Top
240 liter houten regenton Wineman
Populair ! 29% Korting
 • Houten regenton 240 liter
 • 240 liter regenton wineman  hout
 • Houten regenton wineman met filter
 • Regenton wineman 240 liter
 • Regenton standaard wineman 240 liter
 • Chromen kraan wineman
 • Wineman met chromen kraan
 • 50 liter regenton wineman sfeerfoto
rating 5
(4.8 / 46 Reviews)
€ 210,00
149,95
123,93 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 4 werkdagen

240 liter houten regenton - Wineman
Houten regentonnenDe 240 liter houten regenton Wineman wordt geleverd inclusief;
 Gratis (zwarte) aftapkraan t.w.v. € 15,-
 Regenton deksel met handgreep
 Nu tijdelijke aanbieding  
 2 Wineman regentonnen met -34% extra korting
 Slechts € 139,95 per stuk
 De 2e Wineman regenton gratis thuisbezorgd

U wilt een houten regenton?

Neem dan een 240 liter Wineman regenton van kunststof omdat;
 Een kunststof regenton 3 tot 5 keer langer mee gaat dan hout
 Een Wineman voordeliger in aanschaf is t.o.v. een houten regenton
 Een kunststof regenton beter bestand is tegen wisselvallige weersomstandigheden
 Een Wineman onderhoudsvrij is, hout moet u elk jaar bewerken
 Een kunststof regenton minder snel verkleurd
 De Wineman niet van echt hout te onderscheiden is!

Een houten regenton gemaakt van zeer hoogwaardige kunststoffen. De 240 liter Wineman heeft een grove structuur waarin de kleuren bruin en zwart zitten verwerkt, dit maakt dat het model niet van echt hout te onderscheiden is. Dit prachtige model is een topper uit ons assortiment en heeft de looks van een antiek Frans wijnvat. De deksel is makkelijk af te nemen waardoor u makkelijk water kunt scheppen. Via de kraan, die geleverd wordt met rubberen afdichtring, laat u makkelijk een gieter vollopen. Het aansluiten van de kraan is simpel, deze schroeft u op de schroefdraad van de regenton. Dit model heeft 2 aansluit mogelijkheden, 1 voor bijvoorbeeld een kraan en die andere voor het aansluiten van een tuinslang. U hoeft overigens niet beide te gebruiken, de bovenste aansluiting zit nog dicht bij levering. Wij raden aan om een regenton kraan op de onderste aansluiting te monteren en de 240 liter regenton op een standaard te plaatsen. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de capaciteit, past er een gieter onder en blijft er geen water onder in de ton staan. Waarom een echte houten regenton aanschaffen als de nadelen niet opwegen tegen de voordelen van een kunststof Wineman? Twijfel daarom niet langer en schaf vandaag nog deze prachtige 240 liter regenton Wineman aan, nu tijdelijk verkrijgbaar tegen een extra scherp tarief!

De nadelen van een houten regenton t.o.v. de kunststof Wineman;

 Duurder in aanschaf
 Heeft een zeer beperkte levensduur
 Moet u elk jaar bewerken om verrotting en verkleuring te voorkomen
 Het hout gaat werken waardoor het bij de kraan uiteindelijk gaat lekken
 Moet in de zomer vochtig zijn en in de winter droog, is dus eigenlijk helemaal niet geschikt voor opslag van water

Wat zeggen klanten over dit product?
A. Lisseveld'' Ik vind dat ding prachtig! Hij past ook goed bij onze tuin. De levering was keurig op tijd. Kraantje past perfect. Kortom: wij zijn zeer tevreden! ''
Ben Heezen; '' 2 tonnen besteld, waarvan 1 met standaard. Niet van echt te onderscheiden, al veel reacties gekregen ''
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Technische specificaties
Inhoud 240 liter
Hoogte 800 mm
Diameter 700 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Old brown
Kleur deksel Old brown
Hoogte standaard 290 mm
Diameter standaard max.670 mm
Kleur standaard Old brown

Hoe sluit ik de 240 liter houten regenton aan op de regenpijp?

