Top
50 liter houten regenton Wineman
16% Korting
  • 50 liter houten regenton wineman
  • Houten regenton 50 liter
  • Wineman 50 liter regenton
  • Regenton standaard wineman 50 liter
  • Chromen kraan wineman
  • Wineman met chromen kraan
rating 5
(4.9 / 21 Reviews)
€ 80,00
66,95
55,33 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

50 liter houten regenton - Wineman
Houten regentonnenDe 50 liter houten regenton Wineman wordt geleverd inclusief;
 Gratis (zwarte) aftapkraan t.w.v. € 10,-
 Regenton deksel met handgreep
 Nu tijdelijke aanbieding  
 2 Wineman regentonnen met -25% extra korting
 Slechts € 59,95 per stuk
 de 2e Wineman regenton gratis thuisbezorgd

U wilt een houten regenton?

Neem dan een 50 liter Wineman regenton van kunststof omdat;
 Een kunststof regenton 3 tot 5 keer langer mee gaat dan hout
 Een Wineman voordeliger in aanschaf is t.o.v. een houten regenton
 Een kunststof regenton beter bestand is tegen wisselvallige weersomstandigheden
 Een Wineman onderhoudsvrij is, hout moet u elk jaar bewerken
 Een kunststof regenton minder snel verkleurd
 De Wineman niet van echt hout te onderscheiden is!

Een 50 liter houten regenton geproduceerd van hoogwaardige kunststoffen. Dit prachtige model is een topper uit ons assortiment en heeft de looks van een antiek Frans wijnvat. Door de grove structuur voelt de ton aan als echt hout waarin de kleuren old brown en zwart zitten verwerkt, dit maakt dat het model niet van echt hout te onderscheiden is! Een 50 liter Wineman heeft een extra lange levensduur, is onderhoudsvrij en door de hoge kwaliteit bestand tegen wisselvallige weersomstandigheden. De kleine regenton met een robuuste uitstraling is een echte eyecatcher in iedere tuin. De deksel is voorzien van een elegante handgreep en makkelijk af te nemen waardoor u eventueel ook water kunt scheppen vanuit de bovenkant. U hoeft niet meer te boren en te zagen om de kraan aan te kunnen sluiten, de Wineman heeft een schroefdraad aansluiting waar u de bijgeleverde kunststof kraan met rubberen afdichtring zo in kunt draaien. Voor extra gemak kiest u voor een regenton standaard, hierdoor komt de ton hoger te staan waardoor er een gieter of emmer onder past. 
Doordat het een kunststof regenton met een houtlook is heeft het een heel aantal voordelen in vergelijking met echte houten regentonnen. Waarom een echte houten regenton aanschaffen als de nadelen niet opwegen tegen de voordelen van een kunststof Wineman? Twijfel daarom niet langer en schaf vandaag nog een 50 liter Wineman aan!

De nadelen van een houten regenton t.o.v. de kunststof Wineman;

 Duurder in aanschaf
 Heeft een zeer beperkte levensduur
 Moet u elk jaar bewerken om verrotting en verkleuring te voorkomen
 Het hout gaat werken waardoor het bij de kraan uiteindelijk gaat lekken
 Moet in de zomer vochtig zijn en in de winter droog, is dus eigenlijk helemaal niet geschikt voor opslag van water

Wat zeggen klanten over dit product?
Jos'' Ik heb een 50 liter wineman kunststof regenton bij u besteld. Ik netjes op tijd geleverd in de gemeente Leusden, is niet te onderscheiden van een houten ton. Ik ben er zeer tevreden mee. ''
Sonja Aalders; '' Wij waren opzoek naar een kleine houten regenton en kwamen op deze website uit. Ik wist niet dat een houten regenton zoveel onderhoud nodig had. Uiteindelijk besloten om deze aan te schaffen en we zijn erg tevreden met het resultaat. ''
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Technische specificaties
Inhoud 50 liter
Hoogte 485 mm
Diameter 400 mm
Materiaal Kunststof
Kleur regenton Old brown
Kleur deksel Old brown
Hoogte standaard 270 mm
Diameter standaard max.455 mm
Kleur standaard Old brown

Hoe sluit ik de 50 liter houten regenton aan op de regenpijp?

