Top
120 liter houten regenton Wineman Greywash
29% Korting
 • 120 liter regenton wineman greywash
 • 240 liter regenton wineman greywash 1
 • Regenton wineman greywash 240 liter
 • Grijze houten regenton 120 liter
 • Houten regenton grijs 120l
 • Chromen kraan wineman
 • Wineman greywash met chromen kraan
 • Regenton standaard wineman greywash
rating 5
(4.7 / 17 Reviews)
€ 140,00
99,95
82,60 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

120 liter houten regenton - Wineman greywash
Houten regentonnenDe 120 liter houten regenton Wineman greywash wordt geleverd inclusief;
 Gratis (zwarte) aftapkraan t.w.v. € 12,-
 Regenton deksel met handgreep
 Nu tijdelijke aanbieding  
 2 Wineman regentonnen met -32% extra korting
 Slechts € 94,95 per stuk
 de 2e Wineman regenton gratis thuisbezorgd

U wilt een houten regenton?

Neem dan een 120 liter Wineman regenton van kunststof omdat;
 Een kunststof regenton 3 tot 5 keer langer mee gaat dan hout
 Een Wineman voordeliger in aanschaf is t.o.v. een houten regenton
 Een kunststof regenton beter bestand is tegen wisselvallige weersomstandigheden
 Een Wineman onderhoudsvrij is, hout moet u elk jaar bewerken
 Een kunststof regenton minder snel verkleurd
 De Wineman niet van echt hout te onderscheiden is!

Een houten regenton geproduceerd van kunststof, u leest het goed. De 120 liter Wineman greywash is een kunststof watervat voorzien van een houtlook. Dankzij de nieuwste productie technieken voelt de structuur aan of deze van hout is en heeft het de looks van een antiek Frans wijnvat, niet van een echt houten vat te onderscheiden! Dat deze waterton van kunststof is heeft een heel aantal voordelen in vergelijking met echt hout. Dat de 120 liter Wineman greywash onderhoudsvrij is en een langere levensduur heeft worden als grootste voordelen gezien. In deze moderne ''houten regenton'' zitten de tinten wit, zwart en grijs verwerkt. De deksel heeft een elegant handvat en is makkelijk af te nemen. De bijgeleverde zwarte kunststof kraan installeert u door deze in het schroefdraad te draaien. Voor extra gemak kiest u voor een regenton standaard, hierdoor komt de ton hoger te staan waardoor er een gieter of emmer onder past. Waarom een echte houten regenton aanschaffen als de nadelen niet opwegen tegen de voordelen van een kunststof Wineman? Twijfel daarom niet langer en schaf vandaag nog deze prachtige 120 liter regenton Wineman greywash aan, nu tijdelijk verkrijgbaar tegen een extra scherp tarief!

De nadelen van een houten regenton t.o.v. de kunststof Wineman;

 Duurder in aanschaf
 Heeft een zeer beperkte levensduur
 Moet u elk jaar bewerken om verrotting en verkleuring te voorkomen
 Het hout gaat werken waardoor het bij de kraan uiteindelijk gaat lekken
 Moet in de zomer vochtig zijn en in de winter droog, is dus eigenlijk helemaal niet geschikt voor opslag van water

Wat zeggen klanten over dit product?
Ruud'' De Wineman greywash hebben we in goede orde ontvangen en is echt mooi. Ik ben er blij mee! ''
Carlo; '' Echt helemaal blij met onze regenton. Super kwaliteit en een snelle levering. ''
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Technische specificaties
Inhoud 120 liter
Hoogte 650 mm
Diameter 550 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Greywash
Kleur deksel Greywash
Hoogte standaard 280 mm
Diameter standaard max.580 mm
Kleur standaard Greywash

Hoe sluit ik de 120 liter houten regenton aan op de regenpijp?

Het aansluiten van een 120 liter houten regenton op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

 1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
 2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
 3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Wineman regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 2,5 tot 5 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 120 liter houten regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 120 liter houten regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard
De regenton standaard van de Wineman is in dezelfde kleur en look als de regenton en loopt wat taps toe zodat het gewicht optimaal verdeeld wordt. Doordat u de regenton op een standaard plaatst komt deze hoger te staan waardoor u uit het laagste punt water kunt tappen. Op die manier blijft er geen water in de ton en kunt u het afgetapte regenwater makkelijk in een gieter laten lopen.

