 50 liter regenton wineman sfeerfoto
 • Chromen kraan wineman
 • Wineman met chromen kraan
rating 5
(4.8 / 29 Reviews)
€ 140,00
99,95
82,60 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

120 liter houten regenton - Wineman
Houten regentonnenDe 120 liter houten regenton Wineman wordt geleverd inclusief;
 Gratis (zwarte) aftapkraan t.w.v. € 12,-
 Regenton deksel met handgreep
 Nu tijdelijke aanbieding  
 2 Wineman regentonnen met -32% extra korting
 Slechts € 94,95 per stuk
 de 2e Wineman regenton gratis thuisbezorgd

U wilt een houten regenton?

Neem dan een 120 liter Wineman regenton van kunststof omdat;
 Een kunststof regenton 3 tot 5 keer langer mee gaat dan hout
 Een Wineman voordeliger in aanschaf is t.o.v. een houten regenton
 Een kunststof regenton beter bestand is tegen wisselvallige weersomstandigheden
 Een Wineman onderhoudsvrij is, hout moet u elk jaar bewerken
 Een kunststof regenton minder snel verkleurd
 De Wineman niet van echt hout te onderscheiden is!

Een 120 liter houten regenton maar dan van kunststof, extra hoge kwaliteit. De 120 liter Wineman is één van onze best verkochte regentonnen uit het assortiment en dat is niet voor niets. Deze regenvaten lijken sprekend op antieke wijnvaten. Door de ruwe afwerking voelt het vat aan als hout, door de perfecte kleuren samenstelling van old brown en zwart ziet het er uit als hout, kortom deze houten regentonnen zijn niet van echt te onderscheiden. Doordat het kunststof regentonnen zijn met een houtlook heeft het een extra aantal voordelen. Kunststof is beter bestand tegen wisselende weersomstandigheden als kou, warmte, droogte en vochtigheid waardoor de levensduur aanzienlijk langer is. Hout zal na verloop van tijd gaan werken waardoor lekkages veelvuldig voorkomen, dit vergt veel onderhoud en reparaties zijn vaak moeilijk uit te voeren. Een Wineman regenton kent deze problemen niet waardoor het bij uitstek het beste alternatief is voor een houten regenton. De kraan draait u eenvoudig op het schroefdraad en voor extra gemak kiest u voor een regenton standaard, hierdoor komt de ton hoger te staan waardoor er een gieter of emmer onder past. Waarom een echte houten regenton aanschaffen als de nadelen niet opwegen tegen de voordelen van een kunststof Wineman? Twijfel daarom niet langer en schaf vandaag nog een 120 liter regenton Wineman aan, nu tijdelijk verkrijgbaar tegen een extra scherp tarief!

De nadelen van een houten regenton t.o.v. de kunststof Wineman;

 Duurder in aanschaf
 Heeft een zeer beperkte levensduur
 Moet u elk jaar bewerken om verrotting en verkleuring te voorkomen
 Het hout gaat werken waardoor het bij de kraan uiteindelijk gaat lekken
 Moet in de zomer vochtig zijn en in de winter droog, is dus eigenlijk helemaal niet geschikt voor opslag van water

Wat zeggen klanten over dit product?
Kees van der Loo'' De bestelde regenton voldoet zeer aan de verwachting. De kunststof ton lijkt heel erg op een echte houten ton. Op afstand zelfs niet van echt te onderscheiden. De verzending was zeer snel en goed verzorgd. ''
Henk uit Lelystad; '' Goede service en bezorging. De zending was compleet en goed verpakt. De kunststof ton lijkt net een houten exemplaar. We verwachten er lang plezier van te hebben. ''
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Technische specificaties
Inhoud 120 liter
Hoogte 650 mm
Diameter 550 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Old brown
Kleur deksel Old brown
Hoogte standaard 280 mm
Diameter standaard max.580 mm
Kleur standaard Old brown

Hoe sluit ik de 120 liter houten regenton aan op de regenpijp?

Het aansluiten van een 120 liter houten regenton op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

 1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
 2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
 3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Wineman regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 2,5 tot 5 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 120 liter houten regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 120 liter houten regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard
De regenton standaard van de Wineman is in dezelfde kleur en look als de regenton en loopt wat taps toe zodat het gewicht optimaal verdeeld wordt. Doordat u de regenton op een standaard plaatst komt deze hoger te staan waardoor u uit het laagste punt water kunt tappen. Op die manier blijft er geen water in de ton en kunt u het afgetapte regenwater makkelijk in een gieter laten lopen.

