Top
225 liter Regenton Big Storm antraciet
25% Korting
  • 225 liter regenton antraciet
  • Grijze regenton 227 liter
  • Deelbare anzar regenton standaard
rating 5
(4.9 / 27 Reviews)
€ 87,00
64,95
per stuk
53,68 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

225 liter regenton antraciet - Big Storm
Kunststof regentonnen


De antraciete 225 liter regenton Big Storm wordt geleverd inclusief;
 25% extra korting op de regenton
 Gratis regenton tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 Deksel met kinderbeveiliging
 Nu tijdelijke aanbieding  
 25% korting op de standaard
 De 2e regenton gratis thuisbezorgd
 225 liter regenton actiepakket: regenton + standaard + vulautomaat [ klik voor actuele prijs ]

Antraciete regenton 225 liter

 A+ kwaliteit, extra sterk
 Deksel heeft een kinderbeveiliging
 Zeer voordelig een extra grote regenton
 Geproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieu
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan

Antraciete 225 liter regenton voor het opvangen van schoon regenwater. Deze waterton heeft niet voor niets de naam Big Storm gekregen, door de extra stevige kwaliteit trotseert deze ton alle weersomstandigheden, extra lange levensduur gegarandeerd. Het materiaal van deze antraciete regenton bestaat uit gerecycled kunststof en draagt daarmee bij aan een beter milieu. De regenton deksel is voorzien van een kinderbeveiliging, makkelijk te openen voor een volwassene, extra beveiligd voor kinderen. Onderin de regenton zit schroefdraad waar u de kraan eenvoudig in kunt draaien, begin direct met het aftappen van regenwater. De bijgeleverde tuinslang kraan is zo ontworpen dat u er een (Gardena) tuinslang op kunt koppelen. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken raden wij u aan om de waterton op een verhoging te zetten, gebruik hiervoor een regenton standaard. Een regenton standaard zorgt ervoor dat de regenton hoger komt te staan waardoor er een gieter onder past, daarnaast wordt het gewicht evenredig verdeeld wat ten goede komt van de levensduur. Een kunststof regenton is goed voor het milieu, ontziet afwatering installaties en gaat wateroverlast tegen. Begin vandaag nog met het opvangen van gratis regenwater, niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Technische specificaties
Inhoud 225 liter
Hoogte 960 mm
Diameter 600 mm
Kleur regenton Antraciet
Kleur deksel Zwart
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 620 mm
Kleur standaard Zwart

Wat zeggen klanten over dit product?
Evelien Meeuwis; '' Snelle, net ingepakte, complete levering. Makkelijk te installeren. Degelijke kwaliteit. Goede service. ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De antraciete 225 liter regenton aansluiten op de regenpijp?

Het aansluiten van een antraciete 225 liter regenton Big Storm op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Big Storm regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 5 tot 10 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 225 liter regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 225 liter regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard zwart
De kleur van de regenton standaard is zwart, dit past goed bij de ton. Wij raden aan om een standaard te plaatsen onder een regenton, hierdoor kunt u makkelijker water aftappen met een gieter of emmer en wordt het gewicht evenredig verdeeld over de standaard wat ten goede komt van de levensduur.

Overloop set
Een overloop met slang kunt u bevestigen aan de zijkant van de Big Storm regenton, bij dit model zit aan beide kanten een aansluit mogelijkheid. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. Deze methode is met name zinvol als uw regenpijp nergens op is aangesloten en boven de grond ophoudt. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

(extra) Tuinslang kraan 
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling. Bij normaal gebruik heeft u geen extra tuinslang kraan nodig, deze zit al bij de regenton inbegrepen. Echter kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de regenton door een windhoos omvalt, dat de tuinslang kraan bevriest of dat de hond er aan heeft zitten kauwen. Hoe dan ook, u kunt bij ons een extra reserve kraan bestellen. Mocht er dan iets gebeuren dan heeft u er altijd één op voorraad.


Reviews (27)
rating 5 (4.9 / 27 Reviews)

Elsa De Craen (10-11-2018) rating 5 Antraciet kleurig model, kindvriendelijk deksel maar heb gekozen voor ouder rubber model kon het gat hierin weer gebruiken. Snel en prijsvriendelijk. In vorige regenton, niet hier besteld, was schroefdraad voor overloop in de regenton bevestigt, dat was nog wel een puntje voor mij

Rita (02-11-2018) rating 5 Regenton snel geleverd.
Aangesloten op regenpijp.
Tot nog toe šŸ‘Œ

jasper (21-09-2018) rating 5 Snelle bezorging, erg content over. Het is een grotere vervanging van een houten wijnton. De grijze kleur valt minder op tegen de grijze muur. Zit inmiddels al helemaal vol ! Wordt veelvuldig gebruik van gemaakt.