Het aansluiten van een 240 liter houten regenton op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

 1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
 2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
 3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Wineman regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 2,5 tot 5 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 240 liter houten regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 240 liter houten regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard
De regenton standaard van de Wineman is in dezelfde kleur en look als de regenton en loopt wat taps toe zodat het gewicht optimaal verdeeld wordt. Doordat u de regenton op een standaard plaatst komt deze hoger te staan waardoor u uit het laagste punt water kunt tappen. Op die manier blijft er geen water in de ton en kunt u het afgetapte regenwater makkelijk in een gieter laten lopen.

Overloop set
Een overloop set zorgt ervoor dat wanneer de regenton vol zit niet overloopt met water, het regenwater loopt via de luxe bijgeleverde slang weg. Indien u de regenpijp rechtstreeks aansluit is een overloop set zeker aan te raden. Om de set aan te kunnen sluiten op de Wineman hoeft u enkel een gaatje boren bovenin de regenton, ongeveer 2,5 tot 5 cm onder de rand voor een optimaal resultaat. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan, daarnaast komt het aansluiten minder nauwkeurig omdat de slang flexibel is. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

Luxe chromen kraan 
De luxe chromen kraan geeft een extra elegante uitstraling aan de Wineman regenton. De chromen regenton kraan is groter dan de kunststof kraan en komt wat verder van de ton te staan wat zorgt voor meer comfort tijdens het aftappen van regenwater. Het installeren is heel eenvoudig, u hoeft deze alleen op de ton te schroeven. Extra handig, het is mogelijk om een slang te installeren op deze chromen regenton kraan.


1 of meer € 149,95
2 of meer € 139,95


Reviews (46)
rating 5 (4.8 / 46 Reviews)

Van der Borght Benjamin (05-11-2018) rating 5 ben heel blij met de ton deze dient als decoratie en als groffe filter daar heb ik mijn aanzuig slang ingewerkt van de pomp

Arjan Boode (31-10-2018) rating 5 Zeer mooie regenton lijkt net van echt hout, ik moet de regenton nog aansluiten maar de handleiding is goed en duidelijk dus de aansluiting komt wel goed
De regenton heb ik laten afhalen hoorde dat het zeer net bedrijf is.

Pieter Kiewied (19-10-2018) rating 5 Ook wij zijn nu in het bezit van deze prachtige regenton. In de uitstekende kwaliteit die wij van Voertonnen.nl gewend zijn. Wij hebben er een extra kraan bij besteld voor de overloop. Hiervoor moest ik wel een passend gat in de ton boren en de kraan heeft een Gardena aansluiting. De onderste kraan heeft geen Gardena aansluiting maar ik heb een klein stukje slang warm gestookt en kon die toen zo over de kraan steken. Aan de andere kant van de slang heb ik een Gardenawartel gezet en zo kan ik hier weer een tuinslang op aansluiten.
Boven in het deksel heb ik een mooi gat gemaakt waar de regenpijp niet ingaat maar juist boven blijft. Zo kan ik het deksel gemakkelijk wegnemen. Aan de binnenkant van het deksel heb ik een stukje horrengaas tegen het gat gekit waardoor en geen bladeren invallen of - hopelijk - geen muggen naar binnengaan om eitjes te leggen.
Een lang verhaal om te laten weten dat wij heel blij zijn met deze ton.

Wil (10-10-2018) rating 5 De regenton met behoren werd snel en netjes geleverd!
We zijn erg content met onze aankoop, prachtige uitstraling en niet van hout te onderscheiden. We hebben geen spijt van de verhoging/ standaard ,heel praktisch. Verder hebben we het overloop systeem aangesloten met een 5 meter lange slang die we tevens door de bloementuin kunnen laten lopen.
De chromen tuinslangkraan is heel makkelijk op het gardenasysteem aan te sluiten. Één nadeel, het kraantje lekt steeds een beetje ondanks het gebruik van bijgeleverde plastic tape.Het bevestigingsysteem zit net op een verdikking...jammer.
Verder dik tevreden!!

Jan de Bruyne (17-09-2018) rating 4 Prachtige ton, lekker groot. Prima en snelle service! Netjes verpakt thuisgeleverd!

