Top

210 liter SMART Regenton

Populair ! 34% Korting
 • 210 liter SMART Regenton
 • 210 liter SMART Regenton
 • 210 liter SMART Regenton
 • 210 liter SMART Regenton
 • 210 liter SMART Regenton
 • 210 liter SMART Regenton
 • 210 liter SMART Regenton
 • 210 liter SMART Regenton
 • 210 liter SMART Regenton
 • 210 liter SMART Regenton
FullFullFullFullFull
(4.7 / 196 Reviews)
€ 85,00
55,95
46,24 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

210 liter regenton - SMART
Kunststof regentonnen


De regentonnen zijn van zeer hoge kwaliteit!
De groene 210 liter regenton SMART wordt geleverd inclusief;

 Gratis (zwarte) aftapkraan t.w.v. € 10,-
 Gratis filter
 Multifunctionele deksel
 Nu tijdelijke aanbieding  
 2 SMART regentonnen met -38% extra korting
 Slechts € 52,50 per stuk
 de 2e SMART regenton gratis thuisbezorgdVoordelen van een SMART regenton

 Kant & klaar model
 Veel aansluit mogelijkheden
 Ook te gebruiken zonder regenpijp!
 Zeer makkelijk te installeren
 Extra stevige kwaliteit, gaat tot 3 keer langer mee
 Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, beste keus!

De 210 liter SMART regenton is een kwalitatief zeer goede regenton die geleverd wordt inclusief accessoires. Door de standaard 3/4" schroefdraad aansluitingen en de multifunctionele deksel hoeft u in principe niet te boren en te zagen, binnen enkele minuten is de waterton klaar voor gebruik. Vang uw regenwater op met onze 210 liter SMART regenton en geef de bloemetjes gratis water. Zeer milieuvriendelijk en door de groene kleur valt deze nauwelijks op in uw tuin. U kunt de regenton aansluiten op uw regenwaterafvoer of vang hemelwater direct op d.m.v. de multifunctionele deksel. Deze deksel kunt u op twee manieren gebruiken, met de holle kant naar onderen zodat het water over de deksel kan stromen of met de bolle kant naar boven. De 210 liter regenton is gemaakt van 100% kunststof HDPE en is vrij van metalen.
De SMART regentonnen zijn ook te verkrijgen in 180 liter grijs.
*TIP: Gebruik het regenwater ook voor het wassen van uw ramen, doordat het geen kalk bevat voorkomt het strepen. Zo bespaart u kraanwater, dit is beter voor het milieu en uw portemonnee.

Technische specificaties
Inhoud 210 liter
Hoogte 900 mm
Diameter 560 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Groen
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 620 mm
Kleur standaard Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
MW van Son; '' Supergrote regenton, stevig... alle aansluit toestanden bijgeleverd, Razendsnelle levering, in 1 woord: Top ''.
O; '' Snelle, net ingepakte, complete levering. Makkelijk te installeren. Degelijke kwaliteit. Goede service ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Hoe sluit ik de SMART regenton aan?

Een Smart regenton kunt u op vele verschillende manieren aansluiten naar geheel eigen wens. Zo kunt u deze regenton aansluiten met of zonder regenpijp, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

 1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
 2. Via een bocht in de regenpijp het hemelwater over de deksel laten lopen
 3. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
 4. Een regenpijp kraan plaatsen
 5. Niet aansluiten op een regenpijp, het hemelwater direct opvangen via de holle kant van de deksel
De regenton aansluiten op een regenpijp is niet noodzakelijk bij dit model, ideaal voor bijvoorbeeld moestuinen! Een regenton kunt u op vele manieren aansluiten op een regenpijp. In de deksel zit al een gat waardoor u de regenpijp rechtstreeks kunt aansluiten. Echter loopt er eventueel ongewenst vuil rechtstreeks de ton in. De deksel heeft een holle en een bolle kant, wanneer u het hemelwater via een bocht in de regenpijp over de holle kant van de deksel laat lopen, houdt het opstaande randje in de deksel het eerste vuil tegen. Vervolgens loopt het water via het meegeleverde filter de ton in, zo heeft u altijd de beschikking over schoon hemelwater. Ook is het mogelijk om een vulautomaat tussen de regenton en de regenpijp te plaatsen. Een vulautomaat kunt u optioneel bijbestellen en verbind de regenton met de regenpijp. Het hemelwater loopt nu via de regenpijp door de vulautomaat in de waterton. Wanneer de ton vol zit, zal het hemelwater via de vulautomaat of via de overloop het water terug laten lopen in de regenpijp, afhankelijk van hoe u de vulautomaat installeert. De laatste mogelijkheid is om een regenpijp kraan op de regenpijp aan te sluiten.

De 210 liter SMART regenton hoeft niet noodzakelijk aangesloten te worden op de regenpijp. Doordat de deksel een holle kant heeft, kan het hemelwater rechtstreeks opgevangen worden op de deksel.De regenton deksel heeft een diameter van 56 cm, dit oppervlak is groot genoeg voor het opvangen van hemelwater. Binnen de kortste keren zit de regenton vol, dit gaat sneller dan dat u denkt!

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Standaard groen
De kleur van de standaard is groen, net als de regenton. Echter kan het zijn dat de kleur van de standaard niet exact overeenkomt met de kleur van de regenton. Dit komt doordat de regenton standaard met een andere machine wordt gemaakt, hierdoor kan er altijd een (minimaal) kleur verschil ontstaan. Mocht u dit niet mooi vinden, dan zou de regenton altijd op een verhoging kunnen zetten van stenen of iets dergelijks.

Filter set, 3 stuks 
Een regenton filter gaat ongeveer 0,5 tot 1 jaar mee, afhankelijk van waar u de regenton opstelt en of u deze aansluit op een regenpijp. Door een filter op de regenton te plaatsen voorkomt u dat er vuil mee de regenton in loopt, het voorkomt tot 97% vuil zoals zand en bladeren. Het is verstandig om de regenton filter eens in de paar maand even goed uit te spoelen in lauw water.

