Top
190 liter houten regenton Black Pearl
15% Korting
  • Zwarte regenton op standaard
  • 190 liter regenton black pearl
  • 190 liter regenton black pearl op standaard
  • Houten regenton 190 liter black pearl
  • Deelbare anzar regenton standaard
  • Zwarte houten regenton met koperen banden
rating 5
(4.8 / 13 Reviews)
€ 170,00
144,95
per Stuk
119,79 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

190 liter zwarte houten regenton - Black Pearl
Houten regentonnenWij leveren de zwarte 190 liter Black Pearl regenton inclusief;
 Gratis zwarte tuinslang kraan t.w.v. € 9,-
 Deksel met kinderbeveiliging
 Nu tijdelijke aanbieding  
 2 Black Pearl regentonnen met -21% extra korting
 Slechts € 139,95 per stuk
 de 2e Black Pearl regenton gratis thuisbezorgd

U wilt een zwarte houten regenton?

Neem dan een 190 liter Black Pearl regenton van kunststof omdat;
 Een Black Pearl voordeliger is in aanschaf ten opzichte van een houten regenton
 Een kunststof regenton 3 tot 5 keer langer mee gaat 
 Een Black Pearl onderhoudsvrij is, een houten moet u elk jaar bewerken
 Een kunststof regenton minder snel verkleurd
 Een Black Pearl beter bestand is tegen de wisselvallige weersomstandigheden

De Black Pearl is een prachtige zwarte regenton met een inhoud van 190 liter. De Black Pearl lijkt gemaakt te zijn van hout die met de hand vintage is opgeschilderd maar niets is minder waar. Deze zwarte regenton is, dankzij nieuwe productie technieken, gemaakt van zeer hoogwaardige kunststoffen. Het is een trendy houten regenton met de voordelen van kunststof; o.a. minder onderhoud en een langere levensduur. De zwarte waterton voelt ruw en stroef aan en is voorzien koper kleurige banden welke met de hand zijn opgeschilderd. De deksel is voorzien van een kinderbeveiliging maar voor een volwassene makkelijk af te nemen. De gratis meegeleverde tuinslang kraan is zwart van kleur en elke tuinslang is er op aan te sluiten, ook een Gardena. Het lekvrij aansluiten van de tuinslang kraan is simpel, u hoeft deze alleen in het voor gemonteerde schroefdraad te draaien.

Wat zeggen klanten over dit product?
A. Nelissen'' Hout is niet geschikt om te gebruiken als regenton, toen kwamen wij uit op deze website. Het is echt een hele mooie regenton en hij voelt zelfs als hout. We zijn er zeer blij mee, bedankt! ''
Wouter; '' Na bestelling heb ik deze snel ontvangen en ik moet zeggen, in het echt is hij net zo mooi als op de plaatjes. ''
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Technische specificaties
Inhoud 190 liter
Hoogte 800 mm
Diameter 600 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Zwart
Kleur deksel Zwart
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 600 mm
Kleur standaard Zwart

Hoe sluit ik de 190 liter regenton Black Pearl aan op de regenpijp?

Het aansluiten van een 190 liter Black Pearl op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen
Het aansluiten van deze waterton is heel eenvoudig. De deksel is voorzien van een voorgestanste ronding ter grootte van een regenpijp. Wanneer u de regenpijp door de deksel wilt laten lopen snijd u het gat uit met een mesje. Een andere opties is om de regenton aan te sluiten door middel van een vulautomaat. Hiervoor dient u een gat te boren aan de zijkant van de regenton (boven in). Vervolgens kit u het pijpje van de vulautomaat aan de regenton, het water loopt nu via de regenpijp door het vulautomaat de regenton in. Wanneer de regenton vol zit al het water de omgekeerde weg bewandelen, zo loopt deze nooit over. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard
Een standaard (voet) voor de Black Pearl is gefabriceerd van kunststof in dezelfde kleur als de regenton zelf. Door er een standaard onder te plaatsen kunt u gemakkelijker een gieter vullen. Een standaard kunt u optioneel bijbestellen.