Overloop set
Een overloop set zorgt ervoor dat wanneer de regenton vol zit niet overloopt met water, het regenwater loopt via de luxe bijgeleverde slang weg. Indien u de regenpijp rechtstreeks aansluit is een overloop set zeker aan te raden. Om de set aan te kunnen sluiten op de Wineman hoeft u enkel een gaatje boren bovenin de regenton, ongeveer 2,5 tot 5 cm onder de rand voor een optimaal resultaat. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan, daarnaast komt het aansluiten minder nauwkeurig omdat de slang flexibel is. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

Luxe chromen kraan 
De luxe chromen kraan geeft een extra elegante uitstraling aan de Wineman regenton. De chromen regenton kraan is groter dan de kunststof kraan en komt wat verder van de ton te staan wat zorgt voor meer comfort tijdens het aftappen van regenwater. Het installeren is heel eenvoudig, u hoeft deze alleen op de ton te schroeven. Extra handig, het is mogelijk om een slang te installeren op deze chromen regenton kraan.


1 of meer € 99,95
2 of meer € 94,95


Reviews (29)
rating 5 (4.8 / 29 Reviews)

Schoordijk (04-12-2018) rating 5 Product keurig ontvangen ziet er prachtig uit en is inmiddels aangesloten en zit al lekker vol. Een aanwinst voor onze tuin!9bxsg

Rijkmans (23-10-2018) rating 5 Super mooie tonnen, staan schitterend in onze tuin.
Snel geleverd en makkelijk te installeren.

Hans (01-10-2018) rating 5 Vlotte afhandeling en toezending van mijn (kunststof)wineman regenton. Ziet er prima uit. Vorige week nog een standaard voor de ton besteld. Dan ga ik eens kijken hoe e.e.a. aan te sluiten.

han schellings (16-09-2018) rating 5 wij zijn er erg blij mee en hebben er voor de fam ook 1 gekocht

Wilma (19-08-2018) rating 5 Supersnelle levering van kunststof regenton. Ziet er erg goed uit!
Tot nu toe heel tevreden.

P.P.Waterman (05-08-2018) rating 5 Vlotte levering, ziet er prima uit.

Ronald Keller (24-07-2018) rating 5 Prima service en snelle, correcte levering.

Ed Kroon (11-07-2018) rating 5 De service is Prima,de ton werd de andere dag al geleverd.De ton staat op een mooie plaats en is het wachten op de regen.😀👍💦💥

L. Darnold (10-07-2018) rating 5 Vlotte service en mooie regenton....

Joop Beentjes (24-06-2018) rating 5 Snelle levering. Mooi product volgens verwachtingen. Prima !

Annemarie (08-05-2018) rating 5 Mooie regenton en snelle levering. Het zou misschien wel handig kunnen zijn om een korte aansluit instructie bij te voegen, maar verder ben ik heel tevreden.

van der Meij (03-05-2018) rating 5 de bestelling keurig op tijd geleverd. hij was makkelijk te installeren e werkt prima

Rob uit Schagen (29-08-2017) rating 5 Prachtige regenton, net echt, alles snel geleverd en keurig verpakt.
Was een kado voor onze dochter, ze vindt het geweldig mooi.

Manon (15-07-2017) rating 4 Prima regenton, snelle service

Blokland (10-04-2017) rating 5 leuke regenton en snelle levering helemaal top

Buren (13-03-2017) rating 5 wij zijn tevreden. Het is precies wat we er van verwacht hadden.

ten hove (23-01-2017) rating 5 Alles prima!

Bedankt.

Madeleine de Jong (29-08-2016) rating 4 Staat top
Regenpijp nog verbinden en dan klaar

Sellis (14-08-2016) rating 4 De regenton ziet er goed uit en we hopen dat deze in het gebruik ook makkelijk is. Aangezien we de regenpijp rechtstreeks in de regenton willen laten lopen zullen we nog een oplossing voor het maken van een mooi rond gat in de deksel moeten bedenken. Wellicht als service enkele tips op de site zetten?
Tevens hadden we ook een andere kraan besteld zodat er direct een tuinslang op aangesloten kan worden (makkelijk tijdens het laten leeglopen). Op de detailpagina van de kraan stond dat deze niet zou passen op 'onze' Wineman. We hadden de detailpagina echter niet gelezen, maar wel in het opmerkingenveld gevraagd of deze kraan gebruikt kon worden.
Jammer genoeg worden de opmerkingen niet altijd gelezen en zo zitten we dus met een kraan die we niet kunnen gebruiken. Als 'service' is een kortingscode van €5,95 aangeboden, maar we verschillen dus blijkbaar in mening over wat service is.
Conclusie: mooie spullen (ook al eerder 4 voertonnen gekocht), snelle levering, maar de service is helaas wat minder.

