Top

170 liter Regenton Storm antraciet

31% Korting
  • 170 liter regenton storm grijs
  • Deelbare anzar regenton standaard
  • Regenton tuinslang kraan
rating 5
(5 / 11 Reviews)
€ 82,50
56,95
per stuk
47,07 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

170 liter regenton antraciet - Storm
Kunststof regentonnen


De antraciete 170 liter regenton Storm wordt geleverd inclusief;
 31% extra korting op de regenton
 Gratis regenton tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 Deksel met kinderbeveiliging
 Nu tijdelijke aanbieding  
 25% korting op de standaard
 De 2e regenton voor slechts € 53,50 en gratis thuisbezorgd
 170 liter regenton actiepakket: regenton + standaard + vulautomaat [ klik voor actuele prijs ]

Antraciete 170 liter regenton

 A+ kwaliteit, extra sterk
 Deksel heeft een kinderbeveiliging
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

De antraciete 170 liter regenton Storm is een goede kwaliteit regenton en heeft een lange levensduur waar u jarenlang plezier van heeft. Deze regenton is zeer milieu vriendelijk omdat deze gefabriceerd is van gerecycled materiaal zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit, tevens goed vorstbestendig onder normale weersomstandigheden. Daarnaast is het regenwater opvangen en (her)gebruiken i.p.v. direct lozen in het riool natuurlijk al een milieu vriendelijke oplossing. Een antraciete / grijze regenton wordt qua kleur de laatste jaren steeds populairder. De aansluiting kan rechtstreeks via de deksel indien u een regenpijp heeft zonder afvoer of d.m.v. een aansluiting aan de zijkant indien u een regenpijp gaat onderbreken met een (ondergrondse) afvoer. Aan beide zijkanten van de ton zit een aansluiting die u hiervoor kunt gebruiken. De zwarte deksel is afneembaar en voorzien van een kinderbeveiliging met kliksysteem. Aan de onderkant van de waterton zit een schroefdraad aansluiting waar u de bijgeleverde tuinslang kraan in kunt schroeven, geen gedoe met kit of lijm maar een degelijke lekvrije aansluiting! De tuinslang kraan is een normale aftapkraan waar u gieters mee kunt vullen of waar u een (Gardena) tuinslang op aan kunt sluiten. Extra tip; schaf een regenton standaard (voet) aan met 25% korting. Dit is een stabiele verhoging waardoor u er gemakkelijk een gieter onder kunt plaatsen. De standaard is zo ontworpen dat het gewicht, een ton vol met gratis regenwater weegt al gauw ruim 170 kilo, optimaal verdeeld wordt wat ten goede komt van de levensduur van de regenton. Een beter milieu begint bij uzelf, wacht daarom niet te lang en begin vandaag nog met het opvangen van regenwater. Wist u dat regenwater geen kalk bevat? Kalkvrij water is beter voor bloemen en planten en daarnaast ook nog is gratis!

Technische specificaties
Inhoud 170 liter
Hoogte 820 mm
Diameter 580 mm
Kleur regenton Antraciet
Kleur deksel Zwart
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 620 mm
Kleur standaard Zwart

Wat zeggen klanten over dit product?
Cornelis T.; '' Zeer tevreden. Aanvraag, orderbevestiging, factuur snel en volledig. Vervoerder bezorgde ruim binnen de opgegeven tijdsplanning. Regenton type Storm was keurig verpakt ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De 170 liter regenton aansluiten op de regenpijp?

Het aansluiten van een 170 liter regenton Storm op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Storm regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 5 tot 10 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 170 liter regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 170 liter regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard zwart
De kleur van de regenton standaard is zwart, de kleurt past goed bij de ton. Wij raden aan om een standaard te plaatsen onder een regenton, hierdoor kunt u makkelijker water aftappen met een gieter of emmer en wordt het gewicht evenredig verdeeld over de standaard wat ten goede komt van de levensduur.

Overloop set
Een overloop met slang kunt u bevestigen aan de zijkant van de Storm regenton, bij dit model zit aan beide kanten een aansluit mogelijkheid. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. Deze methode is met name zinvol als uw regenpijp nergens op is aangesloten en boven de grond ophoudt. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

(extra) Tuinslang kraan 
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling. Bij normaal gebruik heeft u geen extra tuinslang kraan nodig, deze zit al bij de regenton inbegrepen. Echter kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de regenton door een windhoos omvalt, dat de tuinslang kraan bevriest of dat de hond er aan heeft zitten kauwen. Hoe dan ook, u kunt bij ons een extra reserve kraan bestellen. Mocht er dan iets gebeuren dan heeft u er altijd één op voorraad.


1 of meer € 56,95 per stuk
2 of meer € 53,50 per stuk


Reviews (11)
rating 5 (5 / 11 Reviews)

Marco van der Spek (03-11-2018) rating 5 Voor de 2de keer een bestelling gedaan,allebei de keren snel en correct.

Miranda de Jong (22-10-2018) rating 5 Wij hebben de regenton goed ontvangen.
En we zijn er zeer tevreden over.
Degelijk en de prijs is ook laag.

Annemarie Bronckers (13-08-2018) rating 5 De ton is netjes bezorgd in Oosterhout NB. Het aansluiten op de regenpijp was niet heel simpel maar is uiteindelijk wel gelukt naar tevredenheid. Hij ziet er prima uit.
vr groet, Annemarie Bronckers

Erik (01-07-2018) rating 5 Snelle levering en regenwater kraan erbij besteld. Montage makkelijk, echter als ik het gat in de pijp heb geboord en het rubber erin duw, weet je dus niet of deze goed zit, nu wachten op de eerste regenbui. Vooralsnog lijkt het me een goede aankoop.

Dahoe (19-06-2018) rating 5 De regentonnen zijn goed aan gekomen over de kwaliteit ben ik ook tevreden
Over service ben ik zeer tevreden. de regen bevalt goed en in de regenton heb ik bijna vol water.

Tiebosch (18-06-2018) rating 5 5 sterren. Prima kwaliteit, goed en snel ontvangen.

de Jong. (13-06-2018) rating 5 Regenton in goede staat ontvangen,leuke kleur antraciet
Snel bezorgt en netjes verpakt echt een top bedrijf!!

Vr. Groet fam. de Jong.
Katwijk.


vd Brom (24-04-2018) rating 5 Wij hebben de regentonnen in goede staat ontvangen.
En het was ook snel allemaal geregeld.
Wij hadden er 2 besteld en achteraf gezien, hadden wij er maar eentje nodig gehad.
Maar daar komt ook wel weer een bestemming voor.
De kleur antraciet vindt ik mooi.
En het is handig dat wij in de deksel zelf ergens een gat kunnen boren op de daarvoor gemerkte plekken.
Bedankt voor de snelle service.

vd Brom (19-04-2018) rating 5 Wij hebben de regentonnen in nette verpakking ontvangen. Wij zijn er blij mee.

de Groot (16-04-2018) rating 5 Helemaal correct 👍

René van den Boom (14-02-2018) rating 5 De regenton in goede staat ontvangen.
Uitstekende kwaliteit van de regenton.
Aangesloten op een afvoer van een platdak.
Wateropvang, middels kraantje geen enkel probleem.
Met vriendelijke groet,

René van den Boom
Roosendaal

Type de code over