Overloop set
Een overloop set zorgt ervoor dat wanneer de regenton vol zit niet overloopt met water, het regenwater loopt via de luxe bijgeleverde slang weg. Indien u de regenpijp rechtstreeks aansluit is een overloop set zeker aan te raden. Om de set aan te kunnen sluiten op de Black Pearl hoeft u enkel een gaatje boren bovenin de regenton, ongeveer 2,5 tot 5 cm onder de rand voor een optimaal resultaat. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan, daarnaast komt het aansluiten minder nauwkeurig omdat de slang flexibel is. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

Tuinslang kraan
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling.


1 of meer € 144,95 per Stuk
2 of meer € 134,95 per Stuk


Reviews (13)
rating 5 (4.8 / 13 Reviews)

A.G.Weiland (15-08-2018) rating 5 Mooie ton. Snel geleverd en keurig verpakt.

Kool (22-07-2018) rating 5 Geheel en op tijd volgens afspraak
Makkelijk te monteren

Stoop (31-05-2018) rating 5 De regentonnen zijn netjes op tijd gebracht in Woerden en zien er goed uit.

De 240 liter houten regenton Wineman heeft een prachtig deksel en een mooie kleur.
De 190 liter houten regenton Black Pearl is wat donkerder dan we dachten en heeft ook een ander deksel dan de Wineman. Bij deze ton hadden we een tuinslangkraan besteld, maar deze zat er blijkbaar ook al standaard bij, zodat we nu 2 dezelfde kranen hebben.

Henk Helder (18-04-2018) rating 4 Prima regenton. Goed en die te installeren. Vanaf een afstandje niet van een houten te onderscheiden. Snelle levering, goede prijs.

Hoekstra (10-04-2018) rating 5 Prima ontvangen. Staat inmiddels klaar om water op te slaan

monique zijpveld-cramm (17-10-2017) rating 4 Regenton ontvangen maar nog niet geplaatst ivm ziekte. we gaan hem zaterdag plaatsen. Zou graag een onderstel erbij willen hebben maar deze was niet in de contouren van de ton zelf erg jammer. zodra staat zal ik verder reageren

Kas Peters (12-06-2017) rating 5 De regenton goed en snel ontvangen. Na de eerste regenbui was deze lek onder bij de kraanaansluiting. Na een telefoontje en een mail meteen antwoord op mijn probleem. En een nieuwe regenton verstuurt. Super reactie. Bedankt voor de snelle oplossing

Suzan Vaessen (24-03-2017) rating 5 De twee tonnen en standaards zijn maandag besteld en dinsdag op de aangegeven tijden bezorgd in Swalmen.
Supersnelle levering en de tonnen zien er perfect uit.

fam.Fien Kampen (08-06-2016) rating 5 De regenton is goed aan gekomen in de gemeente Kampen,we hebben een regenton zonder,voet besteld,er zit nog niet veel regenwater in maar hij ziet er erg mooi uit,een foutje van ons hij had wel iets groter gemogen,bedankt voor de goede service,vriendelijke groet fam.Fien

Alex Westerbroek (31-05-2016) rating 5 Bestelling en aflevering Black Pearl regenton is prima verlopen. Vandaag geplaatst op bijbehorende standaard. Plaatsen is gemakkelijk met bijgeleverde beschrijving.

Een prachtige regenton. Goed voor de planten en het milieu.

A. Nelissen (10-05-2016) rating 5 Hout is niet geschikt om te gebruiken als regenton, toen kwamen wij uit op deze website. Het is echt een hele mooie regenton en hij voelt zelfs als hout. We zijn er zeer blij mee, bedankt!

Gerben (09-05-2016) rating 5 Bestelling goed aangekomen en we vinden het een mooi product en zjn er tevreden over,nu alleen nog regen

Wouter (30-03-2016) rating 4 Na bestelling heb ik deze snel ontvangen en ik moet zeggen, in het echt is hij net zo mooi als op de plaatjes.

Type de code over