Top
Drankvaten 60 liter
30% Korting
  • Drankvaten 60 liter
  • 60 liter vat met kraan
  • 60 liter vaten met kraan
  • Accessoires drankvaten
  • Drankvat met waterslot
  • Drankvat met afsluitdop
  • Deksel van drankvat
  • Deksel drankvat
rating 5
(4.8 / 19 Reviews)
€ 50,00
34,95
28,88 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Drankvaten - 60 liter
Kunststof vaten met kraan


Aanbieding:
NU 34% korting 3 stuks of meer voor  € 32,95 per stuk 
NU 38% korting 12 stuks of meer voor  € 30,95 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Voedingsmiddelen keurmerk
 Prijs is inclusief kraan, stop, waterslot met schroefdop en afsluitdop t.w.v. € 10,- !
 Ook zonder waterslot te gebruiken, handig voor bijvoorbeeld ranja, melk of andere vloeistoffen
 Extra grote vulopening waardoor makkelijk te vullen en te reinigen
 Transparante vaten, vloeistofniveau is aan de buitenkant zichtbaar
 Tweedelige schroefdeksel met rubberen afsluitring
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen keurmerk
 30% tot 38% korting

60 liter drankvaten van een uitstekende kwaliteit, geschikt voor circa 60 liter vloeistof zoals bijvoorbeeld ranja, melk, olijfolie etc. De 60 liter drankvaten zijn ook zeer geschikt voor het vergisten van drank als wijn en bier. Het maken van een eigen biertje is natuurlijk helemaal van deze tijd en het is ook nog eens een betaalbare hobby. Het maken van een eigen drankje kan op veel verschillende manieren maar het begint bij een goed vergistingsvat met waterslot. Naast het waterslot wordt dit drankvaatje standaard geleverd met de volgende accessoires; een kunststof aftapkraan, stop, dop met gat voor waterslot en afsluitdop. De tweedelige schroefdeksel met rubberen afsluitring zorg ervoor dat uw producten hermetisch worden afgesloten, voor 100% lucht- en waterdicht. Extra handig, onze 60 liter drankvaten zijn geproduceerd van een speciaal soort transparant kunststof waardoor het vloeistofniveau aan de buitenkant zichtbaar is. 

Technische specificaties
Inhoud 60 liter
Hoogte 610 mm
Diameter 400 mm
Vulopening 300 mm
Kleur deksel Transparant
Kleur vat Transparant
Materiaal HDPE
Gewicht 2600 gr
Keurmerk Voeding geschikt

De 60 liter drankvaten hebben speciale gladde wanden aan de binnenzijde, vloeistoffen hechten zich minder snel aan de wanden waardoor deze makkelijk te reinigen zijn. De deksel bestaat uit twee delen waaronder een drukdeksel en schroefring welke in zijn geheel is te verwijderen waardoor een extra grote vulopening ontstaat. Door de tweedelige deksel moet u een extra handeling uitvoeren wat betreft het openen en sluiten, echter is uit diverse tests gebleken dat een tweedelige deksel veel beter afsluit en de kans op lekken aanzienlijk verkleind. Aan de zijkanten van de vaten zitten handgrepen om deze eenvoudig te kunnen verplaatsen. De bijgeleverde aftapkraan is makkelijk op het vat te installeren, u hoeft alleen de stop te verwijderen en de kraan in het schroefdraad te draaien.

Indien u de 60 liter drankvaten wilt gebruiken voor het gisten en rijpen van dranken installeert u het waterslot eenvoudig op de vaten met kraan. U vervangt de afsluitdop op de deksel voor de dop met een gat erin. In dit gat steekt u het bijgeleverde waterslot en het vat is klaar voor gebruik. Door het waterslot met een klein laagje water te vullen sluit het de drank af van de buitenlucht waardoor bacteriën en andere stoffen niet meer binnen kunnen dringen. Het koolzuur wat tijdens het gisten vrijkomt zal door de druk toch naar buiten worden afgevoerd. Controleer het waterpijl van het waterslot regelmatig en vul deze op tijd aan waar nodig.

Offerte aanvragen


Reviews (19)
rating 5 (4.8 / 19 Reviews)

Truth Kombucha (22-04-2019) rating 5 De vaten op tijd en in goede orde ontvangen. Prima kwaliteit en handig in gebruik met dubbele deksel en aftap kraan

Lucia Derks (04-02-2019) rating 5 Snelle goede levering .mooie grote vaten goed schoon te houden .we gebruiken ze voor ranja uitdelen tijdens kinder- vakantie week ,gemakkelijk met het kraantje .zeer tevreden .