Fransje Heijkoop (07-09-2018) rating 5 De nieuwe regenton zal ons zeker overleven. Lijkt net echt. Goed en snel thuisbezorgd en kan - als we een paar maanden weg zijn - makkelijk geleegd worden. We hebben geen voet want daar komen de mieren en pissebedden onder wonen.
Een aanrader en groetjes>

Sander Rovers (06-09-2018) rating 5 De regenton is goed ontvangen, hartstikke mooi ding, we zijn er erg tevreden mee. Hij staat perfect bij het huis.
De ton is aangesloten met de luxe vulautomaat, een echte aanrader, wordt zelfs geleverd met een boor voor ronde gaten.
We hadden even over het hoofd gezien dat we geen regenpijp van pvc hebben maar een van alu (of zink?), bovendien met een kleinere diameter dan normaal.
Maar dat bleek allemaal geen probleem, die aansluiting hebben we goed kunnen uitvoeren, de kieren aan de zijkant hebben we afgedicht met gastape, werkt tot nu toe prima.

Kortom: deze mooie regenton is een absolute aanrader.

Jan H. van de Riet (01-09-2018) rating 5 De ton werd keurig opgeleverd in Heemstede en hij is mooi en groot. Dat laatste is even wennen. Hij staat op mijn terras en voldoet uitstekend.
Ik heb hem met een luxe regenpijp kraan aangesloten en dat was zo gebeurd.
Inmiddels is de ton in 1 regennachtje gevuld en de regenpijp kraan had zijn werk goed gedaan.
De telefonische gesprekken en adviezen waren heel plezierig.
Alleen jammer dat er op de bijgeleverde kranen geen gardena aansluiting past. Ik wil zomogelijk mijn nabijgelegen vijver bijvullen met regenwater.

Nico (18-08-2018) rating 5 Mooi grote regenton.
Perfecte uitstraling.
Geen onderhoud meer.

Jan H. van de Riet (17-08-2018) rating 5 Mooie grote ton. Wel even wennen aan deze blikvanger.
De installatie met de luxe regenwaterkraan was een fluitje van een cent.
De levering was zeer snel en het daaraan voorafgaande telefonisch contact verliep heel prettig.
Nu nog wachten op regen.

Erik van Raalte (07-08-2018) rating 5 Uw regenton in goede staat ontvangen. Ziet er mooi uit. Voordeel van plastic en de mooie uitstraling van hout.
Het heeft nog niet geregend sinds ontvangst, dus daarover valt weinig te zeggen.

Anke (23-06-2018) rating 5 Mooie grote kunststof regenton! Vangt het water uit de regenpijp op. Super snelle levering.

Alie Gierveld (15-06-2018) rating 5 Hele mooie grote kunststof regenton, ze hebben overzichtelijke website en snelle levering!
We zijn heel tevreden.

Stoop (31-05-2018) rating 5 De regentonnen zijn netjes op tijd gebracht in Woerden en zien er goed uit.

De 240 liter houten regenton Wineman heeft een prachtig deksel en een mooie kleur.
De 190 liter houten regenton Black Pearl is wat donkerder dan we dachten en heeft ook een ander deksel dan de Wineman. Bij deze ton hadden we een tuinslangkraan besteld, maar deze zat er blijkbaar ook al standaard bij, zodat we nu 2 dezelfde kranen hebben.

Pieter Gielbert (29-04-2018) rating 4 Ik heb twee tonnen ontvangen zien er prachtig uit voldoen aan onze verwachting ik heb ze aangesloten op hemel water toevoer en met een overloop de een in de tuin en de ander weer naar het riool.
Verzendkosten voor twee 5,95 voor zo’n groot volume kun je ze zelf van uit elburg niet ophalen.
Bedankt.

claudia (19-04-2018) rating 5 De regenton is netjes op tijd afgeleverd en was goed verpakt. En hij ziet er precise zo uit als op het plaatje.

