Top

Luxe regenpijp kraan

31% Korting
  • Luxe regenpijp kraan
  • Luxe regenpijp kraan
  • Luxe regenpijp kraan
  • Luxe regenpijp kraan
  • Luxe regenpijp kraan
  • Luxe regenpijp kraan
FullFullFullFullFull
(5 / 9 Reviews)
€ 65,00
44,95
per stuk
37,15 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Luxe regenpijp kraanDe luxe regenpijp kraan set wordt geleverd inclusief;
 31% extra korting op de luxe regenpijp kraan
 Gratis verbinding set met 40 cm slang t.w.v. € 15,-
 Schroeven en koppelingen
 Universele gatenboor 

Luxe regenpijp kraan

 Kant & klare set
 Binnen 5 minuten geïnstalleerd!
 Voorzien van zomer- en winterstand
 Zeer nette en professionele afwerking
 Geschikt voor metalen en kunststof regenpijpen
 Beveiliging tegen overstroming, stopt automatisch als de regenton vol zit
 Zeer makkelijk te monteren, alleen een gaatje boren met de bijgeleverde gatenboor
 Geschikt voor alle regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm

De luxe regenpijp kraan is een absolute aanrader als u een regenton wilt aansluiten op een regenpijp die is aangesloten op een afwatering systeem. Als u een regenpijp heeft die doorloopt onder de grond dan zult u deze moeten onderbreken zodat er regenwater in de regenton loopt. Deze luxe regenton set is zo ontworpen dat het aansluiten zeer eenvoudig is de afwerking er zeer professioneel uitziet. Binnen 5 minuten is de regenpijp kraan klaar voor gebruik zelfs als u niet handig bent, hier is echt geen woord aan gelogen! Tijdens de vorst in de winter periode kunt u de regenpijp kraan dichtdraaien om bevriezing van de regenton te voorkomen. Wanneer de regenton zijn maximale opvang capaciteit heeft bereikt stopt de kraan deze automatisch met vullen om overstroming te voorkomen. Met de bijgeleverde verbinding set kunt u de regenpijp kraan en de regenton met elkaar verbinden met een maximale afstand van 40 cm. Indien u de regenton verder van de regenpijp moet of wilt plaatsen kunt u er optioneel een langere slang bij bestellen.

Hoe sluit ik de regenton aan de regenpijp door middel van de luxe regenpijp kraan?
Installeren van de regenpijp kraan aan de regenpijp
1. Bepaal eerst op welke hoogte van de regenton de aansluiting moet komen. De meeste regentonnen hebben al een aansluit mogelijkheid boven in de regenton, deze kunt u het beste gebruiken, eventueel moet u de opening iets verder uitboren. Als de regenton geen aansluit mogelijkheid heeft raden wij aan om deze ongeveer twee a drie cm onder de rand te plaatsen, dit komt niet heel precies. Markeer nu de regenpijp op dezelfde hoogte en boor een gat met de bijgeleverde gatenboor. Tip: indien u meerdere regentonnen aan elkaar wilt koppelen is het verstandig om het gat in de regenpijp ongeveer één centimeter hoger te plaatsen dan de aansluiting op de regenton. Op die manier loopt het water eerst in alle gekoppelde regentonnen voordat de regenpijp kraan zichzelf afsluit tegen het overlopen. 
2. Indien de regenpijp een diameter heeft van 70/80 mm knipt u een stuk van het rubber dat aan de binnenzijde komt van de regenpijp, hoeveel u er precies moet afknippen staat aangegeven. Smeer het rubber in met zeep en steek deze door het gat dat u zojuist geboord heeft. Als u dit heeft gedaan kunt u de kraan nog vastzetten met de bijgeleverde schroeven, wacht hier eventueel mee tot het laatst moment. 
3. Boor nu een gat met de bijgeleverde gatenboor in de regenton op de hoogte die u in stap één heeft bepaald. plaats het zwarte rubber aan de buitenkant van de regenton en druk daar de koppeling in van de slang. Druk de slang in z'n geheel over de koppeling, dit kan wat stroef gaan. Indien nodig knip u de slang op maat en klikt u deze in de regenpijp kraan. Controleer nog even of u de kraan op de zomerstand heeft staan en hij is klaar voor gebruik, laat het gratis regenwater nu maar komen!


Reviews (9)
FullFullFullFullFull (5 / 9 Reviews)

Sanny Sparreboom (09-11-2017) FullFullFullFullFull Snel ontvangen. Aansluiting was fluitje van een cent(voor mijn zoon)

van Paassen (08-11-2017) FullFullFullFullFull De bestelling is goed aangekomen en de aansluiting is goed gelukt.
Het kost wel wat, maar het is kwaliteit hoogwaardig, je hebt dan ook wat!

Leo Euser (20-10-2017) FullFullFullFullFull De producten zijn goed en snel aangekomen en zijn gemakkelijk gemonteerd en werken naar tevredenheid !

Monique (02-09-2017) FullFullFullFullFull De luxe regenpijp kraan vlot en in goede staat ontvangen.
Het aansluiten ging zoals gezegd gemakkelijk. Heel fijn!
Ideaal dat er een zomer- en winterstand op zit.
Ben er heel tevreden over.
Ik zal dit product zeker aanraden bij anderen.

Zevenbergen (07-08-2017) FullFullFullFullFull De regenton is goed en compleet aangekomen.
Ik ken geen vreemde taal .Het aansluiten op de regenpijp ging gemakkelijk.Ik dacht dat de slang op de schroefdraad van de regenton moest worden aangesloten en dat is ook met een hulpnippel gebeurd. Maar later begreep ik dat ik ook een gat in de
regenton had moeten boren ,maar goed dat kan altijd nog,maar het gaat nu ook goed. De ton zit al voor ongeveer een vierde vol.
Een mooie aanwinst.

Bert Smit (12-07-2017) FullFullFullFullFull Ik gebruik de regenpijp kraan om onze vijver bij te vullen.
Van de pijp met een slang naar de vijver. Werkt uitstekend en bespaart ons veel kraanwater. Wij zijn er erg blij mee.

Mahinder (02-07-2017) FullFullFullFullFull Wij hebben gekozen voor de luxe regenpijpkraan omdat deze eenvoudig aan te sluiten is zonder dat je de hele regenpijp door de midden moet zagen. Daarnaast heeft deze kraan een zomer- en winterstand waardoor je watertoevoer eenvoudig kan afsluiten.

Het monteren gaat eenvoudig en de gatenboor zit erbij wat het erg compleet maakt. De twee schroeven om de set vast te schroeven aan de regenpijp hebben ook een speciaal kopje waardoor deze ook makkelijk in de regenpijp te draaien is.

We gebruiken hem nu een week of twee en naast aansluit gemak ziet het er ook netjes en professioneel uit.

Kortom het is een duurdere aansluiting maar wij vinden het de investering waard en raden deze aan, zeker als je regenton in het zicht staat.

Anne (26-04-2017) FullFullFullFullFull Fijne regenton, mooie maat en leuk dat de deksel tweezijdig te gebruiken is. Heb hem met de luxe regenpijpkraan, die inderdaad in 5 minuten aan te sluiten is.

Anouk (13-04-2017) FullFullFullFullFull ik ben totaal niet handig en wou eigenlijk iemand inhuren om de regenton aan te sluiten. Voertonnen.nl adviseerde mij deze set omdat het makkelijk zou zijn. Toch besloten om het zelf te proberen en ik raad iedereen deze set aan! Ook voor (on)handige vrouwen!

Reactie Voertonnen.nl:
Graag gedaan, reactie wordt gewaardeerd!