Top
Overloop set
40% Korting
  • Overloop set
  • Opening regenton voor overloopset
  • Overloop set regenton
  • Overloop set aan regenton
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 15,00
8,95
per stuk
7,40 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Overloop set voor regentonnen


 Elders €15 dit is ruim -40% extra korting !
 Luxe zwarte flexibele slang, keuze uit 0,5 t/m 25 meter
 Koppelstuk
 Bevestigingsmoer

 Geschikt voor elk type regenton
 Makkelijk te monteren, binnen 5 minuten klaar voor gebruik
 Voorkomt dat de regenton overstroomd 
 Vloeit overtollig regenwater gecontroleerd af wanneer de regenton vol zit
 TIP: Indien de regenton dicht bij de planten staat bestel dan een paar meter extra slang. Leg de slang door de planten er prik er een aantal gaatjes in. Bij hevige regenval zal het overtollige regenwater nu gelijkmatig over de tuin verdeeld worden.

Indien gewenst is de overloop set voor een regenton ook verkrijgbaar met 1 - 2,5 - 5 - 10 - 15 - 20 - 25 meter slang. Indien u bijvoorbeeld 4,0 meter slang nodig heeft kunt u 5,0 meter bestellen en deze zelf op maat snijden. Makkelijk te monteren op iedere regenton. Vloeit het overtollige regenwater af wanneer de regenton vol zit, dit voorkomt dat een regenton overloopt met water. Luxe zwart geribbelde slang van hoge kwaliteit, voorkomt algengroei, redelijk buigzaam.

Hoe sluit ik een overloop set aan op de regenton?

Bijna alle regentonnen uit ons assortiment hebben al een opening aan de zijkant bovenzijde waar u de overloop set op kunt bevestigen. Deze is afgedicht met een dop die u kunt verwijderen, wip of schroef de dop met enig beleid vanuit de binnenkant uit de regenton. Wanneer u een regenton aanschaft die geen opening of aansluit mogelijkheid heeft aan de bovenzijde, vaak het geval bij houten regentonnen, kunt u het beste circa 5 cm onder de deksel een aansluiting maken voor de overloop. Dit doet u door een gat te boren of te snijden ter grote van het schroefdraad van het koppelstuk. Vervolgens steekt u het koppelstuk door de opening en bevestigd de moer aan de binnenzijde. Mocht deze naar verloop van tijd iets gaan lekken dan kunt u er een rubberen ring of elastiek plaatsen (niet inbegrepen), afkitten aan de binnenzijde met siliconenkit is ook een optie.

Wilt u een regenton monteren aan een regenpijp door middel van een vulautomaat maar staat deze dan te dicht aan de regenpijp? Bestel dan een verbinding set. Een verbinding set wordt geleverd met extra koppelstuk welke u aan de binnenzijde van een vulautomaat kunt bevestigen.


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

lucien (07-08-2017) rating 5 goede en snelle afhandeling.
hier kan je met 1 gerust hart iets bestellen.

Type de code over