Tom (23-03-2018) rating 5 Zeer snelle levering, ook in België. De ton was goed verpakt in dikke plastic. De ton zelf lijkt echt hout maar is gemaakt van zeer degelijk kunststof. Zeer mooie afwerking echt een meerwaarde voor men tuin

Monique (07-03-2018) rating 5 Ben te vreden over de levering. Conform afspraak.Mooie regenton. Niet van echt hout te onderscheiden.

Gerard (04-10-2017) rating 5 De regenton werd mooi op tijd geleverd en ongewoon zelfs op de vroegst afgesproken tijdstip en daar had ik niet op gerekend. De chauffeur stond op het punt te bellen toen ik aankwam en dat vond ik toch erg fijn.

De regenton leek erg groot, maar eenmaal geplaatst viel het gelukkig mee en ziet er erg mooi uit en we zijn er erg tevreden mee. Ook de standaard is erg mooi en kan dat iedereen aanraden om deze erbij te bestellen.

Samengevat een mooie regenton en een goede service.

Nico Jetten (10-08-2017) rating 5 ben zeer tevreden over de snelle levering en ook de kwaliteit
doet niet onder voor een echte houten ton

Karin (30-07-2017) rating 4 De regenton werd snel geleverd, de volgende dag al, goed verpakt in plastic. Hij zit er echt als hout uit. De standaard vond ik wat te prijzig dus hij staat op een betonnen U-element waarvan we er een aantal in de tuin hadden. De regenton is aangesloten aan de regenpijn via een gat in de deksel. Het moet nog ff regenen, want er zit nog te weinig water is om het kraantje te testen...
Korte samenvatting: blij mee!!!

Ingrid Auwens (16-07-2017) rating 5 Het is een mooie regenton,!
De kinderen zeiden : goh, een nepperd, waarom doe je dat ?
Vreselijk, tot dat ze de ton zagen .
Ze vonden het een mooie regenton, bijna niet van echt te onderscheiden!
En vooral wij zijn er blij mee !,

Robert (18-06-2017) rating 5 Prachtige ton, omdat hij naast de voordeur staat was dit een vereiste. Lijkt net een echt oud houten vat. Systeem met deksel is erg handig. Op bijgeleverde kraan kun je geen slang aansluiten, en het dopje voor de hogere alternatieve kraan-aansluiting ontbrak. Ik heb tevens de bijpassende onderzetter genomen, is erg duur, maar is stevig genoeg voor de 240 kg water erop. Je kunt eventueel de ton gewoon op de grond zetten en zonder kraan het water van boven nemen.
Heel snelle levering naar Belgie.
Zeer tevreden

Leo (08-06-2017) rating 5
De regenton is keurig op tijd afgeleverd. De chauffeur bood zelfs aan hem op zijn plek te zetten.
Bijzonder attent dus. Ik ga hem aansluiten met een vulautomaat en hij zal de watervoorziening van ons kippenhok gaan verzorgen. Tot op dit moment zijn we erg tevreden met jullie produkt en service.

GJ (25-03-2017) rating 4 Regenton voldoet aan verwachting, snelle levering waarbij tijdsindicatie van aflevering goed gecommuniceerd werd via track & trace code maar niet via mail zoals werd toegezegd. Mail ontving ik nadat ik ton al aantal uur in huis had.

Jan Matijsen (18-03-2017) rating 5 Hij is snel en in prima staat geleverd , goed ingepakt. En hij staat prima in de tuin onder de afvoer van een regengoot van het kasje . Ik heb vier gaatjes in het deksel geboord om de regen in de ton te laten lopen en de bladeren tegen te houden Maw zeer tevreden over de houten regenton. Ik heb geen voet erbij genomen vind deze te duur en kan met gieter zelf wel water eruit scheppen door deksel eraf te lichten.

T Westgeest (14-03-2017) rating 5 De regenton is goed bij ons aangekomen in de gemeente Sud West Fryslan in Sneek.
Hij is erg mooi, snelle levering.

