Top
240 liter houten regenton Wineman Greywash
33% Korting
  • 240 liter houten regenton greywash
  • 240 liter regenton wineman greywash 1
  • Regenton wineman greywash 240 liter
  • Chromen kraan wineman
  • Wineman greywash met chromen kraan
  • Regenton standaard wineman greywash
rating 5
(4.9 / 13 Reviews)
€ 225,00
149,95
123,93 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 4 werkdagen

240 liter houten regenton - Wineman greywash
Houten regentonnenDe 240 liter houten regenton Wineman greywash wordt geleverd inclusief;
 Gratis (zwarte) aftapkraan t.w.v. € 15,-
 Regenton deksel met handgreep
 Nu tijdelijke aanbieding  
 2 Wineman regentonnen met -38% extra korting
 Slechts € 139,95 per stuk
 De 2e Wineman regenton gratis thuisbezorgd

U wilt een houten regenton?

Neem dan een 240 liter Wineman regenton van kunststof omdat;
 Een kunststof regenton 3 tot 5 keer langer mee gaat dan hout
 Een Wineman voordeliger in aanschaf is t.o.v. een houten regenton
 Een kunststof regenton beter bestand is tegen wisselvallige weersomstandigheden
 Een Wineman onderhoudsvrij is, hout moet u elk jaar bewerken
 Een kunststof regenton minder snel verkleurd
 De Wineman niet van echt hout te onderscheiden is!

De 240 liter houten regenton Wineman greywas is een kunststof vat voorzien van een houtlook. De 240 liter Wineman greywash heeft een robuuste uitstraling en dankzij de ruwe afwerking voelt het materiaal aan als hout. Dankzij de nieuwste productie technieken profiteert u van de voordelen van kunststof en de looks van echt hout. Zo gaat kunststof langer mee, is het onderhoudsvrij en voordeliger in aanschaf. Greywash vinden we steeds vaker terug in interieuren, de kleur Greywash is een mengeling van zwart, wit en grijs. Er zitten twee kraan aansluitingen op dit model waarvan de onderste klaar is voor gebruik. De bovenste aansluiting zit nog dicht en kan indien gewenst doorgeboord worden. Wij raden aan om een regenton kraan op de onderste aansluiting te monteren en de 240 liter regenton op een standaard te plaatsen. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de capaciteit, past er een gieter onder en blijft er geen water onder in de ton staan. Waarom een echte houten regenton aanschaffen als de nadelen niet opwegen tegen de voordelen van een kunststof Wineman? Twijfel daarom niet langer en schaf vandaag nog deze prachtige 240 liter regenton Wineman greywash aan, nu tijdelijk verkrijgbaar tegen een extra scherp tarief!

De nadelen van een houten regenton t.o.v. de kunststof Wineman;

 Duurder in aanschaf
 Heeft een zeer beperkte levensduur
 Moet u elk jaar bewerken om verrotting en verkleuring te voorkomen
 Het hout gaat werken waardoor het bij de kraan uiteindelijk gaat lekken
 Moet in de zomer vochtig zijn en in de winter droog, is dus eigenlijk helemaal niet geschikt voor opslag van water

Wat zeggen klanten over dit product?
Verhoef; '' Alles is perfect verlopen een dikke 10. Kan niet beter. Ton en onderstuk ziet er geweldig uit. Afgeleverd in België. ''
Ine vd Berkmortel'' Ben zeer te vrede over de regenton ,staat prima bij het geheel. Lijkt echt op hout staat op een bestaande verhoging. ''
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Technische specificaties
Inhoud 240 liter
Hoogte 800 mm
Diameter 700 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Greywash
Kleur deksel Greywash
Hoogte standaard 290 mm
Diameter standaard max.670 mm
Kleur standaard Greywash

Hoe sluit ik de 240 liter houten regenton aan op de regenpijp?

Het aansluiten van een 240 liter houten regenton op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Wineman regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 2,5 tot 5 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 240 liter houten regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 240 liter houten regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard
De regenton standaard van de Wineman is in dezelfde kleur en look als de regenton en loopt wat taps toe zodat het gewicht optimaal verdeeld wordt. Doordat u de regenton op een standaard plaatst komt deze hoger te staan waardoor u uit het laagste punt water kunt tappen. Op die manier blijft er geen water in de ton en kunt u het afgetapte regenwater makkelijk in een gieter laten lopen.

