Top
350 liter Regenton Kanon
33% Korting
  • 350 liter regenton kanon
  • Kunststof regenton 350 liter
  • 350 liter regenton met gieter
  • Regenton tuinslang kraan
  • Aansluit mogelijkheid 350 liter regenton
  • 2 kraan aansluitingen 350 liter regenton
rating 5
(5 / 2 Reviews)
€ 225,00
149,95
per stuk
123,93 excl. BTW
Verwachte levertijd: 2 tot 5 werkdagen

350 liter regenton - Kanon
Kunststof regentonnen


De 350 liter regenton Kanon wordt geleverd inclusief;
 33% extra korting op de regenton
 Gratis regenton tuinslang kraan t.w.v. € 8,95
 Deksel met kinderbeveiliging
 Nu tijdelijke aanbieding  
 De 2e regenton met 38% extra korting voor slechts € 139,95 
De 2e regenton gratis thuisbezorgd
 Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

350 liter regenton Kanon

 A+ kwaliteit, extra sterk weegt ruim 15 kg
 Deksel heeft een kinderbeveiliging
 Zeer voordelig een super grote regenton
 Voorgeboord schroefdraad voor de kraan
 Twee aansluitmogelijkheden voor de kraan, daarom geen standaard (voet) nodig
 Aan beide kanten van de regenton een aansluit mogelijkheid

Super grote regenton met een inhoud van maar liefst 350 liter. Zeer goede kwaliteit met extra dikke en stevige wanden en een gewicht van ruim 15 kg. De 350 liter regenton Kanon heeft een lange levensduur voor jarenlang (regen)water plezier. De deksel is voorzien van een kinderbeveiliging, zeer veilig maar makkelijk te openen door een volwassene. Omdat deze grote regenton twee kraan aansluitingen heeft hoeft deze niet op een standaard (voet / verhoging) te plaatsen. Uit de bovenste kunt u water aftappen een in een gieter laten lopen, op de onderste kunt u een extra tuinslang kraan plaatsen zodat u de ton helemaal leeg kunt laten lopen via een tuinslang. Aan beide kanten van de grote regenton zit een aansluitmogelijkheid voor een vulautomaat, de regenpijp rechtstreeks aansluiten door de deksel is natuurlijk ook mogelijk. Een kunststof regenton is goed voor het milieu, ontziet afwatering installaties en gaat wateroverlast tegen. Begin vandaag nog met het opvangen van gratis regenwater, niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Technische specificaties
Inhoud 350 liter
Hoogte 1200 mm
Diameter 780 mm
Kleur regenton Groen
Kleur deksel Zwart / Groen

Wat zeggen klanten over dit product?
Ellen keulen; '' Mooie grote regenton. Werd volgens afspraak op tijd geleverd ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De 350 liter regenton Kanon aansluiten op de regenpijp?

Het aansluiten van een 350 liter regenton Kanon op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Kanon regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 5 tot 10 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 350 liter regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit. Aangezien de enorme inhoud is het raadzaam om aan beide kanten een overloop set te plaatsen zodat overtollig water snel afgevoerd kan worden bij heftige regenbuien.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 350 liter regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Aanbevolen! Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat alleen hoeft u de pijp niet helemaal door te zagen, alleen een gaatje boren met de bijgeleverde boor is voldoende. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, het is makkelijker aansluiten en werkt het geheel veel netter af.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard (voet)
Door de dubbele kraan aansluiting hoeft u deze regenton niet op een verhoging te plaatsen.

Overloop set
Een overloop met slang kunt u bevestigen aan beide zijkanten van de Kanon regenton, bij dit model zit aan beide kanten een aansluit mogelijkheid. Wanneer de regenton vol zit, zal het hemelwater automatisch afgevoerd worden. Deze methode is met name zinvol als uw regenpijp nergens op is aangesloten en boven de grond ophoudt. Tip: bestel twee overloop sets met extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

(extra) Tuinslang kraan 
Met een tuinslang kraan kunt u normaal water aftappen zoals bij iedere andere regenton kraan. Echter kunt u op een tuinslang kraan een koppeling van een tuinslang klikken, ook een Gardena koppeling. Als u dit model regenton helemaal leeg wil laten lopen raden wij een extra kraan aan zodat u water kunt aftappen met een gieter en kunt afvoeren via een tuinslang.


1 of meer € 149,95 per stuk
2 of meer € 139,95 per stuk


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Mark (09-08-2018) rating 5 Goede hulp en levering netjes zoals het hoort.

Twee tonnen gekocht en er zit een flinke slok in als ze gevuld zijn. In de brandende zon worden tonnen erg warm en water snel warm maar dat is normaal met een donkergekleurde regenton. Ook wel extreem weer gehad de laatste tijd...
Ik heb 4 kraantjes erbij gekocht maar de bovenste aansluiten is het meest handig, ideaal met de gieter eronder zetten. Onderste is een schroefdop met rubber ring en dus in de winterperiode makkelijk af te draaien om water weg te laten lopen.
Achteraf spijt dat ik niet grotere kraan(openingen) heb genomen want voor zo een grote ton loopt de gieter wel tergend langzaam vol. De deksel zit met twee ongemakkelijk haken erop zodat de deksel niet even snel is af te nemen en terug te doen. Ik heb haken verwijdert dus dat gaat nu ook prima. Haken zullen wel voor de wind zijn maar geen probleem bij mij.
Makkelijke inkepingen aan zij en achterzijde om vulsysteem op aan te sluiten.
Uitstekende ton met de juiste prijs.

Hilde Hendrix (11-07-2018) rating 5 De levering verliep prima, werd in goede staat geleverd en tussen de tijdstippen die de vervoerder aangaf.

De kwaliteit van de ton is goed. Er hangt een sticker op met garantie tot 5 jaar, we hadden dezelfde ton voor meer dan 10 jaar, voordat er een barst in kwam.

Ik heb een regenpijp en het water loopt van daaruit recht in de ton. Men kan perfect een gat maken in het deksel. Ik had reeds een ton aangesloten aan onze vorige ton en die heb ik nu opnieuw via een slang aangesloten aan de Kanon ton. Het is gemakkelijk om dit te doen, omdat men geen gaten meer moet maken in de Kanon ton, deze gaten zijn er al.

Type de code over