Overloop 
Een overloop met slang kunt u optioneel bestellen en bevestigen aan het schroefdraad die aan de ton bevestigd zit. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. U kunt de overloop ook gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten. Via de overloop kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen door middel van een verbinding set. Op deze manier heeft u zeer voordelig een hele grote regenton van 420 liter. Tip: bestel extra meters slang bij de overloop set en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

Extra kraan 
Bij normaal gebruik heeft u geen extra kraan nodig, deze zit al bij de regenton inbegrepen. Echter kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de regenton door een windhoos omvalt, dat de kraan bevriest of dat de hond er aan heeft zitten kauwen. Hoe dan ook, u kunt bij ons een extra reserve kraan bestellen. Mocht er dan iets gebeuren dan heeft u er altijd één op voorraad.

Tuinslang kraan 
Indien u de tuin water wilt geven via een tuinslang dan kunt u een tuinslangkraan bestellen. Op een tuinslang kraan kunt u een (Gardena) koppeling bevestigen. Indien u de SMART regenton liever met zwarte kraan geleverd wilt hebben raden wij aan de tuinslangkraan te bestellen, deze is namelijk zwart van kleur.


1 of meer € 55,95
2 of meer € 52,50


Reviews (196)
FullFullFullFullFull (4.7 / 196 Reviews)

Pool (19-02-2018) FullFullFullFullFull Prima regenton. Ook omdat je er een voet bij kan bestellen. Werk heel goed met de automaat. Gr
H.pool

Ellen (18-02-2018) FullFullFullFullFull Mijn regenwater liep rechtstreeks de tuin in zodat ik met regelmaat een ongewenste vijver had. Met deze ton ks dit probleem opgelost. Ziet en stevig en degelijk uit en de tijd zal leren of het ook zo is. Nu zeer tevreden.

Alie (03-02-2018) FullFullFullFullFull Twee regentonnen besteld. Deze werden vlot en volgens afspraak geleverd. Beide tonnen moeten nog wel goed worden neergezet en aangesloten. Dank voor de goede service.

Carl (22-01-2018) FullFullFullFullFull Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop,
De regenton is van zeer goede kwaliteit, en
bevalt prima. De levering was ook volgens afspraak.
Nogmaals... een tevreden klant!

Geert (30-11-2017) FullFullFullFullFull Zeer tevreden over de snelle verzending.
Ook de uitvoering klopt volgens de opgegeven maten. Voor de overloop had ik nog een afvoer liggen. Dank.
Geert

Van den dolder (26-11-2017) FullFullFullFullEmpty Snelle levering, binnen 2 dagen in huis. Netjes track and tracé bij verzending. Prima kwaliteit

A van breemen (23-11-2017) FullFullFullFullFull Prachtige functionele Regenton top en snelle levering. Wij zijn zeer content

Menno (09-11-2017) FullFullFullFullFull Goede regenton, snelle levering makkelijk aan huis en beste prijs. Het is een vervanging van een vorige regenton, alleen de aansluiting van het kraantje is horizontaal onder 90 graden met de overloop, maar het paste wel. Bij vorige regenton zat kraantje aan voorkant en overloop aan achterkant (dus 180 graden horizontaal). Kraantje draait een klein beetje zwaar en heeft geen Gardena slang aansluiting, dit hebben de kraantjes die je los koopt vaak wel. Heel erg tevreden met deze web shop.

W.van Wilgenburg (30-10-2017) FullFullFullFullFull Prima regenton
Helemaal goed zo,met postNL
Wij hebben nl geen auto om m op te halen..
Enorm pakket..en op afgesproken tijd bezorgd👍🏻👍🏻

Willems (30-10-2017) FullFullFullFullFull Super regenton,snelle levering
Dank

cor van Driel (07-10-2017) FullFullFullFullFull Regenton in goede orde ontvangen. bij aansluiting lekte de kraan maar dat is door de firma goed opgelost door snelle zending van een nieuwe uitstekende kraan. Werkt uitstekend.

fam.Kievit, Rotterdam (27-09-2017) FullFullFullFullFull Geweldig snelle levering van twee tonnen. Installatie was heel gemakkelijk om te doen. Van harte aanbevolen!

Hans Hessels (26-09-2017) FullFullFullFullFull Regenton was snel geleverd en voldeed geheel aan onze verwachtingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

M.v.g.
H.Hessels

Fam. de Kock (23-09-2017) FullFullFullFullFull Regenton werd heel snel geleverd, prima service. Bevalt goed. Aangesloten op regenpijp en de ton zat snel vol! We zijn zeer tevreden.

jos eras (21-09-2017) FullFullFullFullFull Enerzijds vind ik het zonde om al het water zo maar in het riool te lozen; anderzijds is het handig om in geval van nood te beschikken over 210 liter schoon regenwater.
Levering prima in orde bij deze firma.

Hilbrink (11-09-2017) FullFullFullFullFull Super regenton en net op tijd. Het komt met bakken uit de hemel en belandt door het filter in de regenton. Tadaa.

Mike Leenstra (10-09-2017) FullFullFullFullEmpty Snelle levering en mooie ton, niets op aan te merken
Goede prijs goede kwaliteit

Jwg drost (08-09-2017) FullFullFullFullEmpty Nergens goedkoper met kraantje erbij .
Snelle levering .
Zeer tevreden .

Frank (02-09-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering na betaling. Omdat ik niet thuis was, is doos bij de buren afgegeven. Zij dachten (door het formaat) dat er een koelkastje in zat...;)
Na enkele regenbuien was de ton snel vol. Had alleen ook de kraan met gardena-aansluiting moeten bestellen. In de winter is dan het aftappen met een tuinslang makkelijker.

Reactie Voertonnen.nl
Die tip geven wij alle klanten! Naast het aansluiten van een slang ook kwalitatief een veel betere kraan ;)

Eddy (30-08-2017) FullFullFullFullFull goed en snel geleverd

Bert (29-08-2017) FullFullFullFullEmpty Twee regentonnen besteld. Deze werden binnen enkele dagen afgeleverd in Voorhout. Ben er erg blij mee.

Dan. krause (28-08-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering 2 tonnen. Prima kwaliteit. Makkelijk aan te sluiten Nu wachten op de regen.

Sven Jardin (21-08-2017) FullFullFullFullFull Zeer snelle, vlotte levering. Standaard kraantjes lekken. de tuinslang kraantjes zijn van betere kwaliteit. Na melding lekkend kraantje werd dit op een professionele manier opgelost.