Het Brouwhuys (01-12-2018) rating 4 Prima tonnen en perfecte levering.

Piet Lamers (19-10-2018) rating 5 Allereerst mijn dank voor de snelle afhandeling van mijn bestelling, de vaten zien er prima uit, waar ik ze voor ga gebruiken is om wijn te maken, ik zal jullie zeker aan mijn mede wijnmakers aanbevelen, en dat zijn er heel veel.
Dank nogmaals mocht ik u nog nodig hebben dan weet ik waar ik zijn moet.
Vriendelijke groet Piet Lamers.

Kessel (18-10-2018) rating 5 Ben blij met de 60 ltr. drankvaten. Zijn van goede kwaliteit. De bezorging was in midden Limburg En zeer vlot.. Ik gebruik ze als drinkwateropslag, zoals de overheid adviseerd om in geval van calamiteiten een eigen water en voedsel voorraad achter de hand te hebben. Met drie vaten heb ik voor 2 personen 1 maand drinkwater. Ik conserveer het water met: Katy micropur MF 10000P. Zo zou het water minstens 6 jaar geconserveerd zijn.
Bedankt voor de goede service.

Freddy (27-07-2018) rating 4 Prima ton enkel bleek het aftapkraantje waar wij de vaten voor gebruiken wat te klein. Hebben dan ook een kraantje met een grotere doorvoer erbij gekocht.
Voor de rest prima en snel geleverd

Remi (26-07-2018) rating 5 De vaten zijn super! Wij gebruiken ze om sportdrank in te maken voor op de bevoorrading tijdens onze mtb toertochten.
Ook bedankt voor de vlotte levering

Els (15-06-2018) rating 5 Vaten zijn naar verwachting en snel geleverd. erg goede prijs/kwaliteit.

Peter (11-05-2018) rating 5 2 van deze vaten besteld. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Snel geleverd. En voldoen perfect. Ik gebruik ze om (zee)aquariumwater aan te maken.

Mussche (09-04-2018) rating 5 60l drankvat prima ontvangen.
Alles zoals verwacht.
Ik gebruik het vat voor het vergisten van mijn bier.

Robbie (04-04-2018) rating 4 Super in een woord.. goede sterke vaten, enige puntje waar je op moet letten is dat je een klein stukje tape om het schroefdraad doet. voordat je het kraantje vastmaakt. Voor de rest niks op aan te merken👍

Wagenaar (16-03-2018) rating 5 Top ontvangen! Snel en kwaliteit is erg stevig, beter dan verwacht! Ik gebruik mijn drankvat voor osmose water, voor mijn aquariums, werkt top! Zeer tevreden! Kan ik iedereen aanraden 👌

Coen Janssen (09-11-2017) rating 5 Mooi vat, goed aangekomen en snelle levering.

Bander Muamer (05-11-2017) rating 5 Snel levering --in goede staat ontvangen. Goedkoop e.z.v

Jacco (06-10-2017) rating 4 Bestelling Snel binnen en goed ingepakt. Prima kwaliteit, goede afdichtingen in het deksel, goed werkend waterslot. Er staat geen maat voor de hoeveelheid water in het waterslot; maar ben er achter dat een kwart vulling goed is, anders gaat het dekseltje drijven. Ik gebruik ze als vergistingsvat om fruit te vergisten.

Erik (05-09-2017) rating 5 Een uitstekend sterk en mooi afgewerkt drankvat !
Voorzien van goed waterslot en redelijke kraan voor een zeer redelijke prijs !

Hans (15-08-2017) rating 5 Vat goed ontvangen, voldoet aan de verwachting, ga hem gebruiken voor opslag van osmosewater voor mijn zee aqrium.
zeker aan te bevelen.

Rinus (12-04-2017) rating 5 Ik heb de ton in prima staat en zeer goed verpakt ontvangen.
Wij gebruiken ze voor de gisting van ons zelf gebrouwen bier en het werkt prima.
Bedankt voor de snelle levering.

Frits Doornenbal Nijelamer (22-01-2017) rating 5 Ik heb de tonnen in goede staat ontvangen, en mooi vlot ook!

Ik gebruik ze bij het maken van appelcider: tijdens de gisting moet je de vloeistof overhevelen naar een ander vat.

Bedankt voor de vlotte service

Type de code over