Top
180 liter Regenton Actiepakket
36% Korting
  • 180 liter smart regenton actiepakket
  • 180 liter regenton met tuinslang kraan
  • Grijze regenton met voet
  • Deksel met filter grijze regenton smart
  • Regenton pomp
  • Regenton pomp 1
  • Regenton filter
  • Regenton tuinslang kraan
  • Deelbare anzar regenton standaard
rating 4
(4 / 5 Reviews)
€ 367,00
234,95
194,17 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 - 3 werkdagen

180 liter SMART regenton actiepakket 

Het 180 liter SMART regenton actiepakket bestaat uit;

 2x SMART regenton 180 liter grijs t.w.v. € 160,-
 2x Gratis zwarte aftapkraan t.w.v. € 20,-
 2x Gratis filter t.w.v. € 4,-
 2x Multifunctionele deksel
 2x Zwarte regenton standaard t.w.v. € 80,-
 2x Zwarte tuinslang kraan t.w.v. € 18,-
 1x Regenton filter set bestaande uit 3 filters t.w.v. € 5,-
 Nu tijdelijke met gratis regenton pomp t.w.v. € 80,-

 Normaal € 367 nu tijdelijk voor € 234,95 
 Dat is -36% extra korting
 De 2e SMART regenton gratis thuisbezorgd

180 liter regenton SMART

 Kant & klaar model
 Veel aansluit mogelijkheden
 Ook te gebruiken zonder regenpijp!
 Zeer makkelijk te installeren
 Extra stevige kwaliteit, gaat tot 3 keer langer mee
 Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, beste keus!

De 180 liter regentonen zijn van zeer hoge kwaliteit! Door het unieke overloop systeem kunnen de regentonnen niet overstromen en wordt overtollig regenwater eenvoudig afgevoerd, een overloop of verbinding set kunt u optioneel bijbestellen. U kunt u de overloop ook gebruiken om de  regentonnen aan elkaar koppelen, zo heeft u voordelig een regenton van 360 liter. Een regenton standaard zorgt ervoor dat de regenton 27,5 cm hoger komt te staan, zo plaatst u er gemakkelijk een gieter onder. Het eerste vuil wordt tegen gehouden door de opstaande rand van de regenton deksel, de fijne deeltjes worden eruit gefilterd door de regenton filters. Met de tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen of een (Gardena) tuinslang op de kraan klikken. De regenton pomp is een zeer krachtig apparaat en sproeit maar liefst 2700 liter per uur met een opvoerhoogte van 13 meter. Op de regenton pomp kunt u alle typen tuinslangen aansluiten voor een optimale bewatering van uw tuin. Tevens is het mogelijk om auto's af te spuiten, ruiten af te sproeien en ga zo maar door. Met de regenton pomp haalt u het maximale uit uw schoon en milieu vriendelijk opgevangen regenwater. U krijgt 1 jaar fabrieksgarantie bij de regenton pomp.

Technische specificaties
Inhoud 180 liter
Hoogte 800 mm
Diameter 560 mm
Kleur regenton Grijs
Kleur deksel Grijs
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 620 mm
Kleur standaard Zwart
Totale hoogte Circa 1075 mm

Wat zeggen klanten over dit product?
Wensink; '' Heel mooi pakket en vlot geleverd in België Antwerpen. De pomp werkt plezierig, nu hoeven wij niet meer steeds te lopen met gieters maar geven wij goed water met de tuinslang ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Wilt u meer info over de 180 liter regenton SMART of deze los bestellen?
Klik dan op onderstaande regenton;

180 liter SMART regenton


Reviews (5)
rating 4 (4 / 5 Reviews)

Artemis (20-09-2018) rating 4 De bestelling was snel geleverd, sneller dan beloofd, met alle toebehoren, eveneens zoals beloofd.
Ze zouden ook moeten kunnen worden gebruikt zonder regenpijp, en ja, dat klopt, alleen heb ik dan wel mijn schuinhangende merkies gebruikt om er in te laten druppen. Anders komt er echt maar heel weinig water in dat kleine gaatje.
Verder sluit het deksel niet goed, na de eerste keer.
Ik ga er een binnenkort dus laten aansluiten op een regenpijp.
De pomp heb ik nog niet gebruikt/hoeven gebruiken.

Twan in Groningen (04-09-2018) rating 2 Het pakket is snel geleverd, echter zonder extra bestelde artikelen zoals de verbindingsslang en extra filtersset.
En bij een van de kraantjes was het hendeltje afgebroken. Alles werd na een mailtje snel nageleverd. Ik vind persoonlijk het filtersysteem (noodzakelijk om de pomp te kunnen gebruiken) wat knullig en moet nog zien hoe en of dit goed werkt. Had daar iets meer van verwacht. Heb in de toevoer maar alvast een bladscheider geplaatst. Ik wacht nu op een flinke stortbui.

Reactie Voertonnen.nl
Het filter is ook een simpele maar effectieve oplossing zoals op de foto's is te zien :). Wellicht bent u opzoek naar een heel ander soort filter. Dit filter is alleen ter voorkoming van zand en vuil in de regenton.

Olav Meyknecht (10-09-2017) rating 4 Prima regentonnen al had ik liever een 'linker' en een 'rechter' variant gehad in het actiepakket. Nu staat er een achterstevoren om toch gekoppeld te kunnen zijn aan de ander. Filter systeem werkt prima.

Reactie Voertonnen.nl
als u 2 regentonnen koppelt moet u even extra gaatje boren, die heeft u nodig voor een overloop aan één zijde en de verbinding aan de andere zijde.

Breman (17-07-2017) rating 5 De tonnen zijn goed aangekomen. Alle onde delen, die er bij zouden moeten zijn waren aanwezig. Ze doen momenteel wat ze moeten doen: regenwater verzamelen en opslaan.

Met vriendelijke groet,
Gerrit Breman
Bennekom

Wensink (12-04-2017) rating 5 Heel mooi pakket en vlot geleverd in België Antwerpen. De pomp werkt plezierig, nu hoeven wij niet meer steeds te lopen met gieters maar geven wij goed water met de tuinslang.

Type de code over