D.Miedema (20-08-2017) FullFullFullFullFull De door ons bestelde regentonnen zijn goed aangekomen en werken perfect en gemakkelijk aan te stuiten.
Wij hebben het deksel met de bolle kant naar boven en hebben met een gaten zaag een opening gemaakt van 7 cm.
Als men 2 tonnen met elkaar verbind is het misschien wel handig om ook voor de overloop alvast een aansluiting te maken. Verder werkt alles perfect. vr. gr D.Miedema

P. Van Wijk (16-08-2017) FullFullFullFullFull De ton is in goede staat ontvangen. Na aansluiting kon hij direct dienst doen waarvoor hij is aangeschaft. Een enorme bui heeft hem al deels gevuld.

René (07-08-2017) FullFullFullFullEmpty Goede snelle service, ook bij retour sturen verkeerde bestelling.

Van Loock (België) (03-08-2017) FullFullFullFullFull Degelijke regenton met filter en overloopsysteem. Snelle en correcte levering.

fam. De wolff (24-07-2017) FullFullFullFullFull De regentonnen zijn goed ontvangen en probleemloos geplaatst . Ook de aansluiting op de overloop met een stuk tuinslang verloopt uitstekend . Compliment voor het product. Groet van de fam. De wolff

Bram (20-07-2017) FullFullFullFullEmpty Regenton zat na 1 dag regen al vol dus deze is geslaagd voor de test. Verder prima ton tot dusver.

R. Janssen (18-07-2017) FullFullFullFullFull Tonnen besteld met overloop, slang en kraan, alles netjes na 2 dagen in huis. Simpel aan te sluiten, geen problemen! Klantenservice mailt binnen paar uur terug toen we nog wat vragen hadden over het type wat we het beste konden bestellen. Aanrader!

Willem (17-07-2017) FullFullFullFullEmpty Prima regenton, zoals verwacht.

Adriaan (12-07-2017) FullFullFullFullFull Twee tonnen van 210 liter besteld met vulautomaat. Prima tevreden, voldoet aan verwachting. De vulautomaat hebben wij rechtstreeks op de ton aangesloten door aan de zijkant een gat van doorsnede 40mm te boren. Pijpje erin met bochtje extra. Daarna aangesloten op hemelwater afvoer van dak. Vannacht en vandaag heeft het enorm geregend en beide tonnen staan tot aan de rand vol. Dat is mooi 2 x 210 liter gratis water!
Overigens snelle levering en keurig achter het huis gezet.
Prima zo.Vandaag nog even 2 x Gardena kraan besteld, is aan te raden.

M.Woltjer-Schampers (11-07-2017) FullFullFullFullFull De smart regenton 210 ltr, is binnen3 dagen aangekomen in Baarn.
Ik ben er heel blij mee en. heb hem al 2 keer geleegd middels het kraantje.Emmer en gieter passen er onder.Pas aangeplante boompjes krijgen elke week een emmer regenwater i.p.v. leidingwater.

Mieke (10-07-2017) FullFullFullFullFull Prima ton ,voordelig en snelle levering. Aanrader

Richard (08-07-2017) FullFullFullFullFull Goede regenton en is snel geleverd. Aansluiten met een vulautomaat was zo geregeld. 's Ochtends was de ton geleverd en 's avonds zat hij al vol.

Leo (26-06-2017) FullFullFullFullFull Ton besteld en vrijwel meteen gekregen. Met de vulautomaat makkelijk kunnen aansluiten. Het heeft nog te weinig geregend om alles te testen.

Pierre (16-06-2017) FullFullFullFullFull Prima regentonnen heb er 2 . Snelle levering en perfect afgeleverd.Goede prijs en kwaliteit verhouding.

B bla (08-06-2017) FullFullFullFullFull Mooie tonnen ook direct in de tuin gezet. Ideëaal zo met de post thuis bezorgt

huub derks (02-06-2017) FullFullFullFullEmpty zeer tevreden over de levering en afhandeling van de bestelling, zo hoort het ook, bedankt en veel zakelijk succes.

Tom S (22-05-2017) FullFullFullFullFull Vandaag gebracht en hij staat al in de tuin, in 1 woord geweldig! Hoe blij kun je zijn met een regenton. :-) *****

D. Koman (08-05-2017) FullFullFullFullEmpty Zending compleet ontvangen. Regenton kunnen plaatsen zoals verwacht. Wel problemen met de overstort. Zijn hiervoor ook materialen te bestellen? Suggestie een tube lijm mee leveren.

keulers wjm (06-05-2017) FullFullFullFullEmpty goed ontvangen
voldoet aan de verwachting

Guus (03-05-2017) FullFullFullFullFull Na goed telefonisch advies, met de toezegging om te leveren op de afgesproken dag, de bestelling gedaan.
Zelfs voor 11 s`morgens vroeg al geleverd.
Correct en compleet geleverd. Erg tevreden.

fam.Witteveen (28-04-2017) FullFullFullFullFull Uiterst tevreden!

L. Cazemier (20-04-2017) FullFullFullFullFull Snelle levering van de regenton. Binnen een week in een nacht regen en de ton voor drie kwart gevuld.
Zeer blij mee!

Paul (10-04-2017) FullFullFullFullEmpty goed en snelle levering net geplaatst maar t heeft nog niet geregend.
Afwachten dus

marianne bronk (01-04-2017) FullFullFullFullFull Wij zijn heel tevreden met de regenton en perfecte bezorging en dat voor die prijs toppie

Frans (31-03-2017) FullFullFullFullFull Zeer tevreden over de regenton. En een zeer snelle levering, en makkelijk om aan te sluiten.

fam.Huizenga (28-03-2017) FullFullFullFullFull Ben erg tevreden over de regenton. Alles was compleet zoals besteld.goede kwaliteit. snelle levering.
Waar voor zijn geld.

Fam De Vos (09-01-2017) FullFullFullFullFull Perfecte afwerking vh order.
Afgeleverd in perfecte staat - prima communicatie over het transport.

O (04-01-2017) FullFullFullFullFull Snelle, net ingepakte, complete levering. Makkelijk te installeren. Degelijke kwaliteit. Goede service.