Marlies (21-08-2018) rating 5 Snelle bezorging; het is een grotere vervanging van een andere ton. Mooie ton, die doet, wat 'ie moet doen; de grijze kleur valt minder op tegen de grijze muur. Zit inmiddels al helemaal vol!! Wordt veelvuldig gebruik van gemaakt.

Zandee (05-08-2018) rating 5 Snelle levering alleen hij is nog leeg. Moest eens lekker regenen.

Langenbach (31-07-2018) rating 5 Prima product, snelle levering, makkelijke installatie. DHDLN

Kees (13-07-2018) rating 5 Alles is goed. Aangesloten volgen instructie op site. Nog weinig regen gehad, dus hopen dat het naar behoren werkt.

Lubbers (28-06-2018) rating 5 Regenton is zeer snel en netjes ontvangen, installeren was peace of cake, goede kwaliteit. Bedankt!!

Joris (26-06-2018) rating 5 Prima ton, redelijk makkelijk te plaatsen met een zaagje voor de regenpijp en een kruiskop voor de stop.
Goed kijken: het kraantje heeft een rubbertje, lag bij mij los op de bodem en vanwege de zwarte kleur moeilijk te zien.

Sieberen (26-06-2018) rating 4 Ton ziet er goed uit, de levering was vlot, ik heb hem aangesloten op de regenafvoer van de garage met de overloop naar het riool.

Joost (25-06-2018) rating 4 Netjes en snel geleverd!
Om half acht kregen we de ton binnen om rond half tien was hij geĆÆnstalleerd en rond 11 uur zat hij vol!
Klein aandachtspuntje is de afwerking van de bovenrand van de ton. Het kost enige moeite het deksel er goed op te krijgen.

Bart (23-06-2018) rating 5 Goed product, levering was zeer vlot.

Klaas de Vries (22-06-2018) rating 5 Prima regenton, keurig geleverd.
Zeer tevreden hiermee. šŸ‘

Nel de Mol (21-06-2018) rating 4 Prima regenton, correcte levering.
Klein minpuntje is dat er nog zoveel water onder het kraantje blijft staan in de ton. Een hele laag water waar je niets aan hebt en waardoor je hem niet helemaal leeg kan laten lopen voor de winter.

Eddy (14-06-2018) rating 5 Zeer goede ton . Heb deze rechtstreeks aan gesloten op dakgoot. Opening gemaakt aan zijn kant diameter van de buis en klaar. niet vergeten overloopstop er uit te halen.

Ria Laken (10-06-2018) rating 5 Snelle en goede levering in Druten. De ton voldoet geheel aan onze verwachtingen en ziet er ook nog mooi uit. Wij hebben de antraciet kleur. Perfecte prijs in vergelijking met andere aanbieders. Een volgende ton of accessoires zou ik weer bij jullie bestellen. Succes!

Peter (09-06-2018) rating 5 Ik heh de regenton snel en netjes verpakt ontvangen. Alles was heel goed verzorgd en voldeed ruim aan de verwachting.
Ik heb in de bovendeksel een gat gemaakt en nu van ik al het regenwater op dat op mijn blokhut valt. Tot de volgende keer. Lanaken (Belgiƫ)

Laurens de Graaf (01-06-2018) rating 5
Ik heb de regenton supersnel ontvangen en ik ben er uitermate tevreden mee.

Het systeem van toevoer van regenwater naar de ton werkt uitstekend: de ton is snel vol en lekt daarna niet als het blijft regenen.

Aandachtspuntje voor mijzelf (en misschien andere kopers): ondergrond moet goed zijn aangedicht want vol weegt de ton veel en kan bij ongelijke zetting scheef gaan staan.

Peter (21-02-2018) rating 5 Snelle levering en netjes verpakt.

Gerrit Hageman (07-08-2017) rating 5 Bestelling keurig ontvangen, mooie tonnen,big storm 225 liter, nog niet aangesloten, kan deze ervaring dus nog niet delen.

Jw (19-07-2017) rating 5 Goed geleverd en snel optijd
Alles top

Jelle (15-06-2017) rating 5 Alles volgens afspraak geleverd en op tijd.Top geregeld, mooie tonnen!

Dirk (14-06-2017) rating 5 De gehele bestelling is in goede staat ontvangen.top!

Andre (12-06-2017) rating 5 Lekker snel geleverd en staat mooi stabiel.
BEDANKT

Evelien Meeuwis (28-02-2017) rating 5 Snelle, net ingepakte, complete levering. Makkelijk te installeren. Degelijke kwaliteit. Goede service.

Hallo, net de bestelling de regenton met standaard (29-06-2016) rating 5 Hallo, net de bestelling de regenton met standaard in goede order binnen, bedank voor jullie goede service en snelle levering,

Alfons Haest (13-05-2016) rating 5 1000 X dank voor de snelle, vlotte en correcte levering van mijn bestelling (3 storm regentonnen van 225 l elk en 1 overloop). Doe zo voort, vriendelijke groeten
Uit Retie (Belgiƫ), Alfons Haest

Type de code over