Luit Smid (21-02-2017) rating 5 Vorige week een regenton besteld deze is keurig opde afgesproken dag en tijd afgeleverd .Zijn zeer tevreden ziet er netjes uit zal dit ook zeker aan anderen aanbevelen. Vr groet Luit Smid uit Appingedam

tonny (03-01-2017) rating 5 mooie ton goede kwaliteit en snelle levering

Peter van Baal (30-10-2016) rating 5 Prima regenton. Gelijkend met een houten wijnvat. Keurig afgeleverd. Zeer tevreden.

A. Lisseveld (24-10-2016) rating 5 Ik vind dat ding prachtig!
Hij past ook goed bij onze tuin.
De levering was keurig op tijd.
Kraantje past perfect.
Kortom: wij zijn zeer tevreden!

Ciska (22-10-2016) rating 5 Precies wat ik wilde, een niet van echt te onderscheiden ton! Gaatje boren en gebruiken maar. Goede levering en compleet.

Vonk (12-10-2016) rating 4 We hebben de regenton in goede orde ontvangen.
Er staan wel een paar 'vegen' op, maar dit is misschien vanwege de óude look.

Hij past prima op de 'voet' en ook het overloopmechanisme hebben we goed kunnen monteren.
Wel is de kleur van de 'voet' iets donkerder dan de ton.
Maar dit stoort mij persoonlijk niet echt.

S RIJNEVELD - LANGERAK ZH (26-09-2016) rating 5 we hebben de regenton 2 dagen na bestellen ontvangen. ben er heel blij mee, hij is bijna niet van echt hout te onderscheiden. de voet voor de regenton hebben we niet besteld, vonden deze voor de prijs te duur. voertonnen.nl heeft een prima service en ruime keus uit mooie tonnen. wij bevelen aan.

groeten S RIJNEVELD. LANGERAK ZH.

H. Timmerman (15-08-2016) rating 5 Aflevering was keurig op tijd en de regenton is precies wat wij ervan hadden verwacht!

Kortom: Wij zijn een tevreden klant!

Jerry Janssens (07-07-2016) rating 4 Ben erg tevreden met de ton inclusief voet. Wel jammer dat er maar 1 kraan bij zit. Een extra kraan of stop zou welkom zijn. Ton heeft nl 2 mogelijkheden om kraan of stop aan te sluiten.

Remco (08-06-2016) rating 4 ik heb de 240 ltr regenton besteld.
deze is de volgende dag afgeleverd door TransMission.
de chauffeur belde toen hij voor het huis stond.
dus heb ik hem een compliment gegeven.
alleen het kraantje wat ik extra erbij kon betsllen heft niet de geode aansluitmaat.

Fam B.Gjaltema (08-05-2016) rating 5 Hallo Jordy wij zijn zeer tevreden over de regenton en de standaard.
Alles is goed aangekomen in Boornbergum gemeente Smallingerland in Friesland .
Bedankt voor de goede service.

Ben Heezen (02-05-2016) rating 5 2 tonnen bested, waarvan 1 met standard. Niet van echt te onderscheiden, al veel reacties gekregen

Miranda Hoff (16-02-2016) rating 5 De wineman regenton is goed ontvangen. Hij ziet er mooi uit, net zoals wij verwachtten. Super. Tot nu toe bevalt ie goed.

Maaike Bijl (02-09-2015) rating 5 We vinden de regenton prima! Ziet er mooi uit en was makkelijk aan te sluiten, voor ons

H Hooge (20-08-2015) rating 5 Mooie regenton. Keurig volgens afspraak geleverd. Wij zijn erg tevreden.

W. van den Bosch. (24-07-2015) rating 5 Was een kado,Ze vonden hem geweldig,wij ook trouwens.Was bezorgd toen we zelf niet thuis waren maar stond keurig onder de carport.

Sylvia Badoux (22-07-2015) rating 5 de regenton is goed ontvangen en we zijn er blij mee.
Service was goed en dus tevreden.
Bedankt en groet,
Sylvia Badoux

Jan Dirk van der Meulen (14-07-2015) rating 5 De wineman ziet eruit zoals op het op plaatje van internet. Voldoet dus helemaal aan de verwachtingen.
Ook het bezorgen was naar tevredenheid.

Finke (29-06-2015) rating 5 Grote regenton, staat mooi naast ons oprit

Type de code over