Het aansluiten van een 50 liter houten regenton op een regenpijp is redelijk eenvoudig en kan op verschillende manieren, hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden:

  1. De regenpijp rechtstreeks in de regenton laten lopen
  2. Het plaatsen van een vulautomaat tussen de regenpijp en regenton
  3. Een regenpijp kraan plaatsen
1. Indien u de Wineman regenton rechtstreeks wilt aansluiten op de regenpijp zonder onderbreking dan is dit mogelijk. Dit is een goede optie als uw regenpijp niet is aangesloten op een ondergrondse afvoer en het uiteinde van de pijp boven de grond uit komt. Snij of zaag een gat met dezelfde diameter als de regenpijp in het midden van de deksel. Zaag nu de regenpijp af op gewenste hoogte, wij raden aan om de pijp ongeveer 2,5 tot 5 cm in de ton te laten lopen. Tevens is het raadzaam om een overloop set aan te sluiten als u de 50 liter houten regenton op deze manier aansluit zodat het overtollige regenwater via een slang wordt afgevoerd als de waterton vol zit.
2. Wanneer u regenpijp heeft die de grond inloopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer raden wij aan om de pijp te onderbreken met een vulautomaat. Op deze manier loopt het water via de regenpijp in de 50 liter houten regenton en loopt het water weer terug de regenpijp in op het moment dat de waterton vol zit.
3. Een regenpijp kraan werkt op een zelfde soort manier als met een vulautomaat. U onderbreekt de regenpijp en laat het water de ton in lopen. Het verschil is dat u de regenpijp kraan zelf kunt afsluiten op het moment dat de regenton vol zit, over het algemeen is de kwaliteit van een regenpijp kraan ook beter en heeft u meer opties.

Regenton accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor regentonnen, onderstaande is slechts een beperkte selectie, zie regenton accessoires voor meer info en het complete overzicht.

Regenton standaard
De regenton standaard van de Wineman is in dezelfde kleur en look als de regenton en loopt wat taps toe zodat het gewicht optimaal verdeeld wordt. Doordat u de regenton op een standaard plaatst komt deze hoger te staan waardoor u uit het laagste punt water kunt tappen. Op die manier blijft er geen water in de ton en kunt u het afgetapte regenwater makkelijk in een gieter laten lopen.

Overloop set
Een overloop set zorgt ervoor dat wanneer de regenton vol zit niet overloopt met water, het regenwater loopt via de luxe bijgeleverde slang weg. Indien u de regenpijp rechtstreeks aansluit is een overloop set zeker aan te raden. Om de set aan te kunnen sluiten op de Wineman hoeft u enkel een gaatje boren bovenin de regenton, ongeveer 2,5 tot 5 cm onder de rand voor een optimaal resultaat. Tip: bestel extra meters slang en leg deze door de tuin. Prik een aantal gaatjes in de slang en het regenwater wordt gelijkmatig verdeeld over de tuin.

Verbinding set
U kunt de verbinding set gebruiken om gemakkelijk een vulautomaat aan te sluiten indien deze wat verder van de regenpijp komt te staan, daarnaast komt het aansluiten minder nauwkeurig omdat de slang flexibel is. Via de verbinding set kunt u ook 2 of meer regentonnen aan elkaar koppelen.

Vulautomaat
Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp en laat u het regenwater de regenton in lopen. Op het moment dat de waterton vol zit loopt het regenwater terug de regenpijp in. Deze methode is met name zinvol als de regenpijp de grond in loopt en dus is aangesloten op een ondergrondse afvoer. Vulautomaten zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, de luxere uitvoering van een vulautomaat is een regenpijp kraan.

Luxe chromen kraan 
De luxe chromen kraan geeft een extra elegante uitstraling aan de Wineman regenton. De chromen regenton kraan is groter dan de kunststof kraan en komt wat verder van de ton te staan wat zorgt voor meer comfort tijdens het aftappen van regenwater. Het installeren is heel eenvoudig, u hoeft deze alleen op de ton te schroeven. Extra handig, het is mogelijk om een slang te installeren op deze chromen regenton kraan.


1 of meer € 66,95
2 of meer € 59,95


Reviews (21)
rating 5 (4.9 / 21 Reviews)

Smeerdijk (14-08-2018) rating 5 Goed compleet en snel geleverd.
Blij mee.

Sonja (05-08-2018) rating 5 Zeer tevreden mooie ton is net of hij van hout is.
Snelle levering ook een voetberbonder zodat de gieter er mooi onder kan.

