Top

225 liter Regenton Big Storm actiepakket

Populair ! 33% Korting
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
 • 225 liter Regenton Big Storm actiepakket
FullFullFullFullFull
(4.9 / 24 Reviews)
€ 150,00
99,95
per stuk
82,60 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

225 liter regenton Big Storm actiepakket

Het 225 liter regenton actiepakket Storm wordt geleverd inclusief;

 225 liter regenton, groen of antraciet t.w.v. € 87,-
 Zwarte of groene regenton standaard t.w.v. € 35,-
 Vulautomaat t.w.v. € 15,-
 Regenton tuinslang kraan t.w.v. € 9,-
 Normaal € 146 nu tijdelijk voor € 99,95  

225 liter regenton Big Storm

 A+ kwaliteit, extra sterk
 Deksel heeft een kinderbeveiliging
 Zeer voordelig een extra grote regenton
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

Grote 225 liter regenton voor het opvangen van schoon regenwater. Deze waterton heeft niet voor niets de naam Big Storm gekregen, door de extra stevige kwaliteit trotseert deze ton alle weersomstandigheden, extra lange levensduur gegarandeerd. Het materiaal van deze antraciete regenton bestaat uit gerecycled kunststof en draagt daarmee bij aan een beter milieu. De regenton deksel is voorzien van een kinderbeveiliging, makkelijk te openen voor een volwassene, extra beveiligd voor kinderen. Onderin de regenton zit schroefdraad waar u de kraan eenvoudig in kunt draaien, begin direct met het aftappen van regenwater. De bijgeleverde tuinslang kraan is zo ontworpen dat u er een (Gardena) tuinslang op kunt koppelen. Een regenton standaard zorgt ervoor dat de regenton hoger komt te staan waardoor er een gieter onder past, daarnaast wordt het gewicht evenredig verdeeld wat ten goede komt van de levensduur.

Vulautomaat en verbinding set
Aan beide zijkanten van deze 225 liter regenton heeft u een aansluit mogelijkheid voor een vulautomaat. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. De maatvoering die u nodig heeft is afhankelijk van de diameter van uw regenpijp. In de meeste gevallen zal dit gaan om een regenpijp van 70 a 80 mm, is deze groter dan selecteert u de 90/100 mm variant. Indien de regenton verder dan 10 cm van de regenpijp komt te staan kunt u er een verbinding set bijbestellen. De slang van deze set komt tussen de vulautomaat en de regenton en werkt dus als een soort verlengstuk waardoor u een langere afstand kunt overbruggen. Daarnaast is het aansluiten van een regenton door middel van een vulautomaat eenvoudiger in combinatie met een verbinding set. Doordat de slang flexibel is komt het uitmeten en installeren van de vulautomaat minder nauwkeurig, de slang vangt het eventuele (hoogte) verschil tussen de aansluit mogelijkheid en de regenpijp op.

Technische specificaties
Inhoud 225 liter
Hoogte 960 mm
Diameter 600 mm
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 620 mm
Kleur standaard Zwart of Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
Rien; '' ik heb 2 regentonnen besteld, de prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn idee zeer goed evenals de levering. ik kan het iedereen die een regenton zoekt aan bevelen ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Wilt u meer info over de 225 liter regenton Big Storm of deze los bestellen?
Maak dan hieronder een keuze tussen antraciete of groene regenton;

225 liter regenton antraciet 225 liter regenton groen


Reviews (24)
FullFullFullFullFull (4.9 / 24 Reviews)

Ed van der hilst (30-03-2018) FullFullFullFullFull Ik heb 1 regenton van de actie besteld
Netjes verpakt geleverd
Mooie kwaliteit we zijn er zeer blij mee
Compleet met voet kraan en regenpijp automaat
Zeer snel geïnstalleerd en hij is nu al half vol

Zeker het aanbevelen waard

Tjander (26-03-2018) FullFullFullFullFull Heel mooi en snel geleverd.

Theo (07-12-2017) FullFullFullFullFull Actiepakket met verbinding set snel en compleet geleverd. Eenvoudig te monteren met bijgeleverde vulautomaat. Prima product voor een prima prijs.

Tim (30-11-2017) FullFullFullFullFull Good product, easy order process and fast delivery. I can't ask for more. Thank you.

Bert (11-11-2017) FullFullFullFullFull Twee weken geleden heb ik het regentonpakket met kraantje, verbindingsset van 2,5 m en vulautomaat besteld en binnen twee werkdagen thuisontvangen. Aansluiten van het kraantje gaat wel heel gemakkelijk. Voor het waterdicht aansluiten van de verbindingsset en van het buisje in de vulautomaat heb ik stukjes binnenband gebruikt. Binnen twee dagen was de regenton vol!
Ik ben er heel tevreden mee.

