Top
210 liter Voerton
14% Korting
  • 210 liter voerton
  • 210 liter vaten
  • Kunststof vaten 210 liter
rating 5
(4.8 / 18 Reviews)
€ 70,00
59,95
per Stuk
49,55 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Voerton - 210 liter
Plastic vaten met tweedelige schroefdeksel


Aanbieding: 
NU 18% korting 3 stuks of meer voor  € 57,50 per stuk 
NU 20% korting 8 stuks of meer voor  € 55,95 per stuk 
* Prijzen zijn inclusief 21% BTW
Voedingsmiddelen keurmerk
 Own Brand, komt uit onze eigen fabriek
 Bij grotere afnames uit te voeren in eigen kleuren
 Tweedelige kwaliteit schroefdeksel
 100% lucht en waterdicht af te sluiten 
 Levensmiddelen keurmerk
 Geschikt voor 80 - 120 kg
 14% tot 20% korting

De 210 liter voerton is geschikt voor opslag van 80 tot 120 kg, afhankelijk van het volume. Indien u producten wilt opslaan met een fijne structuur zoals bijvoorbeeld meel zal er maximaal 120 kg kunnen worden opgeslagen. Indien u producten met een grove structuur wilt opslaan zoals bijvoorbeeld paardenbrokken dat zal er ongeveer 80 kg kunnen worden opgeslagen. De kwaliteit van de 210 liter vaten is uitstekend te noemen en de vaten zijn goed stapelbaar.

Kwaliteit beoordeling Voertonnen.nl
De deksel Bestaat uit een tweedelig systeem met rubberen afdichtring
Het vat is van extra dik en stevig kunststof
Een drukdeksel met daaroverheen een schroefdeksel, sluit altijd goed af, wel een dubbele handeling
Het vat heeft geen handgreep of handvat
De kunststof vaten zijn goed stapelbaar
Geschikt voor levensmiddelen, veilig en nieuw kunststof, bevat geen giftige stoffen

Technische specificaties
Inhoud 210 liter
Hoogte 970 mm
Diameter 580 mm
Vulopening 420 mm
Kleur deksel Zwart
Kleur vat Antraciet
Materiaal HDPE
Gewicht 8000 gr
Keurmerk Voeding geschikt

Wat zeggen klanten over dit product?
Jonny Slechten;
'' Voldoet volledig aan de verwachtingen. Onmiddellijk in gebruik genomen. Als ik nog iets nodig heb, weet ik waar ik terecht kan. Leveringen in België blijken ook super snel te gaan ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

De plastic vaten van 210 liter zijn makkelijk 100% af te sluiten met een klik en schroef systeem, ook wel tweedelige deksel genoemd, leg de drukdeksel op de voerton en duw deze in het midden aan waardoor deze in de ton valt en vacuüm trekt, vervolgens de schroefdeksel aandraaien. Bent u het ook zat dat ongedierte uw voer aanvreet? Zijn uw producten verpakt in zakken en worden deze regelmatig vochtig? Schaf dan nu plastic vaten aan en schep de inhoud zo uit de ton. Door de uitstekende bodem - en deksel constructie zijn de vaten stapelbaar. Onze kunststof voertonnen zijn multifunctioneel, van mestkorrels tot visvoer, alles kan droog en luchtdicht opgeslagen worden. De 210 liter voerton is gemaakt van 100% kunststof HDPE en is vrij van metalen, hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor levensmiddelen en chemische producten. HDPE is de meest gebruikte kunststofsoort en is volledig recycleerbaar.

Offerte aanvragen

De 210 liter vaten komt uit onze eigen fabriek en kunnen wij bij interesse in grotere aantallen customizen, dit is al mogelijk vanaf circa 200 stuks. Beide delen van de tweedelige deksel is te fabriceren in eigen kleuren alsmede de vaten zelf. Ook is het mogelijk om de vaten te voorzien van een beeldmerk en of logo door middel van stansen.


Reviews (18)
rating 5 (4.8 / 18 Reviews)

Mireille van der Wal (01-04-2019) rating 5 De tonnen zijn netjes aangekomen. Ik ga ze gebruiken om een hele baal hooi in de ene te doen en een hele baal stro in de andere te doen. Wij hebben een paar konijnen en we kopen het hooi en stro per baal bij een boer. Dit is namelijk goedkoper dan kleine beetjes bij de dierenwinkel kopen.

T (29-08-2018) rating 5 Snelle service! Wordt gebruikt om spullen op te sturen naar het buitenland.

Number 1 (10-08-2018) rating 5 Snel en goed ontvangen

Maurits (04-07-2018) rating 5 Ja geweldig ! Hartelijk dank

G. van Es (19-06-2018) rating 5 makkelijk besteld en snel geleverd. De geleverde ton voldoet geheel aan de verwachtingen. Een stevige ton voor gebruik als regenton. Beter dan een slappe regenton uit de bouwmarkt of tuincentrum.