Reactie Voertonnen.nl
Opmerking wordt wel altijd gelezen maar kan zijn dat de bestelling dan al ingepakt en verwerkt is. Daarom bieden wij vele mogelijkheden om met ons in contact te komen (bellen, chat, mail, terug bel service). Het is jammer dat u de service wat minder vindt terwijl u slechts beperkt gebruik heeft gemaakt van onze service

Francien (16-07-2016) rating 5 De regenton was s,morgens al in huis TOP.
Dank je wel voor de goede service.

Familie De Haas (21-06-2016) rating 5
De ton ziet er heel mooi uit. Wij gebruiken hem i.p.v. onze houten ton voor het opslaan van vuilnis. Zo ziet het er heel mooi uit op het terras weer, en je ziet de vuilniszakken niet, en ook geen lelijke vuilniscontainer. Het sluit heel goed af en het blijft droog zelf in de regen (inmiddels getest) Er komen geen muggen of muizen bij, zo blijft het ook nog eens hygiënisch! De vorige houten ton viel helemaal uit elkaar na een paar jaar al, en er kwamen allemaal diertjes bij en het werd elke keer nat en vies. Hier is dit probleem opgelost. De ton is ook perfect ruim en licht van gewicht. Zo het was makkelijk om het naar boven te tillen. Het enige nadeelpuntje voor ons is dat het deksel van de ton zo'n vorm heeft dat het water na het regenen erin blijft staan. Maar toch blijft het een mooi product welke ik weer zou kopen! En een super snelle levering en service! Bij het betalen van een ton was er iets mis gegaan bij het iDeal waardoor de betaling dubbel werd uitgevoerd door de bank . Ik kreeg gelijk dezelfde uur nog een mailtje met het bericht dat het bedrag terug wordt gestort, wat ook gebeurde!

Rente van Dijk (16-06-2016) rating 5 Mooie houtlook regenton met standaard woensdag avond besteld smaandags in huis. Ziet er net echt uit. Perfect.

naar verwachting (01-06-2016) rating 5 Snel geleverd en netjes op de hoogte gehouden. De ton is een prima kunststof ton welke inderdaad echt hout lijkt. We wachten nu enkel op de standaard nog die er onder moet, maar daar waren wat levererings problemen mee, hebben we begrepen. Misschien een status update zou wel fijn zijn.

Fam. Emmer (04-05-2016) rating 4 Prima levering, maar in de regenton mis ik een aansluiting voor de regenvul automaat.

Reactie Voertonnen.nl
Hallo, dat klopt het is net als met een houten regenton, u moet zelf een gaatje boren voor de vulautomaat. Als u het helemaal netjes wilt doen zou ik een verbinding set aanschaffen.

Kees van der Loo (03-05-2016) rating 4 De bestelde regenton voldoet zeer aan de verwachting. De kunststof ton lijkt heel erg op een echte houten ton. Op afstand zelfs niet van echt te onderscheiden.
De verzending was zeer snel en goed verzorgd

Bram Scholtz (30-03-2016) rating 5 Na 3 dagen is de bestelde 120 liter Wineman Regenton afgeleverd. Echt een schitterende ton en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Super!!

Lotte (21-03-2016) rating 5 Maandagochtend besteld, werd even later gebeld of ze de regenton ook direct mochten brengen...tuurlijk! Super service. We zijn er erg blij mee.

Henk uit Lelystad (02-10-2015) rating 4 Goede service en bezorging. De zending was compleet en goed verpakt. De kunststof ton lijkt net een houten exemplaar. We verwachten er lang plezier van te hebben.

B van der Veen (29-06-2015) rating 4 Bij ons staat de regenton heel duidelijk in het zicht en wij wouden geen plastic waterton. Deze lijkt heel natuurlijk en de bezorging was op tijd

Type de code over