Top
320 liter muur Regenton Brick zwart
Populair ! 32% Korting
  • 320 muur regenton zwart   brick
  • 320 liter muur regenton zwart
  • Muur regenton accessoires
rating 5
(4.5 / 2 Reviews)
€ 235,00
159,95
per stuk
132,19 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 4 werkdagen

320 liter muur regenton zwart - Brick
Kunststof regentonnen


De 320 liter muur regenton Brick wordt geleverd inclusief;
 36% extra korting op de regenton
 Gratis regenton tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 Gratis Harco vulautomaat 60/100 mm pijp t.w.v. € 39,-
 Gratis Pijlstok slang met kraan voor aflezen waterstand t.w.v. € 9,95
 Gratis Bevestigingsmateriaal ringen, pluggen en bouten t.w.v. € 5,95
 Nu tijdelijke aanbieding  
 Bij 2 of meer Brick regentonnen krijgt u 38% extra korting
 Slechts € 154,95 per stuk
De 2e regenton (of meer) gratis thuisbezorgd

320 liter muur regenton Brick

 A+ kwaliteit, extra sterk weegt ruim 15 kg
 Zeer voordelig een super grote regenton
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 Kraan zit op gieter hoogte, hoeft geen voet onder
 Aan beide kanten van de regenton een aansluit mogelijkheid
 De muur regenton kan bevestigd worden aan de muur
 Waterniveau is aan de buitenkant zichtbaar
 Is aan te sluiten op de regenpijp d.m.v. gratis vulautomaat of rechtstreeks

De muur regenton Brick is zwart van kleur, overigens op onze site ook verkrijgbaar in het groen. Super grote regenton die weinig ruimte inneemt en door middel van schroeven optioneel aan de muur, schuur of schutting bevestigd kan worden. Water aftappen is eenvoudig, u schroeft de kraan in het voorgeboorde schroefdraad en hij is klaar voor gebruik. In de muur regenton Brick zit een uitsparing waardoor een gieter makkelijk onder de aftapkraan is te plaatsen, tevens is de tuinslang kraan voorzien van een Gardena aansluiting. Dankzij de gratis bijgeleverde pijlstok slang is het waterniveau aan de buitenkant zichtbaar, hoe handig is dat? Tijdens het productieproces wordt alleen gebruik gemaakt van het beste polyethyleen materiaal waardoor de muur regenton Brick een lange levensduur heeft, UV bestendig is en kleurvast. 

Technische specificaties
Inhoud 320 liter
Hoogte 1350 mm
Breedte 600 mm
Diepte 400 mm
Kleur regenton Zwart

De 320 liter muur regenton Brick aansluiten op de regenpijp?

Het aansluiten van een 320 liter muur regenton Brick op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen, deze is optioneel aan te schaffen, zie categorie regenton accessoires
1. Indien u de Brick muur regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 5 tot 10 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 320 liter regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit. Aangezien de enorme inhoud is het raadzaam om aan beide kanten een overloop set te plaatsen zodat overtollig water snel afgevoerd kan worden bij heftige regenbuien.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 320 liter regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Aanbevolen! Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat alleen hoeft u de pijp niet helemaal door te zagen, alleen een gaatje boren met de bijgeleverde boor is voldoende. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, het is makkelijker aansluiten en werkt het geheel netter af. Deze methode is voor iedere beginnende klusser een aanrader.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Overloop set
Een overloop met slang kunt u bevestigen aan beide zijkanten van de Kanon regenton, bij dit model zit aan beide kanten een aansluit mogelijkheid. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. Deze methode is met name zinvol als uw regenpijp nergens op is aangesloten en boven de grond ophoudt. Tip: bestel twee overloop sets met extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
Via de verbinding set kunt u 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Chromen tuinslang kraan 
Een Chromen tuinslang kraan is kwalitatief beter helemaal in combinatie met een Gardena koppeling. Waar het gratis bijgeleverde kunststof tuinslang kraantje wel is iets wil lekken in combinatie met een tuinslang is de chromen helemaal lekvrij.


1 of meer € 159,95 per stuk
2 of meer € 154,95 per stuk


Reviews (2)
rating 5 (4.5 / 2 Reviews)

Marlies (21-08-2018) rating 4 Samen met een andere regenton besteld. Deze is voor de voortuin; daarom mag die wat mooier zijn!
Wel iets latere levering; het afplakken van het gat op het deksel (is daar geen afdekdop voor?) en het wegwerken van een lek bij de watertoevoer in de ton kostte wat extra werk, maar hij zit inmiddels helemaal vol en menigeen vindt hem erg mooi. Mochten we er nog meer willen, komen we zeker weer bij jullie terecht. We hebben nu 545 liter tuinsproeiwater in voorraad!!

L. Schoffels (02-08-2018) rating 5 We hebben er even op moeten wachten omdat ze niet op voorraad waren (nu wel zie ik) maar het is het wachten waard geweest. Hele mooie stevige regenton, nu nog regen ;)

Type de code over