John (26-07-2018) rating 4 Prima, alleen kan je er beter geen gratis kraantje bij doen. Past geen gieter onder, te dicht bij de rand

Reactie Voertonnen.nl
Dat ligt er maar net aan welke gieter u heeft. Het is een klein regentonnetje, even schuin insteken wil dat prima

John de Vries (07-05-2018) rating 5 Super regenton besteld, snel in huis en de prijs was prima.
Top service.

cor v.ommeren (25-04-2018) rating 5 Regenton besteld is prima aangekomen zat geen kraantje bij
een mail gestuurd kraantje kwam een paar dagen later prima service

Reyniers andre (18-03-2018) rating 5 Regenton goed ontvangen veilig ingepakt, juist de kraantjes welke ik had bij gekocht passen niet in het daarvoor voorziene opening

Reactie Voertonnen.nl
U heeft een extra (tuinslang) kraan besteld, die u heeft besteld is inderdaad niet de juiste

Mieke Witteveen (04-03-2017) rating 5 We hebben het snel en goed ontvangen. Staat leuk! We zijn er blij mee. Zit klein kraantje op, wellicht dat ik nog de ander, de grotere, ga bestellen. Doordat de standaard er onder zit, is t moeilijker om iets, gietertje of zo, onder het kraantje te houden...

Jos (11-11-2016) rating 5 Ik heb een 50 liter wineman kunststof regenton bij u besteld. Ik netjes op tijd geleverd in de gemeente Leusden, is haast niet te onderscheiden van een houten ton. Ik ben er zeer tevreden mee

Jeannette Bennebroek (24-10-2016) rating 5 Ik krijg het helaas niet voor elkaar om via de link mijn waardering voor de door u geleverde regenton met voet kenbaar te maken. Daarom laat ik u langs deze weg weten dat ik zeer tevreden ben over de snelle levering en de ton met voet zelf.

Dijkstra (25-09-2016) rating 5 Wij hebben de ton + voet in goede staat ontvangen.
De levering ging goed. Er kan met een gerust hart besteld worden

delia versluis (10-08-2016) rating 5 Regenton met voet in prima staat ontvangen. We zijn er heel erg blij mee! Top service!

Lukas Zondag (14-07-2016) rating 5 Regenton goed ontvangen. Staat inmiddels op zijn plek. Perfect aangesloten door Eurodak Smits te Venlo.

V.G. van Loon (30-06-2016) rating 5 De regenton hebben we in goede staat ontvangen en wij vinden hem mooi en funcioneel.

Een voet hebben wij niet genomen omdat de ton onder de vensterbank moet vallen.

Wij zijn dik te vrede.

Joep van Vugt (29-06-2016) rating 5 Ik ben zeer tevreden met de bestelde ton, het onderstuk en de wijze waarop alles is afgehandeld (snel, correct en betrouwbaar).

anton (04-04-2016) rating 4 de regenton voldoet geheel aan de verwachting en is een aanwinst in de tuin.
ook de levering was prima in orde.

Ronald Schats (29-03-2016) rating 5 Uitermate tevreden over de ton en levering.
Ton ziet er erg mooi uit en is een aanvulling in onze tuin. Ook de levering is soepel en volgens afspraak afgeleverd.

Marco (30-12-2015) rating 4 Fraaie regenton. Zeker met standaard is het een sieraad voor je tuin. Mijn enige bezwaar betreft het bijgeleverde kraantje. Als je de ton op de standaard plaatst, zit het kraantje te dicht tegen de standaard aan. Zo wordt een tuingieter vullen wel erg lastig. Nu moet ik op zoek naar een verlengstukje of een ander kraantje. Beetje jammer anders zou ik 5 sterren hebben gegeven.

Herman Jaakke (09-11-2015) rating 5 Ik heb een 50 liter Wineman vat met voet gekocht.
De aflevering is geheel volgens toezegging verlopen.
Ben zeer tevreden over de aankoop.
Het vat ziet er uit, als of het van hout is.

Ron (15-09-2015) rating 5 Wineman 50 liter kunstof regenton besteld die eruit ziet als een houten ton. Mijn vrouw heeft het direct in de woonkamer neergezet als bijzet tafeltje zodat ik nog een ton kan bestellen voor bij het tuinhuisje. Erg mooi product en goede kwaliteit.

Hans (06-08-2015) rating 5 Onwijs leuke Ton, niet van echt te onderschijden. We zijn er erg blij mee. Snel geleverd .

Sonja Aalders (26-06-2015) rating 5 Wij waren opzoek naar een kleine houten regenton en kwamen op deze website uit. Ik wist niet dat een houten regenton zoveel onderhoud nodig had. Uiteindelijk besloten om deze aan te schaffen en we zijn erg tevreden met het resultaat

Type de code over