Dianne (07-10-2017) FullFullFullFullFull Super snelle en keurige levering! Al bijna vol!!

Rene (21-08-2017) FullFullFullFullFull Prima! Levering op tijd en alles compleet, Aansluiten was simpel en hij is al vol!

Koos (18-08-2017) FullFullFullFullFull 1x een set van twee regentonnen en een set van een regenton besteld. Als kado aan de kinderen, die er erg blij mee waren. Over alle drie tevreden, snelle levering, mooi materiaal. Aangesloten op de regenpijp via bijgeleverd pijpje, kraan erin en het werkt perfect. Ook blij met het kindveilige deksel ivm kleinkinderen. Prima.

Edwin (10-08-2017) FullFullFullFullFull Besteld en daarna volledig op de hoogte van levertijdstip. Alles was in orde , materiaal zier er netjes en goed uit

Jittie Langhout (01-08-2017) FullFullFullFullEmpty Regenton met toebehoren zijn vlot geleverd. De installatie was een eitje. Wij zijn zeer tevreden

Kortekaas (16-07-2017) FullFullFullFullFull Mooie grote regenton, snel ontvangen en makkelijk geïnstalleerd.....ik zit nu te wachten dat het gaat regenen 👍🏻😄

Ron Dijkmans (14-07-2017) FullFullFullFullFull Alles is in goede staat ontvangen conform de afgesproken snelle levering.
Installatie (regenton met toebehoren) was eenvoudig en snel te installeren .
Alles functioneert naar behoren.

felthuis onderhoud & montage (04-07-2017) FullFullFullFullFull Op een woensdagavond het big storm regenton actiepakket besteld en deze werd netjes op het adres van mijn klant afgeleverd. Mooi product van goede kwaliteit en compleet met voet, kraantje, deksel en vulautomaat. Zeer tevreden!

R.Boering (30-06-2017) FullFullFullFullFull Netjes ontvangen, makkelijk in elkaar te zetten. Het kraantje was even zoeken, zat aan de binnenkant van de deksel. Werk prima.

henk roest (26-06-2017) FullFullFullFullFull actie pakket ontvangen in een woord

geweldig hartelijk dank hiervoor

P Zuidema (20-06-2017) FullFullFullFullFull Prima service volgende dag alles keurig geleverd dus geen klachten.

scherpenisse (16-06-2017) FullFullFullFullFull prachtige regenton robust goede vormgeving we hebben de ton geplaatst 10 minuten incl toevoer.
aankomst was snel met een vriendelijke chauffeur dik tevreden.

Mooie, stevige regenton (15-06-2017) FullFullFullFullFull Grote, stevige regenton. Prijs / kwaliteit verhouding super! Was even zoeken naar het kraantje, maar dat bleek handig tegen het deksel verstopt. Moet nog uitvogelen hoe ik hem netjes op de hemelwaterafvoer krijg, maar dat gaat lukken. Jammer dat er niet al een opening in zit voor de pijp, maar goed, die is natuurlijk voor iedereen anders. Toen ik hem bestelde had ik heen keus uit de kleur voet, heb de zwarte gekregen.

Marjo (15-06-2017) FullFullFullFullFull Snel geleverd en goed verpakt. Mooie grote stevige ton.
Alleen jammer dat de bijbestelde overloopset niet precies op maat is voor een regenpijp van 70 mm. Daardoor is de pijp een beetje gammel. Maar verder een prima ton voor een prima prijs.

Willy (09-06-2017) FullFullFullFullFull Bestelling is geheel volgens verwachting en snel geleverd. Overloop was simpel aan te sluiten op afvoer van het tuinhuis ook de standaard en kraan waren snel gemonteerd.
Prijs /kwaliteit is in orde.

maartendoes (08-06-2017) FullFullFullFullFull Big storm op tijd en perfect afgeleverd.
Prima regen ton compleet geleverd , makkelijk to installeren inclusief het uitsnijden van de regenpijp inlaat op de deksel via de voorgetekende uitsnijd maat.
ton zit al half vol en tapkraan doet het goed.
Zeer compleet actie pakket gekozen , veel waar voor je geld.

Peggy (07-06-2017) FullFullFullFullFull Mooie regenton, past prima bij de huidige tuinset. Makkelijk aan te sluiten, goed verpakt ook nog eens. Prijs en kwaliteit helemaal ok.

Marcel (01-06-2017) FullFullFullFullEmpty Prima regenton met voet. Ik ben er zelf simpelweg voor gekozen om de regenpijp via een gat in de deksel naar binnen te laten gaan. Verder was het een kwestie van dop verwijderen en kraantje er op draaien. Tevreden dus, ook met vlotte levering.

Rien (28-02-2017) FullFullFullFullFull ik heb 2 regentonnen besteld, de prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn idee zeer goed evenals de levering.
ik kan het iedereen die een regenton zoekt aan bevelen