M. de Penning (02-12-2016) FullFullFullFullFull Wij zijn zeer tevreden over de levering prima ton een aanrader

Fam de Ronde (14-11-2016) FullFullFullFullFull Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en het is een prima regenton .
Een aanrader.

Huub Antes (08-11-2016) FullFullFullFullFull Prima! Binnen 3 dagen hadden we de regentonnen.
Kwaliteit is in orde.

miranda (24-10-2016) FullFullFullFullEmpty Ik ben zeer tevreden over de levertijd. De tonnen waren netjes en solide verpakt, en de prijs is veel lager dan in het tuincentrum!

Ekrom (30-09-2016) FullFullFullFullEmpty Ik ben heel tevreden met de bestelling ( groene regenton Snel geleverd,goeie regenton, goed koop en gemakkelijk te monteren.
Dus in een woord Top!

Mvg Kromodjojo

g.koster (02-09-2016) FullFullFullFullEmpty prima

R . Groenendaal (22-08-2016) FullFullFullFullFull Erg tevreden, snelle levering, goede website en prima prijzen.

Aart van Rheenen (16-08-2016) FullFullFullFullFull Zeer content met zowel de bestelling als de levering. Staat inmiddels op zijn plaats, nu nog regen in de ton.

Aart van Rheenen (15-08-2016) FullFullFullFullFull Zeer content met zowel de bestelling als de levering. Staat inmiddels op zijn plaats, nu nog regen in de ton.

Klaas de Wit (03-08-2016) FullFullFullFullEmpty Schitterende regenton en super snelle levering. Alleen door het plaatje in de war gebracht, was namelijk in de veronderstelling dat er een onderstel bij zou zitten, maar dat viel een klein beetje egen

van der wal (01-08-2016) FullFullFullFullFull zeer tevreden

Sjaan (20-07-2016) FullFullFullFullFull Ik ben zeer tevreden snelle levering gewoon en prima regen ton

Koos Jansen (18-07-2016) FullFullFullFullFull Prima ton en snel geleverd

Retz (16-07-2016) FullFullFullFullFull Super snelle levering binnen 2 dagen hadden we de regenton thuis

Jan Pols (14-07-2016) FullFullFullFullFull Heden de regenton in goede orde ontvangen.
Prima service en organisatie!!!

John (13-07-2016) FullFullFullFullEmpty De regenton was prima.precies wat wij zochten
Erg snel geleverd.

Fam. Reurings (05-07-2016) FullFullFullFullFull Handige regenton, makkelijk aan te sluiten, doet het goed en werd supersnel geleverd

Ellen (05-07-2016) FullFullFullFullFull Prima ton, mooie maat, ziet er heel goed uit,snel geleverd

D. Sumberaz (17-06-2016) FullFullFullFullFull Prima regenton smart 210 liter kompleet met overloop, filter en kraantje, geleverd binnen 2 dagen voor een nette prijs ( 20 euro goedkoper dan in de tuincentrum ) een aanrader

Jan de Smit (09-06-2016) FullFullFullFullFull heb vorige week 1 100 liter ton en 2 200 liter tonnen besteld.
Keurig geregeld en op tijd geleverd.
De 100 liter ton zat in een 200 kiter ton enndaarop een deksel en de andere ton zat - dacht ik - geen deksel op.
Gebeld met voertonnen nl en die zeiden dat het deksel onderin de ton zat. Hij wist het zeker. Ik heb toen gezegd dat als dat inderdaad zo is dat ik dan niet meer zou bellen.
En het deksl lag inderdaad onderin de 200 liter ton.
Als je van boven erin kijkt zie je niet dat het deksel onderligt.
Misschien moet U een notitie maken dat het deksel onderin de ton logt.
Voor de rest zeer mooie tonnen en een goede service
Met vriendelijke groet
Jan de Smit

Fam. Dingemanse (29-05-2016) FullFullFullFullEmpty het is een prima regenton. snel ontvangen
we zijn zeer tevreden

Theo (19-05-2016) FullFullFullFullEmpty Mooie ton en snel geleverd en ook nog een mooie prijs

Roel (17-05-2016) FullFullFullFullFull Prima! Binnen 3 dagen hadden we de regentonnen.
Kwaliteit is in orde.

Bertus Blok (05-05-2016) FullFullFullEmptyEmpty Heb de regenton zelf opgehaald, en is zeer makkelijk te monteren.

Jonker (01-05-2016) FullFullFullFullFull Snelle en nette levering en een mooie prijs voor een regenton met standaard en toebehoren ;)

Veldhoen (25-04-2016) FullFullFullFullFull Deze week een regenton besteld, volgende dag gebracht, keurig verpakt en op de afgesproken tijd wat heel plezierig was en je zo niet thuis te hoeven blijven.
Zeer correcte afhandeling.

Walter Kooistra (25-04-2016) FullFullFullFullEmpty Prima bezorging.
Kwaliteit geleverde ton prima.
Mvrgr

Willum Kerker (11-04-2016) FullFullFullFullFull Ook de buren waren enthousiast, Ze hebben direct ook maar de 50 liter ton besteld.

wensveen (08-04-2016) FullFullFullFullFull geweldig besteld en zeer tevreden goede service wat mij betreft een vette 10

Badmeester (03-04-2016) FullFullFullFullEmpty Regenton met overloop en kraantje binnen 2 dagen geleverd

C. Rotteveel (21-03-2016) FullFullFullFullFull Regenton en 2 vaten besteld. Zeer snel geleverd. Top

Lotte (21-03-2016) FullFullFullFullFull Maandagochtend besteld, werd even later gebeld of ze de regenton ook direct mochten brengen...tuurlijk! Super service. We zijn er erg blij mee.

Rien (18-03-2016) FullFullFullFullFull ik heb 2 regentonnen besteld, de prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn idee zeer goed evenals de levering.
ik kan het iedereen die een regenton zoekt aan bevelen

Ton (31-01-2016) FullFullFullFullFull Prima regenton voor een prima prijs en snel geleverd.

