Top

170 liter Regenton Storm groen

31% Korting
 • 170 liter regenton storm standaard
 • 168 liter regenton harcostar
 • 170 liter regenton storm groen
 • Standaard finn storm
 • Deelbare anzar regenton standaard
 • Regenton tuinslang kraan
rating 5
(4.7 / 10 Reviews)
€ 82,50
56,95
per stuk
47,07 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

170 liter regenton - Storm
Kunststof regentonnen


De 170 liter regenton Storm wordt geleverd inclusief;
 31% extra korting op de regenton
 Gratis regenton tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 Deksel met kinderbeveiliging
 Nu tijdelijke aanbieding  
 25% korting op de standaard
 De 2e regenton voor slechts € 53,50 en gratis thuisbezorgd
 170 liter regenton actiepakket: regenton + standaard + vulautomaat [ klik voor actuele prijs ]

Groene 170 liter regenton

 A+ kwaliteit, extra sterk
 Deksel heeft een kinderbeveiliging
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

De groene 170 liter regenton Storm is een compact model met een traditionele uitstraling. Doordat deze kunststof regentonnen een ideale maatvoering hebben, dat wil zeggen niet te groot of te klein, zult u deze waterton in diverse tuinen aantreffen. Door zijn robuuste A+ kwaliteit heeft deze regenton een levensduur van vele jaren, ondanks dat ze geproduceerd zijn van gerecycled materiaal. Het gebruik van dit materiaal doet geen afbreuk aan de kwaliteit maar is wel beter voor het milieu. De zwarte regenton deksel is voorzien van een kinderbeveiliging met kliksysteem, extra veilig voor (kleine) kinderen. Doordat de regenton deksel wel afneembaar is kunt u ervoor kiezen om met een emmer water vanaf de bovenkant te scheppen. Het is natuurlijk ook mogelijk om water af te tappen via de tuinslang kraan die u eenvoudig op het schroefdraad aansluit, dit is een normale kraan waar u eventueel ook een (Gardena) tuinslang op kunt bevestigen. Wij raden u aan om deze kunststof regenton op een standaard (voet) te plaatsen. Een regenton standaard is zo ontworpen dat het gewicht van een volle regenton optimaal verdeeld wordt waardoor het de levensduur verlengt. Daarnaast is een standaard extra handig omdat de waterton hoger komt te staan waardoor u er gemakkelijk een gieter onder kunt plaatsen. Een beter milieu begint bij uzelf, wacht daarom niet te lang en begin vandaag nog met het opvangen van regenwater. Wist u dat regenwater geen kalk bevat? Kalkvrij water is beter voor bloemen en planten en daarnaast ook nog is gratis!

Technische specificaties
Inhoud 170 liter
Hoogte 820 mm
Diameter 580 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Zwart
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 620 mm
Kleur standaard Zwart of Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
Valentijn R; '' 170 liter regenton besteld en netjes ontvangen. Duidelijke instructies erbij en de voet als optie. Alles aangesloten op de regenpijp, laat de regen maar komen ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De 170 liter regenton aansluiten op de regenpijp?

Het aansluiten van een 170 liter regenton Storm op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

 1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
 2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
 3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Storm regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 5 tot 10 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 170 liter regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 170 liter regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard zwart of groen
De kleur van de regenton standaard is zwart of groen, beide kleuren passen goed bij de ton. Wij raden aan om een standaard te plaatsen onder een regenton, hierdoor kunt u makkelijker water aftappen met een gieter of emmer en wordt het gewicht evenredig verdeeld over de standaard wat ten goede komt van de levensduur. Let op, het kan zijn dat de groene standaard qua kleur niet geheel overeenkomt met de regenton. Indien u dat niet mooi vindt is de zwarte standaard een goede oplossing.

Overloop set
Een overloop met slang kunt u bevestigen aan de zijkant van de Storm regenton, bij dit model zit aan beide kanten een aansluit mogelijkheid. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. Deze methode is met name zinvol als uw regenpijp nergens op is aangesloten en boven de grond ophoudt. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

(extra) Tuinslang kraan 
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling. Bij normaal gebruik heeft u geen extra tuinslang kraan nodig, deze zit al bij de regenton inbegrepen. Echter kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de regenton door een windhoos omvalt, dat de tuinslang kraan bevriest of dat de hond er aan heeft zitten kauwen. Hoe dan ook, u kunt bij ons een extra reserve kraan bestellen. Mocht er dan iets gebeuren dan heeft u er altijd één op voorraad.


1 of meer € 56,95 per stuk
2 of meer € 53,50 per stuk


Reviews (10)
rating 5 (4.7 / 10 Reviews)

John Brabander (16-09-2018) rating 5 beste regenton en snelle levering👍👍mx3ub

Smith (18-07-2018) rating 4 Mooie regenton en netjes optijd bezorgd.

A van der Stroom (30-06-2018) rating 4 Mooie regentonnen .en netjes geleverd .misschien het vermelden waard dat de kraantjes in het deksel zitten .terwijl de andere bestelde spullen onderin de
Tonnen lag .nu nog even wachten op regen

Faber (30-06-2018) rating 5 De regenton 4 weken geleden in goede staat ontvangen. Echter tot nu toe 0 mm regen gehad. Maar dat is nu juist de reden dat ik deze aangeschaft heb: om in perioden als deze een voorraadje regenwater tot mijn beschikking te hebben. Ik heb goede hoop!

De regenton van 170 L. is goed ontvangen. Ik heb z (18-06-2018) rating 5 De regenton van 170 L. is goed ontvangen. Ik heb zelf een afwateringssysteem gemaakt en aangesloten op de goot van ons prieel. De regenton voldoet prima.

P.M. (01-04-2018) rating 5 170 liter regenton besteld en netjes ontvangen. Duidelijke instructie erbij en de voet en extra overloopset als optie.
Ben zeer tevreden.

H.N (31-08-2017) rating 4 Contact met Voertonnen.nl is prettig, snelle reactie op mail en goed geholpen. Ton met toebehoren keurig verpakt en netjes afgeleverd.

J.M. van S. (31-08-2017) rating 5 regenton in goede orde ontvangen, compleet met voet en overloop set, aangesloten op de regenpijp en met de recente regenval nu goed gevuld

C. T. (11-03-2017) rating 5 Zeer tevreden . Aanvraag, orderbevestiging, factuur snel en volledig. Vervoerder bezorgde ruim binnen de opgegeven tijdsplanning. Regenton type Storm was keurig verpakt.

Valentijn R. (04-01-2016) rating 5 170 liter regenton besteld en netjes ontvangen. Duidelijke instructie erbij en de voet als optie. Alles aangesloten op de regenpijp, laat de regen maar komen

Type de code over