Top
Vulautomaat met bladvanger
38% Korting
  • Vulautomaat 70 100 mm met bladvanger
  • Vulautomaat met bladvanger er overloop
  • Werking vulautomaat met bladvanger
  • Vulautomaat met bladvanger
  • Vulautomaat met bladvanger aansluiten
  • Vulautomaat met bladvanger 70   100 mm
rating 5
(4.7 / 20 Reviews)
€ 40,00
24,95
per stuk
20,62 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Luxe vulautomaat met bladvanger


De luxe vulautomaat met bladvanger wordt geleverd inclusief;
 38% extra korting op de vulautomaat
 Gratis verbinding set met 26,5 cm slang t.w.v. € 13,-

Luxe vulautomaat met bladvanger

 Geïntegreerde bladvanger
 Voorzien van zomer- en winterstand
 Geschikt voor alle regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm
 Makkelijk te installeren, beschrijving wordt meegeleverd
 Speciaal ontworpen om regenpijpen te onderbreken die zijn aangesloten op afwateringsystemen
 Afstand van de regenpijp naar de regenton is maximaal 26,5 cm

Luxe vulautomaat met bladvanger die eenvoudig is te monteren aan iedere regenpijp met een diameter van 70 tot 100 mm. Een vulautomaat vangt regenwater op uit de regenpijp en laat dit in de regenton lopen. Op het moment dat de regenton vol is wordt het overtollige water weer afgevoerd via diezelfde regenpijp, het voorkomt dat de regenton overloopt en hierdoor overstroomt. Deze methode is met name geschikt voor regenpijpen die in de grond lopen en zijn aangesloten op een afwateringsysteem. Bij de luxe vulautomaat met bladvanger worden koppelstukken geleverd die passen op iedere regenton. Met deze set kan de regenton maximaal 26,5 cm van de regenpijp af komen te staan.

Geintegreerde bladvanger
Deze luxe vulautomaat is voorzien van een geintgreerde bladvanger. De bladvanger zorgt ervoor dat er geen blad in de regenton loopt en voorkomt verstopping in de regenpijp. Dit model beschikt over een afneembare deksel waardoor u ten alle tijden de binnenzijde kunt reinigen.

Zomer- en winterstand
Deze luxe vulautomaat heeft twee standen, een zomer- en winterstand. Indien u in de winterperiode de regenton leeg wilt laten lopen om bevriezing te voorkomen kunt u de vulautomaat afsluiten met de winterstand. Is de ergste vorst geweest? Dan stelt u deze weer in op de zomerstand d.m.v. een schuifknop.

Wat is de maximale afstand tussen de regenton en regenpijp?
De lengte van de overloop is maximaal 26,5 cm, dit betekend dat de afstand tussen de regenpijp en regenton maximaal 26,5 cm kan zijn. Deze set is wel in te korten tot elke gewenste afmetingen, verlengen is mogelijk maar niet eenvoudig, dit raden wij dan ook af.

Hoe installeer ik de regenton aan de regenpijp d.m.v. de luxe vulautomaat met bladvanger?
Het aansluiten van de luxe vulautomaat is redelijk eenvoudig aan de hand van de bijgeleverde beschrijving. Eerste bepaald u op welke hoogte de vulautomaat aan de regenton gekoppeld moet worden. Markeer de regenpijp op dezelfde hoogte als waar de aansluiting op de regenton moet komen. Nu gaat u de regenpijp doorzagen, maximaal 2 cm onder en 6 cm boven deze markering zodat de luxe vulautomaat met bladvanger er tussen past. Haal nu het bovenste kapje van de vulautomaat en snij de opening net zo groot als de diameter van de regenpijp indien nodig. Plaats het kapje terug en de automaat is klaar om tussen de regenpijp geplaatst te worden. 
De slang van de verbinding set schuift u over de aansluiting van de vulautomaat totdat deze niet verder kan, dit gaat wat strak maar is nodig om de slang op zijn plek te houden. Aan het uiteinde van deze slang zit een koppelstuk met schroefdraad bevestigd die u in de regenton kunt schroeven, aan de binnenzijde van de ton kunt u indien nodig de moer bevestigen. De luxe vulautomaat met bladvanger is nu aangesloten tussen de regenpijp en bevestigd aan de regenton, klaar voor het opvangen van gratis regenwater.


