Top

170 liter Regenton Storm actiepakket

37% Korting
  • 170 liter Regenton Storm actiepakket
  • 170 liter Regenton Storm actiepakket
  • 170 liter Regenton Storm actiepakket
  • 170 liter Regenton Storm actiepakket
  • 170 liter Regenton Storm actiepakket
  • 170 liter Regenton Storm actiepakket
  • 170 liter Regenton Storm actiepakket
  • 170 liter Regenton Storm actiepakket
  • 170 liter Regenton Storm actiepakket
FullFullFullFullFull
(4.8 / 10 Reviews)
€ 142,00
89,95
per stuk
74,34 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

170 liter regenton Storm actiepakket

Het 170 liter regenton actiepakket Storm wordt geleverd inclusief;

 170 liter regenton t.w.v. € 82,50
 Zwarte of groene regenton standaard t.w.v. € 35,-
 Vulautomaat t.w.v. € 15,-
 Regenton tuinslang kraan t.w.v. € 9,-
 Normaal € 142 nu tijdelijk voor € 89,95  

170 liter regenton Storm

 A+ kwaliteit, extra sterk
 Deksel heeft een kinderbeveiliging
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

De 170 liter regenton Storm is een compact model met een traditionele uitstraling. Doordat deze kunststof regentonnen een ideale maatvoering hebben, dat wil zeggen niet te groot of te klein, zult u deze waterton in diverse tuinen aantreffen. Door zijn robuuste A+ kwaliteit heeft deze regenton een levensduur van vele jaren, ondanks dat ze geproduceerd zijn van gerecycled materiaal. Het gebruik van dit materiaal doet geen afbreuk aan de kwaliteit maar is wel beter voor het milieu. De zwarte regenton deksel is voorzien van een kinderbeveiliging met kliksysteem, extra veilig voor (kleine) kinderen. Doordat de regenton deksel wel afneembaar is kunt u ervoor kiezen om met een emmer water vanaf de bovenkant te scheppen. Het is natuurlijk ook mogelijk om water af te tappen via de tuinslang kraan die u eenvoudig op het schroefdraad aansluit, dit is een normale kraan waar u eventueel ook een (Gardena) tuinslang op kunt bevestigen. Wij raden u aan om deze kunststof regenton op een standaard (voet) te plaatsen. Een regenton standaard is zo ontworpen dat het gewicht van een volle regenton optimaal verdeeld wordt waardoor het de levensduur verlengt. Daarnaast is een standaard extra handig omdat de waterton hoger komt te staan waardoor u er gemakkelijk een gieter onder kunt plaatsen. Een beter milieu begint bij uzelf, wacht daarom niet te lang en begin vandaag nog met het opvangen van regenwater. Wist u dat regenwater geen kalk bevat? Kalkvrij water is beter voor bloemen en planten en daarnaast ook nog is gratis!

Vulautomaat en verbinding set
Aan beide zijkanten van deze 170 liter regenton heeft u een aansluit mogelijkheid voor een vulautomaat. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. De maatvoering die u nodig heeft is afhankelijk van de diameter van uw regenpijp. In de meeste gevallen zal dit gaan om een regenpijp van 70 a 80 mm, is deze groter dan selecteert u de 90/100 mm variant. Indien de regenton verder dan 10 cm van de regenpijp komt te staan kunt u er een verbinding set bijbestellen. De slang van deze set komt tussen de vulautomaat en de regenton en werkt dus als een soort verlengstuk waardoor u een langere afstand kunt overbruggen. Daarnaast is het aansluiten van een regenton door middel van een vulautomaat eenvoudiger in combinatie met een verbinding set. Doordat de slang flexibel is komt het uitmeten en installeren van de vulautomaat minder nauwkeurig, de slang vangt het eventuele (hoogte) verschil tussen de aansluit mogelijkheid en de regenpijp op.

Technische specificaties
Inhoud 170 liter
Hoogte 820 mm
Diameter 580 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Zwart
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 620 mm
Kleur standaard Zwart of Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
Valentijn R; '' 170 liter regenton besteld en netjes ontvangen. Duidelijke instructies erbij en de voet als optie. Alles aangesloten op de regenpijp, laat de regen maar komen ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Wilt u meer info over de 170 liter regenton Storm of deze los bestellen?
Klik dan op onderstaande regenton;

170 liter regenton Storm 


Reviews (10)
FullFullFullFullFull (4.8 / 10 Reviews)

Jasper (18-11-2017) FullFullFullFullFull Mooie ton en goede kwaliteit. Goed op de hoogte gehouden over de verzending en goed verpakt.

Hans (08-11-2017) FullFullFullFullEmpty Regenton keurig ontvangen. Eén maar......de voet is niet precies passend onder de ton. Verder alles op orde.

Reactie Voertonnen.nl
Zit altijd een klein randje langs!

Henny (29-09-2017) FullFullFullFullEmpty 170 liter ton besteld en mooi op tijd geleverd. Mooi compleet en het werkt!

I.Sipkema (12-09-2017) FullFullFullFullFull Mooie ton met mooie afwerking. Dag na bestelling al in huis.

Jim (04-09-2017) FullFullFullFullFull 170 liter ton besteld en de volgende dag ontvangen. Met 2 linker handen was het niet simpel, maar zelfs voor mij was het na wat nadenken, passen en meten, de meeste tijd versleten. Hopelijk loopt na een plensbui de keuken niet meer onder water.

Gerrit (21-08-2017) FullFullFullFullFull Na een dag al bezorgd. Gemakkelijk te plaatsen. Was na 2 dagen al behoorlijk gevuld na een flinke regenbui. Monteren aan pijp ging ook prima. Vulset zonder kit geplaatst. Werkt prima.

Ed (15-08-2017) FullFullFullFullFull Snelle service en hele goede ton. Prima materiaal voor scherpe prijs. Tip: misschien vermelden welke lijmen/kitten te gebruiken voor verbindingsset/vulautomaat. Aanrader.

Reactie Voertonnen.nl
Gewoon een kit bestemd voor vochtige ruimte ;)

Boots (03-08-2017) FullFullFullFullFull De bestelling is goed aan gekomen
De regenton voldoet volledig aan mijn verwachting.
en hij werd prima op tijd bezorgd.

van mossevelde marc (22-07-2017) FullFullFullFullFull regenton van 170 liter besteld, betaald en ontvangen volgens de afspraak. alles in orde. nergens iets op aan te merken.

Valentijn R (21-02-2017) FullFullFullFullFull 170 liter regenton besteld en netjes ontvangen. Duidelijke instructies erbij en de voet als optie. Alles aangesloten op de regenpijp, laat de regen maar komen