Overloop set
Een overloop set zorgt ervoor dat wanneer de regenton vol zit niet overloopt met water, het regenwater loopt via de luxe bijgeleverde slang weg. Indien u de regenpijp rechtstreeks aansluit is een overloop set zeker aan te raden. Om de set aan te kunnen sluiten op de Wineman hoeft u enkel een gaatje boren bovenin de regenton, ongeveer 2,5 tot 5 cm onder de rand voor een optimaal resultaat. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan, daarnaast komt het aansluiten minder nauwkeurig omdat de slang flexibel is. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

Luxe chromen kraan 
De luxe chromen kraan geeft een extra elegante uitstraling aan de Wineman regenton. De chromen regenton kraan is groter dan de kunststof kraan en komt wat verder van de ton te staan wat zorgt voor meer comfort tijdens het aftappen van regenwater. Het installeren is heel eenvoudig, u hoeft deze alleen op de ton te schroeven. Extra handig, het is mogelijk om een slang te installeren op deze chromen regenton kraan.


1 of meer € 99,95
2 of meer € 94,95


Reviews (17)
rating 5 (4.7 / 17 Reviews)

Jeronimo (04-10-2018) rating 5 De ton is goed aangekomen en is al aangesloten ben erg te vreden

van Es (31-08-2018) rating 4 De ton met voet is snel en goed aangekomen in H.I.Ambacht.
Nadeel met voet zou er standaard een andere kraan op moeten zitten zodat de gieter er goed onder past.

Esther (07-06-2018) rating 5 Helemaal naar wens , netjes en snel bezorgd.

Peter (08-05-2018) rating 4 Lekker snel bezorgd. Goede immitatie van een houten ton, lekker licht in gewicht

Alfred (05-05-2018) rating 5 De bestelling is netjes bezorgd in een ruime doos. De regenton Wineman greywash heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Wij zijn helemaal tevreden met deze regenton.

van Binnendijk (26-08-2017) rating 5 De bestelling is in goede staat aangekomen in Tiel...Snelle levering...De kwaliteit van de 120 liter regenton voldoet geheel aan mijn verwachtingen...De ton op de dag van aflevering direct aangesloten...Na een geweldige regenbui was de ton zo vol...ton weer leeggemaakt en vervolgens een overloop gemaakt...het geheel functioneerd geweldig.

Marco weijers (04-08-2017) rating 4 Super ton staat leuk in de tuin snelle levering prima

Frans Pieters (30-07-2017) rating 4 Top ton helemaal naar wens. Vind alleen de voet wat te duur, maar ja hij is wel erg mooi hoor.
Snelle levering. Ik geef een 8.5.

Mars (26-06-2017) rating 5 Goed ontvangen!
Mooie regenton helemaal leuk in de tuin!

Hanspeter (31-03-2017) rating 5 Gisteren 2 regentonnen besteld, vandaag ontvangen, gaten geboord in deksel voor watertoe- en afvoer en klaar. Staat super-mooi en wij zijn daarom dik tevreden!

Preenen (11-01-2017) rating 5 Makkelijk besteld, snel geleverd. De regenton Wineman ziet erg degelijk uit. Alle benodigdheden zaten er, zoals besteld, bij.
Enige tip die ik heb: een instructiefilmpje over aansluiting op regenpijp.


Carlo (16-09-2016) rating 5 Echt helemaal blij met onze regenton.
Super kwaliteit en een snelle levering.

Ina Burgers (06-08-2016) rating 5 Wij zijn blij met de mooie regenton van kunststof.

Klaas de Wit (04-08-2016) rating 4 De regenton is goed aangekomen in de Gemeente Koggenland. Helaas ontbrak de voet, maar daar heb ik al een mail over gestuurd.

Reactie Voertonnen.nl
De voet ontbrak niet, maar was niet besteld ;)

Beunk (11-07-2016) rating 5 De regenton en voet zijn goed aangekomen in de gemeente Oost Gelre .
Hij voldoet helemaal .

Ruud (05-07-2016) rating 5 De Wineman greywash hebben we in goede orde ontvangen en is echt mooi. Ik ben er blij mee!

Roos (03-07-2016) rating 5 Superblij met m'n mooie regenton. Deze maakt m'n tuin helemaal af. Functioneel maar ook zeker een eyecatcher.

Type de code over