Top
235 liter houten regenton Black Pearl
20% Korting
  • 235 liter houten regenton black pearl
  • 235 liter regenton black pearl
  • 235 liter regenton black pearl op standaard
  • Deelbare anzar regenton standaard
rating 5
(4.7 / 14 Reviews)
€ 200,00
159,95
per Stuk
132,19 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

235 liter zwarte houten regenton - Black Pearl
Houten regentonnenWij leveren de zwarte 235 liter Black Pearl regenton inclusief;
 Gratis zwarte tuinslang kraan t.w.v. € 12,-
 Deksel met kinderbeveiliging
 Nu tijdelijke aanbieding  
 2 Black Pearl regentonnen met -25% extra korting
 Slechts € 149,95 per stuk
 De 2e Black Pearl regenton gratis thuisbezorgd

U wilt een zwarte houten regenton?

Neem dan een 235 liter Black Pearl regenton van kunststof omdat;
 Een Black Pearl voordeliger is in aanschaf ten opzichte van een houten regenton
 Een kunststof regenton 3 tot 5 keer langer mee gaat 
 Een Black Pearl onderhoudsvrij is, een houten moet u elk jaar bewerken
 Een kunststof regenton minder snel verkleurd
 Een Black Pearl beter bestand is tegen de wisselvallige weersomstandigheden

De Black Pearl is een prachtige zwarte regenton met een inhoud van 235 liter. De Black Pearl lijkt gemaakt te zijn van hout maar niets is minder waar. Deze zwarte regenton is, dankzij nieuwe productie technieken, gemaakt van zeer hoogwaardige kunststoffen. Hij voelt zelfs aan als hout! Het voordeel van deze zwarte regenton is dat hij onderhoud vrij is en dat de levensduur drie tot vijf keer langer is dan een echt houten regenton. De deksel is voorzien van een kinderbeveiliging maar voor een volwassene makkelijk af te nemen. De gratis meegeleverde tuinslang kraan is zwart van kleur en elke tuinslang is er op aan te sluiten, ook een Gardena. Het lekvrij aansluiten van de tuinslang kraan is simpel, u hoeft deze alleen in het voor gemonteerde schroefdraad te draaien.

Wat zeggen klanten over dit product?
Helen'' Een hele mooie grote regenton met voet en kraantje besteld. Ziet er prima uit! Geleverd volgens afspraak en keurig op tijd! ''
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Technische specificaties
Inhoud 235 liter
Hoogte 880 mm
Diameter 680 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Zwart
Kleur deksel Zwart
Hoogte standaard 275 mm
Diameter standaard 600 mm
Kleur standaard Zwart

Hoe sluit ik de 235 liter regenton Black Pearl aan op de regenpijp?

Het aansluiten van een 235 liter Black Pearl op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen
Het aansluiten van deze waterton is heel eenvoudig. De deksel is voorzien van een voorgestanste ronding ter grootte van een regenpijp. Wanneer u de regenpijp door de deksel wilt laten lopen snijd u het gat uit met een mesje. Een andere opties is om de regenton aan te sluiten door middel van een vulautomaat. Hiervoor dient u een gat te boren aan de zijkant van de regenton (boven in). Vervolgens kit u het pijpje van de vulautomaat aan de regenton, het water loopt nu via de regenpijp door het vulautomaat de regenton in. Wanneer de regenton vol zit al het water de omgekeerde weg bewandelen, zo loopt deze nooit over. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard
Een standaard (voet) voor de Black Pearl is gefabriceerd van kunststof in dezelfde kleur als de regenton zelf. Door er een standaard onder te plaatsen kunt u gemakkelijker een gieter vullen. Een standaard kunt u optioneel bijbestellen.

