Top

Regenton pomp

30% Korting
  • Regenton pomp
  • Regenton pomp
  • Regenton pomp
  • Regenton pomp
FullFullFullFullFull
(4.5 / 2 Reviews)
€ 100,00
69,95
57,81 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Regenton pomp - Geschikt voor alle type regentonnen


 Nu met -30% extra korting !
 Driedelige buis met flexibele aansluiting
 Aansluiting voor (Gardena) tuinslang
 Verstelbare klem voor vastzetten pomp aan regenton
 1 jaar fabrieksgarantie

Niet meer lopen met gieters?
De tuin automatisch besproeien met gratis regenwater?
Schaf dan nu de regenton pomp aan;
 Geschikt voor alle type regentonnen
 Geluidsarm
 Zeer krachtig
 Besproei automatisch de tuin, geschikt voor elk type tuinslang

Met de regenton pomp van Voertonnen.nl kunt u eenvoudig vanuit de regenton de gehele tuin besproeien met het gratis opgevangen regenwater. De pomp is gemaakt van hoogwaardig en extra sterk kunststof, alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt, de regenton pomp weegt dan ook 4,6 kilo en heeft een krachtige maar toch geluidsarme werking. De krachtige regenton pomp sproeit maar liefst 2700 liter per uur tot een opvoerhoogte van 13 meter. Bovendien klemt u de regenton pomp eenvoudig aan de regenton met de verstelbare klem, zie foto's. Drooglopen vormt voor deze dompelpomp geen probleem, wanneer het waterniveau de bodem heeft bereikt wordt deze automatisch uitgeschakeld dankzij de vlotterschakelaar. Wilt u toch tot de bodem blijven doorpompen? Dan klemt u de vlotter tussen de klem, schakel deze wel vroegtijdig uit om droog pompen te voorkomen.

De regenton pomp aansluiten op een tuinslang of tuinsproeier Met deze regenton pomp is het aansluiten van een tuinslang of tuinsproeier een koud kunstje. De spuitmond is zo gemaakt dat u elke tuinslang of tuinsproeier koppeling er zo op kunt klikken, bijvoorbeeld een Gardena tuinslang, in nog geen 3 seconden! De pomp werkt tevens perfect met een automatische tuinsproeier. De ideale uitkomst voor mensen met een grote tuin.

TIP:
Gebruik het regenwater ook voor het wassen van uw ramen of auto, doordat het geen kalk bevat voorkomt u strepen, droog trekken is dan ook niet meer nodig! Zo bespaart u kraanwater, dit is beter voor het milieu en uw portemonnee.

Technische specificaties
Breedte 155 mm
Lengte 165 mm
Gewicht 4,6 kg
Vermogen 350 Watt
Voedingsspanning 230 Volt
Pomp vermogen 2700 L/H
Max opvoerhoogte  13 meter


Reviews (2)
FullFullFullFullFull (4.5 / 2 Reviews)

J. Fokkens (08-12-2015) FullFullFullFullEmpty De regentonpomp werkt uitstekend. Montageinstructie zou wat duidelijker kunnen. Het regenwater is bedoeld voor besproeien van de tuin en aanvullen van het vijverwater.
Voor gebruik als vijverwater is achter de pomp een zeolietfilter aangesloten. De waterdruk na het filter is nog voldoende.

L. Bekking (04-02-2015) FullFullFullFullFull Het was even uitzoeken hoe de slangen in elkaar moesten maar wij vinden het een uitkomst.
De moestuin naast ons huis besproeien wij nu met regenwater via een tuinslang, wij zijn al wat op leeftijd en hoeven nu niet meer met gieters heen en weer te lopen.
Via de email zijn wij goed op de hoogte gehouden wanneer het werd afgeleverd, vriendelijke chauffeur ook.

Gerelateerde producten