Veronique (10-12-2015) FullFullFullFullFull Super service! Nadat ik de bestelling geplaatst had heb ik gelijk gebeld om een afspraak te maken om de regenton op te halen. Hij wist gelijk over welke bestelling ik het had en aangezien ik in de buurt woonde, wilde hij het wel even snel komen brengen. Binnen 20 minuten had ik een regenton besteld en zelfs al in huis! Hulde!

fam De Ruiter (17-10-2015) FullFullFullFullFull De service was voortreffelijk. Na de bestelling ontdekten we dat de voet niet was inbegrepen. Na telefonisch contact werd de levering opgehouden tot de voet ook besteld was. Uiteindelijk was de bestelling vrijdag 15.00 uur compleet. Levering was al op maandag 10.00 uur. Precies op tijd voor de loodgieter die aan het werk was.

oostdijk (11-09-2015) FullFullFullFullEmpty Mooie ton, op tijd afgeleverd, communicatie over de levering ook zeer netjes.

Rob (19-08-2015) FullFullFullFullFull Twee prachtige regentonnen zijn snel en correct op ons adres afgeleverd. Wat ze beloven komen ze na. Met de complimenten

Fam Snippe (06-08-2015) FullFullFullFullEmpty Regenton besteld is prima ontvangen. Keurig op tijd volgens afspraak. Prijs kwaliteit is prima
Wij zijn dik tevreden ovér de de geboden service

Fam. Tulen (27-07-2015) FullFullFullFullFull Regenton keurig binnen de beloofde periode afgeleverd.

nicholas Meersman (14-07-2015) FullFullFullFullFull Ik had de ton besteld vanuit belgie, perfect op tijd geleverd en dat voor toch een redelijk groot pakket!
niks dan lof, ik koop er zeker nog eentje


Henk Smit (02-07-2015) FullFullFullFullFull Smart regenton besteld, zeer snel ontvangen.
Prima prijs en een fraaie ton.

john (22-06-2015) FullFullFullFullFull perfecte afwerking van de bestelling.
100% tevreden

Anja (21-06-2015) FullFullFullFullEmpty Wat een superservice!!
Vaderdag cadeau werd toch nog op tijd bezorgd en de extra verzendkosten (i.v.m zaterdaglevering) namen jullie voor je rekening. Nogmaals bedankt. Toppie!!

Daan (15-06-2015) FullFullFullFullEmpty leuke compacte regenton
snelle levering goed verpakt
en bij vragen snel antwoordt

Frans Koedijk (26-05-2015) FullFullFullFullFull Erg tevreden. Snelle levering. Prima.

lida (04-05-2015) FullFullFullFullFull Ben erg tevreden met de mooie regenton € 20,- goedkoper dan in het tuincentrum en vooral de razendsnelle bezorging.

Fam. Niebeek (03-05-2015) FullFullFullFullFull De regenton is na 3 dagen keurig afgeleverd op het vermelde afleveradres. De kleur is iets lichter dan verwacht maar dat heeft eigenlijk geen waarde. Wij zijn dik tevreden.

P.Bouwman (13-04-2015) FullFullFullFullFull We hebben de regenton supersnel ontvangen alles klopte en netjes afgeleverd pima ton voor weinig geld

A. Meijer (15-02-2015) FullFullFullFullFull Prima regenton voor een prima prijs. Een hele snelle levering en wat handig is dat je kan zien hoelaat men ongeveer langskomt. Wij waren er niet dus heb ik gebeld en kreeg gewoon iemand aan de lijn (zonder in de wacht te staan!) en we een oplossing bedacht.

Jeroen (11-02-2015) FullFullFullFullFull Op zoek naar een regenton à 200 liter kwam ik op deze site terecht. Een vergelijkbare regenton bij een bouwcentrum kost 85 euro, nu heb ik er twee van 210 liter voor 110 euro.
Supersnel en perfect geleverd !!

simon van der woude (01-02-2015) FullFullFullFullFull Regentonnen zeer snel ontvangen. Prima levering

Bruinsma (26-01-2015) FullFullFullFullFull Snelle levering.
prima prijs!

Anja (25-01-2015) FullFullFullFullEmpty De ton was super snel geleverd! Er zitten nog wel wat scherpe randjes aan en de gebruiksaanwijzing plus het filter was nar geworden. Nu nog wachten op wat beter (vorst-vrij) weer zodat ik hem aan kan sluiten.

Paul Gelderman (25-01-2015) FullFullFullFullFull Bij deze willen wij u grote complimenten geven 
Vrijdag een waterton bij u via internet besteld, en met nog een belletje naar u, met de vraag of
het product nog de volgende dag geleverd kon worden i.v.m. een verjaardag…..

In eerste instantie was dit niet meer mogelijk omdat alles net de deur uit gegaan was……
Jammer, maar begrijpelijk, want het was al eind v/d middag toen wij de bestelling deden.
Niet veel later belde u ons terug, met de mededeling dat het u toch nog gelukt was om de regenton
met de vervoerder mee te geven……

En de volgende dag werd het product aan het eind v/d middag toch bezorgt 
En dat niet alleen, de regenton was helemaal TOP….en de ontvanger erg blij 

Bij deze……HEEL ERG BEDANKT
Det (24-01-2015) FullFullFullFullFull Prima ton. Vanwege de vorst nog niet in gebruik genomen. Snelle levering zelfs voor de afgesproken tijd. Alleen informatie via Marktplaats en internet over de aanbieding was wat verwarrend.

H. Moust (22-01-2015) FullFullFullFullFull Prima ton en snelle levering.

Niets op aan te merken.

M.v.g. H. Moust

p.leguyt (16-01-2015) FullFullFullFullFull Prima verlopen op de tijd die af. gesproken was. Wanneer ik weer iets nodig heb zal ik mij zeker melden.een heel mooi vat waar ik zeer tevreden over ben. Een tevreden klant. Groetend pleguyt

Kuijpers (15-01-2015) FullFullFullFullFull Prima ton. Werd binnen 3 dagen keurig afgeleverd. Alles netjes verpakt incl. kraantje, overloopslang en filter. Omdat ze voor volgende week vorst verwachten hebben we ton voor de zekerheid nog even binnenstaan.

Wel nog even een verkooptip, we zijn ook op zoek naar een compostvat. We willen graag zo,n groene ronde met deksel. Op dit moment hebben jullie maar één soort compostbak in het assortiment. Ik hoop dat jullie ook de ronde in het assortiment opnemen.

Voertonnen, bedankt voor de goede service, we zijn erg tevreden met de ton.