R v.d. Veen (06-06-2018) rating 5 De ton werd snel en goed verpakt geleverd. Ik gebruik de ton ingegraven als watervat voor een pomp die een stroompje in de tuin van water voorziet. Alternatief gebruik dus. De ton is lekker stevig, inmiddels ingegraven en voldoet aan alle verwachtingen. Top.

Ger (04-06-2018) rating 4 Voertonnen in goede orde ontvangen. Ga ze gebruiken voor regenwateropslag dmv de verbindingssetjes verbonden met de regenton. Jammer dat daar geen rubber ringetjes bijzaten.

Stolk (26-05-2018) rating 5 Wij hebben de 210 liter ton besteld omdat wij per pallet hondenvoer bestellen. Er zitten nu 5 zakken van 20 kilo grote hondenbrokken in en er zou nog een 6 de zak bij kunnen. De ton komt in de schuur en zo blijft het voer vers en muis/ongedierte/vocht vrij.
Erg tevreden mee.

C.H. van Es (23-01-2018) rating 5 Wij hebben 3 grote voertonnen bij u besteld en kregen die met 2 dagen al binnen. Super snel. Wij gebruiken ze voor verschillende soorten paardenvoer. De tonnen kunnen heel mooi afgesloten worden.
Bedankt voor uw goede produkt.

Rik (04-10-2017) rating 5 De voerton gebruikt als afvoer hemelwater put achter in de tuin. Allemaal gaten in de ton geboord en de gehele ton ingepakt met anti-worteldoek om te voorkomen dat er zand inloopt. Groot gat gevragen in de tuin van 1.10meter diep, gevuld met bodem grind. Ton er midden in gezet, gat in de zijkant net onder deksel geboord, hier de afvoer door laten lopen. Rondom ton alles aangevuld met grind. Deksel steekt net boven de grond uit, kan ik af en toe open maken en kijken hoe het loopt met afwatering! Een top ton voor een alternatief doeleinde :)

Dickie van Riemsdijk, beheerder egelopvang Haarlem (25-07-2017) rating 5 De voertonnen zijn prima aangekomen en helemaal volgens verwachting.
Wij gebruiken de voertonnen om het egelvoer en de kittenbrokjes droog, muisvrij en luchtdicht op te slaan.
De grote ton gebruiken voor het egelvoer, daar kunnen 3 a 4 zakken van 25 kilo in . Zo hebben we een mooie voorraad in huis.

Daling (21-07-2017) rating 5 Prima levering en de ton is van goede kwaliteit. Wij gebruiken de ton voor extra bagageruimte op een bagagerek op de trekhaak van de auto, waardoor we niet hoeven e reizen met een bagage kar. Doordat de ton waterdicht is afgesloten is hij hier heel geschikt voor.

Irene (12-01-2017) rating 4 Prima levering, voerton was netjes verpakt en levering verliep netjes.
De ton zelf is mooi stevig en de deksel sluit goed en in makkelijk open en dicht te doen. Ik gebruik deze ton om lucernemix voor paarden in te bewaren en ik kan er netjes twee zakken lucernemix in kwijt.
Enige nadeel, als de ton leger raakt is hij vrij diep, het wordt dan iets lastiger om het voer eruit te halen.

Verder prima tevreden over deze ton.

Jan Mous (28-10-2016) rating 5 Super tonnen echt geweldig

Adriaan (01-09-2016) rating 5 Ondanks het formaat een bijzonder stevige ton als hij leeg is. Geen "inzaking" of iets als je er iets opzet, mooi luchtdicht systeem voor de deksel, een wat zachtere deksel die precies over de ton heenvalt, en daarop een ring om hem strak vast te zetten (mocht dat nodig zijn). In gebruik voor pluimvee voeder, alleen voor sommige mensen misschien net iets te hoog, had hem zelf ook liever iets breder/lager gezien. Inhoud is zeker over de 80Kg voer!

Jonny Slechten (13-03-2015) rating 5 Voldoet volledig aan de verwachtingen. Onmiddellijk in gebruik genomen. Als ik nog iets nodig heb, weet ik waar ik terecht kan. Leveringen in Belgiƫ blijken ook super snel te gaan.

Harrold (18-08-2014) rating 4 Ik gebruik de voerton niet voor voer, maar om beslag in te maken

B. Schuurman (18-08-2014) rating 5 Ik heb een kleine boerderij met veel dieren aan huis.
Voor ons zijn de grote voertonnen echt een uitkomst.
Met 2 dagen hadden wij de voerton in huis

Type de code over