Overloop set
Een overloop set zorgt ervoor dat wanneer de regenton vol zit niet overloopt met water, het regenwater loopt via de luxe bijgeleverde slang weg. Indien u de regenpijp rechtstreeks aansluit is een overloop set zeker aan te raden. Om de set aan te kunnen sluiten op de Wineman hoeft u enkel een gaatje boren bovenin de regenton, ongeveer 2,5 tot 5 cm onder de rand voor een optimaal resultaat. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan, daarnaast komt het aansluiten minder nauwkeurig omdat de slang flexibel is. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

Luxe chromen kraan 
De luxe chromen kraan geeft een extra elegante uitstraling aan de Wineman regenton. De chromen regenton kraan is groter dan de kunststof kraan en komt wat verder van de ton te staan wat zorgt voor meer comfort tijdens het aftappen van regenwater. Het installeren is heel eenvoudig, u hoeft deze alleen op de ton te schroeven. Extra handig, het is mogelijk om een slang te installeren op deze chromen regenton kraan.


1 of meer € 149,95
2 of meer € 139,95


Reviews (13)
rating 5 (4.9 / 13 Reviews)

Herman Vlug (10-12-2018) rating 5 Wij hadden 4 regentonnen en ondanks Sinterklaas Black Friday werd alles snel en correct verzorgd. Eerder waren we in de loods geweest en werden daar prima geholpen en geïnformeerd.

Eric (02-11-2018) rating 5 Mooie regenton en snel geleved

Oosterloo (03-09-2018) rating 5 Tevreden
Netjes en vlug geleverd

Knoppers (17-07-2018) rating 5 Snelle levering en ton, met voetstuk ziet er geweldig uit. Zeker met de chromen kraan een mooie uitstraling en een gieter past er dan beter onder; een aanrader dus (ondanks de prijs). Vulautomaat was simpel aan te sluiten. Laat de regen nu maar komen (ahum)

Rietberg (25-06-2018) rating 5 Een prachtige ton bevalt goed contact en bezorging goed geregeld we hebben al veel complimenten ontvangen

Krijger (22-05-2018) rating 5 Prima! Staan al op hun plaats aangesloten. Snelle levering top bedankt!

Marjon (15-05-2018) rating 5 De regenton is in uitstekende staat aangekomen en was ook heel goed verpakt. Het hele traject vanaf het bestellen tot aan de levering is prima verlopen. Super tevreden met dit mooie product en de leverancier .

Jeroen Maas (21-03-2018) rating 5 De regenton is snel en zonder beschadigingen bezorgd. Omdat ik niet thuis was tijdens de bezorging is de regenton bij ons onder de carport gezet. Dit had ik liever anders gezien omdat deze in het zicht van de straat stond (zonder poort).

De ton zelf is helemaal zoals ik het verwacht had; mooi en de kwaliteit is ook prima.

Ik heb de ton aangesloten met behulp van een vulautomaat aan de regenpijp. Hiervoor is het wel vereist dat je zelf een gat moet boren in de ton ter grootte van het aansluitpunt (ongeveer 26 mm). Niet heel moeilijk, maar je moet er wel het materiaal voor hebben om dit netjes en zonder lekken te doen. Kraantje onderaan de ton is eenvoudig te monteren met behulp van een schroefdraad.

rob van den end (14-03-2017) rating 5 we zijn zeer te vrede met de aankoop van de kunststof regenton met toe behoren

Verhoef - Lommel (04-11-2016) rating 5 Alles is perfect verlopen een dikke 10.
Kan niet beter.
Ton en onderstuk ziet er geweldig uit.
Afgeleverd in Belgi├ź.

Jimmo (03-10-2016) rating 4 Ik heb de houten regenton goed en snel ontvangen. hij is mooi en net echt,
wij hebben zelf een voetstuk gemaakt en hij is al aangesloten op de regen afvoer,
prima dus.

Ine vd Berkmortel (24-08-2016) rating 5 Goedenavond
Ben zeer te vrede over de regenton ,staat prima bij het geheel.
Lijkt echt op hout staat op een bestaande verhoging.

Groetjes Ine vd Berkmortel
Someren

Janssen (04-07-2016) rating 5 De levering is heel snel en goed aangekomen, en de ton met voet is geweldig. Helemaal blij mee

Type de code over