Mvg, Kuijpers

Mariska van Velthuijsen (05-01-2015) FullFullFullFullFull Heel tevreden met de snelle levering met 2 dagen! een prima regenton voor een goedkope prijs! zeker een aanrader

Eric (28-12-2014) FullFullFullFullEmpty Vlotte levering. De binnenzijde van de bovenrand is wat scherp en er zit nog een scherpe spuitnaad. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Nu maar wachten totdat de vorst weer vertrokken is.

Anno (15-12-2014) FullFullFullFullFull Regenton op 8 december besteld en al op 9 december in huis. Hij ziet er prima uit, is prima qua prijs en er gaan heel wat litertjes water in. Al met al een zeer tevreden klant!

Wagemaker, Amsterdam (15-12-2014) FullFullFullFullEmpty Binnen twee dagen geleverd!
Mooie donkergrijze ton, ben er heel tevreden mee. Enige minpuntje is dat er een wit filter bovenop ligt, dat stoort mij, had beter zwart kunnen zijn.

Regenton 210 liter met voet. (11-12-2014) FullFullFullFullFull Prima kwaliteit binnen twee werkdagen verzonden. Uitstekende vervoer/bezorgservice van de chauffeur van Princen uit Weert.

Maurice (02-12-2014) FullFullFullFullFull Prima ton om osmose water in op te slaan voor mijn aquarium.

Paul van Gorkum (30-11-2014) FullFullFullFullEmpty Mooie kwaliteit, en op tijd bezorgd. Prima

tom (29-11-2014) FullFullFullFullFull snelle levering, goede kwaliteit van regenton zoals ik had gehoopt
als ik ooit nog eens een regenton nodig heb, kom ik hier zeker terug

Jeroen van Ingen (09-11-2014) FullFullFullFullFull Goede prijs, kwaliteit en service. Ik woon in de buurt, kon gewoon via iDeal betalen en direct daarna (zaterdagmiddag) langskomen om de tonnen op te halen.

Arno (02-11-2014) FullFullFullFullFull Geweldig... Snel en goed geleverd. We hadden 2 tonnen besteld en een hebben we al staan en aangesloten.

E. Ravestein (27-10-2014) FullFullFullFullFull Snel geleverd, prima regenton!

labohm (25-10-2014) FullFullFullEmptyEmpty Prima geregeld, sneller thuis bezorgd dan de forse regenbuien!

Arends Albert (21-10-2014) FullFullFullFullEmpty Een mooie ton, snelle levering,voldoet exact aan de verwachtingen. Snelle levering!

Anjo (20-10-2014) FullFullFullFullFull Snelle, vlotte levering. Product ziet er prima uit.

L.J.Nieweg (19-10-2014) FullFullFullFullFull Snel en goed bestellen, correcte aflevering.

Lorie (14-10-2014) FullFullFullFullEmpty Regentonnen besteld snelle levering en zien er goed uit

G.Dieterman (11-10-2014) FullFullFullFullEmpty besteld en binnen 2 dagen geleverd, keurige ton.

Roy (07-10-2014) FullFullFullFullFull Nog eens leuk om een regenton te kopen!
Goede kwaliteit en een mooie prijs!
Snelle levering en netjes ingepakt!
Kwantiteit *****

Max Hagedoorn (26-09-2014) FullFullFullFullFull Ik heb 2 regentonnen besteld. Ze zijn zéér snel bezorgd , waren keurig ingepakt en bevallen prima!!
Handig die filters,zodat je schoon regenwater zonder stof of zand krijgt.

Rolien (22-09-2014) FullFullFullFullFull goede en stevige ton. Snelle levering!

Frantsen (22-09-2014) FullFullFullFullFull Wij waren erg tevreden over de levertijd. Zondag besteld en dinsdag binnen. Goed geregeld.
Handig vindt ik dat je in het weekend contact kan hebben via de klanten service.
Ton ziet er goed uit, geen klachten tot nu tot.

Henk van Triest (08-09-2014) FullFullFullFullFull De tonnen voldoen aan onze verwachtingen.

We hebben hierdoor al 50 liter kunnen besparen op ons water gebruik.

mvg Henk

Mw van Son (04-09-2014) FullFullFullFullFull Supergrote regenton, stevig...alle aansluit toestaden bijgeleverd, Razendsnelle levering, in 1 woord: Top.

peter (02-09-2014) FullFullFullFullEmpty snelle levering
prima product zeer tevreden

Sander (02-09-2014) FullFullFullFullFull De regenton van 210 is naar wens en snel geleverd! Deze is ook goed verpakt.
Bedankt!

JP Utrecht (28-08-2014) FullFullFullFullFull Vervanging van regenton 210 liter. Na raadplegen website en een telefoontje was ik goed geinformeerd. Verder op internet gegoogled en zag een artikel dat de ondernemen nog niet lang geleden is gestart. Goeie service! Volhouden.

Theo (24-08-2014) FullFullFullFullFull Regenton 210 liter
Snelle afhandeling, alles dikke prima !

W.A.Westerdijk (23-08-2014) FullFullFullFullEmpty mooie stevige ton. Goeie prijs en snelle bezorging. Laat nu de regen maar komen.(niet te veel, want dat is weer humeur bepalend)Staat mooi centraal bij m'n planten. Super.

Wim Verloop (23-08-2014) FullFullFullFullFull Snelle levering, prima product.

Bart (22-08-2014) FullFullFullFullFull Snelle levering en goede kwaliteit.
Veel info op website. Super!

Bertus Mulder, Meppel (22-08-2014) FullFullFullFullEmpty De regenton is netjes, in folie verpakt, onbeschadigd aangekomen. Kan ik iedereen aanbevelen.....

Anja (18-08-2014) FullFullFullFullFull Snelle levering en prima kwaliteit regenton. Kortom, wij zijn erg tevreden.

P.H.v.d. Hooven (18-08-2014) FullFullFullFullFull De regentonnen kwamen volgens afspraak ( alleen het half uur van tevoren bellen was er niet bij.)
De tonnen voldeden aan onze verwachtingen.
We zijn er blij mee.

groet Piet

Janne Helsen (18-08-2014) FullFullFullFullFull De regentonnen kwamen precies volgens schema.
Ze zijn precies zoals omschreven en ik ben er dus tevreden over.
Ik probeer eerst het systeem met rechtstreeks ontvangst via de deksel , als dat te langzaam gaat ga ik het via de regenpijp doen.