Reviews (20)
rating 5 (4.7 / 20 Reviews)

Eddy Dupont (05-12-2018) rating 5 Geleverd volgens afspraak.
Lijkt mij een interessant product voor zijn prijs.
De aansluiting verliep vlot,

Robin (24-10-2018) rating 5 Prima vulautomaat, zeer eenvoudig te installeren. Dag na plaatsing bestelling werd deze al uitgeleverd. Tevreden klant dus!

Bram (01-10-2018) rating 5 Alles is goed over gekomen en er waren geen problemen met installatie.

De Graaff (24-09-2018) rating 5 Ik ben zeer tevreden over de ton en toebehoren en de levering. Snel, correct en compleet.
Ook het aansluiten was geen probleem.
Het regent hu eindelijk ook, zodat ik kan constateren dat hij niet lekt!

john (24-08-2018) rating 4 Was ter vervanging van ander apparaat. Plaatsing ging perfect. Jammer dat de vulautomaat niet klemt om de 70 mm buis. Overigens tevreden met aankoop.

jochem (04-08-2018) rating 3 Overloop stuk past niet op standaard overloopstuk.(zwarte slang) hierdoor moest ik een extra verloopstuk kopen. Dit had wel vermeld mogen worden.

Reactie Voertonnen.nl
Het staat toch echt uitgebreid beschreven op onze website dat een verbinding set i.c.m. deze automaat niet past ;)

Ed (01-08-2018) rating 4 Werkt goed, voor zover we kunnen zien met de droogte.
staat wel een beetje wiebelig, goed opsluiten tussen buis boven en beneden

Dennis (21-06-2018) rating 5 We hadden de vulautomaar de volgende dag al in huis. Vervolgens gelijk gemonteerd en het werkt super!

Peter (10-06-2018) rating 4 Regenton en vul automaat goed en snel ontvangen. Aansluiten was een makkie.
Helemaal top

Fam T. Gorsseling (24-04-2018) rating 5 De regenton van jullie was goed aan te sluiten voor ons, dank zij de bijgeleverde tekening!
Hebben er ontzettend veel plezier van. Fam T. Gorsseling

vincent (03-04-2018) rating 5 netjes geleverd en best makkelijk geïnstalleerd. 1 puntje vind ik wel jammer; dat de aansluiting aan de onderkant niet echt goed vast komt te zitten. Maar het heeft nog niet tot problemen geleid en de regenton is wel lekker vol inmiddels.
mooie oplossing.

Kristof C (27-03-2018) rating 5 Ik heb de tonnen en het toebehoren in goede staat ontvangen.
De installatie is goed gelukt en ik maak reeds gebruik van het hemelwater.
Dit was een goede beslissing.

Jos (18-01-2018) rating 5 Snel geleverd, snel gemonteerd werkt super!

Cor (13-12-2017) rating 4 Regenton nog dezelfde dag aangesloten en werkt prima

Roy E (08-11-2017) rating 5 goed aangekomen en makkelijk geplaaatst

Peter (07-08-2017) rating 5 Vulautomaat is goed aangekomen. Simpel geplaatst en werkt.

Peter (10-07-2017) rating 5 Vanaf bestelling tot levering en plaatsing alles zeer goed verlopen waarvoor mijn dank aan Voertonnen.nl

Jan van der Tuin (03-07-2017) rating 5 De producten zijn netjes ontvangen met de bode en reeds aangesloten
op de regenpijp en er zat een duidelijke instructie bij.

Raymond (30-06-2017) rating 5 De vulautomaten zijn goed inApeldoorn aangekomen. In telefonisch overleg is er veel mogelijk en de afspraken worden nagenoeg direct opgevolgd. Volgende keer bestel ik zo weer.

Robert (18-06-2017) rating 4 De vulautomaat vangt zeer veel regen op, ik denk meer dan bij de luxe regenpijpkraan, omdat die niet volledig rondom loopt. Je moet wel zelf een gat in de ton maken, er wordt geen accessoire voor op de boormachine bijgeleverd (zoals bij de luxe kraan). Al met al tevreden met de aankoop.

Type de code over