Overloop set
Een overloop set zorgt ervoor dat wanneer de regenton vol zit niet overloopt met water, het regenwater loopt via de luxe bijgeleverde slang weg. Indien u de regenpijp rechtstreeks aansluit is een overloop set zeker aan te raden. Om de set aan te kunnen sluiten op de Black Pearl hoeft u enkel een gaatje boren bovenin de regenton, ongeveer 2,5 tot 5 cm onder de rand voor een optimaal resultaat. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan, daarnaast komt het aansluiten minder nauwkeurig omdat de slang flexibel is. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

Tuinslang kraan
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling.


1 of meer € 159,95 per Stuk
2 of meer € 149,95 per Stuk


Reviews (14)
rating 5 (4.7 / 14 Reviews)

Schouten (28-05-2018) rating 4 2 tonnen black pearl werden snel geleverd.
Mooi dat op de foto's de banden een andere kleur (zilver) hebben. Jammer dat deze bij levering gewoon dezelfde kleur en structuur hebben als de rest van de ton.

Erwin (17-05-2018) rating 5 Prima regenton, voldoet aan de verwachtingen. Op tijd en netjes geleverd! Eenvoudig aangesloten op de regenpijp via een vulautomaat constructie, bevalt prima. Boor met gatenzaag nodig om het toevoerpijpje in de ton te laten lopen.

Ik had verwacht dat de biezen rond de ton een wat meer metaalkleur zouden hebben, maar die zijn net zo zwart als de ton. Het kraantje moet je een halve slag draaien, waardoor hij halverwege tegen de ton aan komt. Maar een vijl biedt uitkomst. Prima product.

L.L. (13-05-2018) rating 5 Bestelling keurig afgehandeld, we waren niet thuis toen we bestelden en werd goed rekening mee gehouden. De ton is afgeleverd en staat goed bij de schuur en lijkt geweldig te gaan functioneren. Gelukkig is het weer zo dat we nog niet hoeven kijken of hij functioneert.

Mooijman (03-05-2018) rating 4 Ton snel en goed ontvangen.
Ook een vulautomaat erbij gekocht.
Anders stroomd de ton over, dus wel zo handig.
Dankzij 2 dagen regen zit hij nu al bijna vol! Hij werkt dus prima, zijn er erg blij mee.

Jasper (18-11-2017) rating 5 Mooie ton en van goede kwaliteit. Goed op de hoogte gehouden van de verzending en goed verpakt.

Bert (08-11-2017) rating 5 Ton ontvangen. Het is een hele mooie uitvoering. Mooie kleur en netjes afgewerkt.

Carola (15-06-2017) rating 5 Prachtige ton ,net echt hout ! Super kwaliteit.
Snel geleverd,zonder problemen.
Staat prachtig.

RM (07-05-2017) rating 4 Zeer tevreden,ziet er mooi uit en een vlotte levering en helemaal compleet.

J.Heijster (24-04-2017) rating 5 De Ton ziet er fraai uit. Ik moet hem nog plaatsen en aansluiten. De voet is een standaard voet.
Hij is afgeleverd in Waalwijk.

Kemmeren (18-04-2017) rating 5 De black pearle regenton in goede staat ontvangen. De Regenton ziet er mooi uit en staat mooi bij het geheel in onze tuin.

Helen (12-03-2017) rating 5 Een hele mooie grote regenton met voet en kraantje besteld. Ziet er prima uit! Geleverd volgens afspraak en keurig op tijd!

Jan van der Nald (26-12-2016) rating 5 Wat een mooie regenton. Zondags besteld, dinsdagmorgen al geleverd. Super !!!! Wij zijn er heel blij mee. Wij hebben wel een afsluitdop in de kraanopening gedaan omdat wij de kraan toch niet gebruiken.

Henk Plantinga (07-08-2016) rating 4 Keurige regenton. De bestelling is vlot en keurig afgehandeld. Het plastic kraantje vind ik er niet echt bijpassen. Ik heb er zelf een andere kraan bijgekocht.

patricia van Ree (18-07-2016) rating 5 Wij zijn erg blij met de regenton ( black pearl 235 liter). Wat wij alleen jammer vinden is dat er geen standaard in de zelfde uitvoering bij zit!!

Type de code over