Rick (18-08-2014) FullFullFullFullFull Keurig snel in huis. Had een extra kraantje besteld, maar was per ongeluk niet meegeleverd. Een mail was voldoende om zeer snel antwoord met excuses te krijgen en twee dagen later alsnog het kraantje in huis te hebben. De ton staat en is al gevuld met schoon regenwater. Alleen de slang is wat kort. Daar moet ik even voor op pad.

Bram (15-08-2014) FullFullFullFullFull Binnen 2 werkdagen binnen.
Prima regenton voor een goede prijs.

André schipper (14-08-2014) FullFullFullFullFull Hele mooie regenton mooie groene kleur filter zeer goed kende ik zo niet steentjes opgelegd waait dan ook niet uit ik heb hem iemand Kado gedaan gaat mijn regenton stuk neem ik ook deze regenton 210 liter raad hem iedereen aan dank aan verkopers alles volgens afspraak grt andread mulder. (12-08-2014) FullFullFullFullFull prima regenton!!op tijd geleverd.kortom geen klagen.

Hans Terlingen (12-08-2014) FullFullFullFullFull Mooie strakke groene regenton met voor mij voldoende inhoud, handige deksel met filter (goed gevonden). Snelle en goede levering, tegen 'n lage prijs. Prima overloop alleen niet in gebruik ton staat strak tegen muur. Oude ton is lek vandaar nieuwe. Ben met dit alles zeer tevreden en vertel dit door aan mijn tuinvrienden. Complimenten!!!
met vriendelijke groet

Corien Schreur (12-08-2014) FullFullFullFullFull Duidelijke website. Mooie aanbieding en een supersnelle bezorging. De ton staat al op zijn plek en is al vol na de regenbuien van afgelopen nacht! Een beter verjaardagscadeau had ik niet kunnen wensen...

Ilona (11-08-2014) FullFullFullFullFull Goede service en prima kwaliteit

Wies Venderbos (11-08-2014) FullFullFullFullFull Ben erg tevreden met de regenton, snelle levering. De prijs is in verhouding met de tuincentra's stukken goedkoper. Zal met de regenton veel plezier hebben.

Koen (11-08-2014) FullFullFullFullEmpty Regenton volgens afspraak geleverd. Ziet er prima en stevig uit, kraantje en overloop doen het, alles al voorgeboord dus nauwelijks werk mee gehad. Volgens mij is dit financieel ook een goede deal (als ik een betere had gevonden, had ik hem daar gekocht ;) )

Aangesloten met het 'holle deksel' principe: regenpijp komt uit op bovenkant deksel en water loopt via filter te ton in. Dat werkt in normale omstandigheden prima. Bij zeer hevige regenval kan het filter wel wegspoelen. Dan is het slangetje ook niet voldoende om te voorkomen dat de ton overloopt. Als dat een probleem vormt in uw situatie (bijv. als alles verhard is en het water niet de grond in kan), kun je denk ik beter kiezen om de ton aan te sluiten met een vulautomaat (bij elke bouwmarkt te koop).
*of regenpijp kraan

la croix (10-08-2014) FullFullFullFullFull Prima hoge kwaliteit kunsstof regenton.
Binnen 2 dagen netjes geleverd.

Voordelig.

Fam. Wolters (09-08-2014) FullFullFullFullFull Wij moesten een regenwater-afvoer verleggen en kwamen op het idee om een regenton eraan te koppelen. Door het zoeken op internet kwamen we bij jullie terecht. We wisten al wat deze in de tuincenters & doe-het-zelf winkels kosten. Voor dat geld krijgen we een grote regenton en werd ook nog eens in 2 dagen tijd afgeleverd.

Gr. Fam. Wolters

Fam Koster (07-08-2014) FullFullFullFullEmpty Snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding.

Peter (07-08-2014) FullFullFullFullFull Snelle levering en super handige regen tonnen...ben er erg blij mee

Tom (06-08-2014) FullFullFullFullFull Snel geleverd en een mooie, stevige regenton met alle toebehoren. Prima koop!

Joop van Summeren (06-08-2014) FullFullFullFullFull 👍

W den Hartog (05-08-2014) FullFullFullEmptyEmpty Ton van 210 liter snel geleverd. Goed product. Alleen ligt het filter wel erg los binnen de rand op het holle deksel. Ik zou daar liever een of andere bevestiging zien die wegwaaien of zo voorkomt. De overloopslang is aan de korte kant, dus daar koop ik wel een veel langere voor.

nynke en hans (04-08-2014) FullFullFullFullFull Dolblij met de regenton van 210 l heel snel geleverd !
Goeie service en overleg is mogelijk!

meirsman (29-07-2014) FullFullFullFullEmpty snelle levering van regenton! voldoet aan de verwachtingen en de prijs is zeer redelijk te noemen!

Toon Hengelo (29-07-2014) FullFullFullFullFull Ik ben erg tevreden. De regenton werd snel geleverd en ziet er prima uit. Gekker nog hij stond nog geen 10 minuten of de regen kwam met "tonnen" uit de lucht dus al bijna vol.

Jan de Vries (28-07-2014) FullFullFullFullFull Ik ben zeer tevreden over de firma.
Snelle aflevering en geen enkel probleem.

Rudie (23-07-2014) FullFullFullFullFull Eindelijk mijn tonnetje dicht met een passende kraan en vlot geleverd.
Nu maar even wachten op water... :)

N Jansen (22-07-2014) FullFullFullFullEmpty Ik ben uitermate tevreden snelle levering goede kwaliteit en redelijke prijs.
Aan te bevelen!!!!!!!!

Danny (20-07-2014) FullFullFullFullFull Snelle service en prima kwaliteit!!
Wat wil je nog meer? Water in de regenton maar jah lekker weer is ook lekker

Teun Dil (17-07-2014) FullFullFullFullEmpty Donderdag besteld zaterdag in huis super snel staat te wachten op eerste regenbui, mag gerust nog weken duren

Martine Nieuwenhuizen (15-07-2014) FullFullFullFullFull Heb de regenton dinsdag 8 juli besteld en was donderdag 10 juli al geleverd.
Super snel dus.

joop (15-07-2014) FullFullFullFullFull Wat zijn wij blij met deze prachtige ton, hij zit al bijna vol.Wat betreft de snelle levering, TOP!Prijs uitstekend!

