Top

225 liter Regenton Big Storm groen

25% Korting
 • 225 liter Regenton Big Storm groen
 • 225 liter Regenton Big Storm groen
 • 225 liter Regenton Big Storm groen
 • 225 liter Regenton Big Storm groen
 • 225 liter Regenton Big Storm groen
 • 225 liter Regenton Big Storm groen
 • 225 liter Regenton Big Storm groen
 • 225 liter Regenton Big Storm groen
 • 225 liter Regenton Big Storm groen
FullFullFullFullFull
(4.6 / 19 Reviews)
€ 87,00
64,95
per stuk
53,68 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

225 liter regenton groen - Big Storm
Kunststof regentonnen


De groene 225 liter regenton Big Storm wordt geleverd inclusief;
 25% extra korting op de regenton
 Gratis regenton tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 Deksel met kinderbeveiliging
 Nu tijdelijke aanbieding  
 25% extra korting op de standaard
 De 2e regenton gratis thuisbezorgd
 225 liter regenton actiepakket: regenton + standaard + vulautomaat [ klik voor actuele prijs ]

Groene 225 liter regenton

 A+ kwaliteit, extra sterk
 Deksel heeft een kinderbeveiliging
 Zeer voordelig een extra grote regenton
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

Deze grote 225 liter regenton heet niet voor niks de Big Storm en is een topper uit ons assortiment, voordelig in aanschaf en geschikt voor het opvangen van veel regenwater, wie wil dat nu niet? Deze kunststof regenton is van A+ kwaliteit, is opgewassen tegen alle weersomstandigheden en heeft een extra lange levensduur. Ook aan het milieu is gedacht want de Big Storm regenton wordt gefabriceerd van gerecycled materiaal zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit. De deksel is zwart van kleur en voorzien van kinderbeveiliging, extra veilig voor de kleintjes onder ons, wel goed afneembaar voor een volwassene. Met een emmer water uit de bovenkant van de waterton scheppen is natuurlijk mogelijk, aftappen met de bijgeleverde tuinslang kraan is nog makkelijker. Op de zwarte tuinslang kraan kunt u een tuinslang koppelen, bijvoorbeeld een Gardena tuinslang. Wij raden aan om de regenton op een standaard (voet) te plaatsen. Hierdoor komt de groene 225 liter regenton hoger te staan, past er makkelijk een giet onder en wordt het gewicht goed evenredig verdeeld wat ten goede komt van de levensduur. Een kunststof regenton is goed voor het milieu, ontziet afwatering installaties en gaat wateroverlast tegen. Begin vandaag nog met het opvangen van gratis regenwater, niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Technische specificaties
Inhoud 225 liter
Hoogte 960 mm
Diameter 600 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Zwart
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 620 mm
Kleur standaard Zwart of Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
Ellen keulen; '' Mooie grote regenton, wij hebben gekozen voor de zwarte standaard. Werd volgens afspraak op tijd geleverd ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De groene 225 liter regenton aansluiten op de regenpijp?

Het aansluiten van een groene 225 liter regenton Big Storm op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

 1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
 2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
 3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Big Storm regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 5 tot 10 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 225 liter regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 225 liter regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard zwart of groen
De kleur van de regenton standaard is zwart of groen, beide kleuren passen goed bij de ton. Wij raden aan om een standaard te plaatsen onder een regenton, hierdoor kunt u makkelijker water aftappen met een gieter of emmer en wordt het gewicht evenredig verdeeld over de standaard wat ten goede komt van de levensduur. Let op, het kan zijn dat de groene standaard qua kleur niet geheel overeenkomt met de regenton. Indien u dat niet mooi vindt is de zwarte standaard een goede oplossing.

Overloop set
Een overloop met slang kunt u bevestigen aan de zijkant van de Big Storm regenton, bij dit model zit aan beide kanten een aansluit mogelijkheid. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. Deze methode is met name zinvol als uw regenpijp nergens op is aangesloten en boven de grond ophoudt. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

(extra) Tuinslang kraan 
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling. Bij normaal gebruik heeft u geen extra tuinslang kraan nodig, deze zit al bij de regenton inbegrepen. Echter kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de regenton door een windhoos omvalt, dat de tuinslang kraan bevriest of dat de hond er aan heeft zitten kauwen. Hoe dan ook, u kunt bij ons een extra reserve kraan bestellen. Mocht er dan iets gebeuren dan heeft u er altijd één op voorraad.


Reviews (19)
FullFullFullFullFull (4.6 / 19 Reviews)

Gradus (19-11-2017) FullFullFullFullFull Na bestelling, goed op de hoogte gehouden van de te leveren dag. Mooie regenton. Reeds geplaats en via de regenpijp is hij inmiddels vol. Met de bijgeleverde aftapkraan is hij ook weer leeg te maken. Keurige nette verzorging en levering.
U kunt met een gerust hart een regenton kopen bij Voertonnen.