Richard Stroombergen (15-07-2014) FullFullFullFullFull Heb een regenton en een voerton hier dinsdagavond besteld en donderdagmiddag was het er.Prima spul en is al volop in gebruik.

Marieke (14-07-2014) FullFullFullFullFull Wat een snelle levering, fantastisch!

karin (12-07-2014) FullFullFullFullFull Prima ton en dat voor die prijs.
De levering was ook zoals afgesproken.

Quentin Beglinger (11-07-2014) FullFullFullFullFull Was al een tijdje op zoek naar een goede regenton, en hier krijg je hem ook nog eens een stuk goedkoper. En nog snelle levering ook. Bedankt!

Margreet de Ruiter (11-07-2014) FullFullFullFullFull Goedemorgen,

De regenton is goed aangekomen.
Hij is voor school en is nog niet in gebruik genomen.

Schuurman (10-07-2014) FullFullFullFullEmpty Snelle service en een goed product werkt perfect.

Voertonnen.nl (07-07-2014) FullFullFullFullFull Wanneer u een tuinslang wilt aansluiten op deze regenton, kunt u de overloop en kraan wisselen van plaats.
Op de overloop past wel makkelijk een tuinslang.
Echter moet u de tuinslang wel dicht kunnen draaien.
Succes !

Rob (07-07-2014) FullFullFullFullEmpty De regenton werd snel geleverd. Het filter, dat in het opstaande randje in het midden van de deksel past, waait weg bij droog weer. Daar zul je een steen oid op moeten leggen. Ook een klein minpuntje is het kraantje: je kan heel slecht een tuinslang er op aansluiten. Over de prijs ben ik tevreden want bij de intratuin hebben ze soortgelijke voor ruim 90 euro...

Harry Denekamp (06-07-2014) FullFullFullFullFull Binnendrie dagen geleverd,prima

Tom (02-07-2014) FullFullFullFullFull Top!

philip van der wal (02-07-2014) FullFullFullFullEmpty Regenton snel en goed ontvangen. Een haakse overlooptuit is denk ik een betere optie dan een rechte

Peter (30-06-2014) FullFullFullFullEmpty Netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Inmiddels weet ik ook het holle deksel werkt. Klein minpuntje vind ik de kraantjes. Had voor de twee regentonnen twee extra kraantjes besteld. Nauwelijks of geen mogelijkheid om daar een slang op aan te sluiten. Rest prima.

janwillem (28-06-2014) FullFullFullFullFull hele mooie goede ton netjes op tijd ontvangen keurige service
een aanrader en de goedkoopste

B.de vries (23-06-2014) FullFullFullFullFull Ik moet de regenton nog gaan gebruiken ,maar wacht nog op mijn zeeaquarium . Hij is bedoeld voor het aanmaken van 200liter osmose water en daarna gebruik ik hem voor water verversingen . Ik vind het een super mooie ton .voor veel minder dan bij een bouwmarkt .

Carla (19-06-2014) FullFullFullFullEmpty netjes geleverd binnen 2 dagen even gepuzzeld hoe de deksel erop moest vreemd een holle deksel nu nog gaan klussen om hem aan te sluiten op de regenpijp, ben namelijk niet zo'n klusser maar je moet ergens beginnen ;-)

Harry Batterman (18-06-2014) FullFullFullFullFull Ik heb de twee regentonnen snel gekregen. Ze staan ieder op een verhoging zodat er makkelijk een gieter onder past. Bij een plaatselijke bestratingsbedrijf heb ik twee betonnen U-profielen gekocht en ze daar opgezet. Ik ben tevreden.

Jan (14-06-2014) FullFullFullFullFull Ik heb de regentonnen gewoon op de grond gezet. Geen verhoging om er een gieter onder te zetten. Dan wordt het zo hoog. Ik schep het water met de gieter uit de ton. Gaat prima!

Ton in Alkmaar (13-06-2014) FullFullFullFullFull De regenton is de dag na het bestellen al bezorgd. Geheel compleet zoals was bedoeld. De eerste buien zijn reeds opgevangen! Prima service en mooi regenton.

Jan (12-06-2014) FullFullFullFullFull Prima tonnen, goed doordacht systeem. Vuil wordt tegengehouden door het filter en muggen blijven weg omdat het deksel goed afsluit. Ook nog eens 2 stuks voor een prima prijs en lage bezorgkosten.

ben schaap (11-06-2014) FullFullFullFullFull Bestelt en dag daarna afgeleverd goeie service en de goedkoopste!!! Top

Carla Gravendeel (06-06-2014) FullFullFullFullFull Mooie regentonnen voor een prima prijs.
Een klein onderdeeltje ontbrak bij levering, maar na een mailtje ontving ik met veel excuses de slangtule binnen twee dagen.
Goede en fijne service.

Linda (06-06-2014) FullFullFullFullFull Ik ben erg tevreden. De regenton werd snel geleverd en ziet er prima uit. Ik had zelf een foutje gemaakt met bestellen en met 1 telefoontje werd dat snel hersteld. Prima service.

Wijers (05-06-2014) FullFullFullFullFull Ik ben al wat op leeftijd maar ze hebben mij heel goed geholpen met het plaatsen van de bestelling.
Jammer dat ze nog geen voeten aanbieden, die heb ik elders besteld.

Hilbert (19-05-2014) FullFullFullFullFull Snelle levering en gewoon een prima regenton voor weinig geld.

Herman (14-05-2014) FullFullFullFullEmpty Met 3 dagen is de regenton afgeleverd, wij zijn erg tevreden

Fam. Telgenkamp (14-05-2014) FullFullFullFullFull Wij waren opzoek naar een grote regenton en kwamen op deze site terecht. De regenton werd met 2 dagen bij ons thuis bezorgd en wij zijn erg tevreden met de service en voornamelijk de prijs. In een tuincentrum bij ons in de wijk betaal je €65 voor dezelfde regenton!

Groet,

Familie Telgenkamp