C. Vos (28-08-2017) FullFullFullFullFull Twee regentonnen besteld. Prima kwaliteit en zeer eenvoudig te installeren. Zeer snelle levering en precies op het aangekondigde tijdstip.

ajlaves (17-07-2017) FullFullFullFullFull prima advies, prima product en snelle levering

Ben (12-07-2017) FullFullFullFullFull De ton is goed en doet zijn werk netjes en een snelle levering.

Louis (11-07-2017) FullFullFullFullFull Direct 2 tonnen besteld, passen goed in de voortuin aan elke regenpijp een ton. Nu bij droogte wel voldoende water bij de hand. Makkelijk alles in elkaar te zetten. Goede kraan.
Zeer vlotte bezorging, keurig op tijd met de afgesproken tijd.
Vulautomaat werkt goed.

Jan Huijsmans (08-07-2017) FullFullFullFullFull Een jaar geleden de eerste besteld en in gebruik genomen. Deze bleek afgelopen droogte periode niet genoeg water te hebben en een fikse plensbui erna was aanleiding om nummer twee te bestellen. 36 uur na plaatsing was hij vol en de vijver met de overloopset bijgevuld. Hopelijk zijn de toenemende droogteperiodes geen aanleiding voor nummer drie. Indien dat wel het geval is weten we waar we hem willen bestellen. :-)

Trijnie (05-07-2017) FullFullFullFullFull snelle levering, mooie smalle ton. Past nagenoeg overal.
super tevreden

Edward (20-06-2017) FullFullFullFullEmpty Bestelling en levering waren prima.
Jammer dat de kraan van de ton zo hoog zit, hierdoor blijft er constant veel water in de ton, wat niet gebruikt wordt.

Reactie Voertonnen.nl
Kraan hoog en veel water? Er blijft ongeveer 2 liter achter!

Marco (16-06-2017) FullFullFullFullFull Prima levering, wist niet dat deze van Harcostar waren. Mag je er wel bij vermelden aangezien dat een in Dtl en UK bekend en kwalitiatief goed merk regentonnen is.

Rob (15-06-2017) FullFullFullFullEmpty Alles goed, behalve levering door transmission. Die hadden op zich netjes een tijdvak en dag gemaild, maar zijn die dag niet langs geweest. Fijner geweest als dat wat eerder/duidelijker gecommuniceerd zou worden om er rekening mee te kunnen houden.

Marissa Vermeulen (14-06-2017) FullFullFullFullFull Geweldig mooie, stevige en grote regenton. Levering was vlot en ik werd keurig geïnformeerd wanneer deze geleverd zou worden. Prima verpakt.
Inmiddels geïnstalleerd en wachten nu op de eerste regenbui.

Lambertus van Bemmel (12-06-2017) FullFullFullFullEmpty 2 regentonnen besteld. Een van 110, een van 227 liter. Voldoen beide aan de verwachting. Het aansluiten van de slangen op de vulautomaten gaf wat problemen. Opelost door de slang met pvc-lijm vast te zetten aan het pijpje van de vulautomaat. De ruimte tussen slang en pijpje opgevuld met een waterbestendige kit. Lekt nu niet meer

K.F. Smits (12-06-2017) FullFullFullFullFull Prima geregeld en ontzettend snel geleverd: binnen 2 dagen! Het is een mooi en goed product: helemaal compleet geleverd. De prijs is zeer aangenaam voor je knip 😀 Al-met-al: een tien met een griffel voor dit bedrijf!

rick (09-06-2017) FullFullFullFullFull Goed geregeld. Exact zoals beschreven. Moet nog wat klussen om de ton op zn plek te kunnen zetten, maar een identieke ton is al jaren naar volle tevredenheid op een andere regenpijp aangesloten.

Ruiter (08-06-2017) FullFullFullFullFull Regenton goed ontvangen, nette en snelle afhandeling met bestellen en betalen. Ook snel geleverd. Zeer tevreden!

bezema (08-06-2017) FullFullFullFullFull Regenton goed ontvangen bevalt prima zeer tevreden

MDeBo (06-06-2017) FullFullEmptyEmptyEmpty Vlotte afhandeling met de betaling, de levering was niet zoals gemeld door de transportfirma.
Eerst een email dat de levering zou geschieden tussen 08.43 en 10.23, dan een tweede mail met d melding dat de levering was voorzien omstreeks 11.30 en uiteindelijk word de ton afgeleverd omstreeks 17.00 uur.

Reactie Voertonnen.nl
Kan natuurlijk op zich een keer proberen, jammer dit u dit meteen beoordeeld met 2 sterren en verder niets inhoudelijk verteld over het product.

Ellen Keulen (27-02-2017) FullFullFullFullFull Mooie grote regenton, wij hebben gekozen voor de zwarte standaard. Werd volgens afspraak op tijd geleverd.

B. Olthof (31-03-2015) FullFullFullFullEmpty Stevige grote regenton, was goed verpakt. Achteraf had ik beter een starterspakket kunnen nemen want nu moet ik een standaard en vulautomaat los bestellen en ben ik duurder uit